Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.69 FtUSD396.2 FtCHF437.45 FtGBP497.51 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Lada2105 #2469. hozzászólásáraAz a jó benne hogy a szerződésen rajta van, meg szerintem a regisztrációnál is beírtuk.
Mindegy szerdán megyek és előszedetem az irattárból. Ha mégis mi hibáztunk akkor májusba újra.
Válasz gabriellak0200 #2466. hozzászólásáraNekem 04.19-én utasították el a páromnak mert nem votl MVHnál regisztrálva a bankszámlaszám. A szerződésen rajta volt.
Nekem beadottra semmit nem kaptam. Mind a ketten bevétel alapján indultunk.
Sziasztok! Tud valaki valamit a február 28-án beadott pályázatokról mikor lesz eredmény körülbelül?
Egy levelet már kaptam, hogy a jogosultsági feltételeknek megfeleltem.
Ez jó hír? Eredmény időpontja valaki valamit tud esetleg ???
Válasz alair #2462. hozzászólásáraSzia neked ezt hol írja mert én az e-kerelem.mvh.allamkincstar.gov.hu... szoktam nézni 02.05 feldolgozás alatt
Tegnap előtt időpont változás 03.23 státusz feldolgozás alatt
Tegnap 03.24 időpont de a státusz maradt feldolgozás alatt
Vagyis gondolom hozzá nyúlnak mivel az időpont más de státusz változás nincs
Válasz hege21 #2463. hozzászólásáraSzia! Véleményem szerint hasznos ha van egy hozzáértő segítséged, aki tudja értelmezni a pályázati felhívást, ismeri a felületet stb.
Köszönöm! De ne kapkodjanak ennyire! A Forint stabil, a terményárak kiszámíthatóak, a gépek ára nem változott az elmúlt 7-8 hónapban, van műtrágya bőven, a gázolaj ára tartósan alacsony marad, szerencsére esik bőven csapadék, így kiszámítható a gazdálkodásunk, ezért teljesen biztos, hogy végre fogjuk hajtani a beruházást, még ha még egy évet kell várni a határozatra, akkor is!
Sziasztok! Én magamnak adtam be októberben a kisüzemes pályázatot. Hiánypótlás volt decemberben, amit teljesítettem. Dátumváltások utána: 01.30 (vasárnap) 02.09, 02.17 és ma (pénteken) váltott jóváhagyottra a státusz. Aki még versenyben van, nézzen rá!
Válasz nyavi74 #2441. hozzászólásáraEgy másik fórumból úgy tudom, hogy szerdánként van jóváhagyás. Ez már nem az MVH hatásköre, hanem úgy tudom, hogy a Kincstáré.
A mai napon amúgy az összes októberi kisüzemesnek változott a dátuma.
Válasz 5465 #2436. hozzászólásáraCsak fejlesztendő járás 3 pont.
Viszont ahogy számoltam a pénzügyi tervre csak 10 pontot kaptunk a 15 ből. Azt mi alapján pontozzák tudja valaki?
Én októberben adtam be a "kisüzemi" pályázatot.Sajna ma elutasító határozatot kaptam.
46 pontom lett.Az vajon rettenetesen kevés?
Illetve megpróbálnám újra beadni most a februári etapban.Lehetséges ez vajon?
Nyilván jobban átgondolom-változtatva.....
Válasz szigetir1976 #2427. hozzászólásáraNekem 2. Án jováhagyott de még nincs t.o.
Remélem küldik... Meg a pénzt is :) mikor kaptad a határozatot? Jelezz ha van előre lépés
Válasz sz.gabor29 #2424. hozzászólásáraNekem sem, pedig nekem 3 db van, kettőnek 02.06-án volt státuszváltása, egynek pedig tegnap. Azt ígérték, hogy a héten vagy a legkésőbb a jövő héten elején lesz eredmény.
Válasz balazs1155 #2420. hozzászólásárahttps://eu-palyazatiras.hu/szalontai-jeno-palyazat-palyazatiras/
Kisüzemes pályázatnál jóval kevesebett kér,mint az Agrárközösség,kb 1 harmadát,és ha nem sikerül,vissza adja az ugynevezett "megbízási díjat"!!!
Az Agrárközösség nem adja vissza ha nem nyersz
3572 hozzászólás
Válasz Lada2105 #2471. hozzászólásáranektek sikerült?
Válasz subee82 #2470. hozzászólásáraSok sikert!
