Hirdetés
Fórum
- Átverés új
- Műtrágya árak új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Horsch Terrano FX és Terrano FG kultivátorok új
- Fortschritt E-514 kombájn új
- Gázolaj jövedéki visszaigénylés új
- Napraforgó ára új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Agrártámogatások kifizetése új
Cikkajánló
Hirdetés
Íme négy megbízható, biztonságosan termeszthető kukoricahibrid – stabil termés a kihívások ellenére is! + VIDEÓ
Vegye fel a harcot az éghajlatváltozás hatásai ellen modern KWS hibridekkel!
Sajtóközlemény
2622 hozzászólás
http://beol.hu/galerialp/31911
Válasz #315. hozzászólásra
Szerinted nem volt olan Józan mint Te???:-)))
Bizt. mtz lovas volt előtte még pár perccel.
Hozzászokott az 1 80-as gépekhez a 20 év alatt.........
Válasz #318. hozzászólásra
nincs róla ez a baj nekem is mondták én is meg néztem volna!!!
Válasz #313. hozzászólásra
Kép nics róla ????? Azt megnézném!!!!!
Bevótbva mint az albán szamár!
ja de hogy nem birt megállni vele!!
Biztos be VÓT b....va a csávó mint a gödény!!!!!!!!!!!!!
Szerintem mindegy hogy gumihevederes vagy kerekes, mindeggyikkel lehet ilyet csinálni
Gumihevederes traktoral hogyan lehet kivinni a villany oszlopot a föld közepén munka közben ,de még a munka eszközt is át huzta rajta szét zuzta a vilanyoszlopot minta szemetet!!
Válasz #311. hozzászólásra
Max. lepattant vóna a fessTk nM?
Válasz #310. hozzászólásra
Sziasztok! Ma egy örült majdnem belém hajtot mikor mentem a rábával haza fele mögötem ih 6.2 csak azért mert roszul belátható jobb kanyarba ki akart elözni és nem fért be!! Akorát csikorgott a gumi hogy a fülkábe halotam!!! Még jó hogy megusztam lehet hogy még a végén rám verik.. Meg ki és hogy fizetné meg ha bármi baja lesz a tárcsámnak kalapálhatam volna..
08.01 /
Húsz-harminc percet késnek a vonatok Budapest és Záhony között, mert Hajdúszoboszlónál baleset történt: egy traktor hajtott a sínekre. Senkinek sem esett baja, de a helyszínelés még tart.
Hajdúszoboszló és Kaba között a fénysorompó tiltó jelzése ellenére hajtott rá a sínekre egy traktor, majd összeütközött az érkező InterCityvel. A balesetben senkinek sem esett baja, a traktor roncsai azonban a síneken vannak, és így egyelőre nem tudnak ott járni a vonatok.
A rendőrségi helyszínelés kora délután - várhatóan egy óra után - ér véget, akkor indulhat meg ott újra a vonatforgalom. Hajdúszoboszló és Kaba között addig vonatpótló buszok szállítják az utasokat, ez okozza a késést a Budapest-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon - tájékoztatta a Független Hírügynökséget közleményében a Mávinform.
Motorossal ütközött a traktor
Súlyosan megsérült egy motoros, amikor egy szabálytalanul kanyarodó traktorral ütközött pénteken koradélután Kiskunhalason –értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Bács-Kiskun megyei RFK sajtószolgálatától.
A baleset 13 óra körül történt Kiskunhalason a Szabadkai úton. Egy traktor -amelyet egy 36 éves kiskunhalasi férfi vezetett – balra akart kanyarodni, eközben nem adott elsőbbséget a szemből szabályosan érkező motorosnak, emiatt összeütköztek. A karambolban a motor vezetője – egy 33 éves férfi – az elsődleges orvosi adatok szerint 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett. A baleset pontos körülményeit még vizsgálják.
Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2009. július 31.
Válasz #303. hozzászólásra
Abban a fos kis szar fülkében egy ember is alig fér el még ha beis volt kötve az úgy összetört, hogy csak arra volt esélye hogy nem szemvedett egy percet sem.
Válasz #300. hozzászólásra
A meghalt traktoros főnöke elég jó ismerősőm, de nem akarom a nevét megmondani neharagudjon senki érte. Nem tudom mi volt a baleset oka, de már máskor volt az eggyik landinin féltengyely törésük akkor meguszták. Én úgy látom hogy ez a márka a nyugati gépek eggyik legszarabb tipusa!!! Majd az igazságügyi szakértői vélemény mindent megfog állapítani csak idő kérdése.
