Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.52 FtUSD394.94 FtCHF442.09 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Jelenleg is power hibás, elfogyott belőle a 3. fokozat
Akkor ez gyengéje lesz viszont.
Igen jó helyre kerűlt, itt a cimborámék olyanszinten Valmet fanatikusak hogy ihajj! 4van belőle már nekik, és a srác bátyja kimondottan ért is hozzájuk, újított fel többet a környéken, igaz power javítást most fog először majd a télen ezen csinálni. De kuplungozás hidraulika motor ilyesmi megy kisujjból.
Megvette rá a gyári kompresszort is levegőnek (az ifa helyett) mert húzza a nagy Fliegl kocsit is meg trágyát is szórtak vele.
Nemtudom mennyibe fog fájni nekik ez a poweres dolog, de egyébként jó a traktor
itt ment ,hibásan vette az ikr-töl, váltó(power lamella) javitás volt ,és utána használta gond nélkül évekig,most visszasirja ,uj landit vett de ez a legrosszabb sorozat
Szerintem egy jóöreg kocka Valmet a nyerő!
Kb ennyiért vásárolt itt cimborám egy jóképű 160 lovasat évelején príma gumikkal felsúlyozva stbstb...
Nagy motor kis lóerő, nagyon sokat tud futni elsem hinnéd mennyi órákat kibírnak ezek.
Nem mert kazán is rossz, meg pakolok össze, kerítés javítás..stb este viszem a leányt Szegedre. Az öreg gép becserélve, hétfőn viszem leadni, van itt most minden..., de legközelebb lehet róla szó.
Válasz #344. hozzászólásra 90-100 közt LE, kevés üzemóra, de az új..?
Függ attól is, mi lesz a gazdasággal 1-2 hónap múlva, merjek-e bemenni a pénzintézetbe.
A landwirt.com-on találtam a sógoroknál egy valtra 8100-as 110le, gépet. 1996-os 7510üó-val.
Aki konyít hozzá, az adhatna valami kapaszkodót hogy ez
a sorozat milyen..
Válasz #334. hozzászólásra
96-ban voltam kint németbe kiállitáson ott mondta az ürge,hogy mindene ugyanaz csak a szinük meg a motoruk más.Amit adtak prospektust azon a piros van és 96/3 nyomtatású,tehát aakor má biztos volt
Ahhha. Tehát a pirosakban fiat motor dübörög a kékekben pedig ford.. Apósom még azokat a szögletesebb fiatagri gépeket ismerte, szerinte elnyühetetlenek voltak. Viszont a ford motorokról is sok jót hallottam . Mikor lehetett a
váltás? Vagy átfedéssel gyártották őket, egy ideig használták a fiat és a ford motort is? köszi az infókat..
Piros, M szériások? Akinek már jóideje New Hollandja van az azt mondta hogy azok a gépek még jóval jobban voltak és nem velük baj ha jól voltak használva az utánuk következő kékekkel szemben.
Ma de. értem haza, pontosabban hozott a nagybátyám. Tegnap ami kereskedés közel volt a Basel-Karlsruhe-Ulm-München-Salzburg-Graz autópályához-útvonalhoz azt megnéztük. Nem állítom hogy mind, de az amit láttam untig elég volt. Kereskedők- Kedves de közben rátarti pökhendi lenéző. Azt gondolják aranyat árulnak, közben csak 6-22000 Üó-s lestrapált gépeket. volt egy-két gép ami elnyerte a tetszésem,de azok újra voltak festve. Szóval ha nem muszáj ne külföldi gépet vegyetek. Na persze aztán lehet ,hogy én is, mégis ott veszek. Inkább a
Rust-i szabadidőparkban töltöttem volna el egy teljes napot az kiiirály.. Hát ennyi okosabbak nem lettünk de egy tapasztalattal több van a tarsolyban..
Bazzeg találtam Challengert párat 35-től 55-ig elsőgazdásat 4-5500órákkal szervízelve új hevederekkel görgőkkel tényleg príma állapotban.
Itthon ilyet nem fogok lelni az 100%.
Kicsit nyomoztam is, legnagyobb kérdőjel a váltója, ami 12000óránál rendre tönkremegy az 55-ösökben, a kisebbek mivel ugyanazok lehet tovább bírják de erre még nemtudtam felhasználói véleményt kapni konkrétan.
Lényeg a lényeg, kintről a járóműve a legdrágább, viszont az szemmel látható és nincs zsákbamacska.