Válasz Lada2105 #2469. hozzászólásáraAz a jó benne hogy a szerződésen rajta van, meg szerintem a regisztrációnál is beírtuk.
Mindegy szerdán megyek és előszedetem az irattárból. Ha mégis mi hibáztunk akkor májusba újra.
Válasz subee82 Regisztráljátok a bankszámlaszámot az MVH-nál és adjátok be újra, május végéig még lehet!
Válasz gabriellak0200 #2466. hozzászólásáraÉn múlt héten kaptam hiánypótlás felhívást.
Válasz gabriellak0200 #2466. hozzászólásáraNekem 04.19-én utasították el a páromnak mert nem votl MVHnál regisztrálva a bankszámlaszám. A szerződésen rajta volt.
Nekem beadottra semmit nem kaptam. Mind a ketten bevétel alapján indultunk.
Sziasztok! Tud valaki valamit a február 28-án beadott pályázatokról mikor lesz eredmény körülbelül?
Egy levelet már kaptam, hogy a jogosultsági feltételeknek megfeleltem.
Ez jó hír? Eredmény időpontja valaki valamit tud esetleg ???
Válasz alair #2462. hozzászólásáraSzia neked ezt hol írja mert én az e-kerelem.mvh.allamkincstar.gov.hu... szoktam nézni 02.05 feldolgozás alatt
Tegnap előtt időpont változás 03.23 státusz feldolgozás alatt
Tegnap 03.24 időpont de a státusz maradt feldolgozás alatt
Vagyis gondolom hozzá nyúlnak mivel az időpont más de státusz változás nincs
Válasz hege21 #2463. hozzászólásáraSzia! Véleményem szerint hasznos ha van egy hozzáértő segítséged, aki tudja értelmezni a pályázati felhívást, ismeri a felületet stb.
Sziasztok!
Kisgazda pályázattal kapcsolatban kinek mi a véleménye, tapasztalata? Mennyi múlik a pályázatíron és mennyi a "szerencsén"?
Precíziós pályázat, első körben beadva.
7,5 hónap után mai üzenet:
"Támogatási kérelmének tartalmi értékelése megkezdődik..."
Köszönöm! De ne kapkodjanak ennyire! A Forint stabil, a terményárak kiszámíthatóak, a gépek ára nem változott az elmúlt 7-8 hónapban, van műtrágya bőven, a gázolaj ára tartósan alacsony marad, szerencsére esik bőven csapadék, így kiszámítható a gazdálkodásunk, ezért teljesen biztos, hogy végre fogjuk hajtani a beruházást, még ha még egy évet kell várni a határozatra, akkor is!
Válasz zoltanerdos80 #2460. hozzászólásáraIgen!
Van jóváhagyott státuszú és van még "feldolgozás alatt" lévő.
AKG-ÖKO státusz ma váltogat jóváhagyottra.
Kis ÁTK pályázatról tud valaki infót? A nagyot tudom, hogy megint be lehet adni, de a kicsit is meg fogják nyitni? Ha igen mikor?
Válasz bacsak #2456. hozzászólásáraSzia ekerelem vagy mobilgazda
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-02-27 20:09:41
Sziasztok.
Hol lehet nyomon követni a beadott pályázat státuszát?
Köszönöm
Válasz sz.gabor29 #2454. hozzászólásáraSzia!
Pénzt még nem, csak a kifizetési kérelem jóváhagyását kaptam.
Sziasztok. Van már aki megkapta az októberi kisüzemi pénzt, vagy mikor küldhetik azt?
Válasz zoltanerdos80 #2452. hozzászólásáraKöszi
Válasz 5465 #2449. hozzászólásáraÁltalános ügyinrézés, ügyfél tájékoztatási rendszer, ügyek
Válasz behanypatriktician #2450. hozzászólásáraÍrtam üzenetet neked.köszi!
Válasz mazsi97 #2448. hozzászólásáraSzia jelen
Válasz zoltanerdos80 #2447. hozzászólásáraSzia, melyik menüpontban lehet megnézni?
Sziasztok! Van itt olyan esetleg aki szarvasmarhával pályázott Kisüzemek fejlesztése pályázaton? Köszi!
Sziasztok! Én magamnak adtam be októberben a kisüzemes pályázatot. Hiánypótlás volt decemberben, amit teljesítettem. Dátumváltások utána: 01.30 (vasárnap) 02.09, 02.17 és ma (pénteken) váltott jóváhagyottra a státusz. Aki még versenyben van, nézzen rá!
