Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR403.23 FtUSD385.36 FtCHF429.18 FtGBP486.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én ebből inkább hullát néznék,és ha tutira rendbe rakatod,még mindig pénzednél vagy.
Sajnos valóban mellé lehet lőni rendesen.
Viszont személy szerint olyan 3690-est nem ismerek,amelyik maszeknál van,rendbe raktuk a gépet,és azóta újra megellett volna.Pedig voltak elég vad darabok.!
Alapban nagyon erős a motorja,viszont ha betertasz néhány apró szabályt,akkor nagyon jó tud lenni.
Vontatásban,fogysztásban,mozgékonyságban bármikor felveszi a versenyt egy új géppel.
Viszont egy kinti "idegen"gépnél számíts rá hogy rendbe kell tenni!
várj, Gézát faggatnám először !
Kínáltak bérhízlalási lehetőséget, de az nem igazán áll az oldalamhoz.
Amúgy lenne hely, kb a két ünnep közére, ha a héten elhatározom, hogy a birkákat eltakarítom a tanyából. Meg még visznek mangákat házi vágásra, no meg lesz normál hízó szállításom, szóval, ha minden helyet megoldok, és a felsoroltak is összejönnek akkor cca. 250 db fix, hogy beférne.
Leírás:
Traktorok 140-199 LE Massey Ferguson 3690 Massey-Ferguson MF 3690, rok prod. 1992, 4x4, silnik VI cylindrów 190 KM, 6800 mtg, skrzynia datatronic, kompresor, w oryginale, opony tył nowe 480/80R-42, opony przód bdb 16.9-30, przedni podnośnik TUZ, komplet zaczepów. Możliwość zakupu na raty lub zamiany na inny sprzęt rolniczy.
Sziasztok!
MF 6390 tíousú traktoról kérnék véleményt ( váltó, motor stb.)!
kérlek mondjatok el mindent róla. Használtan venném 10 évesen, egy valmet motros trakit.
4,7 millióban fájna és egy 4 fejes gasner váltvaforgató ekét adnak hozzá ( 40 cm fejek).
szerintetek meg éri e?
most ez gyakorlatilag 514-es,csak tovább van fejlesztve kissé...Perkins motor,gondolom nem fogja főzni magát mint az IFA-s a parton:-D
egyébként a cséplőrendszere, járóműve ugyan az?
lehet,hogy árban meg ott van,hogy 106-os is kapható ennyiért....és azért a kettő nem egy kategória.
Egyébként kertésznek üzenem,hogy egy fain 106-ossal is igenjól járna ám!
vannak szép és jó gépek!
és ha nem 500hektárra kell befogni igázni,akkor örök lesz mint a nyomorúság!
vannak itt a környéken, 100-hektárokat aratnak és gyönyörűen muzsikálnak!
a gazdaságba(ami mára felszámolódott és maszek lett) meg 4 106-os van ebből kettő a régi sárga,meg egy újabbfajta Mega. most pl 2000hektár kukoricát arattak. meg 2000 kalászosokat, zabot, napraforgót.
mondjuk itt akadnak gondok,de mennek a gépek rendesen egyébként!
a rába motorok sem roszak, nomeg ha kimegy belőle,akkor nekem van is egy tartalékba hahaha:-D
most vasárnap évadzáró motocross versenyt rendeznek Lakitelken! nem messze van Tiszakécskétől.
lesz enduró kategória is,vagyis tavaly legalábbis volt. De Neked a 250-ben a helyed!!!!
a pálya olyan mint a jászberényi, csak kisebb ugratókkal! inkább a mandínerek fain kanyarok a legjobb részei. az ugrók jók,de endurónak is nagyon! a homok fain,nem túl mély de nem is sekély:-D éppen az a legfainabb fogós!
a pálya frissen megtúrva...
mikell még:
mi ottleszünk!
és ha bírjuk akkor megyünk végig minden kategóriában! legalábbis kettőbe tuti benevezek!
ez nem csak egy szülinapi ajándék, de egyenlőre ennyit erről, mert így is túl sokat írtam már magunkról és ezt nem szeretem. csak csendben, nyugodtan elvagyunk.
Na dobok egy hátast, mert holnap hétfő és minden a feje tetejére fog fordulni szokás szerint.
24468 hozzászólás
Válasz #1565. hozzászólásra
miért kell csomagolopapir?
szia pisti!
köszi az árakat,még annyit szeretnék kérdezni mi a különbség a blue,és a green engine között
Válasz #1564. hozzászólásra
Tudom, hogy megválaszolhatatlan, hülye kérdés, de jellemzően mennyit kell egy ilyen rendbetételre számolni? (-tól -ig?)
