Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.34 FtUSD390.63 FtCHF433.46 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Traktor tépte le a ruháját
2013. március 6., szerda 07:38
[Lánglovagok.hu] BELFÖLD
Súlyosan sérült egy traktoros kedden délután Izsák határában. Az idős férfi a MTZ Belarus traktorról a trágyaszórót akarta leszerelni, és helyére ekét rakni, ám a kardántengely elkapta és leszakította a ruháját. A traktorosnak annyi ereje még volt, hogy visszamásszon a vezetőfülkébe, ahol a telefonja volt, ám azt használni már nem tudta, csak a dudát nyomta meg. Ezt a fél kilométerre található tanya tulajdonosa meghallotta, így a segítségére érkezett, és hívta a mentőket. A férfi nagy fájdalmai miatt nem tudott kiszállni a traktorból, így a mentők a szabadszállási ön
Válasz #1007. hozzászólásra
Felénk a 80-as években bele is halt a dolgozó egy hasonló megmozdulásba. Nem játék. Én is úgy félek a forgó kardántól, hogy 1,5 méternél nem mennék közelebb hozzá.
Burkolat se sok volt rajta,de gyanús hogy az öreg le akarta akasztani mert a támasztó kereke a földön van csak a kardánt nem kapcsolta ki gondolom hogy lemenjen minden agyag a szóróról és ameddig tekergette a támasztókereket megtörtént a baj.
Hát érdekes, le akarta venni a szórót akkor hogy tudott forognoi a gardán????? A szomszéd faluban egy öreg anno vagy 20 éve szintén így járt, elkapta a ruhát a T-088 gardánja csak ő nem úszta meg sajnos, megfejelte a szórót és a haelyszinen életét vesztette!!Egy nagyon dolgos szorgos ember volt
Halálos közlekedési baleset Be- reten: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
A késő délutáni órákban a rendőrségre a mentőszolgálattól érkezett bejelen- tés szerint Beret belterületén, a Rákóczi úton egy férfit találtak a földön fekve, akinek az életét már nem lehetett megmenteni. A rendőrség a helyszíni szemle során megállapította, hogy egy 44 éves baktakéki férfi az általa vezetett munkagépével eddig ismeretlen körülmények között áthajtott az 56 éves, az úton keresztben fekvő bereti férfin, aki a helyszínen meghalt.
Ismerősnek néhány éve szintén kigyulladt, ha jól tudom az is csapágyhiba miatt. Szerencsére sikerölt eloltania egy poroltóval.
Nekünk is ilyen van és ment is szét benne az ikerhenger csapágy, csak a szerencsének köszönhettük, hogy nem gyulladt ki. Szana szét mázolta a csapágyat.
Igen, kinyomoztam,mire megállapítottam el olvadt a bakancsom talpa!Én csak az oltásban és a haza szállításban segítettem.Az iker henger 1-ik csapágya kiment és bele ért a pucoló lemezbe.
Válasz #959. hozzászólásra
Csak annyit utólag az egészhez hogy egy 80-as MTZ a kétfejes ekéjével volt a nagy gép kapcsolat . Ismerem a traktorost bár a töténket is csak utólag hallottam . Szerintem a ladás sem figyelt rendesen vagy gyorsan hajtott ha abba kétfejes lajta ekébe bele akadt
2622 hozzászólás
Felborult egy traktor a hajdú-bihari Kismarja határában délelőtt; vezetője, aki a munkagép alá szorult, a helyszínen meghalt
http://www.hir24.hu/baleset-bunugy/2013/03/30/120-diszno-pusztult-el-tapszentmiklosnal/#aktualisdoboz
http://www.borsonline.hu/20130317_200_birka_pusztult_el_a_jegen
Válasz #1017. hozzászólásra
Igaz, most olvastam csak! Szegény, ez rettenetes.
Válasz #1016. hozzászólásra
1007
Válasz #1016. hozzászólásra
Ez már volt bocsesz...
Traktor tépte le a ruháját
2013. március 6., szerda 07:38
[Lánglovagok.hu] BELFÖLD
Súlyosan sérült egy traktoros kedden délután Izsák határában. Az idős férfi a MTZ Belarus traktorról a trágyaszórót akarta leszerelni, és helyére ekét rakni, ám a kardántengely elkapta és leszakította a ruháját. A traktorosnak annyi ereje még volt, hogy visszamásszon a vezetőfülkébe, ahol a telefonja volt, ám azt használni már nem tudta, csak a dudát nyomta meg. Ezt a fél kilométerre található tanya tulajdonosa meghallotta, így a segítségére érkezett, és hívta a mentőket. A férfi nagy fájdalmai miatt nem tudott kiszállni a traktorból, így a mentők a szabadszállási ön
Válasz #995. hozzászólásra
"Nesze itt van 2 kis MTZ játszál vele!!!"
Felénk a 80-as években bele is halt a dolgozó egy hasonló megmozdulásba. Nem játék. Én is úgy félek a forgó kardántól, hogy 1,5 méternél nem mennék közelebb hozzá.
