Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.34 FtUSD390.63 FtCHF433.46 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Pedig hidd el, tökéletes mezőgazdasági autók ezek a francia egyterűek, bőven minden belefér.
Tökéletesen teszik a scenic, csak furcsa, hogy 1800-as fordulat alatt olyan mint a csiga. Azt mondják, hogy akkor kapcsol a turbó, addig sima szívódízelként működik.
ismerem ezeket az útvonalakat,sőt szlovákba Torna vidéke, szádellői völgy környnyéke mindmind bemotorozott szakasz. only offroad!
Tornai várra jó felmenni a köves úton kétkeréken:-D
Engem édesanyám tanított meg 10 éves koromba egy mz 125 trofin! Ardóba nem volt nagy vasz is dasz motorozni megtanulni mert rendőrt csak mikor bemutató volt akkor láttunk! én ardóba ha jártál akkor biztos tudod a fenyves mellett fel a határsávon le a bódvának kergettem a Mzt! Gimiig folyton bütyköltük a gépeket a cimmborákkal de a suli elvette az eszem abbahagytam! Építgettünk egy két gépet! Krossz Mz csopper danovia ect. de már csak gyűjtögetem és alig van erre időm! Az utsó próbálkozásom két éve az unoka öcsémnek egy Kleiber volt de kifogott rajtam az elektronika ... aztán azóta sincs időm foglalkozni a témával de szeretnék csak induljon el az életem! Az asszony sem nézi jó szemmel! De majd rászoktatom meghát itt a kölyök ma holnap már neki úgyis gép kell talán majd akkor!!!!!
Hogy nincs csomagtartó?? Öten mentünk a kangooval + 4 bőrönd + egyéb cuccok nyaraláshoz, és a kalaptartó felett még nem volt semmi.
Szerintem a kangootól ne félj, főleg ne a dti motortól, szerintem jobban megy a 80 lovával mint az én 100 lovas dci-s scenicem.
én is mondtam már, hogy jöhettek!
Azokat az ardai helyeket melyeket még nem ismerek(ha van ilyen) Imre elmeséli ForceÖcsinek mert Ő földije Imrének és elmegyünk mindenhová!
de nem is kell messzire, edelényi pályát úgy áttúrtuk,hogy ihajj! azt is belehetne venni a szórásba!
egyszer a salgótarjáni ceredi vonalon valahol egy nagy katonai lőter terepgyakorlati részre értünk motorral. Homokos talaj volt,és olyan mély és széles nyomok teherautó által kijárva,hogy én ezekben mentem felfelé és kis híjján ülésig ért!
hogy mi tett ilyet azt nemtudom....
MFPisti sosem fogja felhozni a motorját,mert nem mert....pedig amikor eljött ide oTo haverja meg Gasember cimborája(akinek jól összetákolta a gépét:-D) szóval Ők eljöttek hozzám, elis vittem őket egy abaúj-zemplén körre, cirka 305km-t mentünk aznap GPS szerint méterre pontosan. csak terep,csak erdő csak a jóféle útak.
A másik véglet pedig amikor a küzdős terepen megyünk no út no para!
patakok meddők bányák vízmosások, gyökerek sziklák rönkök és végig domb hegy szakadék... no ez a jó, de ehhez ember kell, régen volt itt olyan akivel felhőtlenül tudtam egésznap ilyet motorozni
azt mondja a haver, hogy az 1,9-es motorok jók. a bajok a 2-es motorral vannak. ja és állítólag van benne valami memória amit meg tudunk nézni és megmutatja, hogy lett-e tekerve
24434 hozzászólás
Válasz #5980. hozzászólásra
Ez ménem értelmes?
Válasz #5970. hozzászólásra
A nyomjelzőnél voltak kopások, de nem vészes, illetve le lettek dobálva a külső sárkaparók, és belülre csináltam gumikaparókat.
Mekkora, milyen gép után gondolod, mert hirdettek a napokban nagyobbat, ha jól emlékszem.
Válasz #5978. hozzászólásra
Hát tudnám borítékolni a választ.........
Különben meg nagyon jó kis traktor a claas!
Válasz #5979. hozzászólásra
http://konedata.net/Traktorit/MF6260.htm
Válasz #5979. hozzászólásra
Találj ki valami értelmesebbet.
Megy ez neked.......