Így a szitu lényege hogy olyat kell venni amin az tökéletes állapotban van aztán sokévig felejtős rajta agyalni mert csak jó lesz(ha nem vágod szét valami vassal:-)
Motorja 20000órát is kibír, ami egyébként CAT vagyis Perkins gyártmány (ezt huntrakósok mondták)
Szóval a váltó aminektúlsok előjele nincs is hogy megáll, azpedig 16000euróba fáj rá megfelelő helyről. Nem olcsó de ha mégis egy amúgy teljesen faxa gépet megveszel és ennyi kijön rajta akkor utána tudod hogy az 10-12ezer óráig váltó lesz, aztán indulhat a hajsza.
A többi része az ámerikai hosszúidőre tervezett.
Van ahol már két váltót cseréltek rajta és még mindig megy a gép, huszonezer óra
Emberek!
H én kinézek egy príma gépet külhonn azt hogyan tudom hazahozni?
Pl Franciában 1700km-es távolságból.
Kivel kellene beszélnem ezügyben? Érdemes kimenni autóval és előre megnézni, vagy valaki üres visszfuvaros járattal kimenni vinni a kittyót és ha jó akkor megvenni feldobni és hozni?
Hogyan zajlik ez másnál? merthát elég sok gépet hoznak be kintről és nemcsak németből.
Továbbá angol használtgépes oldalt nemtudtok esetleg?
Ott lenne kapcsolatom is.
Azt nehéz eltalálni, hogy mikor van az a pont, mikor már
- még belefér a kasszába
- már megengedheted magadnak
- már tényleg szükséged van rá
a sziget már valóban más világ.
"Oda csak születni nehéz!" <=> tavaly azért tuti volt vízállás is
Hát igen a feleségem egyke gyermek. Kedves Pilátusnak a számolásához adok egy támpontot. Idén a bruttó bevétel 26-27milla. Ebből számolhatsz tovább. A földre visszatérve, 34-38 aranykorona között vannak a földjeink.
Ha országos talajtérképet néztek, mohács-sziget elég jó helyen van. Itt még egyetlen márka sem mert bemutatót tartani. (öntéstalaj).. Itt a szigetben amióta meg van a füstölő gép (10-12 éve-Holland telepítés)én még nem láttam jeget. Az aszálykor mikor már máshol furulyázik a kukorica levele, itt a reggeli ködpárával még vígan elvagyunk.. Igen sokatoknak igaza van az mtz-vel kapcsolatban. Ami van azt meg is szeretném tartani, és bár itt csak egyvalakinek van valtrája de nála még nem láttam szervizest javítási célból. Még nem vagyok márka elkötelezett, tehát nyitott vagyok bármire. Az e-mail címem, fekete740921@freemail.hu...
622 hozzászólás
Válasz #371. hozzászólásra
Jelenleg is power hibás, elfogyott belőle a 3. fokozat
Akkor ez gyengéje lesz viszont.
Igen jó helyre kerűlt, itt a cimborámék olyanszinten Valmet fanatikusak hogy ihajj! 4van belőle már nekik, és a srác bátyja kimondottan ért is hozzájuk, újított fel többet a környéken, igaz power javítást most fog először majd a télen ezen csinálni. De kuplungozás hidraulika motor ilyesmi megy kisujjból.
Megvette rá a gyári kompresszort is levegőnek (az ifa helyett) mert húzza a nagy Fliegl kocsit is meg trágyát is szórtak vele.
Nemtudom mennyibe fog fájni nekik ez a poweres dolog, de egyébként jó a traktor
Válasz #370. hozzászólásra
itt ment ,hibásan vette az ikr-töl, váltó(power lamella) javitás volt ,és utána használta gond nélkül évekig,most visszasirja ,uj landit vett de ez a legrosszabb sorozat
Válasz #367. hozzászólásra
megkérdeztem LIB
Mondjál már róla valamit
Válasz #367. hozzászólásra
jaja azthiszem.
Piros színű és elől plusz orrsúlyokvoltak kétoldalán a gyári kosnak
Válasz #364. hozzászólásra
Csatlakozm... Én csak jövőre akarok ebbe beruházni, de a Valtra és az MF állnak a lista elején.. Ekéből pedig a Rabe és a Vogel.
Válasz #366. hozzászólásra
LIB rendszám?
Válasz #365. hozzászólásra
hát nemtudommár de messziről jött az biztos.
Piros a szeker.
Lehet az amúgy mert közben úgyrémlik bajáró az axiáltól hozták.
Jó traktor az???
Válasz #364. hozzászólásra
A mágocsit?
Válasz #363. hozzászólásra
Szerintem egy jóöreg kocka Valmet a nyerő!
Kb ennyiért vásárolt itt cimborám egy jóképű 160 lovasat évelején príma gumikkal felsúlyozva stbstb...
