Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nekem is a napokban történt sok státusz dátum változást követően tegnap végre jóváhagyott lett a kifizetési kérelmem, Kert. gépes pályázat első ütem kifizetés. Cso megye
Sziasztok! Van másvalaki is, aki a kisüzemek fejlesztése pályázat maradék 25°%-ának kifizetését várja? Tavaly júniusban adtuk be. Szeptemberbe volt egy hiánypótlás, aztán idén márciusban kaptunk még egy hiánypótlást, hogy szeptemberi hiánypótlás beküldésében adminisztratív hiba történt ezért adjuk be újra. Beadtuk. A státuszváltozás utolsó dátum 03.03. Lesz ebből még valami.
Nálam is szinte az elmúlt 2-3 munkanapban mindig volt dátum változás, szóval foglalkoztak vele, de maradt feldolgozás alatt a státusz. Kert gépes pályázat, kifizetési kérelemre várva..
Válasz beladak68 #2890. hozzászólásáraSzia! Az államkincstár weboldalán ezen a linken keresztül : https://e-kerelem.mvh.allamkincstar.gov.hu/enter/ szép napot!
Válasz papnebechandrea1 #2882. hozzászólásáraSzia! Semmit.
Hívtam őket. Nekem mondjuk bonyolultabb, mert megfellebezetm az
elutasítást.
Azt mondták most a minisztériumban van a papírom másodfokú elbíráláson.
3576 hozzászólás
Februári
Nógrád megye
feldolgozás alatt
07.29 státuszváltás
Februári
Bácskiskun
Várunk még
Státuszvált 06.29.
Válasz kovi.david #2923. hozzászólásáraÈn mèg várok a soromra...
Utolsó körös vagyok, de a hèten szerintem felhívom őket hogy mi a helyzet.
Halihó eltűnt mindenki?
Válasz szilagyirita83 #2921. hozzászólásáraPontosan nem tudom, de az itteni hozzászólásokat tekintve egy hét, onnan meg egy hét az utalás. Reméljük a legjobbakat.
Válasz gyorisandor #2917. hozzászólásáraSzia..de jóváhagyás után..mikor küldik az ügyfélkapura???koszi
Nekem is a napokban történt sok státusz dátum változást követően tegnap végre jóváhagyott lett a kifizetési kérelmem, Kert. gépes pályázat első ütem kifizetés. Cso megye
Sziasztok! Van másvalaki is, aki a kisüzemek fejlesztése pályázat maradék 25°%-ának kifizetését várja? Tavaly júniusban adtuk be. Szeptemberbe volt egy hiánypótlás, aztán idén márciusban kaptunk még egy hiánypótlást, hogy szeptemberi hiánypótlás beküldésében adminisztratív hiba történt ezért adjuk be újra. Beadtuk. A státuszváltozás utolsó dátum 03.03. Lesz ebből még valami.
Válasz gyorisandor #2917. hozzászólásáraKőszönöm
Válasz kovi.david #2914. hozzászólásáraÜgyfélkapura küldik a támogatói okiratot, az után utalnak.
Sziasztok!
Nekem is jóváhagyott lett!!!
Kitartást mindenkinek!
Sziasztok! Tegnap az enyém is váltott jóváhagyottra. Végre!
Válasz szilagyirita83 #2909. hozzászólásáraSziasztok !Jóváhagyott aszt jelenti hogy utána utalnak?
Válasz szilagyirita83 #2912. hozzászólásáraAz igen, akkor én várhatok karácsonyig kb.
Válasz nferry #2910. hozzászólására02..28
Válasz nferry #2910. hozzászólására02..28
Melyik körösek vagytok?
Maaa jóváhagyottCsongrad megye
Válasz gyorisandor #2907. hozzászólásáraCsongrád megye.
Nekünk ma lett jóváhagyott.
A mai nap jóváhagyott!! Szabolcs megye.
Nálam is szinte az elmúlt 2-3 munkanapban mindig volt dátum változás, szóval foglalkoztak vele, de maradt feldolgozás alatt a státusz. Kert gépes pályázat, kifizetési kérelemre várva..
Válasz kovi.david #2899. hozzászólásáraLehet kimerül a kassza, mire mi kapnánk valamit?
07.21-én is volt egy dátumváltozás
06.29. feldolgozás alatt..
Válasz papnebechandrea1 #2900. hozzászólásáraNálam még mindig 06.16 az utolsó
Nekünk ma, 07.20-án volt státuszváltás, de maradt feldolgozás alatt.
Válasz G83 #2898. hozzászólásáraSziasztok ! Valakinek valami esemény??
Válasz kovi.david #2894. hozzászólásáraNógrád megye semmi.
Minden a duplája....
Tudja valaki kisüzemi támogatásnak lezárása mikkor van???
Válasz kovi.david #2894. hozzászólásáraSemmi itt is!
Válasz kovi.david #2894. hozzászólásáraNekem még semmi!
Ma valaki kisüzemekből
kapott valamit értesítést?
Válasz G83 #2892. hozzászólásáraNem tudom mi a szart csinálnak eddig???
Ez a hét is eltelt.....
Nógrád megye.
Válasz beladak68 #2890. hozzászólásáraSzia! Az államkincstár weboldalán ezen a linken keresztül : https://e-kerelem.mvh.allamkincstar.gov.hu/enter/ szép napot!
Válasz s.adamkam #2879. hozzászólásáraHogyan és hol tudom figyelemmel kísérni a státusz változást?
Válasz suffolk1977 #2888. hozzászólásáraGondolom arra mondja hogy jó drágán tudjunk vásárolni:)
Válasz kovi.david #2886. hozzászólására????????????????????
Válasz papnebechandrea1 #2882. hozzászólásáraSzia! Semmit.
Hívtam őket. Nekem mondjuk bonyolultabb, mert megfellebezetm az
elutasítást.
Azt mondták most a minisztériumban van a papírom másodfokú elbíráláson.
Válasz suffolk1977 #2885. hozzászólásáraMi megvárjuk a450 ft Eurót és utána vásárolunk!
Válasz kovi.david #2884. hozzászólására
Szolnok megye 05.05 feldolgozás alatt. Van aki már a lóvét is megkapta. Mi várhatunk.
Válasz G83 #2883. hozzászólásáraMég Nógrádban semmi!
A mai nap sincs semmi...
Nógrád megyében senki nem kapott még mindig?
Válasz hlaca1979 #2729. hozzászólásáraSzia!
Te kaptál azóta valamilyen értesítést?
Válasz Gofri #2874. hozzászólásáraAkkor még van bőven idő
Sziasztok tudja valaki hogy az idén mennyi a zöldítést +saps Euróban
Válasz Gofri #2876. hozzászólásáraÉn is 02.24-én adtam be és feldolgozás alatt van azóta is!
Mi se értjük ! Státuszváltás 06 23 azóta csend van :}
Válasz vadasinez #2870. hozzászólásáraBácskiskun