Válasz #5977. hozzászólásra
No keress vlm.t má!
5000
6000 sebességtáblázatait...
Válasz #5977. hozzászólásra
marad a két fergi is, bár a nagyot becserélném egy 90-re.
a haver csak megvette a 140 pacis claast. csak azt nem tudom, hogy fog beférni a sorba neki
Válasz #5975. hozzászólásra
marad a velorex
Válasz #5973. hozzászólásra
azért jó poén volt!
Válasz #5974. hozzászólásra
most már megnéztem magamnak ezta scenic-et. hát nem az én világom
Válasz #5969. hozzászólásra
Tényleg jó az a scenic.
Használtan,ár-érték arányban szerintem az egyik legjobb.
Válasz #5971. hozzászólásra
nyugodtan vehetsz velorexet
Válasz #5966. hozzászólásra
Tegye be neked egy ezred vemhes kecske...
Válasz #5969. hozzászólásra
ja, meg gyors autót, hogy mikor fele árba beakciózzák az mf-eket, én érjek leghamarabb Dányba
Válasz #5968. hozzászólásra
ilyet mint a tiéd ez igazán jó vételnek tűnik! nincsennek megkopva benne a cuccok???
Válasz #5967. hozzászólásra
nem teljesen mezőgazdasági autót keresek. inkább családit
Válasz #5961. hozzászólásra
Milyen vetőgépet szeretnél, milyen árkategóriában?
Válasz #5953. hozzászólásra
Pedig hidd el, tökéletes mezőgazdasági autók ezek a francia egyterűek, bőven minden belefér.
Tökéletesen teszik a scenic, csak furcsa, hogy 1800-as fordulat alatt olyan mint a csiga. Azt mondják, hogy akkor kapcsol a turbó, addig sima szívódízelként működik.
Válasz #5965. hozzászólásra
Nem keverek emeffest egy nem emeffessel!
Tegyed be nekem... hehehe
Válasz #5963. hozzászólásra
ettől a dumától belenyúltam a bal fülembe a jobb hónaljamig.
Sztem te keversz engem valakivel
Nem lehet?
Válasz #5958. hozzászólásra
köszi
Estván nyomj vlm. grafikont vagy táblázatot amin rajta vannak a sebességek kmhban....
1A 0,5
2A......
(csakfölfogta )
Válasz #5961. hozzászólásra
Nemtudom mer nemakarom.
Válasz #5959. hozzászólásra
És nem tudod lecserélni, hát ez már gáz
Válasz #5952. hozzászólásra
A traktor szállítós haver Barnóczki kérdezgetett a számla felől! A részem adom valamikor neked úgy ahogy megbeszéltük!!! Nézz után a légyszi..
Válasz #5955. hozzászólásra
Szeva terike.
De, má meguntam...
Válasz #5956. hozzászólásra
a motorkompjuterekben megvan,hogy mennyi üzemanyagot adott be.
Ezzelnem szoktak foglalkozni,nem tekerik.
Válasz #5947. hozzászólásra
Hát látom ismered a pályát! na de akkor ez már néked nemis kell????
Válasz #5952. hozzászólásra
nem a motorba van. a kilométeroránál elvileg van valami memoria amit meg lehet nézni
de ha tudsz valamit, akkor most vagy halgasd el örökre
Válasz #5951. hozzászólásra
Szeva padló nem unod még ezt a csajt???
Válasz #5948. hozzászólásra
Válasz #5945. hozzászólásra
a kangot nem ismerem
a megane nem hozta a hozzá füzött reményeket?
Válasz #5949. hozzászólásra
ez a "gondolj amit akarsz..........."
Válasz #5948. hozzászólásra
Megkérsz vlkit szívesen helyetted Ltöri... heheheheeee
http://www.hidvegardo.hu/szallashelyek.php
pár kép kedvcsinálónak!
Válasz #5942. hozzászólásra
?
Válasz #5944. hozzászólásra
én nem akarom eltörni a kezem
Válasz #5946. hozzászólásra
ismerem ezeket az útvonalakat,sőt szlovákba Torna vidéke, szádellői völgy környnyéke mindmind bemotorozott szakasz. only offroad!
