Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak641 FtBenzin árak624 FtEUR402.58 FtUSD383.14 FtCHF429.18 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Inkább az alsó lóerőknél látom,hogy gyengécskék a tömegükhöz,ill a hajtóműhöz képest.pl.5435
Állatartó telepre jó,de 40-nel nem fogja húzni a 16 tonnát!
A többinél teljesen mindegy.Általában jól méreteznek most az mf-nél szerintem.
Két teljesítményenként véltozik vagy a váltó,vagy a hátsóhíd,de a mellsőhíd mindig.
szevasz Mfpisti.
nem emlékszem, hogy kérdeztem-e már de most istmét kérdezném, hogy egy traki széria legkisebb és legnagyobb típúsát érdemes-e megvenni vagy az arany középutatt válassza az ember. pl: mf 6490 vagy 6497-99.illetve 8450-8480 jd 7730-7930, 8130-8530 case puma 165-210. claas axion 810-850.
remélem érthetően írtam
Tapasztalatból írom,hogy ha egy mód van rá, érdemes a magasabb felszereltséggel venni egy gépet. HálIstennek egy azthiszem maximálisan felszerelt MF6497-est sikerült munkába állítanunk egy évvel ezelőtt a vállalkozásunkban. Tény, hogy sokmindent mi még nem használunk ki, pl modern front hidraulikára akasztható eszközök ... de amikor tavasszal egy jojstick mozgtásával ledobom a tonnás orrsújt róla mert akasztom a kombit, illetve nehéz talaj munkánál meg ugyanígy felakasztom, azért nem mindegy... a monitoron minden jól átlátható, aki kicsit veszi a fáradtságot és a munkagépekhez beállítja a gépet(táblavégi forduló) hihetetlen sok időt tud megtakarítani az ember, így nem kicsit nő a Ha/h teljesítmény is, illetve a kényelem sem elhanyagolható. Nomeg ha az ekét gyorsan vágja fel a tábla végén akkor digitálisan csökkenthető az átfolyási mennyisége a hidraulikának,szóval úgy finomítod ahogyan akarod...meg minden mást is, és ugye az apró kis dolgok rengeteget hoznak a konyhára összehangolva.
meg sorolhatnám...
T150 meg MTZ-ről ültem rá, így egy leg alapabb modell is merci lett volna a trabant után, de mára -és több konkurens gépet igazán kipróbálva- már kijelenthető,hogy érdemes a jó felszereltségre pályázni!
Nembeszélve arról, hogy ha fejlődünk az idővel később a megtakarítás nem egyszerű szintre ugorhat köszönhetően pl néhány előre húzódó hidro csőnek,vagy egy front kardánnak...
Ez is jól müködik ez is (egyenlöre) csak a hátsó tengelyen van egy beőntő nyillás és nem tudom mit és mennyit kell beleönteni és még néhány aproság! nem tudom miben különbözik szerkezetileg a kettő!
Van valakinek vagy volt MF 30 as kistraktorja 65 -ben gyártották? Szeretnék tőle néhány dolgot megkérdezni vagy ha valakinek van gépkönyve róla? (igaz ez csoda lenne:-))
Ezek az akciók is szinte a kategóriában fullos gépeket jelentenek.Rájönnek lassan hogy sokkal jobb megvenni a felszereltebb gépet megvenni,mint három nap után azon agyalni,hogy ez is kellett volna....az is jólenne,és azon töri a fejét,mikor tudja lecserélni.
Nekünk is jobb,mert sokkal jobbak a visszhangok,és jobbak a referenciák.(ezért nem kifejezetten árulnak a kereskedők 4400-ast,és standard 3600-ast)
Arról nem is beszélve,hogy simán árlistából összerakva az akciós traktorok ára 20%-kal magasabb lenne.
Egyrészt:áremelés volt
Másrészt:szóltunk,hogy az árba eleve számolják már bele a légféket,mert magyarországon csak így vesznek ekkora traktort.
harmadrészt:Beszéltem V.Géza kollégámmal,bevállalta hogy kimennek ha kell
MfPISTI!!!!!
Miért vitte fel az M.F. az 5465 árát amit akciósan árul???? Októberi újságokban még 49.000 juró most meg 53.250 és még most is akciós.Mennyi lessz ha nem akciózzák,talán 45.000??
a terméssel nincs problémám csak a ....kodással ami mostanában folyik
a napra 25q lett hektáronként, ezen a környéken nem rossz
a kukorica 100 fölött lesz
24468 hozzászólás
Válasz #463. hozzászólásra
Mi az, h. azonos???????
