Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR405.84 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz kovi.david #2775. hozzászólásáraHello! Szabolcs megye! Múlthét pénteken jött kifizetési kérelem elfogadó, de még nem utaltak... mennyi idő kb az utalás?
Válasz madle #2772. hozzászólásáraÜdv
Jelenleg a reális idő, amire utalásra kerül sor az 60-90 nap, természetesen ez függ az adott megye, és ügyintézői túlterheltségtől is, valamint hogy hiánypótlást hányszor kell kiírni a kifizetési kérelem kapcsán.
Sajnos ha az ember úgy is érzi, hogy beküldött mindent, akkor is van amit bekérnek pluszban.
A helyszíni ellenőrzés lebonyolítása az első kifizetési kérelem során én úgy gondolom, hogy két dologtól függ:
- egyrészt hogy az adott megye mennyire túlterhelt
- másrészt, hogy a kifizetési kérelem vizsgálata, valamint a hiánypótlás során bármi kapcsán került e elő olyan információ, ami indokolttá teszi a helyszíni szemlét.
Ha a kifizetési kérelem kapcsán minden rendben van, és a hiánypótlás is max inkább adminisztratív akkor úgy gondolom, hogy csak a záró kifizetési kérelem kapcsán fognak kimenni helyszínre.
pénteken adtam be kifizetési kérelmet az első mérföldkőre kert gépbeszerzéses pályázatnál, várható, hogy a kifizetés előtt kijönnek ellenőrzésre? Vagy az a végén szokott lenni az utolsó mérföldkőnél? Kb mennyi idő a kiutalás a jóváhagyást követően?
Sziasztok!
Még nekünk is feldolgozás alatt áll, 06.21-én volt váltás. A februári időszakban csak 1 db pályázatom volt, de előző időszakokban volt összesen 4 db és mindegyik nyert, tehát bízom benne, hogy most is OK lesz. Mondjuk jobban örültem volna, ha átvált 23-án, mint sokak esetében, de ez van. Jogosultságit májusban kaptunk hiánypótlás nélkül.
Válasz hori19786 #2762. hozzászólásáraEz nem így van. Hétfőtől péntekig minden nap kaptam már pénzt. Minden nap utalnak. Éjszaka is jött már pénz, reggel is, nap közben is.
Válasz s.adamkam #2740. hozzászólásáracsak másodállásban őstermelek, de elsősorban gyümölcstermesztés, virágtermesztés, ehhez van egy fél hektáron szántóföldi növénytermesztés és jelenleg csak magáncélra 30 lábasjószág kakasok-tyúkok, a pályázatban a kertészet-szántóföld mellé vállaltam kislétszámú állattartó telep létesítését tojótyúk-tartó telep létrehozását, tanyasi tojás "előállítást" értékesítést
most jött az sms a banktól nekem utalt a kincstár 4.153.387Ft támogatást, a pályázóimnál még sehol semmi, feldolgozás alatti a kifizetési kérelem státusza
most néztem rá és a mai nappal jóváhagyottra váltott a saját pályázatomnál a mák által generált kifizetési kérelem, Békés megye, a JNSZ megyei pályázóimnál még feldolgozás alatti a státusz, úgyhogy megyénként sem egyformán haladnak, a februári körben a saját pályázatom a 333. volt, a pályázókén a 2. és 7. beadott sorszámú kérelmek
Válasz s.adamkam #2721. hozzászólásáraSzia!
Februárban adtuk be, 04.29 óta nem volt státusz változás. A MÁK-nál azt mondták hogy július közepéig mindenkit értesítenek.
Válasz Mimóci #2727. hozzászólásáraFebruárban adtuk be és még mindig várunk… már ebben a hónapban is 3x volt státuszváltás legutóbb tegnap és még mindig feldolgozás alatti a státuszunk…
3576 hozzászólás
Válasz kovi.david #2775. hozzászólásáraHello! Szabolcs megye! Múlthét pénteken jött kifizetési kérelem elfogadó, de még nem utaltak... mennyi idő kb az utalás?