Nagy motor kis lóerő, nagyon sokat tud futni elsem hinnéd mennyi órákat kibírnak ezek.
Válasz #362. hozzászólásra
Ebben igazad van, csak kicsit félek tőle.
Majd meglátjuk, köszi!!!
Válasz #361. hozzászólásra
kinőtte ,tavaly vett kicsi landit ujat,6 misibe csak öreg gép fér bele a landin kivül
Hát nem tudom.
A landinit eléggé "köpködik" erre mifelénk, azt mondják hogy eszembe ne jusson...
Neki hogy vált be???
Válasz #359. hozzászólásra
igen
Válasz #358. hozzászólásra
Otthon?
Válasz #357. hozzászólásra
Claast 820-ast
Válasz #356. hozzászólásra
És mit vesz helyette?
Válasz #355. hozzászólásra
Nem ,180-as ,még nincs fent talán a jövőhéten meglesz az uj
Válasz #354. hozzászólásra
Milyen típusú? 160 techno?
A honlapon fenn van már?
Válasz #353. hozzászólásra
Havertol most számoltak be egy jó landit az axiba
Sziasztok!
Szeretnék egy 130-160 Le-s használt traktort vásárolni, elsősorban itthon max 6 millio Ft-ig.
Ki mit ajánl?
Válasz #350. hozzászólásra
Megyek vacsorázni, mert a család kitér a hitéből.
Válasz #348. hozzászólásra
Válasz #347. hozzászólásra
Axiálos ződ milyen mennyié
Válasz #346. hozzászólásra
Nem mert kazán is rossz, meg pakolok össze, kerítés javítás..stb este viszem a leányt Szegedre. Az öreg gép becserélve, hétfőn viszem leadni, van itt most minden..., de legközelebb lehet róla szó.
Válasz #347. hozzászólásra
Az IMF segitségét te is utasitsd vissza
Válasz #344. hozzászólásra 90-100 közt LE, kevés üzemóra, de az új..?
Függ attól is, mi lesz a gazdasággal 1-2 hónap múlva, merjek-e bemenni a pénzintézetbe.
Válasz #345. hozzászólásra
Mórahalmon pancsolok ,nem jösz le holnap?
Válasz #341. hozzászólásra
Osztrákból betudja hozni lábon, a honosítás, vizsga, spórolhat, sokat.
Válasz #342. hozzászólásra
pénz mennyi kb amit szánsz?
sógoroktol olcsóbb
Válasz #340. hozzászólásra
Nagyon keresek én is, csak még nincs ami annyira, de annyira tetszik.
csak lestem,hogy hová tünt,de 1 miska mire bejőn
Moderálási elveink miatt törölve.
Czanik Sanyi (1178)
2011-11-19 17:50:03
Válasz #338. hozzászólásra
mennyi
Válasz #336. hozzászólásra
Figyelj a klímára, az nincs benne, a mai világban ha ennyi pénzt adsz akkor legyen.
Válasz #336. hozzászólásra
Jó sorozat,nagy traktor kis motorral ,elnyűhetetlen
Valtrásoknak...
A landwirt.com-on találtam a sógoroknál egy valtra 8100-as 110le, gépet. 1996-os 7510üó-val.
Aki konyít hozzá, az adhatna valami kapaszkodót hogy ez
a sorozat milyen..
Köszönöm...
Válasz #334. hozzászólásra
96-ban voltam kint németbe kiállitáson ott mondta az ürge,hogy mindene ugyanaz csak a szinük meg a motoruk más.Amit adtak prospektust azon a piros van és 96/3 nyomtatású,tehát aakor má biztos volt
Ahhha. Tehát a pirosakban fiat motor dübörög a kékekben pedig ford.. Apósom még azokat a szögletesebb fiatagri gépeket ismerte, szerinte elnyühetetlenek voltak. Viszont a ford motorokról is sok jót hallottam . Mikor lehetett a
váltás? Vagy átfedéssel gyártották őket, egy ideig használták a fiat és a ford motort is? köszi az infókat..
Válasz #332. hozzászólásra
Azokban a piros Fiat motoros volt,a kék meg Ford.A többi részük megegyezik
Válasz #331. hozzászólásra
Piros, M szériások? Akinek már jóideje New Hollandja van az azt mondta hogy azok a gépek még jóval jobban voltak és nem velük baj ha jól voltak használva az utánuk következő kékekkel szemben.
Még...még valami..
Valaki erősítse már meg, hogy a 91-99 között gyártott
New Holland (Ford) traktorok jók... vagy nem ......
