Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.35 FtUSD399.52 FtCHF437.83 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Figyelj JaniX!
Valakinek a hozzászólásárólleírni hogy butaság,majdhogynem több mit istent játszani!
Mivelhogy az az ember aki leírta,komolyan gondolta amit írt!
Én ezt úgy szoktam írni:"szerintem"....."én úgy gondolom"....
Mivel hogy az talajviszonyok,gépek......stb mások lehetnek.Egyéb dolgokról nem beszélve.
Elismerem hogy nem mindíg lehetett így,és az érintettektől ezúton kérek elnézést!
Nem utállak,csak csodálkozom!
És valóban tanulni járok ide.
Meg beszélgetni......szerintem....
Szerinted eke témában írtam én egy vogel,vagy kv-ról hozzászólást is?
Most akkor szerinted jobb lenne ha szeméyltelenül,névtelenül szólnék hozzá?
Én ugyan nem játszok istent, még ha te gyakran annak is hiszel. inkább örülnél hogy tanulhatsz itt a fórumon!
Persze ha reklámozni jöttél ide (biztos nem, és az is csak véletlen hogy majdnem mindenki tudja a nevét)
akkor mind ez nagyon ciki, és minden okod megvan hogy útálj.
Nem hinném hogy itt marketing tevékenységet folytatok-ezt kb. 43-ad szor írom le gyengébb képességű fórumozóknak!
Javasolnám,másképpen kéne ezt megbeszélni.
Viszont amit Te a személytelenség álcájamögül butaságnak titulálsz,azt én a saját tapasztalatomból írom.....kedves szabadonfutó!............:-))))))))
Érteni is kéne,nem csak olvasni:-)))))))))))))))!!!!!
Hát elég butaságokat írsz a szántásról is meg az aratásról is, vagy csak direkt írsz marhaságokat az is lehet.:DDD
Bár tudom hogy miközben menedzseled itt magad, hogy jópofázol szarul esik az igazság, és marketingileg nem jön jól.
Ja még az kihagytam, hogy ha az ekevas szöge, vagy a kopottsága miatt nem húz be az eke, akkor még mindig nem az ekenád tarja fent.
Ezt is jó ha tudod, mikor osztod az észt a vevőjelöltjeidnek, hogy ne égj be!
Válasz #537. hozzászólásra
Te pisti te téleg ilyen hülye vagy?
Azzzal akarod magyarázni hogy az ekenád tartja az ekét föggőlegesen, hogy ráemeltetek az ekére :DDDDDD
Legalább hazudnál ellentmondás nélkül :)))
Ja tudom hogy nem szoktál kamuzni, csak kitalálni :))
Csak szerinted butaság:-)
Nem tudom,hogy a supertaube-nél hogy van,de nekem star-om volt,és ott a behúzási szöget lehetett állítani egy M16-os menetes csavarral.Sokat játszottunk vele,de ha határig hátra döntöttük,akkor nem fogytak a csapágyak annyira.
Akkor állt elő az a jelenség,hogy amikor betettük az ekét,akkor szint alá kellett tenni,és miután elérte a mélységet,vissza kellett emelni szintre. Ha volt pár gödör,vagy átlóban,keresztben szántottunk,akkor látható volt hogy nem a kerék tartja a súlyt,mert az simán beleesett a gödörbe,de a váz nem mozdult.
Szerintem az eke súlya nem számottevő a talajba húzás terheléséhez képest.(erre josey tudna pontosabbat)
Ez középkötött talajon működött,és sokkal könnyebb is volt húzni,mintha ezerrel orrol a bontóvas.
Valaki emlékszik még a lajták "sarkantyú"-jára?
A második ekenádra lehetett felcsavarozni,és kb 45 fokos szögben állítani a magasságát.
Persze ha akar valaki,mindig talál hibát egy hozzászólásban:-)))
Nem tom mibe hiszed, h rám előztél,(már csak mert nem is "versenyzek" senkivel) de nem is nagyon izgat.
Viszont azt csak te hiheted hogy 1 függesztett váltva forgatós ekének a súlyából említésre méltó súlyt átvesz az ekenád.
Ez butaság, ha testszik, ha nem.
De nem írtam semmi személyeset.
Nekem nem:-)
Viszont meggyőződésem hogy kettőnk ellentéte inkább személyes jellegű,és nem szakmai:-DDDD
valszeg valahol csúnyán rád előztem:-)
Úgyhogy maradnék is korábbi nézetemnél:én részemről,lezártam!
Na!
Nem is tudom ki volt az a nagy tudású szerelő, aki berakott a poénok közzé valakinek a hozzászólását mert irt 1 marhaságot (olyasmit, amit te már sokat) amire rá is jött és elnézést kért.
Te csak szeretnél olyat találni akit okosíthatnál. Kitartás! Bár nem fogadnék rád de hátha találsz egyszer valakit. Mindenesetre ha összejön akkor ad át neki a részvétemet!
