Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak611 FtBenzin árak600 FtEUR407.17 FtUSD380.08 FtCHF433.84 FtGBP490.68 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok Kollégák, nem tudjátok véletlenül, hogy a pótkocsi billentő munkahenger, aminek alul oldalt van a feltöltő csonkja, és külső menetes, az pontosan milyen menet? A külső átmérő 22mm.
Jó egészséget mindenkinek, köszönöm a segítséget!
Válasz ...:::Pisti:::... #1105. hozzászólásáraKöszönöm! Messze van hozzám, de majd rákérdezek. A Nyír agromasin kft? Az új kocsikat is még ezzel a munkahengerrel szerelik? Én úgy tudtam, hogy azokat már az új AL 7 munkahengerekkel.
Válasz adamfree #1104. hozzászólásáraÜdv.
Ez bőr
Baktalórántháza messze van hozzád?
Ott minden porcikája van, mert gyártják a pótot
0630 339 45 33
Balla József
Ez régi szám de hátha jó még
Megszerzés (Whatsapp: +447459294174) Vezetői engedély, útlevél, személyi igazolvány, tanúsítvány.
kínálunk olyan szolgáltatást, amely segít Önnek a célok elérésében, segíthetünk:
• Valódi kormányzati kibocsátási azonosító megszerzése egy másik azonosítóval (új nevek),
• Hivatalos német vezetői engedély (Fahrerlaubnis),
• Érvényes és ellenőrizhető licenc, új identitással,
• Id kártyák, vezetői engedélyek, útlevelek, tanúsítványok.
• áthelyezés,
• Útlevél, diplomata útlevél, új útlevél,
• Új azonosító okmányok előállítása és beszerzése,
• Munkaengedélyt is végezünk.
Skype == (rollins.wocott)
WhatsApp: == (+ 447459294174)
Mobiltelefon #: == (+ 441618506062)
E-mail: furykrecon@gmail.com
Hiteles Fehéroroszországi vezetői engedély
Hiteles Belgium vezetői engedély
Hiteles Bulgária vezetői engedély
Hiteles Albánia vezetői engedély
Hiteles Andorra vezetői engedély megszerzése
Hiteles Örményország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Ausztria vezetői engedély
Autentikus Magyarország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Izlandi vezetői engedély
Hiteles Írország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Olaszország vezetői engedély (patente di guida)
Hiteles Lengyelország vezetői engedély (prawo jazdy)
Hiteles Portugália vezetői engedély (carteira de motorista)
Hiteles Románia vezetői engedély
Hiteles Oroszország vezetői engedély
Hiteles horvát vezetői engedély
Hiteles Ciprus vezetői engedély
Hiteles Csehországi vezetői engedély
Hiteles Lettország vezetői engedély megszerzése (autovaditaja aplieciba)
Hiteles Liechtensteini vezetői engedély
Hiteles Litvánia vezetői engedély
Hiteles luxemburgi vezetői engedély
Hiteles San Marino vezetői engedély
Hiteles Szerbia vezetői engedély
Hiteles Szlovákia vezetői engedély
Hiteles Szlovénia vezetői engedély
Hiteles Spanyolország vezetői engedély (licencia de conducir)
Hiteles Svédországi vezetői engedély
Hiteles Svájc vezetői engedély
Hiteles Ukrajna vezetői engedély
Authentic United Kingdom (UK) vezetői engedély (DVLA)
Hiteles Máltai vezetői engedély
Hiteles Moldovai vezetői engedély
Hiteles Monaco vezetői engedély
Hiteles Montenegró vezetői engedély
Hiteles Dánia vezetői engedély (kørekort)
Hiteles Észtországi vezetői engedély
Autentikus Finnországi vezetői engedély megszerzése
Autentikus francia vezetői engedély (permis de conduire)
Szerezz Autentikus Georgia vezetői engedélyt
Hiteles Németország vezetői engedély (Fahrerlaubnis)
Hiteles Görögország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Hollandia vezetői engedély (Rijbewijs)
Hiteles Norvégia vezetői engedély (Førerkort)
Sziasztok! Vásároltam egy MBP 6.5 potkocsit az alvázszámot az elöző tulaj kicsiszolta majd saját kezüleg beütőtt ezért elveték a forgalmit meg a rendszámot szeretném rendezni a papirjait ezért kpm egyedi azonosító számot kell kérni. Az kb mennyibe fog kerülni? Előre is köszönöm a válaszokat.
