Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD395.26 FtCHF439.37 FtGBP495.29 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Rakodós 82-re, előre keresek gumit. De nem a hagyományos mg.-i minta kellene, hanem valami rakodógép mintás.
Ki milyet használ, vagy mit ajánl, esetleg mit nem?
Márka, méret, fellehetőség? Minden érdekel!
Köszi!
Válasz Sk Laci #2421. hozzászólásáraA mostaniaknak is maradhatott a minősége?Én is nézegetem őket,de azt mondta a gumis hogy ha valamikor 8 vásznas volt,akkor az a mostani 12-14 vásznasaknak felelnek meg.Műtrágyaszóróval hány bárra fújod ?
Válasz Tomi81 #2413. hozzászólására2004-ben legyártott Zetoron Mitasz gumik vannak. Az elsőket már cseréltem a kopás miatt, de a hátsók még eredetiek, talán 50% 4800 motoróránál. Mindent csinál a traktor, talán a legnehezebb megterhelés a hátsó gumiknak amikor megrakott mütrágyaszóróval /2100kg/ 40 km/ó járok.
Heló. Keresek 2db 9.00/20-as pótkocsigumit. Lehetőleg jó állapotút. Tehát ne legyen kitöredezve, szétszakadva. Vas és zala megyében. Ha valaki tud, az segítsen. Köszönöm.
Hali. Valaki használt már olyan nevű gumit MTZ-n hogy ELGUED ? A jófogáson hirdetik 60E ft -ért felhívtam az illetőt állítása szerint jobb mint az orosz gumik de ez kínai.Hát nem is tudom ...
Válasz vasijano #2406. hozzászólásáranekem 2 éve van fent Bkt és elégedett vagyok vele,puhább mint a Belsina volt ésnem látok rajta jelentösebb kopást 1500 üzemórával kb.
Sziasztok!
Van egy MTZ892-es trakim és a hátsó gumik megértek a cserére.16,9r38 dneproshina volt rajt (ezekkel a gumikkal vettem)de most tanácstalan vagyok hogy mit vegyek rá?Mi a tapasztalatotok mi lenne jó és tartós ja és az ára sem mindegy.
A segítségeteket előre is köszönöm !
Én most vettem radiál, STARMAX gumit állítólag a PETLAS testvére ez is török állítólag, de ami nagyon tetszik benne hogy 5 cm futó van rajta, az oroszon meg némelyiken csak 3 ez sem mindegy, ezt a márkát is nézd meg.
Válasz Nabu #2394. hozzászólásáraSzóval azt mondod, ebből a törökből van értelme feltenni talajozó Crystalra hátra diagonált? Azért mégiscsak 50-el olcsóbb mint a radial...
Válasz Nabu #2396. hozzászólásáraA diagonállal az a bajom, hogy csapottra kopik a minta... Haver Forterráján Mitas diagonál van elöl, az is érdekesen kopik... De hát a pénztárca...
Válasz csoppika #2395. hozzászólásáraA Zetor Crystálon nekünk is olyan van elől.
KNK 50 köröm profilú az is és az MTZ hátsó is. A Crystalon már 5 éve állja a sarat, semmi panasz rá. Sajnos hátra egy évvel korábban Voltyre-t vettünk, az volt a legolcsóbb. Olyan is...
Válasz csoppika #2386. hozzászólásáraAmit ajánlhatok az a SEHA. Török de jó minőség.
www.madaraszgumi.hu. Már 4 évet futott az MTZ-n de nem nagyon látszik rajta pedig kap hideget-meleget. Viszonylag lágy gumi nagyon jól fog vele a gép. Diagonál, de nem érezni az úton.