Burkolat se sok volt rajta,de gyanús hogy az öreg le akarta akasztani mert a támasztó kereke a földön van csak a kardánt nem kapcsolta ki gondolom hogy lemenjen minden agyag a szóróról és ameddig tekergette a támasztókereket megtörtént a baj.
Válasz #1006. hozzászólásra
Itt mit akart ez az ember aratni???
Hát érdekes, le akarta venni a szórót akkor hogy tudott forognoi a gardán????? A szomszéd faluban egy öreg anno vagy 20 éve szintén így járt, elkapta a ruhát a T-088 gardánja csak ő nem úszta meg sajnos, megfejelte a szórót és a haelyszinen életét vesztette!!Egy nagyon dolgos szorgos ember volt
Válasz #1008. hozzászólásra
Nálunk egy 14 éves srácot vetkőztetett le
kopaszra de hála semmi baja nem lett.
látsz védőburkolatot
vagy 15 éve egy laktelek kolega édesapja kiment permetezni a gyümölcsösbe az ingujját bekapta a kardán odarántotta és eltörte a nyakát
Ezt meg hogy csinálta????????http://www.langlovagok.hu/kepek/7479_kardantengely-tepte-le-a-traktoros-ruhajat-izsak-hataraban
Halálos közlekedési baleset Be- reten: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
A késő délutáni órákban a rendőrségre a mentőszolgálattól érkezett bejelen- tés szerint Beret belterületén, a Rákóczi úton egy férfit találtak a földön fekve, akinek az életét már nem lehetett megmenteni. A rendőrség a helyszíni szemle során megállapította, hogy egy 44 éves baktakéki férfi az általa vezetett munkagépével eddig ismeretlen körülmények között áthajtott az 56 éves, az úton keresztben fekvő bereti férfin, aki a helyszínen meghalt.
Válasz #1003. hozzászólásra
hát ezek össze vissza lövöldöznek?
http://www.hir24.hu/baleset-bunugy/2013/01/26/ket-vadaszat-kozben-is-embereket-lottek/
Válasz #1001. hozzászólásra
itt már saját lábán megy.
http://youtu.be/_1so6iSWmCk
Válasz #999. hozzászólásra
Nem tudom de ahogy elnézem lehet ,hogy fejest ugrottMinden esetre pezsgőt bontottak a végére
Válasz #998. hozzászólásra
Hogy került az oda??
Válasz #996. hozzászólásra
Szándékos gyújtogatás... Elborzasztó.
...talán nem is baleset...
MILLIÓS SILÓZÓGÉP ÉGETT
Válasz #993. hozzászólásra
Francos heston!
Ismerősnek néhány éve szintén kigyulladt, ha jól tudom az is csapágyhiba miatt. Szerencsére sikerölt eloltania egy poroltóval.
Nekünk is ilyen van és ment is szét benne az ikerhenger csapágy, csak a szerencsének köszönhettük, hogy nem gyulladt ki. Szana szét mázolta a csapágyat.
Válasz #992. hozzászólásra
Igen, kinyomoztam,mire megállapítottam el olvadt a bakancsom talpa!Én csak az oltásban és a haza szállításban segítettem.Az iker henger 1-ik csapágya kiment és bele ért a pucoló lemezbe.
Válasz #991. hozzászólásra
Azt lehet tudni mi volt az ok?
hesston
Válasz #989. hozzászólásra
Megfáradt a gép
Moderálta: Balu3 (18885) 2012-12-22 23:29:49
Válasz #987. hozzászólásra
hogy borult fel?
vannak akik igy szeretnek parkolni
Nem mezőgazdasági, de azért mindenütt figyelni kell h esetleg elkerűljünk a közeléből .
Vas megyében történt tegnap este,céges rendezvényen volt mindenki és eközben valami haragosuk felgyújtotta!!!
Válasz #979. hozzászólásra
Kicsit bővebben a szorit ha kérhetjük!!!
Válasz #982. hozzászólásra
ez most történt és hol??
nem az enyém!hát igen nagyon haragudnak!!!
Válasz #979. hozzászólásra
hú hát a gazdájára nagyon haragudhatott valaki,remélem nem a tied
Gyújtogatás!
Válasz #976. hozzászólásra
állitólag a szállitó jármü kereke leugrott és ezért fordult fel a gépsárkány
Válasz #976. hozzászólásra
Szeva Drusza.
Én is annak nézem.
Még az is lehet,hogy most vitték volna a tiéd helyére az újat Tbányáról.
Egy Kioti trakesz csinálta a hátra szaltót szerintem....
Válasz #974. hozzászólásra
Kár érte.
Válasz #972. hozzászólásra
tök jó uj traktor és már kidobva
Válasz #959. hozzászólásra
Csak annyit utólag az egészhez hogy egy 80-as MTZ a kétfejes ekéjével volt a nagy gép kapcsolat . Ismerem a traktorost bár a töténket is csak utólag hallottam . Szerintem a ladás sem figyelt rendesen vagy gyorsan hajtott ha abba kétfejes lajta ekébe bele akadt