Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR411.18 FtUSD396.67 FtCHF438.4 FtGBP496.77 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Lehet hogy veszek egy garnitúrát az Mtz-re. Pár év múlva kiderül, hogy jó döntés volt-e. Ha az orosznál jobb már megéri, a Taurus nagyon drága és annyival nem jobb.
Válasz R Sándor #2956. hozzászólásáraAz oldalfal a hivatalos méret, a köröm 2-3 cm-el kevesebb általában. Én a petlas 460/85R38-at vettem ikerkeréknek a Belshina 18,4R38 mellé, tökéletesen egyezik a magasságuk és szélességük szinte mm-re, persze a petlas szemre keskenyebbnek tűnik.
Válasz Büresz #2957. hozzászólásáraVagy a köröm tövénél hamar elkezd majd repedni.10 éve szerb gumik is voltak(18.4/38)amik a bazi nagy köröm (vagy rossz minőség)miatt az összes tövön kirepedtek.
Válasz R Sándor #2948. hozzászólásáraHol mérted a szélességet körömnél , vagy az oldalánál. Én is vettem az idén 3 párat is, szemre tényleg keskenyebbnek tűnnek a "letört élű" fazonjuk miatt, de mérőszalaggal rendben van a méretük, A minta jó nagy rajtuk és maga a gumi anyaga is jónak tűnik,de majd az idő eldönti.
Válasz Tigris #2947. hozzászólására Én vettem petlast vagyis starmaxot elvileg ugyan az, annyi a gáz benne hogy az 520 as gumi csak 490 széles de ugye vannak gyári tűrések, a körme viszont kb 5cm nagy egyenlőre nem is látszik hogy nagyon kopna mondjuk nagyrészt talajmunkázik.
Bktk jól néznek ki viszonylag kistrakikon.
Ebben a kategóriában meg aztán szinte desemennyire se számit mi van rajta eltötyörög akármin ha úgy vesszük... nem 200 300as talajozós traktorproblematika....
Na akkor tehát
1 szavazat a radial pénz nem számítra...
Ha nem akarom megvárni a gumi problémákat le kell cseréljem a kínai trakin.
Hátul 12,4-28 elöl 8,3-20
Hát ha az árakat nézem akkor nem is értem a kínai illetve az orosz miért is ilyen drága a firestone és bkt-hoz képest.
https://gumiarzenal.hu/index.php?route=product/list&keyword=12%2C4-28&description=0
Válasz atisgyulai #2924. hozzászólásáraNekem a kéken 9,5-20-as volt gyárilag.Mikor lekoptak akkor kapott 11.2-est azzal feszült az is.Kisebb átmérőjűt kellene keresned,hogy többet forduljon az első kerék.
Válasz Jakabjóska #2925. hozzászólásáraTényleg, a taurus (point 8 ???) szélesebb szerintem mint az orosz, meg peres is. Mégis használják a csillag felnin.
Holnap meg is nézem mi a mérete. Van belőle ledobva egy.
Válasz gjoni #2927. hozzászólásáraKöszi a segítséget.
Az annyira nem zavarna ha csúnyán áll, vagy először a közepét eszi kicsit, csak bírja a strpát.
A hab a torán hogy rakodós a gép!
4375 hozzászólás
Válasz atisgyulai #2973. hozzászólásáracsak ezek már régi gumik aminek már a traktorja sincs meg és csak a helyet fogják
Válasz csontii #2972. hozzászólásáraA gumistól 70ft/kg ért viszik el!Nekem is volna 15q!!!
Válasz vasvarikriszta #2971. hozzászólásáraAhonnan veszed az újat, ott az ugyanolyan használtat köteles átvenni.
Válasz vasvarikriszta #2971. hozzászólásáraItt felénk a gumis visszaveszi. Pótkocsi gumit 1000 forintért hagyhattam ott.
üdv mindenkinek olyan kérdésem volna használt traktorgumit hova lehet leadni?
