Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD392.62 FtCHF430.85 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz ivcsi0810 #3275. hozzászólásáraÉn a mobilgazdát használom.
Szerintem akkor fog átváltani a támogatási kérelem kifizetési kérelemre, ha megvan a TO.
Válasz suffolk1977 #3252. hozzászólására2022 februárban adtam be. Támogató okirat jun. 15. én jött. Kösz az infót valahogy én is így gondoltam, meg kezdtem már költögetni .
Válasz laca123 #3251. hozzászólásáraNem kell elkölteni az egészet. Azzal igazolod, hogy megkezdted, hogy van pl. egy számlád, ami 9 hónapon belül van. Mi vettünk egy fóliát, azaz elkezdtük a pénz költését.
Válasz bbam #3250. hozzászólásáraegész pontosan milyen igazolást kaptál, hogy befogadták? ügyfélkapura ment? én semmit nem kaptam róla, csak onnan gondolom, hogy befogadták, h változott a státusz beküldés után 2 héttel.
A Támogatói Okirat hatálybalépését követő naptól számított legfeljebb 9 hónapon belül meg kell kezdeni a projekt végrehajtását. A projekt megkezdését igazoló szakmai beszámolót a záró kifizetési kérelemmel együtt kell benyújtani.
Ebből én azt értelmezem hogy meg kell kezdeni, de nem kell elkölteni mindet 9 hónapon belül.
Sziasztok! Kisüzemi nyertes pályázatom van 2022. Kérdésem volna. Az előleget 9 hónapig teljesen el kell költeni? Vagy akár lehet 1 vagy másfél év. köszönöm ha válaszoltok még kezdő vagyok.
Válasz evi721224 #3249. hozzászólásáraSemmi. Hianypotoltunk. Kaptunk róla igazolást is h befogadták. De azóta semmi. Szerintetek érdemes lehet felhívni őket?
Válasz 87attila723 #3233. hozzászólásáraKedves Attila, itt sajnos az a probléma, hogy az elmúlt 12 hónapot igazolni szükséges. Adott esetben jegyzői igazolás benyújtásával, hogy jogosult településen volt a lakóhely. Sajnos erre a pontra nem lehet benyújtani kifogást sem, mert nem hiánypótolható jogosultsági kritérium. :(
Tegnap délután fél5-kor érkezett egy üzenet, amit április 3.-ával datáltak. Nyilatkozat hiányában nem támogatható, mivel 2022.07.13. dátumú lakcímkártya/mivel ekkor költöztünk jelenlegi címünkre az új házunkba/ előtt ezt megelőzve nem nyilatkozott arról hol lakott! Hát hol a fa...mba lakott volna? Ott ami az évente beadásra kerülő egységes kérelem beadásakor adatként szerepel....! Jah és végmondatként hiánypótlásra nincs lehetőség! Miért van érdemi bírálati szempontként jelentősége annak a ténynek hogy, egy 2023-24 ben induló megvalósítás kezdete előtt hol lakott a paraszt??!! Nincs pénz.... Merj álmodni, a vidék élni akar....
Sziasztok, ez a pont: "legfeljebb 5 éve alapított mezőgazdasági üzemet vezet", pontosan mit jelent, hogy pl. ha 5 évnél régebb óta vagyok őstermelő akkor már kizáró ok? pl. 2 éve vagyok ÖCSG-s előtte 2 évig sima őstermelő. Köszönöm ha valaki tud segíteni tisztázni.
3576 hozzászólás
Válasz ivcsi0810 #3275. hozzászólásáraÉn a mobilgazdát használom.
Szerintem akkor fog átváltani a támogatási kérelem kifizetési kérelemre, ha megvan a TO.
Hol látom a kifizetési kérelem jóváhagyását?
Válasz Mse__ #3272. hozzászólásáraIgen kaptunk.A pályázatírónk csinált mindent,ő a meghatalmazott.(az ő címère ment)
Válasz Mse__ #3272. hozzászólásáraSzia.
Semmit nem kaptam.
Valószínűleg a pályázatíró kapta, de felém nem jelezte.
ivcsi, evi, ti kaptatok korábban olyat, hogy befogadták és megfelel a kritériumoknak? vagy csak "feldolgozás alatt" volt és úgy lett "jóváhagyott"?
Nekem még mindig "feldolgozás alatt" feb. 27 óta.
De nektek gratulálok!!!
Itt is jóváhagyott, Nógrád megye!
Gratulálok mindenkinek!
Válasz nferry #3268. hozzászólásáraMikor lesz ebből pènz szerinted?
Nekünk is jóváhagyott lett!![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Gratulálok én is mindenkinek!
Válasz nferry #3260. hozzászólásáraNekem még mindíg 12.15 feldolgozásalatt a státuszom.
De remélem a héten lessz valami.
Válasz ivcsi0810 #3265. hozzászólásáraSzerintem csak a jövő héten![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Válasz evi721224 #3264. hozzászólásáraMikor érkezik szerinted a TO?
Válasz ivcsi0810 #3263. hozzászólásáraGratulálok!![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Nálam is jóváhagyott lett
Remélem ez már a finish!
Eredmény jöt.Jóváhagyott
Egységes kérelem nem elérhető még?
Válasz nferry #3260. hozzászólásáraNálam is frissült de feldolgozás alatti maradt!![smile sneaky](/oldforum/images/smiles/sneaky.gif)
Frissülés megvolt mai nappal.![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Már csak eredmény kellene.
Válasz ivcsi0810 #3258. hozzászólásáraNálam is váltott ma a státusz, de feldolgozás alatt maradt.
Dátum változás ma, de maradt feldolgozás alatt.Hátha délutánra lesz eredmény.