Sziasztok!
Átalakítási engedélyhez kötött változtatásokban (kerék/gumiabroncs méret, felépítmény változás)akinek tudok, szívesen segítek Békés, Bács-Kiskun, Csongrád és Hajdú-Bihar megyében.
Nem kivitelezés, hanem műszaki tervdokumentáció készítés.
Üdv: Tóth Sándor 20/2195651
Válasz orangeboy931 #1090. hozzászólásáraHeló egy mbp 6,5 átirása új forgalmi 6000. Tőrzskőnyv 6000. Egy év biztosítás 5500 ft. kőbő őszesen szoktam 18000,és 20000 Ft kőzőt szoktam fizetni.
Válasz vasgabor81 #1088. hozzászólásáraSzia, köszönöm a segítséget, most egyelőre talán megoldódik a probléma. Ahol feszül ott én is azt csinálom amit te. Szépen jött is már ki a rozsda. Ahol meg megrepedt ott is ki lesz takarítva és kijavítva.
Válasz robika52 #1087. hozzászólásáraSzia,talán a munkahejemen tudnak ijen hoszban hajtani hejileg kalocsa.Énis it hajtatok u profilokat ha valahová kell.Ha gondolod elküldöd a méreteket rákérdezek hogy tudnak e csinálni meg köbö mennyi.ezen a számon elérsz 0620 5600153 ha érdekel.
Válasz vasgabor81 #1085. hozzászólásáraAhol ilyen volt nekem és hozzá lehet férni ott vékony flexkoronggal kiszedtem a rozsdát meg kikalapáltam én is, aztán ahogy mondod, jól meg kell hegeszteni. Csak az a bajom hogy az első kereszttartónál annyira megnyomta a rozsda, hogy a nagy u profil alja meg is repedt. Viszont utána érdeklődtem és eddig nem tudtak ugyanilyen hidegen hajlított u profilt adni sehol.
Válasz vasgabor81 #1084. hozzászólásáraSzia. Igen a a hossztartóra gondolok, hogy kicseréljem-e, pont ezért gondolkozom, mert az nem kicsit több munka.
De ez a kereszttartó csere neked jól sikerült úgy látom.
Válasz robika52 #1083. hozzászólásáraVolt egy mbp-6,5 pótkocsim amit nekemis a forgózsámoly alatt a rozsda szétnyomta,én a hegesztési varratókat felvágtam aztán széjeleb nyitottam az u profilt hogy a vastag rozsdát ki ütögesem belőle kiszettem mindet aztán jó pár pillanat szorítoval összehuztam és keményen meghegesztettem,és minden hol utána kihúztam sziloplasztal.
Válasz szia.robika52 #1083. hozzászólásáraSzia.én már cseréltem a munkahenger tartokat a keresztartókat kivágtam és újakat raktam belle ez könyen megoltható volt számomra.De ha a hosztartora gondolsz ahová az alváz számomat beütik,szerintem aztis ki lehet cserélni újra,az valamennyivel nagyobb munka.
Valaki cserélt már MBP6,5-ös alvázon főtartót? A vastag U profilt? Le lett homokszórva az alváz és most látom, hogy a forgózsámoly tartói ahol be vannak hegesztve a fagy megfeszegette az U profil alját és eléggé szét van repedezve...
Válasz fexco #1081. hozzászólásáraEz is elfér, csak ha félig van, és nagyon megbillegteted rossz uton vagy barázdán keresztül picit beledörzsöl a vázba. De ha már tele van, nincs gond, akkor feljebb esik a gumi teteje,ahogy lapul a féder.
Húzóra való gumi lenne jobb. Annak az oldala nem domború annyira
Válasz ...:::Pisti:::... #1076. hozzászólásáraláttam már olyat,hogy ugyanez a kerekezés,csak bekellett rakni középre a tengelyt,mert gyárilag nem volt középpen,utána az elsőhidnál is marad 1-1centi kb mint nálad.
Válasz Lacus704 #1079. hozzászólásáraNincsmit.