Válasz #465. hozzászólásra
a mellső híd és az oldal hajtás a 97-nél akkor gyengébb ?
Válasz #464. hozzászólásra
nem nekem kell (paldoo), majd kiforrja magát! egyenlőre olyan lufiként kezelem a variót, de, roppantul érdekel emellett !
Válasz #460. hozzászólásra
két különbség:
ID modul,ez mondja meg a motor computernak a motor speckót.
Mellsőhíd,oldalhajtások.
Ennyi.
Válasz #461. hozzászólásra
fajlagosan drága.
Le?
Válasz #459. hozzászólásra
Teljesen mindegy.
Fogyasztás miatt a felsők talán jobbak,mert ugyanaz a váltó vesztesége.
Dyna6 egység azonos 70-től 230 lóerőig!
Válasz #461. hozzászólásra
Ja bocs az.
Válasz #459. hozzászólásra
fergibe tán variós ? (7000)
Válasz #458. hozzászólásra
akkor az esetedben a 6497-99 az utolsó csavarig egyforma ezek alapján ?
Válasz #458. hozzászólásra
Az utolsó mondatra példákat.
6000-es, 7000-es.?????
Válasz #457. hozzászólásra
Teljesen mindegy.
Inkább az alsó lóerőknél látom,hogy gyengécskék a tömegükhöz,ill a hajtóműhöz képest.pl.5435
Állatartó telepre jó,de 40-nel nem fogja húzni a 16 tonnát!
A többinél teljesen mindegy.Általában jól méreteznek most az mf-nél szerintem.
Két teljesítményenként véltozik vagy a váltó,vagy a hátsóhíd,de a mellsőhíd mindig.
szevasz Mfpisti.
nem emlékszem, hogy kérdeztem-e már de most istmét kérdezném, hogy egy traki széria legkisebb és legnagyobb típúsát érdemes-e megvenni vagy az arany középutatt válassza az ember. pl: mf 6490 vagy 6497-99.illetve 8450-8480 jd 7730-7930, 8130-8530 case puma 165-210. claas axion 810-850.
remélem érthetően írtam
Válasz #455. hozzászólásra
íííííííígy vaaaaaaan!
Válasz #443. hozzászólásra
Tapasztalatból írom,hogy ha egy mód van rá, érdemes a magasabb felszereltséggel venni egy gépet. HálIstennek egy azthiszem maximálisan felszerelt MF6497-est sikerült munkába állítanunk egy évvel ezelőtt a vállalkozásunkban. Tény, hogy sokmindent mi még nem használunk ki, pl modern front hidraulikára akasztható eszközök ... de amikor tavasszal egy jojstick mozgtásával ledobom a tonnás orrsújt róla mert akasztom a kombit, illetve nehéz talaj munkánál meg ugyanígy felakasztom, azért nem mindegy... a monitoron minden jól átlátható, aki kicsit veszi a fáradtságot és a munkagépekhez beállítja a gépet(táblavégi forduló) hihetetlen sok időt tud megtakarítani az ember, így nem kicsit nő a Ha/h teljesítmény is, illetve a kényelem sem elhanyagolható. Nomeg ha az ekét gyorsan vágja fel a tábla végén akkor digitálisan csökkenthető az átfolyási mennyisége a hidraulikának,szóval úgy finomítod ahogyan akarod...meg minden mást is, és ugye az apró kis dolgok rengeteget hoznak a konyhára összehangolva.
meg sorolhatnám...
T150 meg MTZ-ről ültem rá, így egy leg alapabb modell is merci lett volna a trabant után, de mára -és több konkurens gépet igazán kipróbálva- már kijelenthető,hogy érdemes a jó felszereltségre pályázni!
Nembeszélve arról, hogy ha fejlődünk az idővel később a megtakarítás nem egyszerű szintre ugorhat köszönhetően pl néhány előre húzódó hidro csőnek,vagy egy front kardánnak...
Ez is jól müködik ez is (egyenlöre) csak a hátsó tengelyen van egy beőntő nyillás és nem tudom mit és mennyit kell beleönteni és még néhány aproság! nem tudom miben különbözik szerkezetileg a kettő!
