Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR400.64 FtUSD383.58 FtCHF424.45 FtGBP483.33 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
STOU minőségű 15-40es. Pl: mobil superagri 15-40 vagy esso unifarm 15-40. Az enyémbe legalább is ilyen kell. De azért majd a Pisti rábólint. Ez univerzásil olaj ami midehová jó (motor, váltó, hidraulika, difi).
csonkcserélgetős,és csak fogasgyerek cserével variálható ha neked eco kell és esetleg nincs benne.
Már nedves kupplungos,de még szinkronos irányváltós.
Mi mást is mondhattak vóna???????? :-DDDDD
Csak az a kérdés h. a JÓ kategória hányadik a sorban????
Van e még alatta rosszabb is vagy ez már a legutolsó??? :-)))))))))
Nem messze tőlünk dolgozott(ugyan az a talajtipus),és azt mondta a tulaj,hogy 7,2-es kombit is húztak vele,ha muszály volt,de hosszútávon nem ajánlotta.
A négyfejes eke az tuti lesz hozzá, a 5,6 os tárcsát én sokallom. 4,2es IHt húztam sokáig 155 pacival és nyögött vele. Lecseréltem egy 3m-es carierre. 6,6os kombi kicist nagy lesz sztem. Én 5,6os húztam a 155pacival at pont jó volt neki talán még a 6os elvitte volna. De attól nagyobb már necces. Lazítóval nincs tapasztalatom. 3m szárnyas grubert vettem a télen, tavasszal húztam már de az igazi próba most lesz majd aratás után. De viszi azt is pont jó hozzá ha alaposan leengedem.
Még most kerül megvásárlásra,ahol dolgozott,felhívtam a tulajt,és nálluk 4 fejes váltvaforgatós ekét,5,6-os tárcsát,és 6,6-os kombit vitt.Lazítót azt próbára kölcsönkérem,amit vettek a 160-as zetor után.(5 késes omikronost.)
Nekem egy 3655 van 94es kiadású... jóval régebbi mint ez. De kb ugyanez a felszereltsége a a terhelésalatti irányváltót kivéve. Szerintem jó boltot csináltál. A kezelésétől ne félj, én is MTZből ültem át a fergába. Ráadásul úgy hogy szinte minden rossz volt rajta mikor megvettem, magamnak javítottam Mfpisti segítségével. A kezelését 10 perc alatt megtanulod, a jót könnyen megszokja az ember... viszont ha véletlenül vissza kell utána ülni a MTZbe akkor húzza az ember a száját. :)
Van rajta eco kardán fordulat? Vagy ez is még olyan hogy a kardáncsonkokat kell cserélgetni?
Amit javítani kell azt belealkudtam az árba,telephelyre leszállítva 4,8+fa.9100 ü.ó.Néztem másikat is,ez volt a legszebb állapotú.Légfék nincs rajta.Terhelés alatt van 4 fokozat benne.Majd ha itthon lesz a gép többet tudok írni róla.Az mtz-hez képest bonyolultnak tűnik.új hátsó gumikkal, hátsó ikerkerékkel, klíma, DATATRONIC monitor, EHR, terhelés alatti váltó, 2 új aksival,pótkocsihúzóval.
24442 hozzászólás
Válasz #4439. hozzászólásra
mert utána ráizgulzam egy 8240-re
Válasz #4440. hozzászólásra
fel tudsz hívni?
Válasz #4435. hozzászólásra
pisti! gondom akadt a 4270-el. tudsz segíteni?
köszi
Válasz #4438. hozzászólásra
És miért tettél le róla?
Válasz #4436. hozzászólásra
erre én is be voltam izgulva
Válasz #4436. hozzászólásra
STOU minőségű 15-40es. Pl: mobil superagri 15-40 vagy esso unifarm 15-40. Az enyémbe legalább is ilyen kell. De azért majd a Pisti rábólint. Ez univerzásil olaj ami midehová jó (motor, váltó, hidraulika, difi).
Válasz #4435. hozzászólásra
Milyen olaj való a motorba,meg a váltóba?
Válasz #4434. hozzászólásra
Én meg húzok aludni,mert reggel korán kelek!
Jóéjt!
Válasz #4433. hozzászólásra
Ok. Megjegyeztem. :)
Válasz #4432. hozzászólásra
a 6100-nál már kezdték,
de igazából 6200,8200,és a 4200 legvége
Válasz #4431. hozzászólásra
Értem. Melyik szériától van a terhelés alatti irányváltó?
Válasz #4430. hozzászólásra
csonkcserélgetős,és csak fogasgyerek cserével variálható ha neked eco kell és esetleg nincs benne.
Már nedves kupplungos,de még szinkronos irányváltós.
Válasz #4428. hozzászólásra
Üdv!
Tudja ezt Paldo is csak hát a 650ha kokacserje dolgozik benne, az meg pörgeti a kisördögöt rendesen. :)
A 8140-be van már eco fordulat? Vagy még az is csonkcserélgetős? Az irányváltója terhelés alatti, nem kell hozzá kuplung?
Válasz #4427. hozzászólásra
:D
Válasz #4427. hozzászólásra
Nem hinném hogy lenne okuk mellébeszélni,és ha valamivel sokat szoptak,akkor azért nemigen dicsérik!
Válasz #4426. hozzászólásra
Mi mást is mondhattak vóna???????? :-DDDDD
Csak az a kérdés h. a JÓ kategória hányadik a sorban????
Van e még alatta rosszabb is vagy ez már a legutolsó??? :-)))))))))
Válasz #4402. hozzászólásra
Szia!
