Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.42 FtUSD402.74 FtCHF441.31 FtGBP493.58 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Minimális különbségek vannak közöttük. A KBP rakfellete nagyobb valamivel. A vonóháromszöget két pozícióban lehet elhelyezni. Új korában más tipusú felnivel szerelték. Alvázában is vannak eltérések Az MBP mezőgazdasági célra a KBP közúti használatra lett tervezve.
az a kérdés hogy a tárcsa része hol helyezkedik el ha a szélén robur felnit keress,esetleg avia de az nem szerelhetö felnis gumisnál kell rátetetni a gummát,ha középen van a tárcsa akkor a terepes robur felni lesz a jó,na ezt jol megmondtam
Sziasztok! Régóta olvasom a fórumot, de még nem nagyon írtam ide.
Az lenne a kérdésem, hogy nem tudna-e valaki pótkocsihoz 6 lyukú felnit, olyat amire a 8,25x20-as gumi rámenne. Tudom hogy elég hottentotta méretű ez a felni, de talán valaki tudna segíteni. SOS
Sziasztok. Nemrég vettem egy mbp 6,5 kocsit amin nem jó a fékszelep. Érdeklődnék hogy tudja-e valaki hogy hol javítanak vagy gyártanak fékszelepet. Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Ha van valakinek bálázó használt gumiheveder,amit már nem használ,szívesen megvásárolnám.Pótkocsira akarom tömítésnek a plató és az oldal találkozásához.Újat nem akarok,mert drága.Sürgős lenne.Előre is köszönöm!
tamas.treba@gmail.com
nekünk azt mondták hogy ott van "volt " elől a vázon tehát az első oldalnál az alvázba előről van beütve de olyan nehezen találtuk meg mint az állat de van olyan is ahol elől még ott a gyári fémlapka az adatokkal és az is ott van valahol melette
ha nagyon ujjitgatott potkocsi akkor lehet már nincs is rajta de 11 ezerért ujra beütik !!!
Akkor törik el, ha automata vonószerkezettel húzod és elfordul. Ilyenkor kanyarban befeszül. Javaslom, hogy hegeszd fixre a perselyeken belül, utána alul és felül borítsd be egy darablemezzel akkor nem látszik. A rugót hagyd rajta mintha igazi lenne. Igy műszakin is átmegy.
Sziasztok!
Bocsi hogy ideírom de nem találtam ehhez témát!
Érdeklődnék, hogy van egy HW 8011-es típusú pótom aminek kicsit ki van nyúlva az egyik oldali féderje(a két gumibak közül az egyik rajta van) a és ahelyett be lehet tenni IFA L60as vagy W50es féderjét?
Köszi!
Jobban belegondolva,a teherbírásban lehet némi különbség az erősebb gumik miatt.De sajnos pl. szőlővel nem igazán lehet túlterhelni,jó ha a normál raksúly rámegy.Ezekre fékerő szabályozó kell,illik vagy fölösleges?Nemrég vettünk egy 6,5-öst és azon nem találtam ilyet.Hamarosan fel lesz javítva,ezért kérdem.
Az MBP Vonószemek mennyire megbízhatók?
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy hallott-e valaki olyat, hogy egyszer eltört egy ilyen vagy hasonló? Vagy ilyen nem történhet meg, mivel anno rendesen tettek bele anyagot?
1262 hozzászólás
az mbp 6,5 vagy a bss pótkocsi jobb?
Válasz #209. hozzászólásra
Minimális különbségek vannak közöttük. A KBP rakfellete nagyobb valamivel. A vonóháromszöget két pozícióban lehet elhelyezni. Új korában más tipusú felnivel szerelték. Alvázában is vannak eltérések Az MBP mezőgazdasági célra a KBP közúti használatra lett tervezve.
Válasz #209. hozzászólásra
Mi a problémád velük ?
Sziasztok
Tudna valaki segíteni egy MBP és egy KPB pótkocsi között
köszi a segítséget!!!
Válasz #196. hozzászólásra
itt egy felújjitócég telefonszáma postázza is 06203487130
Válasz #204. hozzászólásra
Köszönöm a segítségedet.
van egy ilen pótom az mtz-50 es huzza én csináltam rá maszek magasítót de nagyon fasza lett
Válasz #191. hozzászólásra
És annak pontosan milyen állásai vannak? Ki lehet húzni, meg visszatolni, de melyiknél engedi ki a levegőt? Sőt még körbe is tudod forgatni.
Válasz #196. hozzászólásra
Szerintem jobban jársz, ha újat tetetsz rá, mert a javítás sem olcsóbb sokkal.
http://webshop.keletagro.hu/61_mbp-65-magyar-potkocsi-alkatreszek/4#teteje
Válasz #197. hozzászólásra
az a kérdés hogy a tárcsa része hol helyezkedik el ha a szélén robur felnit keress,esetleg avia de az nem szerelhetö felnis gumisnál kell rátetetni a gummát,ha középen van a tárcsa akkor a terepes robur felni lesz a jó,na ezt jol megmondtam
Válasz #200. hozzászólásra
Ez jó ötlet! Köszönöm a segítséget!
pkb (mbp) 3,5 póton is ilyen van az teljesen megeggyezik az ifával most nekem 4 új gumi kéne ki hogy tudja hol a legolcsóbb és kb mennyi lehet??
Válasz #199. hozzászólásra
Akkor egy IFA felnit alakits át.Azt minden bokorban lehet találni,és az 20-as.
Válasz #198. hozzászólásra
Egyedi pót, sajnos olyan embert még nem találtam aki megtudta volna mondani, hogy milyen híd van alatta.
Milyen pótra?
Sziasztok! Régóta olvasom a fórumot, de még nem nagyon írtam ide.