Ma de. értem haza, pontosabban hozott a nagybátyám. Tegnap ami kereskedés közel volt a Basel-Karlsruhe-Ulm-München-Salzburg-Graz autópályához-útvonalhoz azt megnéztük. Nem állítom hogy mind, de az amit láttam untig elég volt. Kereskedők- Kedves de közben rátarti pökhendi lenéző. Azt gondolják aranyat árulnak, közben csak 6-22000 Üó-s lestrapált gépeket. volt egy-két gép ami elnyerte a tetszésem,de azok újra voltak festve. Szóval ha nem muszáj ne külföldi gépet vegyetek. Na persze aztán lehet ,hogy én is, mégis ott veszek. Inkább a
Rust-i szabadidőparkban töltöttem volna el egy teljes napot az kiiirály.. Hát ennyi okosabbak nem lettünk de egy tapasztalattal több van a tarsolyban..
Válasz #326. hozzászólásra
Szia Szanberg !Küldtem egy e-mailt az itteni címedre, remélem tudtam segíteni!
Válasz #327. hozzászólásra
Franciskából is máködik ez a vonal?
Bazzeg találtam Challengert párat 35-től 55-ig elsőgazdásat 4-5500órákkal szervízelve új hevederekkel görgőkkel tényleg príma állapotban.
Itthon ilyet nem fogok lelni az 100%.
Kicsit nyomoztam is, legnagyobb kérdőjel a váltója, ami 12000óránál rendre tönkremegy az 55-ösökben, a kisebbek mivel ugyanazok lehet tovább bírják de erre még nemtudtam felhasználói véleményt kapni konkrétan.
Lényeg a lényeg, kintről a járóműve a legdrágább, viszont az szemmel látható és nincs zsákbamacska.
Így a szitu lényege hogy olyat kell venni amin az tökéletes állapotban van aztán sokévig felejtős rajta agyalni mert csak jó lesz(ha nem vágod szét valami vassal:-)
Motorja 20000órát is kibír, ami egyébként CAT vagyis Perkins gyártmány (ezt huntrakósok mondták)
Szóval a váltó aminektúlsok előjele nincs is hogy megáll, azpedig 16000euróba fáj rá megfelelő helyről. Nem olcsó de ha mégis egy amúgy teljesen faxa gépet megveszel és ennyi kijön rajta akkor utána tudod hogy az 10-12ezer óráig váltó lesz, aztán indulhat a hajsza.
A többi része az ámerikai hosszúidőre tervezett.
Van ahol már két váltót cseréltek rajta és még mindig megy a gép, huszonezer óra
Válasz #326. hozzászólásra
Feri bácsinak szólsz , és ajándékba kapsz majd egy számot tőle...
Emberek!
H én kinézek egy príma gépet külhonn azt hogyan tudom hazahozni?
Pl Franciában 1700km-es távolságból.
Kivel kellene beszélnem ezügyben? Érdemes kimenni autóval és előre megnézni, vagy valaki üres visszfuvaros járattal kimenni vinni a kittyót és ha jó akkor megvenni feldobni és hozni?
Hogyan zajlik ez másnál? merthát elég sok gépet hoznak be kintről és nemcsak németből.
Továbbá angol használtgépes oldalt nemtudtok esetleg?
Ott lenne kapcsolatom is.
Válasz #315. hozzászólásra
Az annak annyi volt,mint az MTZ-nek a rendsodróóó!
Válasz #323. hozzászólásra
Azt nehéz eltalálni, hogy mikor van az a pont, mikor már
- még belefér a kasszába
- már megengedheted magadnak
- már tényleg szükséged van rá
a sziget már valóban más világ.
"Oda csak születni nehéz!" <=> tavaly azért tuti volt vízállás is
Kedves Fórumozók..
Hát igen a feleségem egyke gyermek. Kedves Pilátusnak a számolásához adok egy támpontot. Idén a bruttó bevétel 26-27milla. Ebből számolhatsz tovább. A földre visszatérve, 34-38 aranykorona között vannak a földjeink.
Ha országos talajtérképet néztek, mohács-sziget elég jó helyen van. Itt még egyetlen márka sem mert bemutatót tartani. (öntéstalaj).. Itt a szigetben amióta meg van a füstölő gép (10-12 éve-Holland telepítés)én még nem láttam jeget. Az aszálykor mikor már máshol furulyázik a kukorica levele, itt a reggeli ködpárával még vígan elvagyunk.. Igen sokatoknak igaza van az mtz-vel kapcsolatban. Ami van azt meg is szeretném tartani, és bár itt csak egyvalakinek van valtrája de nála még nem láttam szervizest javítási célból. Még nem vagyok márka elkötelezett, tehát nyitott vagyok bármire. Az e-mail címem, fekete740921@freemail.hu...
Üdv mindenkinek...