Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR402.41 FtUSD387.9 FtCHF425.17 FtGBP483.33 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Itt nem villog semmi, bár azt se tudom, hogy kellene-e villognia valaminek. Ebben azért van még erő, simán lehet vele közlekedni, egy idegen észre sem venné, csak nem annyi amennyinek kellene lennie.
A gázolajszűrőt szerintem postázni is tudjuk.
Gyári szerszámos meg sajna akkora van,amekkora.
Ezek a marha nyugatiak ekkora szerszámossal járnak.Abban is szerintem csak az uzsit hordják
Nagynyomású pumpába van egy nyomásszabályzó szelep ha az bexarik akkor is csinál olyat hogy elmegy az erő. De azt a check conrol kivillogja elméletileg.
Pisti ha jössz erre akkor kellene egy + gázolajszűrő félek nem fogja nekem se bírni a szerndrői olajat!
Nem lehet valami gyári külső szerszámost felvarázsolni??
Igen. alacsony fordulaton nem húzott, 3000fölött ha tartósan pörgettem akkor bevillogott a check control, és ha nem vettem vissza a gázt akkor le is tiltott. És csak hidegindítóval lehetett újraindítani. :s De ebbe már 3csúcs totál xar volt, egyik résolaja úgy spriccelt hogy a felnyitott motoroháztetőn fröcsent szét. Elméletileg 48 ml/perc a max megengedett résolaj porlasztócsúcsonként. A jó 20-30körül van. Ebben egyik mérhetetlen volt folyamatosan ment felfelé nem bírták megmérni kettőnek 180-200körül volt a negyedik pedig 46 volt. :) Még annyi hogy ha szétszeded a csúcsot és nagyítóval fémszemcsétlátsz benne akkor a nagynyomású pumpát is fel kell újítani. Akkor kár csak csúcsot javítani mert megint tönkremegy a spéntől.
bocs hogy beleszólok. Nemrég xoptam le egy 1.5dci-t. húzd le a résolajcsöveket de fogd be amit lehúzol különben lelevegősödik. És nézd meg mennyi résolaj a csúcsoknál. Ép hogy szabad hogy köpködjön. Ha folyamatosan szivárog, folyik vagy nagyon "köpköd" akkor porlasztófelújítás. általába darabja 30-35 ezerért. Illik a négyet egyszerre. :s Van egy ismerős ahol smafuba 20asért megcsinálják. Ha érdekel szólj. Én tudtam olcsón szerezni felújító készletet és megcsináltam magamnak. Mindenhol óvva intettek tőle. Hogy úgyse lesz jó. Nem sokat ment azóta de tökéletesen működik. Az a baj hogy ha hivatalosan veszed a felújító készletet az több mit 20e ft. Kicserélni 10 perc. Csak ügyelni kell a tisztaságra csere közben.
5mm-rel nagyobb kábel 1000db traktornál 1000€,10mm-rel nagyobb doboz meg 5000€,sajnos ezek már csak így gondolkodnak!
Nézek neked valamit erről a VN-ről!
Ahogy mondod.
5 mm-rel hosszabb sarukábelnél, meg 10 mm-rel nagyobb tartódoboznál semmi gond nem lett volna, de hát így elfelejtene az ember gondolkodni.
Az új vogel pneumatikus vetőgépről (ami így csukódik már fel) van valamilyen prospektusod? Télen át akarjuk ilyenre alakítani a felcsukást.
Örülök hogy tetszik,de tudod,beszéltük,majd 8000-nél írjál véleményt!
Elvileg nyomulnom is kéne,de egész nyáron nem nyomultam,mert szétrugdostam a váltóját.
Ezidő alatt csak a gyerekét bütyköltem,meg hordtam versenyre őt,meg a főnökasszonyt.Meg drukkoltam nekik
hát nemtudom. szombat este készüljek el, vasárnap hajnalban autóba ülni,elmenni 240km-re, hajtani egyet aztán haza, hetfűn meg meló.
nemannyira...
ha lesz idő inkább megnézem kétkeréken az edelényi pályát, mert nagyon át lett túrva! de nagyon!
fain lesz szemre az már biztos! érzésre meg nemtudom, 250 kétütem szögre akaszt
Nem birom én már a gyors tempót......
Amugy meg biztos hogy "vicces" pálya lesz,mert Palit nagyon sokan baszogatták az idén,és most tuti kitesz magáért.Új pálya lesz,új helyen!
A napokban folyékonyan szidtam az mf aksitartó-tervezőjét. Add át neki ha találkozol vele! :))
A helyére berakni sem volt egyszerű a két akksit, de a sarukat rátenni meg pláne nem!
nemhiszem hogy homokozás lesz,inkább bokorkerülgetés,de holnap megyek pályát építeni,majd meglátom.
Ma kellett volna a motorokat felkészítenem,de tótoknál voltam,és valahogy fáradt vagyok.....majd holnap éjszaka.