Az lenne a kérdésem, hogy nem tudna-e valaki pótkocsihoz 6 lyukú felnit, olyat amire a 8,25x20-as gumi rámenne. Tudom hogy elég hottentotta méretű ez a felni, de talán valaki tudna segíteni. SOS
Sziasztok. Nemrég vettem egy mbp 6,5 kocsit amin nem jó a fékszelep. Érdeklődnék hogy tudja-e valaki hogy hol javítanak vagy gyártanak fékszelepet. Előre is köszönöm.
ok köszi
Válasz #192. hozzászólásra
Igen egy rudazatot ki kell vezetni a végéhez,kb 5-6mm-ig valami anyagból csinálj.
Válasz #192. hozzászólásra
egy darab drótót,hogy ne kelljen alámásznod
De kell rá kötni valamit vagy ez tudja magától?
Válasz #189. hozzászólásra
Azzal tudod elengedni a levegőt, ki tudod vezetni a végéhez.
üdv !mindenkinek vettem egy pótkocsit amit fel kell újítani és a fékszelepen nem tudom a kis karra kell e valamit kötni vagy miért van kifurva a vége
Sziasztok!
Ha van valakinek bálázó használt gumiheveder,amit már nem használ,szívesen megvásárolnám.Pótkocsira akarom tömítésnek a plató és az oldal találkozásához.Újat nem akarok,mert drága.Sürgős lenne.Előre is köszönöm!
tamas.treba@gmail.com
Válasz #184. hozzászólásra
Minden póton jobboldalon elöl.
Köszönöm
Válasz #184. hozzászólásra
nekünk azt mondták hogy ott van "volt " elől a vázon tehát az első oldalnál az alvázba előről van beütve de olyan nehezen találtuk meg mint az állat de van olyan is ahol elől még ott a gyári fémlapka az adatokkal és az is ott van valahol melette
ha nagyon ujjitgatott potkocsi akkor lehet már nincs is rajta de 11 ezerért ujra beütik !!!
de az a lényeg hogy az elején az alvázon
Nem tudja valaki, hogy 3,5 tonnás magyar pótkocsin hol található az alvázszám?
feri ved le és vidd el egy jó feder kovácshoz jobb lesz mint új korában
Válasz #181. hozzászólásra
Gyanús hogy nem fér el a szélessége miatt,ha meg mégis elfér akkor billenteni nem lehet mert beleér a plató.
Helló! Rakott-e már valaki MBP 6.5-re HW 60-11 ballonkereket, 12.5x20-ast? Ha igen érdekelne róla fénykép.
Válasz #179. hozzászólásra
Én a hidegen hajtott 5-ősfalu 100-as ut kicseréltem rendes 100-as u gerendára,mart a billentő fülek állandóan kiszakadtak belőle.
kivánok. kérdezném azt hogy valaki csinált -e uj segédalvázat( plató vázszerkezetet) mbp-6.5 potkocsihoz ?
Válasz #175. hozzászólásra
Akkor vegyem le és vigyem el egy kovácshoz nem?
Válasz #166. hozzászólásra
Akkor törik el, ha automata vonószerkezettel húzod és elfordul. Ilyenkor kanyarban befeszül. Javaslom, hogy hegeszd fixre a perselyeken belül, utána alul és felül borítsd be egy darablemezzel akkor nem látszik. A rugót hagyd rajta mintha igazi lenne. Igy műszakin is átmegy.
Válasz #170. hozzászólásra
A terhet ugyanúgy birják, csak a tengely hosszban van külömbség. A közép felnis nem gyötri annyira az oldalt és a kerékcsavarokat.
Válasz #173. hozzászólásra
Az ifáknak egészen más a rugókötege. Inkább íveltesd meg vagy cseréld ki a fő- és segédlapokat.
Válasz #172. hozzászólásra
Az mbp-n nincs és nem is kell fékerőszabályzó
Sziasztok!
Bocsi hogy ideírom de nem találtam ehhez témát!
Érdeklődnék, hogy van egy HW 8011-es típusú pótom aminek kicsit ki van nyúlva az egyik oldali féderje(a két gumibak közül az egyik rajta van) a és ahelyett be lehet tenni IFA L60as vagy W50es féderjét?
Köszi!
Jobban belegondolva,a teherbírásban lehet némi különbség az erősebb gumik miatt.De sajnos pl. szőlővel nem igazán lehet túlterhelni,jó ha a normál raksúly rámegy.Ezekre fékerő szabályozó kell,illik vagy fölösleges?Nemrég vettünk egy 6,5-öst és azon nem találtam ilyet.Hamarosan fel lesz javítva,ezért kérdem.
Válasz #170. hozzászólásra
Semmi külömbség kicsit újabak csak annyi más külömbséget nem tudok .
Mi a különbség a középfelnis és a sima felnis között?(Állítólag a középfelnis nagyobb teherbírású és könnyebb húzni???)
Mi törtünk már el kettőt meg eggyet elgírtettem de ez mind saját hiba mert tolatáskor meg feszültek és már tört is .
Válasz #167. hozzászólásra
Jó mert egyszer 96 mázsa volt rajta+7-8 raklap.
Az mindent kibír 90q ig.
Az MBP Vonószemek mennyire megbízhatók?
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy hallott-e valaki olyat, hogy egyszer eltört egy ilyen vagy hasonló? Vagy ilyen nem történhet meg, mivel anno rendesen tettek bele anyagot?
Válasz #164. hozzászólásra
mit tudsz?
Válasz #163. hozzászólásra
Gyere el azt nézünk valami jó gépet neked,
Válasz #162. hozzászólásra
sajnos a claas és a jd közötti fogysztáskülönbség nálam megtérül a két gép árkülönbségéből