Lehet hogy veszek egy garnitúrát az Mtz-re. Pár év múlva kiderül, hogy jó döntés volt-e. Ha az orosznál jobb már megéri, a Taurus nagyon drága és annyival nem jobb.
Válasz gjoni #2968. hozzászólásáraAzért mondtam.
Válasz Büresz #2967. hozzászólásáraAnnál minden jobb
Válasz gjoni #2966. hozzászólásáraAz orosznál nem hinném hogy rosszabb lenne.
Válasz Tigris #2965. hozzászólásáraAz ára jóhttps://tutigumi.hu/gtk-28085r20-rs200-tl-34358
Válasz gjoni #2964. hozzászólásáraSzia! Nem GTK török gumi, nem is hallottam róla, ezért érdeklődöm!
Válasz Tigris #2962. hozzászólásáraBkt?
hello!
ling long gumit használ valaki? mennyire bírják a strapát? van olyan mint az orosz?
GTK török gumiabroncsról van valami véleményetek? MTZ-re kínálják!
Válasz Büresz #2960. hozzászólásáraMajd kiderül ,de több ember mondta van olyan ,mint a taurus
Válasz mtz1221 #2958. hozzászólásáraMeglehet, de szerinten jó gumikat csinál a bkt.
Válasz R Sándor #2956. hozzászólásáraAz oldalfal a hivatalos méret, a köröm 2-3 cm-el kevesebb általában. Én a petlas 460/85R38-at vettem ikerkeréknek a Belshina 18,4R38 mellé, tökéletesen egyezik a magasságuk és szélességük szinte mm-re, persze a petlas szemre keskenyebbnek tűnik.
Válasz Büresz #2957. hozzászólásáraVagy a köröm tövénél hamar elkezd majd repedni.10 éve szerb gumik is voltak(18.4/38)amik a bazi nagy köröm (vagy rossz minőség)miatt az összes tövön kirepedtek.
Válasz gjoni #2955. hozzászólásáraAz látszik rajta, de gyorsan is fog kopni nem?
Válasz csferri #2953. hozzászólására A körménél mértem az előző gumit is ott mértem.
Válasz Büresz #2954. hozzászólásáraköszijól is fog ,már lazítóztam vele
Válasz gjoni #2950. hozzászólásáraFrankón néz ki!
Válasz R Sándor #2948. hozzászólásáraHol mérted a szélességet körömnél , vagy az oldalánál. Én is vettem az idén 3 párat is, szemre tényleg keskenyebbnek tűnnek a "letört élű" fazonjuk miatt, de mérőszalaggal rendben van a méretük, A minta jó nagy rajtuk és maga a gumi anyaga is jónak tűnik,de majd az idő eldönti.
Válasz mtz1221 #2931. hozzászólásáranekem 9.5/20 van most BKT és pöpec vele
Válasz Büresz #2930. hozzászólásárahttps://www.raber.hu/25085r20-agrimax-rt855-e-116a8b-570
Válasz Büresz #2930. hozzászólásárafelraktam már rég,agrimax
Válasz R Sándor #2948. hozzászólásáraKöszönöm a segítségedet, minden jót Neked!!!
Válasz Tigris #2947. hozzászólására Én vettem petlast vagyis starmaxot elvileg ugyan az, annyi a gáz benne hogy az 520 as gumi csak 490 széles de ugye vannak gyári tűrések, a körme viszont kb 5cm nagy egyenlőre nem is látszik hogy nagyon kopna mondjuk nagyrészt talajmunkázik.
Sziasztok!
MTZ 820.2-re a kereskedő Petlas gumikat ajánl, jó árban. Mi a véleményetek, vegyem vagy maradjak az orosz guminál?
Válasz Tobszi #2945. hozzászólásáraÉn kombájnra kérdeztem gumisnál, nagyon dícsérte a vredesteint.
Válasz *** HM *** #2944. hozzászólására420/70-R24 méretben.