Válasz suffolk1977 #3252. hozzászólására2022 februárban adtam be. Támogató okirat jun. 15. én jött. Kösz az infót valahogy én is így gondoltam, meg kezdtem már költögetni .
Válasz laca123 #3251. hozzászólásáraNem kell elkölteni az egészet. Azzal igazolod, hogy megkezdted, hogy van pl. egy számlád, ami 9 hónapon belül van. Mi vettünk egy fóliát, azaz elkezdtük a pénz költését.
Válasz bbam #3250. hozzászólásáraegész pontosan milyen igazolást kaptál, hogy befogadták? ügyfélkapura ment? én semmit nem kaptam róla, csak onnan gondolom, hogy befogadták, h változott a státusz beküldés után 2 héttel.
Válasz evi721224 #3249. hozzászólásáranem:( biztos megsértődtek, hogy reklamáltam:)
Válasz laca123 #3251. hozzászólásáraMelyik 2022-es beadásban nyertél?
Válasz laca123 #3251. hozzászólásáraA pályázat ki írásában ígyszerepel.
A Támogatói Okirat hatálybalépését követő naptól számított legfeljebb 9 hónapon belül meg kell kezdeni a projekt végrehajtását. A projekt megkezdését igazoló szakmai beszámolót a záró kifizetési kérelemmel együtt kell benyújtani.
Ebből én azt értelmezem hogy meg kell kezdeni, de nem kell elkölteni mindet 9 hónapon belül.
Sziasztok! Kisüzemi nyertes pályázatom van 2022. Kérdésem volna. Az előleget 9 hónapig teljesen el kell költeni? Vagy akár lehet 1 vagy másfél év. köszönöm ha válaszoltok még kezdő vagyok.
Válasz evi721224 #3249. hozzászólásáraSemmi. Hianypotoltunk. Kaptunk róla igazolást is h befogadták. De azóta semmi. Szerintetek érdemes lehet felhívni őket?
Válasz Mse__ #3247. hozzászólásáraA dátumod sem váltott?
Nekem 01.13. óta feldolgozás alatt
hiánypótlás után.
Válasz evi721224 #3245. hozzászólásáraNekem még mindig "feldolgozás alatt", státuszváltás 02. 27. (és az a
hiánypótlás beérkézésenk dátuma lehet).
Ez a hèt is elment eredmény nèlkül...![smile sad](/oldforum/images/smiles/sad.gif)
Ma is dolgoztak rajta!![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Váltott a dátum.
Válasz 87attila723 #3233. hozzászólásáraKedves Attila, itt sajnos az a probléma, hogy az elmúlt 12 hónapot igazolni szükséges. Adott esetben jegyzői igazolás benyújtásával, hogy jogosult településen volt a lakóhely. Sajnos erre a pontra nem lehet benyújtani kifogást sem, mert nem hiánypótolható jogosultsági kritérium. :(
Sziasztok! Nekem is frissült! De feldolgozás alatti!![smile sleep](/oldforum/images/smiles/sleep.gif)
Válasz ivcsi0810 #3241. hozzászólására??? Nélkül
Válasz nferry #3240. hozzászólásáraSzuper ????
Mi is frissültünk ma!
![smile loveye](/oldforum/images/smiles/loveye.gif)
![smile flowers](/oldforum/images/smiles/flowers.gif)
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Szurkolok mindenkinek!
Válasz ivcsi0810 #3234. hozzászólásáraNem támogatható!
Akkor gondolom az elutasítás, pláne, hogy benne van az is, hogy hiánypótlásra nem beadható!
Nèztem az előző eredményhirdetési időpontokat 14 óra után pár perccel váltott jóváhagyottra.
Válasz ivcsi0810 #3236. hozzászólásáraA dátum változott 6-án és 11-én is, de a státusz csak ma, bár még mindig feldolgozás alatt van.
Válasz evi721224 #3235. hozzászólásáraNekem is a mai nappal változott a dátum.
Valami megmozdult!![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Mai nappal státuszváltás!
Válasz 87attila723 #3233. hozzászólásáraAkkor elutasítottak?
Tegnap délután fél5-kor érkezett egy üzenet, amit április 3.-ával datáltak. Nyilatkozat hiányában nem támogatható, mivel 2022.07.13. dátumú lakcímkártya/mivel ekkor költöztünk jelenlegi címünkre az új házunkba/ előtt ezt megelőzve nem nyilatkozott arról hol lakott! Hát hol a fa...mba lakott volna? Ott ami az évente beadásra kerülő egységes kérelem beadásakor adatként szerepel....! Jah és végmondatként hiánypótlásra nincs lehetőség! Miért van érdemi bírálati szempontként jelentősége annak a ténynek hogy, egy 2023-24 ben induló megvalósítás kezdete előtt hol lakott a paraszt??!! Nincs pénz.... Merj álmodni, a vidék élni akar....
Válasz tamas.aszodi81 #3231. hozzászólásáraÉn is így gondolom, de azért már időszerű lenne az eredménynek.![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Válasz nferry #3229. hozzászólásáraSzerintem bennt vagyunk ez jó jel! Bisztos vagyok sikerül. Itt csak a keret kimerülés lehet gátló ok.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Sziasztok, ez a pont: "legfeljebb 5 éve alapított mezőgazdasági üzemet vezet", pontosan mit jelent, hogy pl. ha 5 évnél régebb óta vagyok őstermelő akkor már kizáró ok? pl. 2 éve vagyok ÖCSG-s előtte 2 évig sima őstermelő. Köszönöm ha valaki tud segíteni tisztázni.
Válasz tamas.aszodi81 #3228. hozzászólásáraAkkor eddig te vagy legelőrébb.![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
04.05. Dátum váltás volt .De státuszt nem váltott.
Válasz ivcsi0810 #3224. hozzászólásáraSemmi változás!