Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.39 FtUSD397.61 FtCHF442.67 FtGBP501.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Öntözésfejlesztési pályázaton indulókat, nyerteseket kérdeznék. Mennyi idő volt a beadás után mire támogató okirat érkezett? Úgy hallottam, hogy nagyon elhúzzák és akár 1 év is lehet. Illetve lehívás után mennyi idővel fizettek?
Válasz Mihály #2941. hozzászólásáraMihály, most mit mondjak? Nem irigylem a magyar delegációt... olyanokkal tárgyalni akik egész életüket betonon töltik egy klimatizált irodában . Nagyon drukkolok a holland gazdáknak, lehet elkélne nekik egy kis segítség.
Én is ma kaptam meg a támogatói okiratot (Heves megye), remélem a kifizetés nem fog sokáig késlekedni.
Egy dolgot nem igazán értek, hála az égnek jó magas lett a pontszámunk (86 pont), azt nem értem, hogy miért nem sikerült nekik már az előző döntéskor (06.23-án) jóváhagyni. Nem adtam be neki még egyszer májusban, mert nyertesnek gondoltam, de a végén (mondjuk úgy július tájékán) már komolyan kételkedtem...
De mindegy, legalább már várhatja a pályázó a pénzét!
Nekem is a napokban történt sok státusz dátum változást követően tegnap végre jóváhagyott lett a kifizetési kérelmem, Kert. gépes pályázat első ütem kifizetés. Cso megye
Sziasztok! Van másvalaki is, aki a kisüzemek fejlesztése pályázat maradék 25°%-ának kifizetését várja? Tavaly júniusban adtuk be. Szeptemberbe volt egy hiánypótlás, aztán idén márciusban kaptunk még egy hiánypótlást, hogy szeptemberi hiánypótlás beküldésében adminisztratív hiba történt ezért adjuk be újra. Beadtuk. A státuszváltozás utolsó dátum 03.03. Lesz ebből még valami.
3557 hozzászólás
Meg van!!!! Meg kaptuk!!! További sok sikert és kitartást Mindenkinek!!!
Válasz s.adamkam #2952. hozzászólásáraMi is azt várjuk....
Válasz szilagyirita83 #2953 hozzászólásár Igen Nógrád Megye
Sziasztok!
Öntözésfejlesztési pályázaton indulókat, nyerteseket kérdeznék. Mennyi idő volt a beadás után mire támogató okirat érkezett? Úgy hallottam, hogy nagyon elhúzzák és akár 1 év is lehet. Illetve lehívás után mennyi idővel fizettek?
Előre is köszönöm!
Üdv,
Laci
Válasz s.adamkam #2952. hozzászólásáraSzia igen van.....de mikor küldik szerintetek??pénteken jöttek meg a papirok
Sziasztok! Van olyan aki csak az SMS-t várja az utalással?
Májusi beadas 1 hét alatt 2x statuszváltás, Csongrád megyei
Válasz bjztk #2947. hozzászólásáraLehet fellebbezni ha jól tudom. Egy próbát megér .
Válasz bjztk #2947. hozzászólásáraSzia!
Sajnálom, mi még bizakodunk Hevesből. Okát tudni? Pontszám?
Kitartás!!
Válasz behanypatriktician #2946. hozzászólásáraIgen
Elutasitott heves megye. Februari
Jóváhagyottra is váltott vagy csak to-t kaptátok a semmiből?
Válasz kovi.david #2942. hozzászólásáraMa én is megkaptam a TO ot.
Válasz Mihály #2941. hozzászólásáraMihály, most mit mondjak? Nem irigylem a magyar delegációt... olyanokkal tárgyalni akik egész életüket betonon töltik egy klimatizált irodában . Nagyon drukkolok a holland gazdáknak, lehet elkélne nekik egy kis segítség.
Sziasztok!
Én is ma kaptam meg a támogatói okiratot (Heves megye), remélem a kifizetés nem fog sokáig késlekedni.
Egy dolgot nem igazán értek, hála az égnek jó magas lett a pontszámunk (86 pont), azt nem értem, hogy miért nem sikerült nekik már az előző döntéskor (06.23-án) jóváhagyni. Nem adtam be neki még egyszer májusban, mert nyertesnek gondoltam, de a végén (mondjuk úgy július tájékán) már komolyan kételkedtem...
De mindegy, legalább már várhatja a pályázó a pénzét!
Ma kaptam To-t Nógrád Megye
Válasz Stella2 #2940. hozzászólására Hű-ha talaj takart szántóföld ilyen aszályban ???... lesz tűz dögivel a piros kakas futhat árkon bokron..