Válasz Gofri #2443. hozzászólásáraNekünk, akik októberben adtuk be, inkább 4 hónap volt!
Válasz nyavi74 #2444. hozzászólásáraIgen, nekem is 3-ból 3 jóváhagyott!
Válasz papnebechandrea1 #2442. hozzászólásáraIgaz a szerda, most már jóváhagyott
Kb mennyi időt vesz igénybe nekik a pályázat bírálása? 3 hónap?
Válasz nyavi74 #2441. hozzászólásáraEgy másik fórumból úgy tudom, hogy szerdánként van jóváhagyás. Ez már nem az MVH hatásköre, hanem úgy tudom, hogy a Kincstáré.
A mai napon amúgy az összes októberi kisüzemesnek változott a dátuma.
Most már hátha eldöntik végre!
Válasz papnebechandrea1 #2440. hozzászólásáraA dátum ma is változott, a státusz nem.
Holnap már hét közepe, nem az eleje.
Lassan lekéssük a következő szakaszt.
Válasz ferenckristof04 #2439. hozzászólásáraSzia!
Vagyunk még így egy páran.... A hétre, legkésőbb a jövő hétre ígértek eredményt.
Sziasztok! Nekünk még mindig feldolgozás alatt a pályázatunk,02.04-én volt státuszváltás! Tudtok valami infót?
Válasz 5465 #2436. hozzászólásáraCsak fejlesztendő járás 3 pont.
Viszont ahogy számoltam a pénzügyi tervre csak 10 pontot kaptunk a 15 ből. Azt mi alapján pontozzák tudja valaki?
Válasz paprikamágus #2435. hozzászólásáraJa ez engem is érdekelne,illetve,hogy vajh mi volt a legalacsonyabb pont ami már átment...
Válasz paprikamágus #2435. hozzászólására1.-4. Pontokban tudtál pontokat beírni?
Sziasztok.
Mi pályázatunk is elutasítva. 48 pont lett. Nyertesek közül valaki megosztaná a pénzügyi tervét. Beadnánk újra.
Köszönöm
Válasz janszkicsaba #2433. hozzászólásáraAz elég gyenge. 51 a minimum
Sziasztok!
Én októberben adtam be a "kisüzemi" pályázatot.Sajna ma elutasító határozatot kaptam.
46 pontom lett.Az vajon rettenetesen kevés?
Illetve megpróbálnám újra beadni most a februári etapban.Lehetséges ez vajon?
Nyilván jobban átgondolom-változtatva.....
Cs
Válasz emzepereksz #2431. hozzászólásáraNekem a pályázat író rendezte, szerintem kell irni valami kérelmet.
Válasz szigetir1976 #2429. hozzászólásáraSziasztok!
Nekem 02.02-án lett jóváhagyott, 02.11-én jött meg a támogatói. Kell benyújtani első kifizetési kérelmet? A tájékoztató szerint nem...
Sziasztok valaki pályázott precizios pályázatra ha igen lett e eredmeny ?
És hiany pótlást követően mennyi időre?
Válasz behanypatriktician #2428. hozzászólására02.-án lett jóváhagyott.
04-én kaptam meg a támogató okiratot.
07-én kaptam meg a kifizetési igény jóváhagyását. Várom a pénzt a számlára.
Válasz szigetir1976 #2427. hozzászólásáraNekem 2. Án jováhagyott de még nincs t.o.
Remélem küldik... Meg a pénzt is :) mikor kaptad a határozatot? Jelezz ha van előre lépés
Nekem jóváhagyott, támogató okiratot megkaptam, kifizetés alatt.
Válasz sz.gabor29 #2424. hozzászólásáraNekem sem, pedig nekem 3 db van, kettőnek 02.06-án volt státuszváltása, egynek pedig tegnap. Azt ígérték, hogy a héten vagy a legkésőbb a jövő héten elején lesz eredmény.
Válasz sz.gabor29 #2424. hozzászólásáraNekem nem, csak a dátum változott.
Valakinek lett azóta kisüzemi jóváhagyott?
Válasz balazs1155 #2420. hozzászólásárahttps://eu-palyazatiras.hu/szalontai-jeno-palyazat-palyazatiras/
Kisüzemes pályázatnál jóval kevesebett kér,mint az Agrárközösség,kb 1 harmadát,és ha nem sikerül,vissza adja az ugynevezett "megbízási díjat"!!!
Az Agrárközösség nem adja vissza ha nem nyersz