Tornai várra jó felmenni a köves úton kétkeréken:-D
Válasz #5936. hozzászólásra
Engem édesanyám tanított meg 10 éves koromba egy mz 125 trofin! Ardóba nem volt nagy vasz is dasz motorozni megtanulni mert rendőrt csak mikor bemutató volt akkor láttunk! én ardóba ha jártál akkor biztos tudod a fenyves mellett fel a határsávon le a bódvának kergettem a Mzt! Gimiig folyton bütyköltük a gépeket a cimmborákkal de a suli elvette az eszem abbahagytam! Építgettünk egy két gépet! Krossz Mz csopper danovia ect. de már csak gyűjtögetem és alig van erre időm! Az utsó próbálkozásom két éve az unoka öcsémnek egy Kleiber volt de kifogott rajtam az elektronika ... aztán azóta sincs időm foglalkozni a témával de szeretnék csak induljon el az életem! Az asszony sem nézi jó szemmel! De majd rászoktatom meghát itt a kölyök ma holnap már neki úgyis gép kell talán majd akkor!!!!!
Válasz #5924. hozzászólásra
Hogy nincs csomagtartó?? Öten mentünk a kangooval + 4 bőrönd + egyéb cuccok nyaraláshoz, és a kalaptartó felett még nem volt semmi.
Szerintem a kangootól ne félj, főleg ne a dti motortól, szerintem jobban megy a 80 lovával mint az én 100 lovas dci-s scenicem.
Válasz #5938. hozzászólásra
én is mondtam már, hogy jöhettek!
Azokat az ardai helyeket melyeket még nem ismerek(ha van ilyen) Imre elmeséli ForceÖcsinek mert Ő földije Imrének és elmegyünk mindenhová!
de nem is kell messzire, edelényi pályát úgy áttúrtuk,hogy ihajj! azt is belehetne venni a szórásba!
Válasz #5939. hozzászólásra
Ez jó üzlet volt!
Válasz #5935. hozzászólásra
Válasz #5934. hozzászólásra
motorral mindenhol ellehet menni!!!!!
el sem hinnéd! a terepjárós helyek csak bemelegítésnek jók.
van egy régi mottóm...
miszerint "ahol gyalog nem mész el ott motorral minimum harmadikkal!"
persze ehhez motor is kell. = KTM, Husaberg!!!!
Válasz #5935. hozzászólásra
Azért avensist is vegyél számításba. Azok is jó vasak, csak a régebbiek nem mutatósak. :s
Válasz #5920. hozzászólásra
Szia!
Használt, 4,5 m-es vogelt, drillmat monitorral, 1,2-faért.
Ezt:
Válasz #5930. hozzászólásra
nyugi...fel fog menni.
Mehetünk nálatok szabadon?
http://enduro-sport.hu/galeria/main.php?g2_itemId=75418
http://enduro-sport.hu/galeria/main.php?g2_itemId=75379
Ő az akivel az utóbbi időben beszélgettél
Szerinted?
6 licences versenyző van a cégnél
Bittos hogy mehetünk?
Válasz #5936. hozzászólásra
lesz majd neked is néhány skacod, te se leszel annyira bátor
Válasz #5930. hozzászólásra
egyszer a salgótarjáni ceredi vonalon valahol egy nagy katonai lőter terepgyakorlati részre értünk motorral. Homokos talaj volt,és olyan mély és széles nyomok teherautó által kijárva,hogy én ezekben mentem felfelé és kis híjján ülésig ért!
hogy mi tett ilyet azt nemtudom....
MFPisti sosem fogja felhozni a motorját,mert nem mert....pedig amikor eljött ide oTo haverja meg Gasember cimborája(akinek jól összetákolta a gépét:-D) szóval Ők eljöttek hozzám, elis vittem őket egy abaúj-zemplén körre, cirka 305km-t mentünk aznap GPS szerint méterre pontosan. csak terep,csak erdő csak a jóféle útak.
A másik véglet pedig amikor a küzdős terepen megyünk no út no para!
patakok meddők bányák vízmosások, gyökerek sziklák rönkök és végig domb hegy szakadék... no ez a jó, de ehhez ember kell, régen volt itt olyan akivel felhőtlenül tudtam egésznap ilyet motorozni
Válasz #5922. hozzászólásra
azt mondja a haver, hogy az 1,9-es motorok jók. a bajok a 2-es motorral vannak. ja és állítólag van benne valami memória amit meg tudunk nézni és megmutatja, hogy lett-e tekerve