Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR403.23 FtUSD385.36 FtCHF429.18 FtGBP486.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szerintem nem olyan nagy baj a függesztett tárcsa. Főleg ha elaprózott a birtokszerkezet. Szerintem kb 5-10ha táblamret felett van létjogosultsága a vontatottnak. Legalább is a vontatott cariernek irtózatosan hosszú a vonórúdja... forgóknál, szegésnél van hiba. A függesztettel viszont sarokra lehet művelni mindent pikk-pakk. Viszont a trakinak elege van emelgetni, de azért ferga hogy bírja! :)
Válasz #4233. hozzászólásra
Hát ahogy vesszük.
Nem áremelés után szoktak akciózni,és a nettoline folyamatosan megy már régóta,ez nem ujkeletű!
Viszont egy új rendelésű gép még így is olcsóbb mint listából,szerintem kb-min 5 százalékkal.Inkább köti a kereskedők kezét,és egyenlíti az árakat.
Azért itt a szomszédomban már láttam érdekes dolgokat ezzel a pneumatikussal !!!
Egyszerűbb a beállítása, mert egy adagolós....hmmmm..... és mi van a fajsúlyokkal ??
az is megoldás lett volna
ezt a listaáras akciós dolgot nem értem. csinálnak egy gépnek hatalmas listaárat és abbol lehet engedni a hatalmas százalékokat. de ez csak játék a számokkal és a lényegen nem változtat
Az pneumatikus központi adagolós gépnél egy bazi nagy celláskerék van.Kikaparja a tizes csavart is.Nyalván nem vet,ha nem van bekapcsolva a kardán.Viszont szerintem pontosabban baállítható az egy db tolóhenger miatt,és egyenletesebben vet.
Bonyolultabb.
Macerásabb.
Nem biztos, hogy a traki hidroja bírja az állandó hajtást.
Központi magadagolás.Ez ha nem vett, akkor az egész gép nem vet.
No meg itt van a Mezőhír májusi számának az 5. oldala. Olvassátok.
A Telegerendási Kitét nem kérdeztem, de a másik kettőt 2 M. felül mondják.
Az accord 1 tárcsás, csak van egy műanyag kis tárcsa is, ami a sarat takarítja. Ezek is magasított tartályosok, és kb 10-11 q búza fér bele az elmondásuk alapján. A vetőegység ugyanaz mindegyiknek, még talán a jd vetőgépein is ez van.
Nekem egy lajta van. A beállítással és a pici magtartállyal is szívok örökké. Valamerre lépnem kell majd. Legjobb lenne egy rapid. Használtba találtam már tárcsás elmunkálóval 4 millak örül külföldön. Helyedbe inkább ilyenbe gondolkodnék. Munkáját nem lehet összehasonlítani a "hagyományos" gépekkel.
24468 hozzászólás
Válasz #4266. hozzászólásra
DF?
Válasz #4265. hozzászólásra
van itt a hirdetésekben egy NAS, na olyasmi van nekem is
Válasz #4265. hozzászólásra
ZŐD ??????????????????????????
:-DDDDDDDDDDDDD
Válasz #4261. hozzászólásra
Kedden nem leszek, megyek a család távol lévő feléért.
Utána meg hajtás, ami eddig elmaradt az események miatt.
Öntözés, lombtrágyázás, gombázás.
Válasz #4263. hozzászólásra
Tudok jó áron festéket:-)))))))))
Válasz #4260. hozzászólásra
Lehet ez lesz a legegyszerűbb ! Így nem kell beszámolni senkinek. :-))))
Válasz #4260. hozzászólásra
matrica gyár?????????:-))))))))
Válasz #4259. hozzászólásra
személyesen mondtam volna árakat,de majd a jövő héten.......
úgyis vissza kell mennem!
Válasz #4259. hozzászólásra
ahhoz csak egy jó kompresszor kell, meg egy szorópisztoly és néhány kg festék :-)))))
Válasz #4258. hozzászólásra
Ha bele merek vágni akkor szinte az egész géppark újra festve. De látni kell a sorok között is.
Válasz #4255. hozzászólásra
te mit akarsz venni?
Válasz #4255. hozzászólásra
nyugi van:-)))
Te sem kapkodod el a beszerzést:-))))
Keressük a legjobbat:-))
Válasz #4253. hozzászólásra
Mit szeretnél amit nem bír elviselni a fórum (OFF)???
Válasz #4254. hozzászólásra
Nem dobáltál meg árakkal !
Válasz #4245. hozzászólásra
Nem gondolnám hogy nehézkes lennél:-)))Viszont egyik gyártó sem "egy bizonyos" emberre szabja a gépeit.
Az egyiknek bejön,a másiknak nem:-))))
Válasz #4250. hozzászólásra
Dobj már egy mail-t !
Válasz #4250. hozzászólásra
M.
N.
Válasz #4248. hozzászólásra
2003-ba !?
Ez biztos !?
Olyan rég lett volna !?
Válasz #4249. hozzászólásra
Segíts vlm.t!
Csak arra vok. kíváncsi miket adnak a fiatalok manapság.
Gondolom nem Bözsi, Julis, Margit, Klotild...
Válasz #4248. hozzászólásra
Ugye !
Tippelj !!!!!
Válasz #4247. hozzászólásra
Heló Szabikám! Már vagy 6 éve nem találkoztunk!!!
No akkor mi is a csajok neve???
Válasz #4246. hozzászólásra
Szeva Pálesz !!!