Az én gyerekkori barátom feleségének az unokatestvére is hasonló körülmények között halt meg ... kb 2 éve :(
Mtz + pótkocsi jól megrakva ...
Válasz #304. hozzászólásra
A megtolást úgy értem, hogy a már felborult traktort tolja el, nyomja bele a földbe a pótkocsi.
Válasz #303. hozzászólásra
Hihetetlenül nagyot esett... valami műszaki gondnak kellett szerintem lennie, defekt vagy fék vagy valami, vagy elbambult és simán árokba hajott nagy tempónál, a képeken még az se látszik hogy lejt lett volna. Laposon meg nem igen tud megtolni a pót. De már mind1. Felesleges okoskodni.
Részvétem a családnak.
Válasz #299. hozzászólásra
Ha simán borul, biztos nem rogy így össze. A legfőbb baj, a sebesség, és a pótkocsi lehetett (a pót nagyon meg tudja tolni gépet)
Ha be lett volna kötve az öv, esélye is lehetett volna.
Válasz #301. hozzászólásra
Szerintem azért kövesd, bár szituáció függő de ha rádborul a gép vagy átgurul rajtad a pót akkor se jársz jobban. :( Dőltem MTZvel, nagy saltyit kapott a fülke annyi baja lett hogy a hátsó ablak kicsit csálén csukódott. De csak ha nagyon néztem akkor lehetett észrevenni.
Válasz #299. hozzászólásra
Még az MTZ-m belső üvegére is ez van írva: "When the tractor overturn, do not jump" .....ezután meggondolom, kövessem-e az utasításokat...
Válasz #298. hozzászólásra
Lehet tudni mi volt a hiba? Fék vagy valami más?
Azért az már durva ,ahogy összehajlott a fülke. Egy vizsgálatot megérne mert ez a landini fülke tutti, hogy szarból van. Részvétem a családnak.
Válasz #297. hozzászólásra
Egy 35-éves férfi vezette azt a landínit két kislánya volt ők maradtak apanélkül. RÉSZVÉTEM a családnak.
Válasz #296. hozzászólásra
Súlyos. :(
Sofőrjére borult a traktor Székesfehérvár közelében
http://www.langlovagok.hu/html/galeria/3493.shtml
Válasz #293. hozzászólásra
Szia!Ez a baj,h a traktorokat nem nagyon nézik sokba az útakon!Én is mikor megyek a 36-os főúton,s le akarok fordulni balra,bemegyek középre,de még akkor is előznek balról!De ha elé fordulnék,akkor én lennék a hibás!
Ismét egy értelmes ember? a végén meg majd nehogy a traktoros legyen a hibás
http://www.langlovagok.hu/html/hirek/8862.shtml
Válasz #288. hozzászólásra
Hali!Látom megy a meló felétek!!!Ilyen területet jobb kerülni!!!Kombinátorozott vagy mit csinált?
Minek küldenek ebbe bele?
Minek mentek az ilyenbe bele?
Válasz #289. hozzászólásra
Hát eben a formában a kövön tán fel is akasztanának.
Jók azok a slickek. Fogja az aszfaltot, mi?
Válasz #287. hozzászólásra
Nem csak én.
Válasz #286. hozzászólásra
Hoppá, kicsit megsűllyedtél!
Válasz #283. hozzászólásra
Ez viszont egy szörnyű baleset
Válasz #282. hozzászólásra
Ez nemis baleset, csak kiesett 1 henger, van ilyen.
http://www.blikk.hu/aktualis/szornyu-ennyi-maradt-a-rababa-zuhant-kamionbol-141138.html
Trágyaszórást kértünk, nem pedig színesfémet!
Nem fért el a kukorica adapter alatt. Cabrio STYLE!
Ez ma történt.
Jaj!Ez szörnyű!
Válasz #276. hozzászólásra
Kitudja... De sajnos egy Magyar Gazdával Kevesebb!
Válasz #275. hozzászólásra
Jaj, és milyen bálázó volt??
Válasz #274. hozzászólásra
Hát.. Én csak a neten kaptam el a hirt ami nem rég érkezet hogy javitás közben beinditota és talán alábujt hogy megnéze müködés közben!!
Válasz #272. hozzászólásra
Ment a gép közbe vagy mi?
Válasz #272. hozzászólásra
nagy kocka bálázó ??????