Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD392.62 FtCHF430.85 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Lada2105 #2672. hozzászólásáraNem. Persze most jobb lenne, de akkor meg mérgesek lennénk ha a másik irányba ment volna az euro. De biztosan a pályázati kiírásban is benne van, nyilván ott olvastam még februárban. A fennmaradó 25-öt is az azévin fogják azért nem lehet ezt előre pontosan tudni, akkor mennyi lesz. A mostanit viszont már így előre ki lehetett számolni meg nyilván annyi is lett elküldve a pénztárba.
Azt szeretném megkérdezni,hogy a kisüzemi támogatás 15000 eurós összegének elsö részlete hány forint/euro összeggel lesz átszámitva valamint kifizetve.
Válasz JD Fecó80 #2661. hozzászólásáraMi 23-án kaptunk jogosultságit, 23-án és 24-én is volt dátumváltozás.
Valaki már két hónapja kapott jogosultságit :D
Hali nemrég kérdeztem egy szakértőt szerinte a keret megvan aki megkapta a jogosultságot annak már nagy valószínűséggel a támogatói is meglesz de összevárják az összes pályázatot az előző körből és egyszerre vált a státusz kb ennyit értettem belőle érdekesség hogy mar a legujjabb körből is ment ki hiánypótlás talán még egy kis kitartást mindenkinek
3576 hozzászólás
Most kaptam támogatói okiratot!
Válasz tamasbona17 #2674. hozzászólásáraMég semmi! Héten lesz belőle valami!
Sziasztok.
Kapott már valaki T.O-t.?
Válasz Lada2105 #2672. hozzászólásáraNem. Persze most jobb lenne, de akkor meg mérgesek lennénk ha a másik irányba ment volna az euro. De biztosan a pályázati kiírásban is benne van, nyilván ott olvastam még februárban. A fennmaradó 25-öt is az azévin fogják azért nem lehet ezt előre pontosan tudni, akkor mennyi lesz. A mostanit viszont már így előre ki lehetett számolni meg nyilván annyi is lett elküldve a pénztárba.
Válasz szoom #2670. hozzászólásáraNem az aktuális euró árfolyam?
Válasz #2670. hozzászólásáraAzt jelenti néhány napon belül érkezik támogatói okirat .
Válasz packhams #2666. hozzászólásáraJanuár 1-i euro árfolyamon.
Kérem aki biztosan tudja mit jelent a jóváhagyott státusz írja meg legyen kedves.
Válasz packhams #2666. hozzászólására75% - ot fizetnek ki most.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Nekem is jóváhagyott lett 23-án. De akkor miért nem küldtek semmit ügyfélkapura? Mit jelent ez?
Válasz packhams #2666. hozzászólásárahttps://szilberhorn.com/mezogazdasagi-kisuzemek-tamogatasa.html
Azt szeretném megkérdezni,hogy a kisüzemi támogatás 15000 eurós összegének elsö részlete hány forint/euro összeggel lesz átszámitva valamint kifizetve.![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Válasz JD Fecó80 #2661. hozzászólásáraMi 23-án kaptunk jogosultságit, 23-án és 24-én is volt dátumváltozás.
Valaki már két hónapja kapott jogosultságit :D
Válasz JD Fecó80 #2661. hozzászólásáraIgen az.
Válasz JD Fecó80 #2661. hozzászólásáraFebruári kisüzem.
Válasz JD Fecó80 #2661. hozzászólásáraUtolsó körös?
Válasz vadasinez #2645. hozzászólásáraHali! Az enyém 05.31 státusz váltás azóta semmi. Ez kisüzemi.![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
Mikor lesz ebből kifizetés? Tudja valaki?
![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
Kifizetési kérelmet is kell majd külön beadni?
Nekem is jóváhagyott!!!! Gratulálok mindenkinek!!!![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz lacka1990 #2656. hozzászólásáraKérdőjel nélkül![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Nekem is jóváhagyott????
Sziasztok, most néztem nekem is jóváhagyott! :D
Nekem is jóváhagyott! Legalább jövőre lesz miből elindulni mert az év az sz@r :(
Nekem is jóvàhagyott a sok kérdőjel nélkül![smile blush](/oldforum/images/smiles/blush.gif)
Nekem is jóváhagyott ????????
Szintén jóváhagyott, további sikeres gazdálkodást mindenkinek!
Nekem is jovahagyott!
Jóvàhagyott, de ez azt is jelenti hogy megnyertük? Mert a tárhelyre a határozat még nem jött meg
Nekem is jóváhagyott, gratulálok mindenkinek, akinem még nincs hír, azoknak kitartást!![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Jóváhagyott!!!
Nekem is jóváhagyott gratula mindenkinek jó kertészkedést
Sziasztok, nekünk 06.07 az utolsó dátum változás, feldolgozás alatt. Valaki még így?![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Gratulálok nektek!!!!
Hello. Nekem ma reggel változott a státusz feldolgozás alatt let, most délután meg jóváhagyott lett!!! :)
Válasz Treka87 #2642. hozzászólására
JÓVÁHAGYOTT![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz freecapital.nagydorina #2641. hozzászólásáraÉn most néztem, jóváhagyottra változott a státusz. Akkor megnyertem?![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Ma nekem is dátum változás volt.Ha sikeresen megkapjuk mire változik a státusz?
Gyerekek !!!!!! JÓVÁHAGYOTT!!!!
Plusz azt mondta a hónap végéig meglesz az pár nap
Hali nemrég kérdeztem egy szakértőt szerinte a keret megvan aki megkapta a jogosultságot annak már nagy valószínűséggel a támogatói is meglesz de összevárják az összes pályázatot az előző körből és egyszerre vált a státusz kb ennyit értettem belőle érdekesség hogy mar a legujjabb körből is ment ki hiánypótlás talán még egy kis kitartást mindenkinek
Válasz Napraet #2636. hozzászólásáraNekem is váltott, héten másodszorra!
Válasz Treka87 #2635. hozzászólásáraNekem is váltott ma, jelent valami pozitívat?
Válasz tamasbona17 #2634. hozzászólásáraNekem is váltott ma is.![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Nekem is váltott ma megint! Gyerekek mindjárt jön a pénz :D
Válasz lacka1990 #2631. hozzászólásáraNekem ugyszintén a héten a második.
Válasz Gofri #2630. hozzászólásáraNekem is ma! A héten 2x is! Ebből már lesz valami!![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Ma új státusz dátum
Válasz vadasinez #2628. hozzászólásáraIgen megkaptuk azt is, csak utána nyújtottuk be az utolsó szakaszban.
Válasz nferry #2627. hozzászólásáraSzia, elutasítót azt kaptatok?
Nekünk utolsó státuszváltás dátuma 06.07
Válasz Gofri #2626. hozzászólásáraBanális dolgon úszott el a miénk is, na meg a nemtörődömség miatt.
Amit tutira megtanultam a pályázatírókkal kapcsolatban hogy csakis sikerdíjassal szabad szóba állni. (tisztelet a kivételnek).