Sziasztok ! Kisüzemi Pályázatból akinek már utaltak melyik megye kapott ?![smile ban](/oldforum/images/smiles/ban.gif)
![smile ban](/oldforum/images/smiles/ban.gif)
Válasz madle #2772. hozzászólásáramég annyi kiegészítés, hogy ha a kifizetési kérelem jóváhagyásra került, akkor általában 2 héten belül utalnak![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Válasz madle #2772. hozzászólásáraÜdv![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
![smile glare](/oldforum/images/smiles/glare.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Jelenleg a reális idő, amire utalásra kerül sor az 60-90 nap, természetesen ez függ az adott megye, és ügyintézői túlterheltségtől is, valamint hogy hiánypótlást hányszor kell kiírni a kifizetési kérelem kapcsán.
Sajnos ha az ember úgy is érzi, hogy beküldött mindent, akkor is van amit bekérnek pluszban.
A helyszíni ellenőrzés lebonyolítása az első kifizetési kérelem során én úgy gondolom, hogy két dologtól függ:
- egyrészt hogy az adott megye mennyire túlterhelt
- másrészt, hogy a kifizetési kérelem vizsgálata, valamint a hiánypótlás során bármi kapcsán került e elő olyan információ, ami indokolttá teszi a helyszíni szemlét.
Ha a kifizetési kérelem kapcsán minden rendben van, és a hiánypótlás is max inkább adminisztratív akkor úgy gondolom, hogy csak a záró kifizetési kérelem kapcsán fognak kimenni helyszínre.
Üdv,
pénteken adtam be kifizetési kérelmet az első mérföldkőre kert gépbeszerzéses pályázatnál, várható, hogy a kifizetés előtt kijönnek ellenőrzésre? Vagy az a végén szokott lenni az utolsó mérföldkőnél? Kb mennyi idő a kiutalás a jóváhagyást követően?
Válasz nferry #2770. hozzászólásáraigen, egyenlőre semmi
Utolsó szakaszosak vannak köztünk?![smile phone](/oldforum/images/smiles/phone.gif)
Sziasztok!
Még nekünk is feldolgozás alatt áll, 06.21-én volt váltás. A februári időszakban csak 1 db pályázatom volt, de előző időszakokban volt összesen 4 db és mindegyik nyert, tehát bízom benne, hogy most is OK lesz. Mondjuk jobban örültem volna, ha átvált 23-án, mint sokak esetében, de ez van. Jogosultságit májusban kaptunk hiánypótlás nélkül.
Válasz JD Fecó80 #2767. hozzászólásáraNekünkis
Válasz s.adamkam #2721. hozzászólásáraNekem még mindig feldogozás alatt.
Gratula!![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Sziasztok! Nekem tegnapelőtt lett jóváhagyott a kifizetési kérelem és tegnap elutalták a pénzt délután! Sikeres gazdálkodást kívánok mindenkinek!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Akkor én le se fekszek csak jöjjön az sms!![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Válasz hori19786 #2762. hozzászólásáraEz nem így van. Hétfőtől péntekig minden nap kaptam már pénzt. Minden nap utalnak. Éjszaka is jött már pénz, reggel is, nap közben is.
Utalás minden héten keddi és csütörtöki napon van. Nekem a pályázatiróm mondta.
Válasz lacka1990 #2760. hozzászólásáraÉn örülnék a jóváhagyásnak is, de 5hó 05 feldolgozás alatt, azóta semmi.
Ebből ma nem lesz utalás emberek![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
Válasz mancszeno #2755. hozzászólására:
Hello. még nem.
Válasz Treka87 #2756. hozzászólásáraNem tudom, látod van aki írta, hogy küldte a bank a pénzt.
Másnak meg a kifizetési jóváhagyás megtörtént, de semmi
Válasz lacka1990 #2753. hozzászólásáraKöszikeee
Válasz mancszeno #2755. hozzászólásáraMennyi idő után utalnak? Reggel kaptam meg ügyfélkapura a kifizetesről a dokumentumot. Ma még megkapom a pénzt?![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz meszmisi #2754. hozzászólásáraÉs utaltak is?
