Hirdetés
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Direktvetés, no-till. új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Claas Lexion vélemények új
- Feng-Shou kínai kistraktor! új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025 új
- SPC-6 vetőgépek új
- Osztatlan közös tulajdon megosztása új
1262 hozzászólás
Válasz #161. hozzászólásra
Akkor jó kombájnod sose lessz,az egyikben 7000 a megában 15000hektár fölött van,5órakkor szolt a gépész hogy elromlott ,már majdnem kész és voltam Baján is
Válasz #160. hozzászólásra
nem is lesz claas nekem. azt hiszem veszek egy 2056-ot
Válasz #157. hozzászólásra
van bőven aratnivaló itt is,most jöttem Bajárol beszart egy tengely és két persely reggel 9-re készlessz
... Meg persze az is bevillant, h. nálad elkaszálgathatna...
Odahurcolkodna, aztán haza...
De fizetned kéne rendesen, merthát Fan nagyonnagyon szereti ám a lóvécskát! :-))))))))
Épp erre gondoltam pár napja.
Csak szerzett Fan 1 ilyet mondom...
Válasz #156. hozzászólásra
nem vettél még kombájnszállítót. már megint szopatón vagyok. ma 3,5 ha triki
Válasz #155. hozzászólásra
a némeet HW és HL potkocsik felnije jó rá azt keress
Hali! Lenne egy kérdésem:nem tudna segíteni nekem valaki olyan ügyben hogy mbp pótra középfelnit honnan lehetne venni olcsóbban? És ha van kb milyen árú egy db?Előre is köszi
Válasz #152. hozzászólásra
Köszönöm Válaszod!
köszi mind ketőtöknek a segítséget
A cseh fékszelep tuti jó. A magyar mágocsi új is, de a zfú és a zalaegerszegi pocsék
A hátsó prizmák max 400mm a magassága.
A lámpák a pk. szélétől max 400mm ,de a kettő közöt legalább 800mm.
A cseh fékszelep tuti jó. A magyar mágocsi új is, de a zfú és a nagykanizsai pocsék
Válasz #147. hozzászólásra
A bss pótnak a forgóvázon van a száma
sziasztok.valaki nem tudja véletlen a BSS pótnak hol az alvázszám?és a pótkocsi széltől hány cm re a széltől kell lenni a világításnak és a prizmának? előre is kőszi a segítséget.
Válasz #145. hozzászólásra
Én nem tudom hogy mijenek voltak most ami van bevált.. Szerintem egy nagyforgalmu boltba menjél ott majd megmondják a tutit hogy meik a kaposabb!
Válasz #144. hozzászólásra
Nem szent írás hogy az után gyártott rosszabb mivel ott javítják fel ahol gyártják így innentől mindegy szerintem és azért jóval olcsóbb egy feljavított mint az új és ha még viszel csere darabot akkor még egy kicsivel olcsóbb .
Válasz #142. hozzászólásra
Az a 3 darab utánagyártott volt vagy milyen?
Válasz #140. hozzászólásra
Szerintem a magyart de te tudod .
Manapság már szinte mindegy honnan és mijen mert vagy vagy!!! Mi még hw kocsira is tetünk mert csak ojan volt és még mindig jó de elöte 3 db bekukázott ez ijen pedig fater szerint régen nem ijen volt.. nehéz megszokni ezt a gagyi világot!!!
?
MBP-nek melyik a jobb fékszelep (melyik gyártmányú?)?
Nekünk magyar van hozzá, de mi a különbség a cseh és a magyar gyártmányú közt?
És ezek az újak vagy utánagyártottak vagy minek is nevezzem őket, azért sokáig bírják?
Válasz #132. hozzászólásra
Szevasz Lajos!
Fel tudnád rakni a képeket megint, vagy el tudnád küldeni emailben. Múltkor elfelejtettem lementeni.
dutra1000@freemail.hu
Köszönöm!
Válasz #136. hozzászólásra
Jó van az.
Válasz #135. hozzászólásra
Nemtom! Nézegesse a gazdája......
de a jöv héten mindenképp rákérdezek,mert nagyon érdekel!!!!
Válasz #131. hozzászólásra
Nem tetszik?
Ez az első rohammunkás alakítás,egy esős napon történt.
A mesteresebb megoldásokat(szépen leköszörülve,lefestve),nem tudtam fotózni,mert "le vannak magasítózva",s úgy nem látszik........
Válasz #134. hozzászólásra
ok köszi !!!
mákkal mi a helyzet??? keleget??
Válasz #130. hozzászólásra
Nem eladó,csak cserélne.De sztem már azt se mert majdnem ki van javítva.
Én meg elfelejtettem!Bocs,holnap megoldom!De ez jó megoldás!Komolyan!
Válasz #128. hozzászólásra
Válasz #128. hozzászólásra
Szakmás meg olsdás.
Válasz #127. hozzászólásra
Szia Lajos!
Megkérdezted mit kérnek a vet. gépért??
Hát ez gyönyörű.
Válasz #126. hozzászólásra
Válasz #119. hozzászólásra
Amit ígértem......
Válasz #116. hozzászólásra
Az nagyon okos megoldás,nekem is így van megodva csak lánc helyett 16-os köracél van berakva.
Én maj csak hétfőn! ezért nem menek ki a telephelyre.... :-)))
Válasz #117. hozzászólásra
Holnap majd csinálok róla képet,s elküldöm!
Rendben köszönöm!
Válasz #117. hozzászólásra
Ok! De lehet,feldobom ide.....
Mindhármotoktól kérnék fényképet ha lehet, mindegyik érdekelne!
dutra1000@freemail.hu
Köszönöm!
Válasz #108. hozzászólásra
Szasztok! Nekünk is lánc van,de nem tekergetjük az anyát! Tettünk kívül egy kazánlemez darabot.ami eltolt furatú,,ráhegesztve egy kar 90 fokos elfordítással nyílik csukódik,oda-vissza! nagyon egyszerű! Már a köteleseket is átalakíttaták a kolegák ilyenre,most csinálom az utolsót,nagyon szeretik!
Válasz #114. hozzászólásra
Akötelet ojan hoszura hagyd hogy le engedje az oldalt nyilni de sokkal hoszabb ne legyen mert akkor akad meg nem tudod kispanolni és akadájoz a felcsukásban.. ez hv kocsikon még jobb ameik még csukja az oldalt akkor nagyon inteligensen tud müködni... remélem nagyábol sikerült elmagyarázni jó munkát hozzá!!!
Válasz #113. hozzászólásra
Hiába nem tudom felteni!! de elmagyarázom a kiindulás az mint nálad Tehát rögzitve van a nem nyiló oldalon.. Majd átfüzve a nyilón ami bélelve van egy kis pipa csövel ami védi és vezeti a sodronyt a pipa ara néz amire huzod a sodronyt majd a nyiló oldal majdnem tetejétöl a plato irányába 45/% ban a végén az oldalra van egy jó erös kapocs felfurva ijenek a fixes ifa potokon voltak a kötélt rakot álapotban sacold ki hogy még tartson de nyiljon ha nem jó akor nem tudod ki nyitni!!!!!
Válasz #112. hozzászólásra
Persze,jogos!Ha egyszer lesz eszedben,létszi fényképezd már le!Meg mivel spanoljátok az oldalnál?!