Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Ukrán Csemegeszöllő fajták /adok veszek cserélek / új
- S.O.S. új
- Mtz műszakiztatás új
- Robotkormány új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Műtrágya árak új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
Cikkajánló
Mutatjuk, 40 kukoricahibridből melyik teljesített a legjobban
Megjelent a GOSZ-VSZT-NAK közös, 2024-es kukorica-fajtakísérletének az...
Sajtóközlemény
864 hozzászólás
Hello szerintem az impala a jó eke nekem az van és nagyon bevált nekem.
hááát sajna még nem láttuk az eké t mert még most hozzák be nekunk külföldröl de majd ezen a héten küld képeket rola és akkor töndjuk el hogy kell e azért kérdezem hogy ennyi pénzért megér e ez az eke.
De nem hiszem hoy ilyen vasakkallenne felszerelve ennél biztos hogy karcsubb és 30 as vagy 35 os vassal van még csak ennyit mondott rola a csávo.De ha lesz kép akkor majd többet tok mondani
Válasz #311. hozzászólásra
Ilyen fejekkel van szerelve?
http://www.gassner-online.de/html/pflug_2.html
Ez a nagyobbik változat.
aha háát ez az eke még eredetti és a sulyosabbak közé sorolnám de akkor ez az eke megg éri az árárt összeségében?Mert még most hozzák be kintröl és egy olyan new holland után lenne mint ami a képen van (rgy 85 lovas)
Válasz #309. hozzászólásra
Az attól függ, hogy milyen tipusú kormánylemezekkel van szerelve.
Mert vannak az un Vogel-Noot tipusú kultur és vannak az eredeti Gassner hengeres tipusú változatok belőle.
A kisebbek értelem szerűen könnyebb húzásúak és könnyebb vázzal, a nagyobb , testesebb fejjel rendelkezők súlyosabbak és nehezebb húzásúak.
Viszont a nagyobb kormánylemezzel szerelt változatokkal a szélesebb gumiköpennyel szerelt traktorokkal kényelmesebben lehet haladni a borozdában, mert a függőleges falat ivesre szabja és igy nagy hely jut a keréknek.
Massziv ekék, ócskában még nem nagyon láttam agyonfoltozottat.
Viszont a fogászélesség állitás csaj csekély mértékben állitható, vannak olyan változatok melyek fejei túl közel vannak (kb85cm) azt elkell felejteni, mert nagy mennyiségű szármaradvány esetén könnyen betorkollik.
hhello én csak érdeklödnék hogy a Gassner ekékröl mi a véleményuk?Mert most szeretnénk venni és van is egy 3 as váltvaforgos vadonatuj kopoalkatrészekkel 350 ezrért
Válasz #307. hozzászólásra
Igyekeztünk már régebben is erőset, vaskosat gyártani, de vannak tovább fejlesztéseink azóta rajta, pl: szingli átbillenő fémkerék
Válasz #304. hozzászólásra
Köszi a képeket! Megnéztem tényleg anyagból van az eke. Masszív egy szerkezet.
Válasz #286. hozzászólásra
Hello. Nálunk van sima 3 fejes eke 2 db is eladó. Egyik rabawerk (220e ft) a másik agromaster impala kb 10 hektárt szántott 260 ezer Ft plussz egy garnitura ekevas csavarokkal. Illetve van egy 3 fejes rábawerk váltvaforgató azt 450-500 ezer ft. Ha érdekael hívj 06705019330
Szépjónapot mindenkinek!
Keresek a régi VN váltvaforgató eke trágyabeforgatóhoz "kormánylemezt" akár vassal is együtt.
Újból küldtem mailt, képekkel.
Válasz #302. hozzászólásra
Előhántoló ekevas kb: 2, 6-3,0eFt+áfa körül van/db
Válasz #301. hozzászólásra
köszönöm. megnéztem. Legalább már tudom, hogy mennyibe kerülnek az alkatrészek ha ehez is kell majd valamikor. Kormánylemez betétet a faterral csináltunk rá mert el volt kopva. majd ha elkopik megint akkor majd hozzád megyek.