Válasz #1563. hozzászólásra
nem lesz (az a görög.....ki a fene?........)
papirusz! ?
Válasz #1544. hozzászólásra
Sziasztok!
Én ebből inkább hullát néznék,és ha tutira rendbe rakatod,még mindig pénzednél vagy.
Sajnos valóban mellé lehet lőni rendesen.
Viszont személy szerint olyan 3690-est nem ismerek,amelyik maszeknál van,rendbe raktuk a gépet,és azóta újra megellett volna.Pedig voltak elég vad darabok.!
Alapban nagyon erős a motorja,viszont ha betertasz néhány apró szabályt,akkor nagyon jó tud lenni.
Vontatásban,fogysztásban,mozgékonyságban bármikor felveszi a versenyt egy új géppel.
Viszont egy kinti "idegen"gépnél számíts rá hogy rendbe kell tenni!
Válasz #1562. hozzászólásra
köröm azér lesz rajta
Válasz #1561. hozzászólásra
mezítláb ?
Válasz #1560. hozzászólásra
de asszem megy nettóba
Válasz #1557. hozzászólásra
ez ugye netto meg még levonnak ......... mennyit ? 2 kg/db ?
Válasz #1555. hozzászólásra
várj, Gézát faggatnám először !
Kínáltak bérhízlalási lehetőséget, de az nem igazán áll az oldalamhoz.
Amúgy lenne hely, kb a két ünnep közére, ha a héten elhatározom, hogy a birkákat eltakarítom a tanyából. Meg még visznek mangákat házi vágásra, no meg lesz normál hízó szállításom, szóval, ha minden helyet megoldok, és a felsoroltak is összejönnek akkor cca. 250 db fix, hogy beférne.
Válasz #1557. hozzászólásra
messze van az a baj.
Válasz #1556. hozzászólásra
500/kg
Válasz #1555. hozzászólásra
mi az ár?
Válasz #1554. hozzászólásra
mennyt szerezzek
GÉZA VAGY ?
Milyenek a malacok?
Esznek rendesen ?
Elhullás volt ?
Gyógyszerezés ?
Takarmány recepted miből áll arányosan ?
Szóját (extrahált) mennyiért lehet kapni ?
(Asszem egyszerre ennyi elég)
egyszerüen ired be egy keresőbe,hogy 10000üzemóra feletti traktort keresel,így kiderítheted,hogy melyik a legjobb gép.(nem sok mf-et fogsz látni)
Válasz #1548. hozzászólásra
nem egy stabil gép rengeteg váltó és difiprobléma volt velük,sajnos 5 millba ezek férnek bele ,jd ellenes vagyok de inkább egy 4755-ös
Válasz #1549. hozzászólásra
ekét, tárcsát ,talajlazitót,meg kombinátort kapna.
Válasz #1549. hozzászólásra
130ha-ra,de minden évben szaporodik 10-20ha-ral.munkaeszköz a traki után lenne vásárolva.
Válasz #1548. hozzászólásra
mekkora traki kellene,mekkora területre,milyen a terület,milyen gépeket húznál vele?
Válasz #1547. hozzászólásra
mert?akkor irj okosabbat 5 milla alatti nagytraki.
Válasz #1546. hozzászólásra
felejtsétek el de gyorsan
Válasz #1543. hozzászólásra
ezt néztem én is,nemtudom mibe kerülne a hazahozatala.
Mezőgazdaság. - Traktorok 140-199 LE - Massey Ferguson 3690 ...
Massey Ferguson 3690, Traktorok 140-199 LE, Mezőgazdaság ˇ Massey Ferguson 3690, Traktorok 140-199 LE, Mezőgazdaság ˇ Massey Ferguson 3690, ...
www.mascus.hu/productimageviewer.aspx?loc=red&ctl...Massey%20Ferguson&model=369... - 17k - Tárolt változat - Hasonló oldalak
További találatok a(z) www.mascus.hu domainről ť
ja bocsi 3690 akartam írni
MASSEY FERGUSON 3690
HUF 3.312.090 EUR 12.605
Kivitel: Mezogazdasági Évjárat: 1992
Leírás:
Traktorok 140-199 LE Massey Ferguson 3690 Massey-Ferguson MF 3690, rok prod. 1992, 4x4, silnik VI cylindrów 190 KM, 6800 mtg, skrzynia datatronic, kompresor, w oryginale, opony tył nowe 480/80R-42, opony przód bdb 16.9-30, przedni podnośnik TUZ, komplet zaczepów. Możliwość zakupu na raty lub zamiany na inny sprzęt rolniczy.