Atti motorját néha én babrálgattam,de az utolsó fél évet a csegabinál töltötte
Nem nem mer reggel elindultunk fateral közeliteni(fátde Salgótarjántol vissza fordultunk mer ugy szakdt az eső igy enm nem mentűk vissza jöttűn meg gondoltam hogy eset nálad is igy nem sok mindent működtél majd leggközeleb holnap hozzuk haza trakimat igy honapse érrek rá!
24441 hozzászólás
Válasz #5137. hozzászólásra
igen
Válasz #5108. hozzászólásra
szólj hozzá: Massey Fergusson krone mustang
Válasz #5137. hozzászólásra
1.9 dci
Válasz #5135. hozzászólásra
Itt nem villog semmi, bár azt se tudom, hogy kellene-e villognia valaminek. Ebben azért van még erő, simán lehet vele közlekedni, egy idegen észre sem venné, csak nem annyi amennyinek kellene lennie.
Válasz #5132. hozzászólásra
Ez 1,5 DCI ?
Válasz #5132. hozzászólásra
![smile mad](/oldforum/images/smiles/mad.gif)
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
A gázolajszűrőt szerintem postázni is tudjuk.
Gyári szerszámos meg sajna akkora van,amekkora.
Ezek a marha nyugatiak ekkora szerszámossal járnak.Abban is szerintem csak az uzsit hordják
Válasz #5128. hozzászólásra
Nagynyomású pumpába van egy nyomásszabályzó szelep ha az bexarik akkor is csinál olyat hogy elmegy az erő. De azt a check conrol kivillogja elméletileg.
Válasz #5131. hozzászólásra
Hogy jelentkezett nála a hiba?
Na a kölök tiszta!!:)
Pisti ha jössz erre akkor kellene egy + gázolajszűrő félek nem fogja nekem se bírni a szerndrői olajat!
Nem lehet valami gyári külső szerszámost felvarázsolni??
Válasz #5126. hozzászólásra
Igen. alacsony fordulaton nem húzott, 3000fölött ha tartósan pörgettem akkor bevillogott a check control, és ha nem vettem vissza a gázt akkor le is tiltott. És csak hidegindítóval lehetett újraindítani. :s De ebbe már 3csúcs totál xar volt, egyik résolaja úgy spriccelt hogy a felnyitott motoroháztetőn fröcsent szét. Elméletileg 48 ml/perc a max megengedett résolaj porlasztócsúcsonként. A jó 20-30körül van. Ebben egyik mérhetetlen volt folyamatosan ment felfelé nem bírták megmérni kettőnek 180-200körül volt a negyedik pedig 46 volt. :) Még annyi hogy ha szétszeded a csúcsot és nagyítóval fémszemcsétlátsz benne akkor a nagynyomású pumpát is fel kell újítani. Akkor kár csak csúcsot javítani mert megint tönkremegy a spéntől.
Válasz #5128. hozzászólásra
olyan vót eccer attinak!
Válasz #5120. hozzászólásra
Kangóm nem volt még.
Trafficomba 400,lagunába 170,anya szenicjébe 130,atti traficjába 270,gázáéba 340.Mennek.
Válasz #5125. hozzászólásra
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
De ha apád jédét vagy nyulat vett vóna a segged alá akkor most azt istenitenéd!
Válasz #5124. hozzászólásra
Én légtömegmérőre gondolok amúgy.
Válasz #5119. hozzászólásra
miről?
Válasz #5124. hozzászólásra
Neked is gyengébb lett a motor? vagy hogy jelentkezett a probléma? Ez amúgy egyenletesen jár.
Na jóéjt!
Ermi! ahogyan a szlovák mondaná: zsirová! a videó.
ui: a jd divat traktor, a valtra erdészeti, a challenger kirakat traktor, a claas kombájn, a newholland meg mikrobarázda billegető.
nehéz talajművelő gép=
MASSEY FERGUSON!
bocs hogy beleszólok. Nemrég xoptam le egy 1.5dci-t. húzd le a résolajcsöveket de fogd be amit lehúzol különben lelevegősödik. És nézd meg mennyi résolaj a csúcsoknál. Ép hogy szabad hogy köpködjön. Ha folyamatosan szivárog, folyik vagy nagyon "köpköd" akkor porlasztófelújítás. általába darabja 30-35 ezerért. Illik a négyet egyszerre. :s Van egy ismerős ahol smafuba 20asért megcsinálják. Ha érdekel szólj. Én tudtam olcsón szerezni felújító készletet és megcsináltam magamnak. Mindenhol óvva intettek tőle. Hogy úgyse lesz jó. Nem sokat ment azóta de tökéletesen működik. Az a baj hogy ha hivatalosan veszed a felújító készletet az több mit 20e ft. Kicserélni 10 perc. Csak ügyelni kell a tisztaságra csere közben.
Válasz #5048. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
{:lol:![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
"Sasform 3 V"
juj!
nem melegedett????
Válasz #5121. hozzászólásra
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Jó!
S40 1.9Dci agregáttal 100ezer km-ig hibátlanul működött ezidáig.
