Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Grubber új
- Milyen gépek a JUMZ traktorok? új
- Talajművelés gépei - tárcsa választás: Horsch, Amazone vagy Väderstad? új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Búza termény felvásárlási árak új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Agrártámogatások kifizetése új
- S.O.S. új
- AKG támogatás új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
622 hozzászólás
Válasz #221. hozzászólásra
pedig tele van "olcsó" trakival
EHOL 1
Beneztem a mascusra de hat keves az esely ra h pont azt a hirdetest elkapjam, amugy az en tapasztalatom, hogy egyaltalan nem olcsobbak itt a gepek, igaz h neha lehet talalni jo arban gepeket, de eleg ritka es hamar lecsapnak az olyanokra...
Válasz #218. hozzászólásra
gondolom a Mascuson találta
felejtős , olyan mint ami az expreszen van-volt
Válasz #218. hozzászólásra
Ha megmondod h holtalaltad, esetleg kicsit utananezek, ha mar ugyis erdelyi vagyik en is....
Romániai árak
Új hozzászólás
válasz erre >> | #1. hozzászólás, kisbasa91 küldte be 2011-01-22 19:33:48-kor
Találtam az egyik hirdető oldalon több nagyon jó állapotú New Holland kombájnokat, traktorokat és sok minden mást amik Romániában találhatóak és ezek nagyon jó áron vannak. Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy ez tényleg így van vagy csak átverés??
Válasz #213. hozzászólásra
A Dabasi motel volt anno a nyerő, és a Tamás vendéglő Hartyánon. Megspékelve a "sári-bregyó" csajokkal!!!
Válasz #215. hozzászólásra
ja, marad idő kocsmázni is meg a csajokra is
Válasz #214. hozzászólásra
Nem semmi teljesítménye van...
Válasz #188. hozzászólásra
vegyél 1 IlyetFeribácsi ez hamar kicuppantja a vizet
Válasz #212. hozzászólásra
Erre ugortatok többen,{:biggrin: egy diszkóba jártatok a környéken.....
Válasz #205. hozzászólásra
Nem egészen van az úgy, ugyanis bugyin keresztül mész át borzasra, onnan sáriba és utána pedig sári kaparásra!!!!!
Válasz #202. hozzászólásra
oké!!!Anyámmal jól kibactá!!!Vehet még egy hűtőládát!!!
Válasz #209. hozzászólásra
Azért vennék egy traktorra szerelhető kiskotrót,mert a vizállásos területeimet csak ezzel a módszerel tunám mentesiteni,magyarul mondva leereszteni a vizeket!Nagyob 160le traktorra tenném,és ezzel meg tudnám közelíteni a vizeket!Nagy nehéz gépek örökre ottmaradnának az iszapban!
másik traktorra szeretnéd feltenni?vagy rosszul értelmeztem a kérdést?nem tudom át lehet e szerelni másik gépre ő tarktorostol tolólapostol együtt adná el nem hirdeti sehol szabadkigyóson van békésmegye
Válasz #207. hozzászólásra
Traktor hátsó függesztésére feltehető?
Üdv!
Feri tudok egy gyári állapotu eo-26-21 csak le van véve a hátsó kotró része mert csak a tolólapot használta a cimborám de azt mondja az is megvan csak vissza kell rakni ha érdekel jelezd 350et kér az egészért!
Válasz #205. hozzászólásra
Ha már Sárin keresztül mindenképpen Bugyira akarsz eljutni.
Válasz #201. hozzászólásra
Sári miatt érdemes Bugyin egy kicsit elidőzni.
vegyél EO-t és faragd rá a valtrára
Vegyünk egy kotrót, mit szarozunk !!!!!
Válasz #186. hozzászólásra
Megfejtettük kis idővel......
Válasz #200. hozzászólásra
Kicsit kerül az ember h jó legyen az irány ,a cél érdekében . / csak a sorrend igy jött ki jobban,ezért mindig igy monduk /
Válasz #199. hozzászólásra
"Kecskemét felől ,Bugyin keresztül jutottunk Sáriba"
Valójában Kecskemét felől, Sárin keresztül jutottatok Bugyira. Bugyiról Sáriba már visszafelé jössz.