Válasz #1541. hozzászólásra
szerintem is.
Válasz #1540. hozzászólásra
3690!
190 le
Válasz #1538. hozzászólásra
Hány lovas?dobj egy képet róla.
Sziasztok!
MF 6390 tíousú traktoról kérnék véleményt ( váltó, motor stb.)!
kérlek mondjatok el mindent róla. Használtan venném 10 évesen, egy valmet motros trakit.
4,7 millióban fájna és egy 4 fejes gasner váltvaforgató ekét adnak hozzá ( 40 cm fejek).
szerintetek meg éri e?
Válasz #1536. hozzászólásra
most ez gyakorlatilag 514-es,csak tovább van fejlesztve kissé...Perkins motor,gondolom nem fogja főzni magát mint az IFA-s a parton:-D
egyébként a cséplőrendszere, járóműve ugyan az?
lehet,hogy árban meg ott van,hogy 106-os is kapható ennyiért....és azért a kettő nem egy kategória.
Egyébként kertésznek üzenem,hogy egy fain 106-ossal is igenjól járna ám!
vannak szép és jó gépek!
és ha nem 500hektárra kell befogni igázni,akkor örök lesz mint a nyomorúság!
vannak itt a környéken, 100-hektárokat aratnak és gyönyörűen muzsikálnak!
a gazdaságba(ami mára felszámolódott és maszek lett) meg 4 106-os van ebből kettő a régi sárga,meg egy újabbfajta Mega. most pl 2000hektár kukoricát arattak. meg 2000 kalászosokat, zabot, napraforgót.
mondjuk itt akadnak gondok,de mennek a gépek rendesen egyébként!
a rába motorok sem roszak, nomeg ha kimegy belőle,akkor nekem van is egy tartalékba hahaha:-D
Géza !
az aprók között van egy mdw 514-s !
Válasz #1534. hozzászólásra
bátyja!
most vasárnap évadzáró motocross versenyt rendeznek Lakitelken! nem messze van Tiszakécskétől.
lesz enduró kategória is,vagyis tavaly legalábbis volt. De Neked a 250-ben a helyed!!!!
a pálya olyan mint a jászberényi, csak kisebb ugratókkal! inkább a mandínerek fain kanyarok a legjobb részei. az ugrók jók,de endurónak is nagyon! a homok fain,nem túl mély de nem is sekély:-D éppen az a legfainabb fogós!
a pálya frissen megtúrva...
mikell még:
mi ottleszünk!
és ha bírjuk akkor megyünk végig minden kategóriában! legalábbis kettőbe tuti benevezek!
Válasz #1533. hozzászólásra
dettó
Jó éjt!
Válasz #1530. hozzászólásra
ez nem csak egy szülinapi ajándék, de egyenlőre ennyit erről, mert így is túl sokat írtam már magunkról és ezt nem szeretem. csak csendben, nyugodtan elvagyunk.
Na dobok egy hátast, mert holnap hétfő és minden a feje tetejére fog fordulni szokás szerint.
Jó Éjt !
Válasz #1527. hozzászólásra
videót láttam gázsiékrúl:
"-mit jelent önnek május 1?"
"május 1. a szeretet ünnepe"
hhahahahahahaahha
Válasz #1530. hozzászólásra
álmodoztok !
Válasz #1529. hozzászólásra
hát szülinapi ajándéknak elmegy.....
Válasz #1528. hozzászólásra
jaaaa ! csak rengetegbe kerül
Válasz #1525. hozzászólásra
Van varázsa:-)
Válasz #1526. hozzászólásra
Kérdezz meg egy romát,hogyan mondják .....ul:dolgozni!
Moderálta: (3932) 2013-11-15 15:08:00
Válasz #1521. hozzászólásra
azé mer az a jó munkába, h vége van?
Válasz #1523. hozzászólásra
oda ki tudok menni "bujkálva" is !!!
a lányom helye, Ö imádja
Válasz #1522. hozzászólásra
:-)))))))))))))))))
:-DDDDDDDDDDDDD
Válasz #1520. hozzászólásra
én angliával voltam így:-))))
Válasz #1518. hozzászólásra
Csak az drága a repcsin!
Már, mint amennyi nekem kell hozzá:))
Válasz #1519. hozzászólásra
mér lusta?
Válasz #1516. hozzászólásra
ha botolunk akkor mutatok egy kis képtárat róla
javaslom mindenkinek aki szereti a repülést a hely leírhatatlan számomra.
Válasz #1517. hozzászólásra
lusta ....ja:-)
Moderátor által módosítva: 2015-04-07 15:51:54