Jövőre is kérdezz rá!200-nál automatikusan írni fogok:-D
Válasz #5117. hozzászólásra
Kangoo-t hajtassz még? 1.9 Dci motorról mi a tapasztalatod? Volt már olyan, hogy gyengébb, rugalmatlanabb lett a motor, főleg 2000-es fordulatig?
Válasz #5118. hozzászólásra
Számla nem lessz?
Válasz #5114. hozzászólásra
szerinted......
se ez,se az
Válasz #5116. hozzászólásra
5mm-rel nagyobb kábel 1000db traktornál 1000€,10mm-rel nagyobb doboz meg 5000€,sajnos ezek már csak így gondolkodnak!
Nézek neked valamit erről a VN-ről!
Válasz #5104. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20091023191953_vogel.jpg)
Ahogy mondod.
5 mm-rel hosszabb sarukábelnél, meg 10 mm-rel nagyobb tartódoboznál semmi gond nem lett volna, de hát így elfelejtene az ember gondolkodni.
Az új vogel pneumatikus vetőgépről (ami így csukódik már fel) van valamilyen prospektusod? Télen át akarjuk ilyenre alakítani a felcsukást.
Válasz #5110. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Örülök hogy tetszik,de tudod,beszéltük,majd 8000-nél írjál véleményt!
Elvileg nyomulnom is kéne,de egész nyáron nem nyomultam,mert szétrugdostam a váltóját.
Ezidő alatt csak a gyerekét bütyköltem,meg hordtam versenyre őt,meg a főnökasszonyt.Meg drukkoltam nekik
Válasz #5112. hozzászólásra
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
tudom, de ez legalább meglátszik rajtam nem úgy mint az iskola
csá mentem fürdetni a kölyköt!!!
Válasz #5109. hozzászólásra
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
gyurma..........
Válasz #5106. hozzászólásra
új gépet hát mi mást!
Válasz #5107. hozzászólásra
a trakitok első igazi napját! szuper gép! Lentebb írok pár sor véleményt!
NYomulsz is motorral vagy csak bütykölöd?
Válasz #5103. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
hát nemtudom. szombat este készüljek el, vasárnap hajnalban autóba ülni,elmenni 240km-re, hajtani egyet aztán haza, hetfűn meg meló.
nemannyira...
ha lesz idő inkább megnézem kétkeréken az edelényi pályát, mert nagyon át lett túrva! de nagyon!
fain lesz szemre az már biztos! érzésre meg nemtudom, 250 kétütem szögre akaszt
http://videa.hu/videok/jarmuvek/massey-fergusson-krone-mustang-eke-munka-paraszt-7ZOT7vxkysUknwjO
Válasz #5105. hozzászólásra
mit is?
Válasz #5101. hozzászólásra
új zsanért?
Na sikerült feltenni, de csak a videara mert a youtube nem működött!
Válasz #5102. hozzászólásra
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Már régen nem ott van az akksi
De addig jó míg ez a legrosszabb az egészben
Válasz #5101. hozzászólásra
Nem birom én már a gyors tempót......
Amugy meg biztos hogy "vicces" pálya lesz,mert Palit nagyon sokan baszogatták az idén,és most tuti kitesz magáért.Új pálya lesz,új helyen!
Válasz #5087. hozzászólásra
Szia Pisti!
A napokban folyékonyan szidtam az mf aksitartó-tervezőjét. Add át neki ha találkozol vele! :))
A helyére berakni sem volt egyszerű a két akksit, de a sarukat rátenni meg pláne nem!
Válasz #5099. hozzászólásra
énmeg egy újat a zsanér végett...
Válasz #5097. hozzászólásra
![smile love](/oldforum/images/smiles/love.gif)
Ha te szabod meg merre menjünk akkor nem megyünk, nem akarok én nyugdíj pályán karistolni hahaha
Válasz #5096. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
dejóneked!
Én is szünetet akaroooook!
Válasz #5089. hozzászólásra
Válasz #5088. hozzászólásra
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
nemhiszem hogy homokozás lesz,inkább bokorkerülgetés,de holnap megyek pályát építeni,majd meglátom.
Ma kellett volna a motorokat felkészítenem,de tótoknál voltam,és valahogy fáradt vagyok.....majd holnap éjszaka.
Atti motorját néha én babrálgattam,de az utolsó fél évet a csegabinál töltötte
MAjd valameik nap ugy is szűnet van most egész héten!
a képet kérted a gépekről elküldjem vagy letudod innen is szedni nem túl jó a minőség telefon ez nem fotogep
Válasz #5092. hozzászólásra
Nem nem mer reggel elindultunk fateral közeliteni(fátde Salgótarjántol vissza fordultunk mer ugy szakdt az eső igy enm nem mentűk vissza jöttűn meg gondoltam hogy eset nálad is igy nem sok mindent működtél majd leggközeleb holnap hozzuk haza trakimat igy honapse érrek rá!
csináltam videót most varázsolom fel a netre!!!
Válasz #5091. hozzászólásra
Te meg nem hívtál!