Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR401.45 FtUSD383.29 FtCHF427.35 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #3556. hozzászólásra
még megse vettem már közölte velem,a héten kellett egy ajtoüveg 3nap és nekünk kellett elmenni érte.
ANNYIRA VÁRT REGGEL BENNÜNKET,HOGY MI ÉBRESZTETTÜK JA ÉS MÉG AKKOR IS A KUTYÁJÁT KERESTE RAJTUNK.
nagyon titkolóztok az árral, legalább közelire lőjétek be viszonyitásképpen. ilyenbe 700-ért láttam a télen használt lenkent. nem sokáig hirdették. nekem is kellene nyárra valami, de nem tudom eldönteni, hogy szárnyast vagy nem szárnyast vegyek
Köszönöm! Már szervezem a fuvart! :) Holnap ha minden jól megy már fogok tudni konkrétat mondani.
De amúgy nem szólhatnék egy szót se ha eladnád. Engem már megszívattak többször hogy jaj ne adjam el másnak mert neki nagyon kell jönnek érte. Közbe jött más vevő nem adtam mert meg igértem hogy tartom. Aztán nem jöttek érte. Most is kint rohad ilyen miatt 50 szénabálám. De már géppel is jártam így. Akkor megfogadtam hogy amíg nincs előleg addig szabad a vásár.
Én is a jobb oldali ajtóra tapasztom fel jó magasra hogy a nap ne tudjon rásütni. És közel a szememhez. A szélvédőre tapasztva én se látom. De így nyáron se volt vele gondom.
küld el akkor email-be az árat, nem akarom meg venni csak kiváncsi vagyok, mert én is pont ilyenre kacsingatok és tudok itteni gyártót aki megcsinálja jó áron
Egyenlőre ezt még nem írnám le. Majd ha itthon lesz. Előleget nem adtam rá, még megelőzhetnek elméletileg. Gyakorlatilag remélem korrekt a ember. De végül is pénz beszél...
??? Ezt nem értem. De próbálj meg ránagyítani és akkor olvasható lesz. Nekem a nyomvonal szokta eltakarni a kiírást mikor szántok vagy tárcsázok és nagyon sűrü a "szövés". :) De ránagyítok akkor el tudom olvasni. Viszont nekem régebbi verzióm van, csak 5.2.es. Nem tudom mennyi különbség lehet köztük.
nekem nem mutatott olyat, de kiszámolta a területet. csak az a bibi, hogy a kiszámolt terület köztepén van egy kék 3szög és eltakarja félig a számokat
rajzolni nem rajzolt semmit
Meg. Virtuálisan kezet fogtunk rá. :) Hét elején szeretném hazahozni. Ahogy tudok rá fuvart szerezni holnap kiderül mikor megyek érte. Keddre van két igéretem is. Holnap fog lefixálódni. És még trailert is kell bérelni.
Persze hogy tud. És ha ráböksz a területmérő ikonra és körbejárod a területed mikor végeztél ráböksz a bezárásra akkor azt is megmondja hogy mekkora területet jártál körbe. És hogy mekkora a kerülete. Csak vigyázz ne keresztezd a saját nyomvonalad mert akkor összekavarod szegény buta fejét. :)
24468 hozzászólás
Válasz #3563. hozzászólásra
Kössz hogy kébe tettél. Jó felé tippeltem csak nem tudtam eldönteni hogy Te vagy az Attilla. :)
Válasz #3563. hozzászólásra
nem is baj, hogy nem jössz, legalább megmarad a kolbász nekem
Válasz #3561. hozzászólásra
ment üzenet!
még megse vettem már közölte velem,a héten kellett egy ajtoüveg 3nap és nekünk kellett elmenni érte.
ANNYIRA VÁRT REGGEL BENNÜNKET,HOGY MI ÉBRESZTETTÜK JA ÉS MÉG AKKOR IS A KUTYÁJÁT KERESTE RAJTUNK.
Válasz #3558. hozzászólásra
nagyon titkolóztok az árral, legalább közelire lőjétek be viszonyitásképpen. ilyenbe 700-ért láttam a télen használt lenkent. nem sokáig hirdették. nekem is kellene nyárra valami, de nem tudom eldönteni, hogy szárnyast vagy nem szárnyast vegyek
Válasz #3562. hozzászólásra
ez jobban hangzik!
Válasz #3557. hozzászólásra
a komoly vevők hozzád mennek!
te azokhoz mész akik csak nézelődnek!
:-)))))))))))))))
Válasz #3555. hozzászólásra
Kössz!
Én ismerlek Téged amúgy valahonnan?
Válasz #3558. hozzászólásra
sajnos az emberemet nem érdekli a használt trakid...fiatalabbat akar!
Válasz #3554. hozzászólásra
Állom a szavam én is! Fuvar kérdés nincs letisztázva még, amúgy megyek érte tuti!
Válasz #3553. hozzászólásra
A fapiac döglödik,ez nem seft csak +gép de van 1szinte uj csörlöm is.
Teeeeeee, elhalgass!!!!!!!!!!!!!!!
már megvetted a gépet, le vagy tojva!! :-))))))))))))))))))))))))))))
addíg míg te jössz....
amúgysem akartam grúbert venni, ezt meghagyon a janinak!
Tomi, gondolom dolgozik....
Válasz #3552. hozzászólásra
A jo emberek megtalálják egymást,remélem ő nem ugy jön el mind TE.
Válasz #3550. hozzászólásra
nem megy a fa már gépekkel is seftelsz?