Bkt 140 nettó
Vredestein Tarxion 150 nettó
Ha kettőt veszel, a Vredestein 25-öt visszatérít a vételárból.
Válasz Tobszi #2943. hozzászólásáraAz mit jelent számokban?
A Vredestein-ről milyenek a vélemények?
Most szinte BKT áron adja a gumis és még pénzvisszafizetés is jár mellé!!
Válasz oprita #2936. hozzászólásáraNaggyon sokk!Olyan nehéz lenne,hogy ki sem tudnád pörgetni a gépet!Nekem ezt mondták!
Válasz máris szomszéd #2938. hozzászólásáraVlm extrém prímákat ha mondjuk fölvet a zseton folyamatosan.
Bktk jól néznek ki viszonylag kistrakikon.
Ebben a kategóriában meg aztán szinte desemennyire se számit mi van rajta eltötyörög akármin ha úgy vesszük... nem 200 300as talajozós traktorproblematika....
Na akkor tehát
1 szavazat a radial pénz nem számítra...
Válasz Hali Laci #2939. hozzászólásáraMajd 20 év múlva kíváncsi leszek, bírt-e annyit az új...
Válasz máris szomszéd #2938. hozzászólásáraNálunk a firestone gumi a New Hollandon húsz évet és 6000 órát kibírt. Nem kérdés milyen gumi lesz rajta legközelebb.
Ha nem akarom megvárni a gumi problémákat le kell cseréljem a kínai trakin.
Hátul 12,4-28 elöl 8,3-20
Hát ha az árakat nézem akkor nem is értem a kínai illetve az orosz miért is ilyen drága a firestone és bkt-hoz képest.
https://gumiarzenal.hu/index.php?route=product/list&keyword=12%2C4-28&description=0
https://www.marso.hu/kereso/mezogazdasagi-abroncs/szelesseg-12.4/atmero-28-coll
Néztem bkt komplett 4 gumi diagonálba 200.000 radiálba 360.000 nagyjából
Kínai armour amivel gyárilag szerelik kb 275.000
Kíváncsi vagyok ki mit venne.
Válasz oprita #2936. hozzászólásáraRengetegbe a markolon az ifa
Virsli méretű kerék volt
20 volt és talán 6 éve.
Atrafilt nagyobb kerékbe próbálta valaki?15.5-38-as gumival megüt a guta napi szinten,kökényzúzásban.Mennyibe kerülhet?
Mélységállító kereket komplett, legalább 30cm gumikkal honnét nézni?
Válasz gazda.f #2933. hozzászólásárakite, axi
MTZ-re BKT gumit (15,5-38) hol adják a legjobb áron?
Válasz atisgyulai #2929. hozzászólásáraPoint 7, még a legelsőkből, 1995 környékén.
Válasz atisgyulai #2924. hozzászólásáraNekem a kéken 9,5-20-as volt gyárilag.Mikor lekoptak akkor kapott 11.2-est azzal feszült az is.Kisebb átmérőjűt kellene keresned,hogy többet forduljon az első kerék.
Válasz gjoni #2927. hozzászólásáraMikor rakod fel a bkt-kat? Mekkorák hol mennyiért vesztegetik? 855 vagy 765 minta?
Válasz Jakabjóska #2925. hozzászólásáraTényleg, a taurus (point 8 ???) szélesebb szerintem mint az orosz, meg peres is. Mégis használják a csillag felnin.
Holnap meg is nézem mi a mérete. Van belőle ledobva egy.
Válasz gjoni #2927. hozzászólásáraKöszi a segítséget.
Az annyira nem zavarna ha csúnyán áll, vagy először a közepét eszi kicsit, csak bírja a strpát.
A hab a torán hogy rakodós a gép!
Válasz atisgyulai #2924. hozzászólásáraMint írták teli felnire igen,csillagra csúnya állása lesz!
Válasz atisgyulai #2924. hozzászólásáraegyjó szakember beletold a felnibe 5cm-t(versenyautónkon most is ilyen van)