Megjelent az AÖP tájékoztató.
Ezen belül kattintható a ponttáblázat.
AÖP tájékoztató
Tudja valaki hogy milyen árfolyamon számolják a pályázatot?
Válasz zsuzsa.tatraine #2934. hozzászólásáraVagy mibilgazda applikáció.
Ma kaptuk meg a to-t. Csongrád megye.
Válasz zsuzsa.tatraine #2934. hozzászólásárahttps://e-kerelem.mvh.allamkincstar.gov.hu/enter/viewExpired.xhtml;jsessionid=FqPtyB-eHbQeG3nVZDKI-dGqWI3vGcm-CpfvOXhs.enter-8.mvh.local:mvhntr08_enter02
Ügyfélkapus bejelentkezés, általános ügyintézés, ügyfèltajèkoztatási redszer.
Válasz agrogal #2932. hozzászólásáraElőző körösök nagy része már meg van.
Szerintem nem kell ilyesmitől tartani.
Sziasztok!
Hol tudom megnézni a pályázat státuszát?
Kerestem ügyfélkapun,de nem találtam.
Válasz kovi.david #2923. hozzászólásáraMég mindíg 5.05 feldolgozás alatt.
Semmi változás!
Nem akarlak elkeseriteni benneteket,de államcsőd közelében az ország,szerintem nem lesz belőle semmi.
Nem értem hogy mire várnak ennyit? 6 hónapja hogy beadtuk már….
Válasz nferry #2929. hozzászólásáraNekünk küldtek hiànypótlàst 07.15 el azóta semmi
Válasz Mimóci #2928. hozzászólásáraSzia!
Nem, 27.-én.
Azóta egyszer volt frissítés 06.16-al, azóta semmi.
Tegnap hívtam őket, nem tudtak semmi érdemlegest mondani, várjak.
Válasz nferry #2924. hozzászólásáraSzia, 05.31èn külted be?
Válasz kovi.david #2923. hozzászólásáraFebruárban adtam be.
Azóta semmi hír..
Nem tudom miért mindenben Nógrád megye az utolsó...
Februári
Nógrád megye
feldolgozás alatt
07.29 státuszváltás
Februári
Bácskiskun
Várunk még
Státuszvált 06.29.
Válasz kovi.david #2923. hozzászólásáraÈn mèg várok a soromra...
Utolsó körös vagyok, de a hèten szerintem felhívom őket hogy mi a helyzet.
Halihó eltűnt mindenki?
Válasz szilagyirita83 #2921. hozzászólásáraPontosan nem tudom, de az itteni hozzászólásokat tekintve egy hét, onnan meg egy hét az utalás. Reméljük a legjobbakat.
Válasz gyorisandor #2917. hozzászólásáraSzia..de jóváhagyás után..mikor küldik az ügyfélkapura???koszi
Nekem is a napokban történt sok státusz dátum változást követően tegnap végre jóváhagyott lett a kifizetési kérelmem, Kert. gépes pályázat első ütem kifizetés. Cso megye
Sziasztok! Van másvalaki is, aki a kisüzemek fejlesztése pályázat maradék 25°%-ának kifizetését várja? Tavaly júniusban adtuk be. Szeptemberbe volt egy hiánypótlás, aztán idén márciusban kaptunk még egy hiánypótlást, hogy szeptemberi hiánypótlás beküldésében adminisztratív hiba történt ezért adjuk be újra. Beadtuk. A státuszváltozás utolsó dátum 03.03. Lesz ebből még valami.
Válasz gyorisandor #2917. hozzászólásáraKőszönöm
Válasz kovi.david #2914. hozzászólásáraÜgyfélkapura küldik a támogatói okiratot, az után utalnak.
Sziasztok!
Nekem is jóváhagyott lett!!!
Kitartást mindenkinek!
Sziasztok! Tegnap az enyém is váltott jóváhagyottra. Végre!
Válasz szilagyirita83 #2909. hozzászólásáraSziasztok !Jóváhagyott aszt jelenti hogy utána utalnak?
Válasz szilagyirita83 #2912. hozzászólásáraAz igen, akkor én várhatok karácsonyig kb.
Válasz nferry #2910. hozzászólására02..28
Válasz nferry #2910. hozzászólására02..28
Melyik körösek vagytok?
Maaa jóváhagyottCsongrad megye
Válasz gyorisandor #2907. hozzászólásáraCsongrád megye.