A kép nem jött át. :(
az előhántóra nincs ekevasad? Mert úgy kókányoltam rosz ekevasból.
Válasz #300. hozzászólásra
Küldtem választ ekével és alkatrésszel kapcsolatban
Válasz #299. hozzászólásra
Nem baj! Aminek csak körülbelül tudod az árát annak ird elé,hogy kb majd. KÖSSZ!
Válasz #298. hozzászólásra
Csak körülbelüli árat tudok mondani, mert nincs minden alkatrész listán, lehet bőven eltérés
Válasz #297. hozzászólásra
Mailben el tudod küldeni, hogy melyik alkatrész mennyibe kerül? Külön-külön.
Megköszönném!
Válasz #296. hozzászólásra
Ez gyári beszállitóktól és nálunk készitett alkatrészekből.
Válasz #295. hozzászólásra
Értem.Ez az ár gyári alkatrészekből vagy utángyártott? Vagy te tudsz csinálni?
Válasz #294. hozzászólásra
Kb: 150 e ft+áfa val nyulik egy KMF 25-ös eke egy fejjel való megnyújtása, tudom nem kevés, de ez modell már nincs gyártva, vagy 20 éve....
Válasz #291. hozzászólásra
Josey! Az én ekémhez még lehet kapni alkatrészt?
Kmf eke.
Hármasra meglehet csinálni? Vagyis kapható hozzá még egy tag vagy lelehet gyártani?
És kb mennyibe kerülne?
Megnéztem a mailt. Válaszoltam is rá!
Mit értesz fincsi föld alatt?
mi a véleményed a Csólyosi ekékről?
Válasz #290. hozzászólásra
Ment a mail.
Jó munkát végzel, igaz fincsi a föld is.
a mostani ekém így szánt:
http://www.kepmegoszto.extra.hu/publikus/289396104.jpg
http://www.kepmegoszto.extra.hu/publikus/248710175.jpg
http://www.kepmegoszto.extra.hu/publikus/887514417.jpg
http://www.kepmegoszto.extra.hu/publikus/208037260.jpg
Válasz #288. hozzászólásra
majd szólj ha elküldted.
Válasz #287. hozzászólásra
Küldhetsz. Képet tudsz küldeni róla?
Válasz #286. hozzászólásra
500e ft-ért?
hát annyiért nem.
De van egy olcsóbb modellünk 2es váltvaforgatóban 1xerűsitett kivitelben.
Mailban küldök árajánlatot, ha érdekel.
Válasz #285. hozzászólásra
Tudom, hogy az ócska az ócska de sajnos erre van pénzem. Vagy 500ezerét tudsz adni egy 2-es váltvaforgatós ekét? :)
Szívem szerint én ócska ekét nem vennék (nem arról szól a történet, h a sajátomat ajánlanám), egy eke használata során nem csak a kopóalkatrészek mennek tönkre, hanem a vázszerkezet, forditótengely, stb...
Válasz #283. hozzászólásra
Rabehoz is lehet rendelni: kl: 21,5e+áfa, kl betét: 6e+áfa, szántóvas: Kb: 9,5- től+áfa
Válasz #282. hozzászólásra
A cshszlovák eke 150ezer így meg ha jól számoltam 100ezer lenne hozzá a cúc.
A váltvaforgatós 300ezer ami jó állapotban van.
A rábawerkhez kapható alkatrész?
A váltvaforgatóssal jobban járok?
Válasz #281. hozzászólásra
a PHX kormánylemez kb: 17 e +áfa, betét: 3e+áfa, szántóvas: 7,5e +áfa , rendelhető hozzá
Válasz #280. hozzászólásra
Szia Josey!
Az tudtam, hogy csehszlovák gyártmány, de erre még kapható kormánylemez meg ekevas? Mert láttad már ellégé elvan kopva meg javítgatva volt. Az 552-es elbírná ezt az ekét.Szerinted így mennyit ér ez az eke?