Én még nem vizsgáztattam evvel, de a cimbora vitt 8011est, nem szóltak.
Ha belegondolsz, egy 3szor annyi teherbírású felni, meg gumi.
Ha egy kamion alá tennél 825 gumit, akkor lenne gond
Válasz ...:::Pisti:::... #1073. hozzászólásáraKöszönöm a segitséget
Egyébként műszakinál nem kukacoskodnak a gumik miatt?
Meg hol kapni ilyen felnit olcsobban? Mert gumi az jobban akad
Nekem ilyen, picivel vehetsz nagyobb Et számút, hogy ne legyen olyan közel a gumi, de akkor már lehet nem nyomol. Vagy ha huzóra való gumit veszel az nem olyan buci az oldala
Válasz Szem Howkinsz #1068. hozzászólásáraMeg nem ártana az oldalra is valami erősítés, ott ahol nekicsapódik a felninek, legalább azon az oldalon, amelyiken általában billentesz. Vagy még 1-1 akácfa az oldalra, ütközőnek.
Ez valami fantasztikus szemi... lehet kapni rá lemez burkolatot két furattal amit a töcsavarra lehet rögziteni és védi az oldalát a csavart mindent keresd meg a neten! De az is fantasztikus h mikor kérdezek éppen valamit valamelyik topikba te éppen akkor offolod szét a topikot valami hülyeséggel dettó mint az index en
Válasz Szem Howkinsz #1066. hozzászólásáraNem a felnit védi, hanem az oldalt, értsd már meg. Na jó, a csavarokat is.
Laposacél karika. Láttál már ilyet? Nem gyári de jó. Nagyobb átmérőre meghajtva, mint a kerékcsavarok, hogy ráférjen a kerékkulcs. Olyan ember tudja megcsinálni, aki tud acélt kör alakra hajtani, a pék meg a cukrász valószínű nem ilyen anyagokkal dolgozik, bár attól még érthet hozzá. Utána kell olyan ember aki tud hegeszteni, ugyanis rá kell hegeszteni a felnire.
Azt mondtad kocsmáros vagy. Nem fordul elő a kocsmában ilyen ember aki ért ilyesmikhez, valami gépszerelőféleség.
MBP-6,5 t pótkocsihoz,a csavarok alá nem lehet kapni az a burkolatot?
Nem tudom mi a neve,valami Felni védő,ami védi a pótkocsi magasítót ne akadjon be a csavarokba és nem töri el a magasítót !
Miből lehet csinálni? kinél
Válasz Szem Howkinsz #1063. hozzászólásáraNem nem mindegy ,nagyon fontos hogy a rúd Mekka felé nézzen és billentéskor nem árt Allah-hoz is fohászkodni. Ha így csinálod semmi baj se érhet.
1260 hozzászólás
Helló valaki segítene hogy lehetne az új vonorugot összenyomni hogy a rögzitö gyürü hátrébb csússzon és be lehessen rakni a félgyürüket.
Sziasztok Kollégák, nem tudjátok véletlenül, hogy a pótkocsi billentő munkahenger, aminek alul oldalt van a feltöltő csonkja, és külső menetes, az pontosan milyen menet? A külső átmérő 22mm.
Jó egészséget mindenkinek, köszönöm a segítséget!
Válasz ...:::Pisti:::... #1107. hozzászólásáraMegkérdezem Őket, ha nincs akkor megpróbáljuk otthon.
Válasz adamfree #1106. hozzászólásáraIgen, Ők.
Nemtudom melyikkel szerelik, erre nem gondoltam.
Otthon nem javítható? 4 szegecs meg egy kis bőr?
Válasz ...:::Pisti:::... #1105. hozzászólásáraKöszönöm! Messze van hozzám, de majd rákérdezek. A Nyír agromasin kft? Az új kocsikat is még ezzel a munkahengerrel szerelik? Én úgy tudtam, hogy azokat már az új AL 7 munkahengerekkel.
Válasz adamfree #1104. hozzászólásáraÜdv.
Ez bőr
Baktalórántháza messze van hozzád?
Ott minden porcikája van, mert gyártják a pótot
0630 339 45 33
Balla József
Ez régi szám de hátha jó még
Erre gondolok
Sziasztok.