Sziasztok.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Tegnap nekem is jóváhagyott lett a kifizetés. Somogy megye.
Válasz lacka1990 #2752. hozzászólásárahttps://e-kerelem.mvh.allamkincstar.gov.hu/enter/
Válasz tamapus #2751. hozzászólásárahttps://e-kerelem.mvh.allamkincstar.gov.hu/enter/indebejelentkezes ügyfél kapuval
Altalanos ügyintézés
Ügyfél tájekoztatasi rendszer
Sziasztok,
Segitenétek hol tudom nyomonkövetni a státuszomat.
Köszi????
Válasz kovi.david #2744. hozzászólásáraGratulálok Ipolyszögről!
Az összeg megjelent az ügyfélkapunk, jóváhagyott lett. Hb megye
Jóváhagyottra váltott a kifizetés! Gondolom holnap lesz sms!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz kovi.david #2744. hozzászólásáraIlyenkor este már kétlem.:/
De talán holnap sorra kerülünk!
Válasz kozpont4 #2737. hozzászólásáraGratula! Így lesznek 333.-ból az elsők!:)
Érsekvadkert????????????????????
Már csak percek kérdése és jön az sms!
Válasz s.adamkam #2740. hozzászólásáracsak másodállásban őstermelek, de elsősorban gyümölcstermesztés, virágtermesztés, ehhez van egy fél hektáron szántóföldi növénytermesztés és jelenleg csak magáncélra 30 lábasjószág kakasok-tyúkok, a pályázatban a kertészet-szántóföld mellé vállaltam kislétszámú állattartó telep létesítését tojótyúk-tartó telep létrehozását, tanyasi tojás "előállítást" értékesítést
Jóváhagyott lett nekem is most!
Válasz kovi.david #2735. hozzászólásáraÉn is nógrádi vagyok, de még feldolgozás alatt van a státuszom. Pedig már háromszor váltott dátumot a hónapban… ????
Válasz kozpont4 #2737. hozzászólásáraÉs megkérdezhetem hogy te mivel vagy mikkel foglalkozol őstermelőként?
Válasz kozpont4 #2737. hozzászólásáraGratulálok!!!![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz kozpont4 #2737. hozzászólásáraGratulálok!
Nekem még semmi.
most jött az sms a banktól nekem utalt a kincstár 4.153.387Ft támogatást, a pályázóimnál még sehol semmi, feldolgozás alatti a kifizetési kérelem státusza
https://www.agroinform.hu/palyazatok/agroinform-agrarpalyazatok-49030-001
Nógrád megye jogosultsági elfogadó!![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Válasz kovi.david #2732. hozzászólásáraHello! Szabolcs megye! Még semmi!![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Válasz kovi.david #2732. hozzászólásáraSenki
Sziasztok ! Kisüzemi pályázatból valamelyik Megyéből valaki kapott már pénzt???![smile ban](/oldforum/images/smiles/ban.gif)
most néztem rá és a mai nappal jóváhagyottra váltott a saját pályázatomnál a mák által generált kifizetési kérelem, Békés megye, a JNSZ megyei pályázóimnál még feldolgozás alatti a státusz, úgyhogy megyénként sem egyformán haladnak, a februári körben a saját pályázatom a 333. volt, a pályázókén a 2. és 7. beadott sorszámú kérelmek
Válasz hlaca1979 #2729. hozzászólásáraHát bízok benne mert már nagyon várjuk…
Válasz s.adamkam #2721. hozzászólásáraSzia!
Februárban adtuk be, 04.29 óta nem volt státusz változás. A MÁK-nál azt mondták hogy július közepéig mindenkit értesítenek.
Válasz Mimóci #2727. hozzászólásáraFebruárban adtuk be és még mindig várunk… már ebben a hónapban is 3x volt státuszváltás legutóbb tegnap és még mindig feldolgozás alatti a státuszunk…
Válasz s.adamkam #2721. hozzászólásáraSzia, mi május 31 èn adtuk be 06.01 èn váltott feldogozàsra