Lehetne de akkor az 512-es hozzászólásom lépne érvénybe. Persze gyakorlatban nem tudom hogy ez menyit dominálna. De nem véletlenül van a végén a kerék az jobb ekéknek szerintem. Akkor erre se tettek volna tartót a negyedik tagra ha maradhatna a hemrmadik tagon is.
864 hozzászólás
Válasz #563. hozzászólásra
Van há! (asszem)
Válasz #562. hozzászólásra
Van olyan is?
Válasz #560. hozzászólásra
Beszéljünk már az ekéről is!
Neked milyen van?
Agrostroj?
Válasz #559. hozzászólásra
Ezt csinálod Te. :-DDDDD
Van akinek meg az agyában maradnak.
Válasz #558. hozzászólásra
Az mán csak pár minuta.
Még megvárom...
Válasz #557. hozzászólásra
Elbirlak képzelni benneteket, ahogy ültök otthon, és a kis kockás füzetbe irogajátok, ki milyen baromságot irt a fórumba :-)
Válasz #557. hozzászólásra
Holnap még fényképelek is. ha minden jól mén!
Válasz #556. hozzászólásra
Látom Te is j1zetelsz...
Válasz #555. hozzászólásra
Eméxel mit írtál Vilinek?
Most illene rád, hogy Te Pista te nagyon....
Válasz #554. hozzászólásra
Keressél vissza nyugodtan:-)))
Ráérsz:-))
Válasz #553. hozzászólásra
Na jó!
Ne fárassz!!!!
Válasz #552. hozzászólásra
mert mit is reklámoztam?
Válasz #551. hozzászólásra
Reklámozni biztos nem m1 személytelenül:)))
Válasz #549. hozzászólásra
Azért elég sokan úgy gondolják,hogy személytelenül sokmindent lehet.
Én meg nem így gondolom!
Válasz #546. hozzászólásra
Figyelj JaniX!
Valakinek a hozzászólásárólleírni hogy butaság,majdhogynem több mit istent játszani!
Mivelhogy az az ember aki leírta,komolyan gondolta amit írt!
Én ezt úgy szoktam írni:"szerintem"....."én úgy gondolom"....
Mivel hogy az talajviszonyok,gépek......stb mások lehetnek.Egyéb dolgokról nem beszélve.
Elismerem hogy nem mindíg lehetett így,és az érintettektől ezúton kérek elnézést!
Válasz #547. hozzászólásra
Hát nem égetnéd magad(ezjótanács)!
Válasz #547. hozzászólásra
Naná h. jobb lenne!
Te azt nem is sejted milyen jó is az!!!!! :-DDDDD
Válasz #546. hozzászólásra
Nem utállak,csak csodálkozom!
És valóban tanulni járok ide.
Meg beszélgetni......szerintem....
Szerinted eke témában írtam én egy vogel,vagy kv-ról hozzászólást is?
Most akkor szerinted jobb lenne ha szeméyltelenül,névtelenül szólnék hozzá?
Válasz #545. hozzászólásra
Én ugyan nem játszok istent, még ha te gyakran annak is hiszel. inkább örülnél hogy tanulhatsz itt a fórumon!
Persze ha reklámozni jöttél ide (biztos nem, és az is csak véletlen hogy majdnem mindenki tudja a nevét)
akkor mind ez nagyon ciki, és minden okod megvan hogy útálj.
Válasz #543. hozzászólásra
Bocs,de Én csak egy szeméyltelen ebert látok JaniX-ben,aki mindenkivel Istent játszik!
Válasz #542. hozzászólásra
Nem hinnéd mi?
:DDDDDDDDDD
Én meg nem is írok ide...
Válasz #542. hozzászólásra
Látod?
én el is ismerem, de neked hosszú lenne a lista!
:D
Válasz #541. hozzászólásra
Nem hinném hogy itt marketing tevékenységet folytatok-ezt kb. 43-ad szor írom le gyengébb képességű fórumozóknak!
Javasolnám,másképpen kéne ezt megbeszélni.
Viszont amit Te a személytelenség álcájamögül butaságnak titulálsz,azt én a saját tapasztalatomból írom.....kedves szabadonfutó!............:-))))))))
Érteni is kéne,nem csak olvasni:-)))))))))))))))!!!!!
Válasz #540. hozzászólásra
Hát elég butaságokat írsz a szántásról is meg az aratásról is, vagy csak direkt írsz marhaságokat az is lehet.:DDD
Bár tudom hogy miközben menedzseled itt magad, hogy jópofázol szarul esik az igazság, és marketingileg nem jön jól.
Válasz #539. hozzászólásra
OK Isten!
Megyek hozzád tanácsért:-)))
Mert rájöttem,egy csomó mindent nem tudok,és még többet meg rosszul tudok!
Ja még az kihagytam, hogy ha az ekevas szöge, vagy a kopottsága miatt nem húz be az eke, akkor még mindig nem az ekenád tarja fent.
Ezt is jó ha tudod, mikor osztod az észt a vevőjelöltjeidnek, hogy ne égj be!