Válasz #452. hozzászólásra
mf 35 van tökéletes gép
Van valakinek vagy volt MF 30 as kistraktorja 65 -ben gyártották? Szeretnék tőle néhány dolgot megkérdezni vagy ha valakinek van gépkönyve róla? (igaz ez csoda lenne:-))
Válasz #449. hozzászólásra
szia jóéjt!
Válasz #448. hozzászólásra
<-- ű az
léptem
sziasztok!
Válasz #447. hozzászólásra
Imádni fogja:-))))
Én asszem mindent vásárol!
Válasz #445. hozzászólásra
Ez a Magat Attila vásárol kristályt is azt hittem csak kis Zetorokat?
Válasz #445. hozzászólásra
16245 kiskerekü 1996-os ikerkerék légkondi
Válasz #444. hozzászólásra
Nézd csak itt van jobb oldalt a kristály vevőd!
Nekem is volt,három évembe telt mire rendbe raktam,mielőtt eladtam.(időhiáyn miatt).
Viszont olyan is lett:-))
Mekkora kristály?
Válasz #439. hozzászólásra
O.k köszi. Ha a kristály beszámitását is meg tudnád oldani akkor közelebb lennék a vételhez:-)
Válasz #442. hozzászólásra
Ezek az akciók is szinte a kategóriában fullos gépeket jelentenek.Rájönnek lassan hogy sokkal jobb megvenni a felszereltebb gépet megvenni,mint három nap után azon agyalni,hogy ez is kellett volna....az is jólenne,és azon töri a fejét,mikor tudja lecserélni.
Nekünk is jobb,mert sokkal jobbak a visszhangok,és jobbak a referenciák.(ezért nem kifejezetten árulnak a kereskedők 4400-ast,és standard 3600-ast)
Arról nem is beszélve,hogy simán árlistából összerakva az akciós traktorok ára 20%-kal magasabb lenne.
Válasz #441. hozzászólásra
Az meg valószínűleg pályázatra veszi, akkor meg azért kellene felszereltebbet vennie, mert azt könnyebben el is tudja adni idővel.
Válasz #440. hozzászólásra
Lehet.
Állatenyésztésbe.
De nem tőlünk.
Válasz #439. hozzászólásra
Szia!
Klíma, légfék, sárvédők nélkül vesznek még egyáltalán gépet?
Válasz #432. hozzászólásra
Sziasztok!
Szia KPisti!
Egyrészt:áremelés volt
Másrészt:szóltunk,hogy az árba eleve számolják már bele a légféket,mert magyarországon csak így vesznek ekkora traktort.
harmadrészt:Beszéltem V.Géza kollégámmal,bevállalta hogy kimennek ha kell
Válasz #437. hozzászólásra
zts-t
Válasz #434. hozzászólásra
Az ursus-t? :)))
Válasz #435. hozzászólásra
igen csak 6-os kell
Válasz #434. hozzászólásra
Ez má 6-os?
Válasz #433. hozzászólásra
kristáy
Válasz #432. hozzászólásra
Mtz csere esetleg?
MfPISTI!!!!!
Miért vitte fel az M.F. az 5465 árát amit akciósan árul???? Októberi újságokban még 49.000 juró most meg 53.250 és még most is akciós.Mennyi lessz ha nem akciózzák,talán 45.000??
Mfpisti! Hol vagy?
Kérdésem van hozzád!
Válasz #429. hozzászólásra
oros zúzós
Válasz #428. hozzászólásra
milyen vágóasztallal?
Válasz #427. hozzászólásra
JD -al
Válasz #424. hozzászólásra
mivel aratjátok?
Válasz #425. hozzászólásra
ja 290-be csak már késön
Válasz #422. hozzászólásra
lekötötted a napraforgót?
Válasz #423. hozzászólásra
ha az idő nem jön közbe, akkor 27-én kezdünk
Válasz #421. hozzászólásra
mikor aratod?
Válasz #419. hozzászólásra
a terméssel nincs problémám csak a ....kodással ami mostanában folyik
a napra 25q lett hektáronként, ezen a környéken nem rossz
a kukorica 100 fölött lesz
Moderálta: (3932) 2013-11-15 15:13:07
Válasz #414. hozzászólásra
5143
F73
TIMIC
FORTIUS
az F73--nak 15 a vize és 22 dekás a csöve
Válasz #418. hozzászólásra
Igen. Az egész gép :)
És ez géptartozékként rendelve, nem alkatrészként...
Válasz #417. hozzászólásra
akkor nem rakod magasra a mércét!jó is az legalább megelégedett vagy.