Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR415.8 FtUSD399.84 FtCHF445.63 FtGBP503.52 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
nyugalom, nyugalom, a hosszú élet ritka..... na szóval kitartás és még egy kis türelem! amúgy van olyan pályázóm akivel három ÉV és három hónapot vártunk mire nyert..... nem kapkodta el a T. Mák. ugye
Válasz Gofri #2801. hozzászólásáraMagamból indultam ki bocsi. Engem ha nyomna ez a súly, hogy ennyien függnek a munkámtól biztos izzadásig utalgatnék. Persze nem lehet általánosítani. Na meg viccnek is szántam valamilyen szinten.:)
Válasz Gofri #2790. hozzászólásáraÉn azt hittem a pályázatíró adta be, nem tudtam hogy magától jelenik meg.
23-án váltott nekem jóváhagyottá a pályázat, 30-án jóváhagyott lett a kifizetési is.
Válasz Lada2105 #2791. hozzászólásáraNyertes esetén az ügyfélkapun megjelenik a kifizetési kérelem státusza, ott lehet látni hogy feldolgozás alatt vagy jóváhagyva van e a kifizetés de semmi teendő nincs vele
Nem hiszem el, hogy most megint ugyanazt a váratást csinálják mint az egész pályázat alatt.:/
Vonzzuk be a kifizetést, meséljetek hova rohantok a pénzzel (egy részével), mit fogtok csinálni amikor megérkezik?:)
Válasz kovi.david #2775. hozzászólásáraHello! Szabolcs megye! Múlthét pénteken jött kifizetési kérelem elfogadó, de még nem utaltak... mennyi idő kb az utalás?
Válasz madle #2772. hozzászólásáraÜdv
Jelenleg a reális idő, amire utalásra kerül sor az 60-90 nap, természetesen ez függ az adott megye, és ügyintézői túlterheltségtől is, valamint hogy hiánypótlást hányszor kell kiírni a kifizetési kérelem kapcsán.
Sajnos ha az ember úgy is érzi, hogy beküldött mindent, akkor is van amit bekérnek pluszban.
A helyszíni ellenőrzés lebonyolítása az első kifizetési kérelem során én úgy gondolom, hogy két dologtól függ:
- egyrészt hogy az adott megye mennyire túlterhelt
- másrészt, hogy a kifizetési kérelem vizsgálata, valamint a hiánypótlás során bármi kapcsán került e elő olyan információ, ami indokolttá teszi a helyszíni szemlét.
Ha a kifizetési kérelem kapcsán minden rendben van, és a hiánypótlás is max inkább adminisztratív akkor úgy gondolom, hogy csak a záró kifizetési kérelem kapcsán fognak kimenni helyszínre.
pénteken adtam be kifizetési kérelmet az első mérföldkőre kert gépbeszerzéses pályázatnál, várható, hogy a kifizetés előtt kijönnek ellenőrzésre? Vagy az a végén szokott lenni az utolsó mérföldkőnél? Kb mennyi idő a kiutalás a jóváhagyást követően?
Sziasztok!
Még nekünk is feldolgozás alatt áll, 06.21-én volt váltás. A februári időszakban csak 1 db pályázatom volt, de előző időszakokban volt összesen 4 db és mindegyik nyert, tehát bízom benne, hogy most is OK lesz. Mondjuk jobban örültem volna, ha átvált 23-án, mint sokak esetében, de ez van. Jogosultságit májusban kaptunk hiánypótlás nélkül.
Válasz hori19786 #2762. hozzászólásáraEz nem így van. Hétfőtől péntekig minden nap kaptam már pénzt. Minden nap utalnak. Éjszaka is jött már pénz, reggel is, nap közben is.
3558 hozzászólás
410 forint az Euro
Ma sem lesz lovetta
Válasz nferry #2770. hozzászólásáraIgen én is az vagyok????
nyugalom, nyugalom, a hosszú élet ritka..... na szóval kitartás és még egy kis türelem! amúgy van olyan pályázóm akivel három ÉV és három hónapot vártunk mire nyert..... nem kapkodta el a T. Mák. ugye
Válasz kovi.david #2804. hozzászólásáraNyugodj meg attól megnyugszol
Szét dob az ideg!
Válasz szoom #2802. hozzászólásáraEgyetértek veled. Egy hajóban evezünk
Válasz Gofri #2801. hozzászólásáraMagamból indultam ki bocsi. Engem ha nyomna ez a súly, hogy ennyien függnek a munkámtól biztos izzadásig utalgatnék. Persze nem lehet általánosítani. Na meg viccnek is szántam valamilyen szinten.:)
Válasz szoom #2800. hozzászólásáraMinden MÁK ost kb annyira érdekli mint a szomszédomat ????
Válasz szoom #2799. hozzászólására????=
Valaki küldje már el egy MÁK-osnak ezt a fórumot, hogy érzékeljék micsoda tűkön ülés van!????
Ma sem lesz utalás
Válasz Gofri #2794. hozzászólásáraMegnéztem, tényleg. Köszönöm.
Válasz rikuci27 #2795. hozzászólásáraNekem is, de még a pénz nem érkezett meg
Válasz Gofri #2790. hozzászólásáraÉn azt hittem a pályázatíró adta be, nem tudtam hogy magától jelenik meg.
23-án váltott nekem jóváhagyottá a pályázat, 30-án jóváhagyott lett a kifizetési is.
Válasz Lada2105 #2793. hozzászólásáraNem, hanem ha azt megnyitod azon belöl van a kifizetési kérelem
Válasz Gofri #2792. hozzászólásáraÉrtem
Köszönöm. Nekem egyenlőre jóváhagyott státusz van, ez fog kifizetési kérelemre változni?