Te pisti te téleg ilyen hülye vagy?
Azzzal akarod magyarázni hogy az ekenád tartja az ekét föggőlegesen, hogy ráemeltetek az ekére :DDDDDD
Legalább hazudnál ellentmondás nélkül :)))
Ja tudom hogy nem szoktál kamuzni, csak kitalálni :))
Válasz #532. hozzászólásra
Csak szerinted butaság:-)
Nem tudom,hogy a supertaube-nél hogy van,de nekem star-om volt,és ott a behúzási szöget lehetett állítani egy M16-os menetes csavarral.Sokat játszottunk vele,de ha határig hátra döntöttük,akkor nem fogytak a csapágyak annyira.
Akkor állt elő az a jelenség,hogy amikor betettük az ekét,akkor szint alá kellett tenni,és miután elérte a mélységet,vissza kellett emelni szintre. Ha volt pár gödör,vagy átlóban,keresztben szántottunk,akkor látható volt hogy nem a kerék tartja a súlyt,mert az simán beleesett a gödörbe,de a váz nem mozdult.
Szerintem az eke súlya nem számottevő a talajba húzás terheléséhez képest.(erre josey tudna pontosabbat)
Ez középkötött talajon működött,és sokkal könnyebb is volt húzni,mintha ezerrel orrol a bontóvas.
Valaki emlékszik még a lajták "sarkantyú"-jára?
A második ekenádra lehetett felcsavarozni,és kb 45 fokos szögben állítani a magasságát.
Persze ha akar valaki,mindig talál hibát egy hozzászólásban:-)))
Válasz #499. hozzászólásra
Nem rossz az csak még tanulni kell neki.
Válasz #534. hozzászólásra
Mert hányta rá a sárkányod a sarat.
Válasz #496. hozzászólásra
Dehogy volt kopott, mindig új, vagy nagyon jóállapotú kopóalkatrészeket használunk. A sártól ment tönkre
Válasz #532. hozzászólásra
Pedig tutira átvesz pár grammot.
Ez említésre méltó.
Említsük meg tehát.:-))))))
Válasz #531. hozzászólásra
Nem tom mibe hiszed, h rám előztél,(már csak mert nem is "versenyzek" senkivel) de nem is nagyon izgat.
Viszont azt csak te hiheted hogy 1 függesztett váltva forgatós ekének a súlyából említésre méltó súlyt átvesz az ekenád.
Ez butaság, ha testszik, ha nem.
De nem írtam semmi személyeset.
Válasz #530. hozzászólásra
Nekem nem:-)
Viszont meggyőződésem hogy kettőnk ellentéte inkább személyes jellegű,és nem szakmai:-DDDD
valszeg valahol csúnyán rád előztem:-)
Úgyhogy maradnék is korábbi nézetemnél:én részemről,lezártam!
Válasz #529. hozzászólásra
Kellemetlen mi?
Ilyen ez
Válasz #528. hozzászólásra
összekeversz valakivel:-DDDDD
Válasz #526. hozzászólásra
Na!
Nem is tudom ki volt az a nagy tudású szerelő, aki berakott a poénok közzé valakinek a hozzászólását mert irt 1 marhaságot (olyasmit, amit te már sokat) amire rá is jött és elnézést kért.
Válasz #523. hozzászólásra
Majd rájösz! Jó éjt!
Válasz #525. hozzászólásra
Bocs Atyaisten!
Ezután úgylesz!
Naggyon privátba......
Válasz #524. hozzászólásra
Nyomassad privátba az okoskodásod, hogy ne pirítsanak rád!
Válasz #521. hozzászólásra
Nem-e lehetne-e hogy leszakadnál rólam?
Válasz #522. hozzászólásra
Te csak szeretnél olyat találni akit okosíthatnál. Kitartás! Bár nem fogadnék rád de hátha találsz egyszer valakit. Mindenesetre ha összejön akkor ad át neki a részvétemet!
Jó éjt!
Válasz #482. hozzászólásra
Vitatkozni?
El vagy tévedve, én csak okosítalak, nem vitatkozom, de látom nem vagy túl hálás.
Válasz #496. hozzászólásra
Júj! Ez mekkora marhaság!
Válasz #516. hozzászólásra
Így kéne!
Szia!
Lehetne de akkor az 512-es hozzászólásom lépne érvénybe. Persze gyakorlatban nem tudom hogy ez menyit dominálna. De nem véletlenül van a végén a kerék az jobb ekéknek szerintem. Akkor erre se tettek volna tartót a negyedik tagra ha maradhatna a hemrmadik tagon is.
szokták igy is !
Válasz #515. hozzászólásra
Megbütykölök ezt azt de a gyárit nem szeretem átfaragni.
Szia!
azt nem lehet, h itt hagyd a 3. fej előtt a kereket?
Válasz #514. hozzászólásra
Vagy csinálj az ekére lejjebbre akasztási pontokat.
Nagy gyártóművész vagy, menne nem?