Mbp 6,5 AL 7 fékmunkahengerhez lehet még kapni gumi membránt?
Válasz J.Z.6600 #1098. hozzászólásáraMekkorát nyitnak a fékmunkahengerek?
Válasz J.Z.6600 #1098. hozzászólásáraTegyél rá ifa szelepet...
Válasz vereszs #1099. hozzászólásáraPróbáltam két különböző traktorral de a probléma nem oldódott meg .
Válasz J.Z.6600 #1098. hozzászólásáraNekem a traktoron a fékpedállal müködtetet szelep ment vissza lassan a helyére egy segédrugót tettem rá azóta jó.
Sziasztok ! Meg tudná nekem mondani valaki, hogy lehet állítani a fékszelepen ,hogy fékezés után gyorsabban engedje el a levegőt??
Megszerzés (Whatsapp: +447459294174) Vezetői engedély, útlevél, személyi igazolvány, tanúsítvány.
kínálunk olyan szolgáltatást, amely segít Önnek a célok elérésében, segíthetünk:
• Valódi kormányzati kibocsátási azonosító megszerzése egy másik azonosítóval (új nevek),
• Hivatalos német vezetői engedély (Fahrerlaubnis),
• Érvényes és ellenőrizhető licenc, új identitással,
• Id kártyák, vezetői engedélyek, útlevelek, tanúsítványok.
• áthelyezés,
• Útlevél, diplomata útlevél, új útlevél,
• Új azonosító okmányok előállítása és beszerzése,
• Munkaengedélyt is végezünk.
Skype == (rollins.wocott)
WhatsApp: == (+ 447459294174)
Mobiltelefon #: == (+ 441618506062)
E-mail: furykrecon@gmail.com
Hiteles Fehéroroszországi vezetői engedély
Hiteles Belgium vezetői engedély
Hiteles Bulgária vezetői engedély
Hiteles Albánia vezetői engedély
Hiteles Andorra vezetői engedély megszerzése
Hiteles Örményország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Ausztria vezetői engedély
Autentikus Magyarország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Izlandi vezetői engedély
Hiteles Írország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Olaszország vezetői engedély (patente di guida)
Hiteles Lengyelország vezetői engedély (prawo jazdy)
Hiteles Portugália vezetői engedély (carteira de motorista)
Hiteles Románia vezetői engedély
Hiteles Oroszország vezetői engedély
Hiteles horvát vezetői engedély
Hiteles Ciprus vezetői engedély
Hiteles Csehországi vezetői engedély
Hiteles Lettország vezetői engedély megszerzése (autovaditaja aplieciba)
Hiteles Liechtensteini vezetői engedély
Hiteles Litvánia vezetői engedély
Hiteles luxemburgi vezetői engedély
Hiteles San Marino vezetői engedély
Hiteles Szerbia vezetői engedély
Hiteles Szlovákia vezetői engedély
Hiteles Szlovénia vezetői engedély
Hiteles Spanyolország vezetői engedély (licencia de conducir)
Hiteles Svédországi vezetői engedély
Hiteles Svájc vezetői engedély
Hiteles Ukrajna vezetői engedély
Authentic United Kingdom (UK) vezetői engedély (DVLA)
Hiteles Máltai vezetői engedély
Hiteles Moldovai vezetői engedély
Hiteles Monaco vezetői engedély
Hiteles Montenegró vezetői engedély
Hiteles Dánia vezetői engedély (kørekort)
Hiteles Észtországi vezetői engedély
Autentikus Finnországi vezetői engedély megszerzése
Autentikus francia vezetői engedély (permis de conduire)
Szerezz Autentikus Georgia vezetői engedélyt
Hiteles Németország vezetői engedély (Fahrerlaubnis)
Hiteles Görögország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Hollandia vezetői engedély (Rijbewijs)
Hiteles Norvégia vezetői engedély (Førerkort)
Sziasztok! Vásároltam egy MBP 6.5 potkocsit az alvázszámot az elöző tulaj kicsiszolta majd saját kezüleg beütőtt ezért elveték a forgalmit meg a rendszámot szeretném rendezni a papirjait ezért kpm egyedi azonosító számot kell kérni. Az kb mennyibe fog kerülni? Előre is köszönöm a válaszokat.