Válasz Lada2105 #2791. hozzászólásáraNyertes esetén az ügyfélkapun megjelenik a kifizetési kérelem státusza, ott lehet látni hogy feldolgozás alatt vagy jóváhagyva van e a kifizetés de semmi teendő nincs vele
Válasz Gofri #2790. hozzászólásáraAkkor milyen kifizetési kérelem jóváhagyásról írnak pár hsz. lejjebb?
Válasz rikuci27 #2788. hozzászólásáraDehogy kell!! A támogatási kérelem egyben jóváhagyás esetén a kifizetési kérelem is a kisüzemes pályázatnál
Válasz kovi.david #2785. hozzászólásáraÚj területet veszek, hogy a termelést növeljem :)
Válasz Lada2105 #2787. hozzászólásáraIgen kell.
Kell kifizetési kérelmet benyújtani?
Nem hiszem el, hogy most megint ugyanazt a váratást csinálják mint az egész pályázat alatt.:/
Vonzzuk be a kifizetést, meséljetek hova rohantok a pénzzel (egy részével), mit fogtok csinálni amikor megérkezik?:)
Nógrád Megye Feldolgozás alatt!
Pénteken érkezett a kifizetési kérelem, de még semmi ,,,,Somogy!
Szintén péntek..Borsod megye de még utalás eddig nem sajnos
Válasz szoom #2781. hozzászólásáraNekem is pénteken, utalás még semmi. Somogy megye
Válasz lacka1990 #2776. hozzászólásáraNekem is pénteken jött ügyfélkapura Pest megyében! Már nagyon lesem a bankszámlám, remélem ma lesz változás!:)
Válasz gabikeri1989 #2773. hozzászólásáraKöszi a válaszod! Minden világos!
Válasz nferry #2770. hozzászólásáraÜdv. Az enyém utolsó szakaszos beadás
Válasz Precgazd2022 #2777. hozzászólásáraKöszi
Válasz lacka1990 #2776. hozzászólásárakifizetési kérelem jóváhagyástól számítottan általában pár munkanap
Válasz kovi.david #2775. hozzászólásáraHello! Szabolcs megye! Múlthét pénteken jött kifizetési kérelem elfogadó, de még nem utaltak... mennyi idő kb az utalás?
Sziasztok ! Kisüzemi Pályázatból akinek már utaltak melyik megye kapott ?
Válasz madle #2772. hozzászólásáramég annyi kiegészítés, hogy ha a kifizetési kérelem jóváhagyásra került, akkor általában 2 héten belül utalnak
Válasz madle #2772. hozzászólásáraÜdv
Jelenleg a reális idő, amire utalásra kerül sor az 60-90 nap, természetesen ez függ az adott megye, és ügyintézői túlterheltségtől is, valamint hogy hiánypótlást hányszor kell kiírni a kifizetési kérelem kapcsán.
Sajnos ha az ember úgy is érzi, hogy beküldött mindent, akkor is van amit bekérnek pluszban.
A helyszíni ellenőrzés lebonyolítása az első kifizetési kérelem során én úgy gondolom, hogy két dologtól függ:
- egyrészt hogy az adott megye mennyire túlterhelt
- másrészt, hogy a kifizetési kérelem vizsgálata, valamint a hiánypótlás során bármi kapcsán került e elő olyan információ, ami indokolttá teszi a helyszíni szemlét.
Ha a kifizetési kérelem kapcsán minden rendben van, és a hiánypótlás is max inkább adminisztratív akkor úgy gondolom, hogy csak a záró kifizetési kérelem kapcsán fognak kimenni helyszínre.
Üdv,
pénteken adtam be kifizetési kérelmet az első mérföldkőre kert gépbeszerzéses pályázatnál, várható, hogy a kifizetés előtt kijönnek ellenőrzésre? Vagy az a végén szokott lenni az utolsó mérföldkőnél? Kb mennyi idő a kiutalás a jóváhagyást követően?
Válasz nferry #2770. hozzászólásáraigen, egyenlőre semmi
Utolsó szakaszosak vannak köztünk?
Sziasztok!
Még nekünk is feldolgozás alatt áll, 06.21-én volt váltás. A februári időszakban csak 1 db pályázatom volt, de előző időszakokban volt összesen 4 db és mindegyik nyert, tehát bízom benne, hogy most is OK lesz. Mondjuk jobban örültem volna, ha átvált 23-án, mint sokak esetében, de ez van. Jogosultságit májusban kaptunk hiánypótlás nélkül.
Válasz JD Fecó80 #2767. hozzászólásáraNekünkis
Válasz s.adamkam #2721. hozzászólásáraNekem még mindig feldogozás alatt.
Gratula!
Sziasztok! Nekem tegnapelőtt lett jóváhagyott a kifizetési kérelem és tegnap elutalták a pénzt délután! Sikeres gazdálkodást kívánok mindenkinek!
Akkor én le se fekszek csak jöjjön az sms!
Válasz hori19786 #2762. hozzászólásáraEz nem így van. Hétfőtől péntekig minden nap kaptam már pénzt. Minden nap utalnak. Éjszaka is jött már pénz, reggel is, nap közben is.
Utalás minden héten keddi és csütörtöki napon van. Nekem a pályázatiróm mondta.
Válasz lacka1990 #2760. hozzászólásáraÉn örülnék a jóváhagyásnak is, de 5hó 05 feldolgozás alatt, azóta semmi.
Ebből ma nem lesz utalás emberek
Válasz mancszeno #2755. hozzászólására:
Hello. még nem.