A rábawerk váltvaforgatós ekét meg húzgáltam én is csak a fickó még gondolkodik, hogy eladja-e. Ezt bírta az 552-es.
Válasz #279. hozzászólásra
Szia Szabi!
A pirosra festett: egy Agrozet, (PHX, Ross, vagy kitudja melyik Csehszlovák gyár terméke :-D )
a kék meg egy öreg Rabe 230-as sorozatú ekefejekkel szerelve.
Átlagban közel 30 éves modellek ( vagy kicsit öregebbek)
Josey vagy most?
Ezekről az ekékről kellene információ:
http://www.kepmegoszto.extra.hu/publikus/856915149.jpg
http://www.kepmegoszto.extra.hu/publikus/666449796.jpg
http://www.kepmegoszto.extra.hu/publikus/401590700.jpg
http://www.kepmegoszto.extra.hu/publikus/985038537.jpg
Válasz #277. hozzászólásra
Na ide is eljutottam :-))
Katalógusára: 1.700.000Ft+áfa
igaz ez a modell a legkisebbek között a legnagyobb :-)))
Josey!
Ez az eke mennyibe kerül nálatok?
AGROMASTER IMPALA TWIN 2 MTX1000
Én a homokot szeretem szántani, arra kell figyelni, hogy az ekét jobban behúzza , rá kell emelni, meg elviszi az eke fogás szélességét (föleg az IH-nál), énnekem összeségében könnyebben húzza a traki az ekét a homokban mint bárhol másutt. Nekem nem a teljes táblám homok, hanem 0,5-3 ha foltok vannak benne.
JD4630 tegnap irtad hogy a homokon nehéz huzni atárcsát nálunk megaz ekét vanojan rész amit ugyszokták mondani ma koránvan holnap késő pedig a miföldjeink összeségében jók kardos-kondoros-kétsoprony mit szoljanak a köröspartiak meg doboz sarkad
Én Grégorie Bessonban láttam félig függ 4 fejes réselt lemezes. Szépen dolgozott nagyon, de az árát megkérdezni sem merem.
JD4630 én isnézem de a környékümkön mindenkinek minden nagycég rábewerk-albatroszt vesz énis eltudnék képzelni egy 4-5fejest a 4755 után csak nincs hozzákedvem
Válasz #270. hozzászólásra
Ezen ekét a 2000-es évre fejlesztettük ki, akkor voltak azok a nagyon száraz évek, sok helyen a Vogel Lajta, Regent, stbbb....ekéket lecserélték a miénkre.
Ennyi ember nem tévedhetett.
Ráadásul az alkatrészeket is ritkán cserélik.
A francba nem szabad ilyen jó terméket a piacon tartani :-(((((
Láttam egy 50-est félig függesztett 4 fejes váltvaforgatóval ha lesz kes arra pájázok én is, nagy függesztett ekét én nem akarok mert kicsinálja a gép hátulját (legalábbis a régebbiekét).
a szomszéd faluban vanegy zrt tavaj 5 ekét próbáltakki miredötöttek pedig nekik tuti nem ingattavolnameg a kasszát ha egy eke nemválikbe
Válasz #266. hozzászólásra
Merre lax?
HIVJ FEL : +36-70/2672-796 -os telefonon, és megbeszélek egy randit valamelik vásárlómmal, aki most tavasszal akar dolgozni ekével
Én azt nezem a körcsező nagycégek mit vesznek a lazítot pl Szigetvár mellett 3000 ha-on gazdálkodo Rt.-nél láttam ezért is vettem meg.
Válasz #266. hozzászólásra
Én is ezért vagyok gondba a gépválasztással
meg érttetem de hogy merjek megvenni egy eket még nemlátom hogyan dolgozik eggy adotthejen mivel még településen belül is vannak nagyeltérések vannak könnyen szántodo földjeink meg nagyon feketeis
Válasz #264. hozzászólásra
Az a helyzet, hogy gépeket csak megrendelésre gyártunk.