Hirdetés
Fórum
Cikkajánló
Támogatott tartalom
Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.
622 hozzászólás
Válasz #21. hozzászólásra
Üdv!
2,90-es a rotorátmérője. :) 3ha sodortam eddig vele. A kiskockabálázóval álom utána bálázni. Első kaszálású lucernából lazán csinált 200bált óránként úgy hogy egy nyírócsavar se ment el. Ez eddig úgy nézett ki hogy 10bálánként kiszállni, nyírócsavart cserélni mert feszt bezabált a nagy rendből a kis bálázó. :) És óránként a 100bála se volt meg. A beállításon még kicsit még variálni kell. Néha elhagy ha egyenletlen a talaj. És a gumik eléggé gyengének tűnnek, előbb utóbb biztos cserére szorulnak majd. Amúgy szépen halkan megy ami deutz-fahr után élmény. :)
Én nógrádi vagyok, 1600kmt mentünk oda vissza mikor hazahoztuk. 1 erős nap alatt megvolt. Reggel 4kor indulás este 6ra itthon voltunk. De ha még megszállsz valahol egy éjszakát akkor is bőven megéri.
Én krone swardokat nézegettem sokat mikor végül is ezt vettem meg. Két krone is volt 1000euro körül. Az egyik öregebb volt, még bordó, de szép állapotú.Az az orrom elől vitték el. Amásik is szép volt és fiatal de annak a vezérlőpályája "kaput" volt a kereskedő szerint. Megkérdeztem itthon a vezérlőpályát hozzá 100e körül lett volna. Így abba látatlanba nem mertem belenyúlni.
Válasz #19. hozzászólásra
Szia!
Mekkora a rotor átmérője? Mérted már?
Az a baj, hogy baromi messze van Békés megyétől Ausztria.
Hogy vagy megelégedve a géppel?
Válasz #1. hozzászólásra
Igen!! Én most vagyok benne.. hát majd ha tul vagyok rajta mesélek de adig várok !! Lesz mit mesélnem!!! A legjobb ha magad intézed meg ojan emberek segitségét kéred akikben 1000% megbizol..
Üdv!
Én a télen hoztam ausztriából egy sip star 340-es sodrót elég jó állapotban, nem lehet túl öreg gép. Egy fogaskerék volt benne elmenve ami 20eft körül lett volna hogy ha újat veszek de mire a forgalmazó adott rá árajánlatot (az ünnepek miatt) addigra nagybátyám legyártotta a munkahelyén. Úgyhogy az itthoni árakhoz képest erős féláron van egy rotoros rendsodróm. Ezen az oldalon kerestem a "mezőgazdasági géppiac" címszó alatt. Egy németül tudó ismerős le emilezte. elmondtak mindent korrektül, mi a baja. Odacsörögtünk hogy megyünk érte. Elmentünk, még alkudtunk belőle, nem is keveset, ha jól emlékszem az ár 1/5-ét. Adtak hozzá egy új kardánt. Segítettek szétszerelni, bepakolni a merci vítóba. Miliméterre fért be. :) Hazahoztuk, megcsináltam és most jó. Ezzel csak oda akarok kilyukadni hogy ilyen kisebb értékű géphez nem feltétlenül kell megfizetni valakit azért intézze az ügyeket.
Balla Imre egy másik történet. Engem átcseszett mint a xart a palánkon.
Megegyeztem vele egy 514-es kombájnra de nem adtam rá előleget mert az asztalja nem volt meg. Mondta hogy harmadnapra odahozatja az asztalát is akkor menjek el újból megnézni és vigyem rá az előleget addig nem adja el másnak a gépet. Harmadnap reggel telefonálok neki hogy ott e az asztal mert mennék fizetni. Ő meg mondja hogy nincs mert már eladta. Ennyit ér a bőre a srácnak.
Sziasztok!
Használt 1 rotoros rendképzőt keresek, 4,5-4,7 m. munkaszélességben.
Tudnátok címet, telefonszámot adni aki kintről jó állapotú gépeket szokott behozni? Esetleg olyan helyet tudtok ahol bank által lefoglalt gépek vannak?
Válasz #15. hozzászólásra
Sokkal! :((
Válasz #13. hozzászólásra
Nem tudom, hogy milyet vett.
Válasz #14. hozzászólásra
irtam oda is remélem igy már könnyebb
Válasz #12. hozzászólásra
ebben a topicban volt róla szó
Válasz #12. hozzászólásra
Talán aki lexit vett úgy 13 milláért?
Válasz #10. hozzászólásra
Nem rá gondoltam. Még régebben írta valaki, hogy kombájnt hozatott be vele. Az illető kereste meg neki németbe, majd együtt kimentek.
Válasz #10. hozzászólásra
na ez elment rendesen
Válasz #6. hozzászólásra
a BALLA IMRE piszok drága gépek -be volt róla szó
Válasz #6. hozzászólásra
Válasz #6. hozzászólásra
Válasz #6. hozzászólásra
Válasz #5. hozzászólásra
Én szerintem a régebbi fórumon nem Horváth Zoltánt ajánlották.
Nem tudja valaki, hogy kiről beszéltünk régebben? Esetleg melyik fórumban volt róla szó?
Horváth Zoltán agrárkeresőnél, ez mindig drága a gépeket és hiányos állapot. Ez honnan gépeket?
Válasz #1. hozzászólásra
Egyszer valamelyik fórumba már volt ilyen táma, ott ajánlottak egy illetőt, aki mindent elintéz, és korrekt is volt. Aki írta az kinn is volt vele és talán vett egy kombájnt.
Válasz #2. hozzászólásra
Viggázz kell, ez becsaptak és drága vagy olcsóbb..
Válasz #1. hozzászólásra
Nézd meg: www.agrarinex.hu, vagy www.euro-land.hu oldalon ők megbízhatók igaz kicsit talán drágák, de ki lehet velük menni körűl nézni ha te úgy akarod!!
Ők mindenre nyitottak!!
Használt gép behozatallal foglalkozó vállalkozót keresek ,vannak-e tapasztalatai valakinek?