Válasz kevesa #419. hozzászólásáraEgy lemez csíkot kell elé tenni a fölső csapnak, soha nem ugrik vissza
Sziasztok!
Átalakítási engedélyhez kötött változtatásokban (kerék/gumiabroncs méret, felépítmény változás)akinek tudok, szívesen segítek Békés, Bács-Kiskun, Csongrád és Hajdú-Bihar megyében.
Nem kivitelezés, hanem műszaki tervdokumentáció készítés.
Üdv: Tóth Sándor 20/2195651
Válasz orangeboy931 #1090. hozzászólásáraHeló egy mbp 6,5 átirása új forgalmi 6000. Tőrzskőnyv 6000. Egy év biztosítás 5500 ft. kőbő őszesen szoktam 18000,és 20000 Ft kőzőt szoktam fizetni.
Válasz MtzMakai #1091. hozzászólásáraKöszönöm
Válasz orangeboy931 #1090. hozzászólására6000 a törzskönyv, 4800 a forgalmi. Piros rendszám esetén.
Sziasztok!Esetleg valaki tudná kb mennyibe kerül egy 6.5 Mbp átiratása?
Válasz vasgabor81 #1088. hozzászólásáraSzia, köszönöm a segítséget, most egyelőre talán megoldódik a probléma. Ahol feszül ott én is azt csinálom amit te. Szépen jött is már ki a rozsda. Ahol meg megrepedt ott is ki lesz takarítva és kijavítva.
Válasz robika52 #1087. hozzászólásáraSzia,talán a munkahejemen tudnak ijen hoszban hajtani hejileg kalocsa.Énis it hajtatok u profilokat ha valahová kell.Ha gondolod elküldöd a méreteket rákérdezek hogy tudnak e csinálni meg köbö mennyi.ezen a számon elérsz 0620 5600153 ha érdekel.
Válasz vasgabor81 #1085. hozzászólásáraAhol ilyen volt nekem és hozzá lehet férni ott vékony flexkoronggal kiszedtem a rozsdát meg kikalapáltam én is, aztán ahogy mondod, jól meg kell hegeszteni. Csak az a bajom hogy az első kereszttartónál annyira megnyomta a rozsda, hogy a nagy u profil alja meg is repedt. Viszont utána érdeklődtem és eddig nem tudtak ugyanilyen hidegen hajlított u profilt adni sehol.
Válasz vasgabor81 #1084. hozzászólásáraSzia. Igen a a hossztartóra gondolok, hogy kicseréljem-e, pont ezért gondolkozom, mert az nem kicsit több munka.
De ez a kereszttartó csere neked jól sikerült úgy látom.
Válasz robika52 #1083. hozzászólásáraVolt egy mbp-6,5 pótkocsim amit nekemis a forgózsámoly alatt a rozsda szétnyomta,én a hegesztési varratókat felvágtam aztán széjeleb nyitottam az u profilt hogy a vastag rozsdát ki ütögesem belőle kiszettem mindet aztán jó pár pillanat szorítoval összehuztam és keményen meghegesztettem,és minden hol utána kihúztam sziloplasztal.
Válasz szia.robika52 #1083. hozzászólásáraSzia.én már cseréltem a munkahenger tartokat a keresztartókat kivágtam és újakat raktam belle ez könyen megoltható volt számomra.De ha a hosztartora gondolsz ahová az alváz számomat beütik,szerintem aztis ki lehet cserélni újra,az valamennyivel nagyobb munka.
Sziasztok!
Valaki cserélt már MBP6,5-ös alvázon főtartót? A vastag U profilt? Le lett homokszórva az alváz és most látom, hogy a forgózsámoly tartói ahol be vannak hegesztve a fagy megfeszegette az U profil alját és eléggé szét van repedezve...
Válasz fexco #1081. hozzászólásáraEz is elfér, csak ha félig van, és nagyon megbillegteted rossz uton vagy barázdán keresztül picit beledörzsöl a vázba. De ha már tele van, nincs gond, akkor feljebb esik a gumi teteje,ahogy lapul a féder.
Húzóra való gumi lenne jobb. Annak az oldala nem domború annyira
Válasz ...:::Pisti:::... #1076. hozzászólásáraláttam már olyat,hogy ugyanez a kerekezés,csak bekellett rakni középre a tengelyt,mert gyárilag nem volt középpen,utána az elsőhidnál is marad 1-1centi kb mint nálad.