Utána kérdeztem a gépnek a szerelő kollégáknál,azt mondták jó traktor.
Kezelésit nem lesz kis mutatvány,de amúgy eccerű gép,mint a fakocka!
Válasz #4422. hozzászólásra
Nem messze tőlünk dolgozott(ugyan az a talajtipus),és azt mondta a tulaj,hogy 7,2-es kombit is húztak vele,ha muszály volt,de hosszútávon nem ajánlotta.
Válasz #4421. hozzászólásra
Az az 5-ös biztos a gyíkabbik lazítójuk...
Válasz #4422. hozzászólásra
Persze mindez talaj függvénye is én kötött talajon dolgozom vele és nem sok lapos van közte. Dombdomb hátán.
Válasz #4421. hozzászólásra
A négyfejes eke az tuti lesz hozzá, a 5,6 os tárcsát én sokallom. 4,2es IHt húztam sokáig 155 pacival és nyögött vele. Lecseréltem egy 3m-es carierre. 6,6os kombi kicist nagy lesz sztem. Én 5,6os húztam a 155pacival at pont jó volt neki talán még a 6os elvitte volna. De attól nagyobb már necces. Lazítóval nincs tapasztalatom. 3m szárnyas grubert vettem a télen, tavasszal húztam már de az igazi próba most lesz majd aratás után. De viszi azt is pont jó hozzá ha alaposan leengedem.
Válasz #4410. hozzászólásra
Még most kerül megvásárlásra,ahol dolgozott,felhívtam a tulajt,és nálluk 4 fejes váltvaforgatós ekét,5,6-os tárcsát,és 6,6-os kombit vitt.Lazítót azt próbára kölcsönkérem,amit vettek a 160-as zetor után.(5 késes omikronost.)
Válasz #4419. hozzászólásra
Pont ide! :)
Válasz #4418. hozzászólásra
Azt nem szabad nekem.
Gondolj bele a betépve járnák ide!
HÚÚÚÚÚÚÚ!!!!
Hova fajultunk volna................
Válasz #4414. hozzászólásra
Erre tippeltem én is. És a minőségellenőrzést is te végzed. Utána meg jössz ide boldogítani a népet. :)
Válasz #4413. hozzászólásra
Itt mindenki nekem szurkol? Jönnétek inkább betonozni! :)
Válasz #4412. hozzászólásra
Mit ríjjak???
Tudom h. most van itt a faszavilág.
Már csak xarabb lesz.
Válasz #4413. hozzászólásra
Jól mondod.
Hull a hó a lovakra neki.
Szégyen.
650 ha cocacserje + még a többi bódítóalapanyagnak való növényke.
Ne kiváncsiskodjál építgesd a gépszínt :-)
Válasz #4411. hozzászólásra
Te nagyon heppy csávó vagy! Kiváncsi lennék rá mit termesztesz! :)
Válasz #4410. hozzászólásra
Ez még nagy talány!
De majd lesz itt tipp meg javaslat tökig. :-DD
Válasz #4409. hozzászólásra
milyen munkagépeket fog húzgálni???
Válasz #4407. hozzászólásra
Sok szerencsét hozzá !
Válasz #4407. hozzászólásra
Nekem egy 3655 van 94es kiadású... jóval régebbi mint ez. De kb ugyanez a felszereltsége a a terhelésalatti irányváltót kivéve. Szerintem jó boltot csináltál. A kezelésétől ne félj, én is MTZből ültem át a fergába. Ráadásul úgy hogy szinte minden rossz volt rajta mikor megvettem, magamnak javítottam Mfpisti segítségével. A kezelését 10 perc alatt megtanulod, a jót könnyen megszokja az ember... viszont ha véletlenül vissza kell utána ülni a MTZbe akkor húzza az ember a száját. :)
Van rajta eco kardán fordulat? Vagy ez is még olyan hogy a kardáncsonkokat kell cserélgetni?
Válasz #4405. hozzászólásra
Amit javítani kell azt belealkudtam az árba,telephelyre leszállítva 4,8+fa.9100 ü.ó.Néztem másikat is,ez volt a legszebb állapotú.Légfék nincs rajta.Terhelés alatt van 4 fokozat benne.Majd ha itthon lesz a gép többet tudok írni róla.Az mtz-hez képest bonyolultnak tűnik.új hátsó gumikkal, hátsó ikerkerékkel, klíma, DATATRONIC monitor, EHR, terhelés alatti váltó, 2 új aksival,pótkocsihúzóval.
Válasz #4404. hozzászólásra
Üzemóra? Ára, menyit sikerült belőle alkudni %-ra? Légfék van rajta?
Válasz #4404. hozzászólásra
Tipptopp a gép vagy kell javítani? Terhelés alatti irányváltós? Kardánfordulatot hogy váltod benne, van rajta eco fokozat?
Válasz #4403. hozzászólásra
Igen,az.
Válasz #4402. hozzászólásra
Gratula! Az ami fent volt itt is az aprók között? Ha jól emlékszem magtár árulta. Duplakerékkel. Nekem tetszik a masina. De infóm nincs róla. :)
MF 8140 kezelői infót várok.(új mf tulajdonos)
szólj hozzá: massey ferguson
Válasz #4399. hozzászólásra
Köszi:-)))))
Nekem is tetszik ez a múmia:-))
Amolyan ős traki:-)
Válasz #4398. hozzászólásra
jó néz ki a trakid komám.
Jó éjt mindenkinek:-)
Válasz #4395. hozzászólásra
Fényesítem a páncélgúnyám!
Válasz #4394. hozzászólásra
ha pályázol, akkor érdemesebb újat venned