Válasz #4245. hozzászólásra
( itt mindenki ismeri 1mást keresztbe kúzsba?????? hmmmm... )
Válasz #4244. hozzászólásra
Igen, előtte mindent tisztázok. Én már csak ilyen türelmes vagyok, meg nehézkes. (Ismersz)
Válasz #4240. hozzászólásra
előtte megméred a súlyát?
Rémlik valami hogy az agronómusok szoktak ezermagsúlyt is számolni.
Válasz #4239. hozzászólásra
Hosszú táv = Rapid !!!!
(Előbb-utóbb úgy is az lesz, de minél később annál többe kerül.)
Válasz #4229. hozzászólásra
Szerintem nem olyan nagy baj a függesztett tárcsa. Főleg ha elaprózott a birtokszerkezet. Szerintem kb 5-10ha táblamret felett van létjogosultsága a vontatottnak. Legalább is a vontatott cariernek irtózatosan hosszú a vonórúdja... forgóknál, szegésnél van hiba. A függesztettel viszont sarokra lehet művelni mindent pikk-pakk. Viszont a trakinak elege van emelgetni, de azért ferga hogy bírja! :)
Hát ahogy vesszük.
Nem áremelés után szoktak akciózni,és a nettoline folyamatosan megy már régóta,ez nem ujkeletű!
Viszont egy új rendelésű gép még így is olcsóbb mint listából,szerintem kb-min 5 százalékkal.Inkább köti a kereskedők kezét,és egyenlíti az árakat.
Válasz #4238. hozzászólásra
Én csíráztatok, ezer magot mérek, oszt kb. csíra darab számot vetek.
Szomszédok, szomszédok ! Kell ilyen is !
Válasz #4237. hozzászólásra
ez azért nem ilyen egyszerű sajnos. minden gépnek van elönye, hátránya, ára. az ember hosszútávra próbál a lehetőségehez megfelelő gépet választani.
Válasz #4234. hozzászólásra
mi van a fajsúllyal?
Általában minden vetőgép térfogatra adagol,nem?
De tömegre ellenőrzöd:-)))
Amúgy a "somszédban" én is láttam érdekességeket:-)))
Válasz #4235. hozzászólásra
Akkor vegyél pneut.
Válasz #4234. hozzászólásra
a sima mechanikusnák is probléma a fajsúly. vagy próbavetés vagy leforgatás
:-)))))) Igen ! Igen ! Igen !
Válasz #4230. hozzászólásra
Azért itt a szomszédomban már láttam érdekes dolgokat ezzel a pneumatikussal !!!
Egyszerűbb a beállítása, mert egy adagolós....hmmmm..... és mi van a fajsúlyokkal ??
Válasz #4232. hozzászólásra
az is megoldás lett volna
ezt a listaáras akciós dolgot nem értem. csinálnak egy gépnek hatalmas listaárat és abbol lehet engedni a hatalmas százalékokat. de ez csak játék a számokkal és a lényegen nem változtat
Válasz #4231. hozzászólásra
inkább le kellett volna engedni a magot:-)))))
Válasz #4230. hozzászólásra
egy ismerösömnem van accordja. bennehagyta a zabot.
a patkányok felrágták magugat az adagolón :-)))))
Válasz #4225. hozzászólásra
Az pneumatikus központi adagolós gépnél egy bazi nagy celláskerék van.Kikaparja a tizes csavart is.Nyalván nem vet,ha nem van bekapcsolva a kardán.Viszont szerintem pontosabban baállítható az egy db tolóhenger miatt,és egyenletesebben vet.
Válasz #4219. hozzászólásra
megnéztem. nem értem, hogy miért függesztettben gondolkodnak. én a féligfüggesztettet szimpatikusabbnak tartom
Válasz #4226. hozzászólásra
És akkor, hogy biztosítják az állandó ventilátor fordulatot ?
Az accord meg a vogel nem hidrohajtású, kardános.
Ja !
Megkockáztatom, hogy xarabb tankolni.
Válasz #4222. hozzászólásra
Bonyolultabb.
Macerásabb.
Nem biztos, hogy a traki hidroja bírja az állandó hajtást.
Központi magadagolás.Ez ha nem vett, akkor az egész gép nem vet.
No meg itt van a Mezőhír májusi számának az 5. oldala. Olvassátok.
Válasz #4215. hozzászólásra
A Telegerendási Kitét nem kérdeztem, de a másik kettőt 2 M. felül mondják.
Az accord 1 tárcsás, csak van egy műanyag kis tárcsa is, ami a sarat takarítja. Ezek is magasított tartályosok, és kb 10-11 q búza fér bele az elmondásuk alapján. A vetőegység ugyanaz mindegyiknek, még talán a jd vetőgépein is ez van.
Keresd Marcit itt a fórumon, övéké az egyik.
Válasz #4216. hozzászólásra
Nekem egy lajta van. A beállítással és a pici magtartállyal is szívok örökké. Valamerre lépnem kell majd. Legjobb lenne egy rapid. Használtba találtam már tárcsás elmunkálóval 4 millak örül külföldön. Helyedbe inkább ilyenbe gondolkodnék. Munkáját nem lehet összehasonlítani a "hagyományos" gépekkel.
Válasz #4221. hozzászólásra
és miért nem?
Én nem vennék pneumatikusat.
Válasz #4219. hozzászólásra
megpróbálom beszámítatni, de lehet felrakom hirdetésbe.
a lényeg, hogy kapjak érte 700-at
Válasz #4217. hozzászólásra
beszámíttatod a vetőgépet vagy piacra dobod?