Jó estét!
Téged minden fergis megtalál?
Üdv!
Köszönöm! Már szervezem a fuvart! :) Holnap ha minden jól megy már fogok tudni konkrétat mondani.
De amúgy nem szólhatnék egy szót se ha eladnád. Engem már megszívattak többször hogy jaj ne adjam el másnak mert neki nagyon kell jönnek érte. Közbe jött más vevő nem adtam mert meg igértem hogy tartom. Aztán nem jöttek érte. Most is kint rohad ilyen miatt 50 szénabálám. De már géppel is jártam így. Akkor megfogadtam hogy amíg nincs előleg addig szabad a vásár.
Válasz #3545. hozzászólásra
Én tartom a szavam emiatt ne aggodj !
Válasz #3548. hozzászólásra
nem a trakiban nem látom, ott még nem próbáltam csak sétáltam vele a ház körül
Válasz #3546. hozzászólásra
Én is a jobb oldali ajtóra tapasztom fel jó magasra hogy a nap ne tudjon rásütni. És közel a szememhez. A szélvédőre tapasztva én se látom. De így nyáron se volt vele gondom.
Válasz #3545. hozzászólásra
küld el akkor email-be az árat, nem akarom meg venni csak kiváncsi vagyok, mert én is pont ilyenre kacsingatok és tudok itteni gyártót aki megcsinálja jó áron
Válasz #3544. hozzászólásra
azon kivül meg kint a szbadban nem látom lendesen a képernyőt
Válasz #3543. hozzászólásra
Egyenlőre ezt még nem írnám le. Majd ha itthon lesz. Előleget nem adtam rá, még megelőzhetnek elméletileg. Gyakorlatilag remélem korrekt a ember. De végül is pénz beszél...
Válasz #3542. hozzászólásra
??? Ezt nem értem. De próbálj meg ránagyítani és akkor olvasható lesz. Nekem a nyomvonal szokta eltakarni a kiírást mikor szántok vagy tárcsázok és nagyon sűrü a "szövés". :) De ránagyítok akkor el tudom olvasni. Viszont nekem régebbi verzióm van, csak 5.2.es. Nem tudom mennyi különbség lehet köztük.
Válasz #3541. hozzászólásra
mennyi volt?
Válasz #3540. hozzászólásra
nekem nem mutatott olyat, de kiszámolta a területet. csak az a bibi, hogy a kiszámolt terület köztepén van egy kék 3szög és eltakarja félig a számokat
rajzolni nem rajzolt semmit
Válasz #3539. hozzászólásra
Meg. Virtuálisan kezet fogtunk rá. :) Hét elején szeretném hazahozni. Ahogy tudok rá fuvart szerezni holnap kiderül mikor megyek érte. Keddre van két igéretem is. Holnap fog lefixálódni. És még trailert is kell bérelni.
Válasz #3537. hozzászólásra
Persze hogy tud. És ha ráböksz a területmérő ikonra és körbejárod a területed mikor végeztél ráböksz a bezárásra akkor azt is megmondja hogy mekkora területet jártál körbe. És hogy mekkora a kerülete. Csak vigyázz ne keresztezd a saját nyomvonalad mert akkor összekavarod szegény buta fejét. :)
Válasz #3538. hozzászólásra
mi az ára? megalkudtál már vele?
Válasz #3536. hozzászólásra
Nem. Egy ilyenre. Állítólag a gazdája is szokott itt hozzászólni a dolgokhoz. :)
http://www.gehmaier.at/content/view/22/44/
Szárnyas, 7késes 3m, egyengető tárcsasor +pálcás henger. Még sose hallottam erről a márkáról de ezt meg tudom finanszírozni zsebből.
Válasz #3535. hozzászólásra
összejöttek más dolgok és hanyagoltam
tud ez olyat, (mint a csiga) hogy elindulok egy pontról és huzza csikot a vaktérképen amerre megyek?
Válasz #3534. hozzászólásra
arra a szárnyas 11 késesre?
Válasz #3533. hozzászólásra
GPS tuner kisimult már?
Ma én is felvasaztam az ekét félig. És megalkudtam egy grubberre. :)
Válasz #3531. hozzászólásra
nem
sajnos a tavasz se elég hosszú
Válasz #3530. hozzászólásra
nincs
Válasz #3529. hozzászólásra
géza neked nem volt elég hosszú az ősz meg
a tél
vagy nyaralt kend idáig
Válasz #3529. hozzászólásra
Semmi iszap?
Válasz #3528. hozzászólásra
holnap.
tele a tank, le van zsírozva és fent az eke
Válasz #3527. hozzászólásra
Akkor mikor m1ünk szántani?
Válasz #3526. hozzászólásra
elég nekem ha tanáccsal dobálnak.:-))))))
ingyér kapok információt
Válasz #3525. hozzászólásra
Csak úgy lájgtosan a 3-assal?
Ekét nem adnak Pistiék?
( pedig igazán megdobhatnának már 1-el! )
Válasz #3524. hozzászólásra
most nem szánt egyik se, de ezzel fogok szántani
Válasz #3523. hozzászólásra
Most akkor ez szánt?
Válasz #3520. hozzászólásra
2*4*4
Válasz #3517. hozzászólásra
drága mama!
Válasz #3519. hozzászólásra
32-es váltó dyna....shift!!!
Válasz #3519. hozzászólásra
Ott is 4-es?
Válasz #3518. hozzászólásra
az egyik valami 85 lovast, a másik meg 95-97? lovast.
32-es váltó dyna