Válasz #194. hozzászólásra
Kecskemét felől ,Bugyin keresztül jutottunk Sáriba .
unhz 500-750?
Dabas város= Gyón,Dabas,Sári
de most már kiházasitották, Dabas Sári lett a neve
Ja én is ott voltam ma..Ott minden ember Bugyiban jár..Sajnálatomra...
Válasz #193. hozzászólásra
EZ JÓ....!Nálunk is volt a mondás mikor sóderért jártunk Sárin keresztül...Bugyiba....
Válasz #191. hozzászólásra
Meg mindig van valami program..Ma példáúl Bugyiban voltam..Hozzáteszem máséban..Ja és nem másé volt rajtam..
Válasz #191. hozzászólásra
Voltam tegnap is...
Feribácsi én szívesen ások Neked lapáttal..Aztán lehet hamarosan meg is látogatlak..
Válasz #189. hozzászólásra
Mert régen láttalak itt a fórumon.
Válasz #187. hozzászólásra
Sítábor???Miértis???Én a szomszédnál messzebb nem járok..Osztán hó meg nincs má rég a szomszédba..
ha tudtok segítsetek! Traktorra szerelhető minikotró-árokásó gépet keresek megvételre! Vizelvezetésekre szeretném használni! Tud valaki eladót!
Válasz #186. hozzászólásra
Jancsika nem tán sítáborban voltál?
Válasz #185. hozzászólásra
A pasztinák a zöldség tetején volt..
Válasz #184. hozzászólásra
Milyen széles, mennyi volt ?
Válasz #181. hozzászólásra
Most egy szezonos, nincs is vele semmi gond, pofon egyszerű a kezelése, amit beállítasz azt mennyiséget juttatja ki, keret gyönyörűen rugózik és billeg.
Válasz #178. hozzászólásra
vontatott ux3200
Válasz #179. hozzászólásra
Kérdeztem egy két dolgot a gépészektől, mindig csak "ühüm". Tehát vagy nem kapják meg a " főnöktöl" a gépkönyvet, vagy nem is érdekli, el sem olvassák...
Válasz #177. hozzászólásra
Jó választás volt!
Tetszik az Amzone,de alacsonynak tartom a hasát,csillagbimbóban jobb a Commander,nagyobb naprában lehet még vele menni.
Válasz #174. hozzászólásra
A légbeszívásos fúvokák is szépen dolgoznak,de csak akkor ha normál fúvókáhoiz képest megemeled az üzemi nyomást!Sokan ott tévesztenek,hogy ugyanolyan nyomásom alkalmazzák a légbeszívásos fúvókát mint a normált!
Vontatott/függesztett?
Biztos jó a légzsákos, ha van pénzed. Mi újat vettünk amazone-t, de nem volt kedvünk 1,5 szer annyit fizetni egy hardiért a légzsák miatt.
Nekem permetezéstechnikában most a Twin-fluid a technika netovábbja...
http://www.deere.co.uk/en_GB/products/agriculture/sprayers/trailed/twin.html
Válasz #172. hozzászólásra
Nem is kell hasraesni a légzsáktól,meg a 25km/h sebességel közlekedő 150l-rt kiszóró nyakiglábtól.
Nyugodtan gyomírts a saját technikáddal csak legyen meg a 250l/ha vízmennyiség.Ha más sikerül ne félj ettől sem.
Válasz #169. hozzászólásra
Lehet, de csak azért mert nagyobb lombfelületet ér el a permetlé, elsodródás szempontjából akkor is a légzsákos a jobb. Ha meg légbeszívásosat használsz sima keretnél, az nagyon durván porlaszt és még sokkal rosszabb lesz a permetléeloszlás.
Válasz #166. hozzászólásra
http://www.youtube.com/watch?v=rhueSdHQnRI
ezen jobban látszik