Válasz Lacus704 #1079. hozzászólásáraNincsmit.
Én még nem vizsgáztattam evvel, de a cimbora vitt 8011est, nem szóltak.
Ha belegondolsz, egy 3szor annyi teherbírású felni, meg gumi.
Ha egy kamion alá tennél 825 gumit, akkor lenne gond
Válasz ...:::Pisti:::... #1073. hozzászólásáraKöszönöm a segitséget
Egyébként műszakinál nem kukacoskodnak a gumik miatt?
Meg hol kapni ilyen felnit olcsobban? Mert gumi az jobban akad
Válasz Szem Howkinsz #1068. hozzászólására
Válasz Szem Howkinsz #1068. hozzászólására
Nekem ilyen, picivel vehetsz nagyobb Et számút, hogy ne legyen olyan közel a gumi, de akkor már lehet nem nyomol. Vagy ha huzóra való gumit veszel az nem olyan buci az oldala
Válasz Szem Howkinsz #1063. hozzászólásáraBakker..... Billentéssel ellentétes oldalra....
amúgy egy darab laposvas az egész
Válasz Szem Howkinsz #1068. hozzászólásáraMeg nem ártana az oldalra is valami erősítés, ott ahol nekicsapódik a felninek, legalább azon az oldalon, amelyiken általában billentesz. Vagy még 1-1 akácfa az oldalra, ütközőnek.
Válasz Lacus704 #1070. hozzászólására275/ 70 R22.5
140 es ET számú felni, de holnap pontosítok rajta ha nem stimmelne,
Védőtárcsa
.
ilyet vegyél szürke
Baktán is kapsz Ballánál
Nekem is ez van jobb oldalt
Ez valami fantasztikus szemi... lehet kapni rá lemez burkolatot két furattal amit a töcsavarra lehet rögziteni és védi az oldalát a csavart mindent keresd meg a neten! De az is fantasztikus h mikor kérdezek éppen valamit valamelyik topikba te éppen akkor offolod szét a topikot valami hülyeséggel dettó mint az index en
Válasz Szem Howkinsz #1068. hozzászólásáraA kocsma egyébként is a fő információs pont a falukban, nem? Ott köttetnek nagy üzletek.
Válasz Tomszi #1067. hozzászólásáraDe van ilyen köszi
Válasz Szem Howkinsz #1066. hozzászólásáraNem a felnit védi, hanem az oldalt, értsd már meg. Na jó, a csavarokat is.
Laposacél karika. Láttál már ilyet? Nem gyári de jó. Nagyobb átmérőre meghajtva, mint a kerékcsavarok, hogy ráférjen a kerékkulcs. Olyan ember tudja megcsinálni, aki tud acélt kör alakra hajtani, a pék meg a cukrász valószínű nem ilyen anyagokkal dolgozik, bár attól még érthet hozzá. Utána kell olyan ember aki tud hegeszteni, ugyanis rá kell hegeszteni a felnire.
Azt mondtad kocsmáros vagy. Nem fordul elő a kocsmában ilyen ember aki ért ilyesmikhez, valami gépszerelőféleség.
MBP-6,5 t pótkocsihoz,a csavarok alá nem lehet kapni az a burkolatot?
Nem tudom mi a neve,valami Felni védő,ami védi a pótkocsi magasítót ne akadjon be a csavarokba és nem töri el a magasítót !
Miből lehet csinálni? kinél
Válasz Szem Howkinsz #1063. hozzászólásáraNem nem mindegy ,nagyon fontos hogy a rúd Mekka felé nézzen és billentéskor nem árt Allah-hoz is fohászkodni. Ha így csinálod semmi baj se érhet.
Válasz Szem Howkinsz #1063. hozzászólásáraHüle.... Ha rosszfele , akkor a rudat is gumizd fel...
Válasz Jakabjóska #1062. hozzászólásáraMindegy melyik irányba?
Válasz Szem Howkinsz #1059. hozzászólásáraElfordítod a rudat, hogy a gumira essen rá az ajtó........
Válasz Lacus704 #1058. hozzászólására900-as