Válasz Carlos Fosco Gonzáles Dua #2389. hozzászólásáramire kell?petlas van a kis valtrámon ,kemény ormótlan (félkör alakú ,csúszik kövön)pedig ez a hókórós traki úgy hogy cserés lesz ruszkira(18,4-34)a kotrórakodóra is ajánlották 2 éves korában 1 héten belül eldurrant mindkettő
Válasz 4755 #2379. hozzászólására24est tapogattam traktoron
viszonylag tetszetős volt
Egész kleberes filingje volt
De tudok olyan sztoriról is hogy már rá volt téve a hátsó felnire és a fickó ledobatta vissza olyan szarul nézett ki az öreg lekopotthoz képest
Alacsony is meg keskeny is volt
Ki van spórolva belőle a mennyiség is meghát a minősegg is ezzel tisztába kell lenni no
Válasz csoppika #2381. hozzászólására Nem engem kérdeztél de :Volt egy barum gumim 20.8 38 as 3 cm futóval kb 1 hete adtam el 70 -ért . Most rendeltem petlast 285000/db 20.8 r 38-at
Válasz 4755 #2375. hozzászólásáraVolt szerencsém egy 10-15-öshöz, illetve kettőhöz. Az egyik haver hozta a vegyszerezője alá. Én ilyet elvből sem vennék. Mondja a haver, h. ez még túl erős is lesz, mert 16 PR-es. Mikor megláttam, majd hanyatt estem. úgy össze volt gyűrődve, 15 méterről belsőguminak néztem volna. Kérdezem: a vászonbetétet majd később hozod bele? Felfújtuk, de minden irányba állt, csak a körre nem hasonlított . Láttam egy másikat egy személykocsin. Nagyon príma volt, csak lekopott kb 1/3 -ánál, mint egy átlagos gumi..... úgyhogy hajrá, ha más előnye nincs, de legalább olcsó
4375 hozzászólás
Válasz Sk Laci #2424. hozzászólására1,5 a nyomás a hátsó kerekekben
Válasz mtz1221 #2422. hozzászólásáraCsak meg maradt a minősége, a gyárban rakják továbra is a Zetorokra. Nekem radiálok vannak.
Sziasztok!
Rakodós 82-re, előre keresek gumit. De nem a hagyományos mg.-i minta kellene, hanem valami rakodógép mintás.
Ki milyet használ, vagy mit ajánl, esetleg mit nem?
Márka, méret, fellehetőség? Minden érdekel!
Köszi!
Válasz Sk Laci #2421. hozzászólásáraA mostaniaknak is maradhatott a minősége?Én is nézegetem őket,de azt mondta a gumis hogy ha valamikor 8 vásznas volt,akkor az a mostani 12-14 vásznasaknak felelnek meg.Műtrágyaszóróval hány bárra fújod ?
Válasz Tomi81 #2413. hozzászólására2004-ben legyártott Zetoron Mitasz gumik vannak. Az elsőket már cseréltem a kopás miatt, de a hátsók még eredetiek, talán 50% 4800 motoróránál. Mindent csinál a traktor, talán a legnehezebb megterhelés a hátsó gumiknak amikor megrakott mütrágyaszóróval /2100kg/ 40 km/ó járok.
Válasz mtz1221 #2418. hozzászólására
Köszi, valószínű hogy akkor marad a mitas
Válasz csoppika #2416. hozzászólásáraNe urizálj!
Igyis egy vagyon egy gumi.
Válasz mtz1221 #2417. hozzászólására2004-ben,keverem az ilyen gumis dolgokat a nősülésem dátumával
Válasz Tomi81 #2413. hozzászólására2005-ben tökéletesek voltak.Most kopott le kettő diagonál tök simára.
Válasz Tomi81 #2415. hozzászólásáraÚgy látom nekem akkor lesz radiál ha nyerek a lottón...és nem kettest meg hármast...
Válasz csoppika #2414. hozzászólásáraNem figyeltem,de tuti.
Annyira nem érdekel,most is diagonálok vannak
Válasz Tomi81 #2413. hozzászólásáraGondolom diagonálban...
A Mitas gumik milyenek?
18,4 34 be kellene, alig drágábbak a török/kínai/indiai versenytársaknál
Moderálási elveink miatt törölve: 2017-01-17 10:58:58
Heló. Keresek 2db 9.00/20-as pótkocsigumit. Lehetőleg jó állapotút. Tehát ne legyen kitöredezve, szétszakadva. Vas és zala megyében. Ha valaki tud, az segítsen. Köszönöm.
Hali érdeklödnék hogy vett e már valaki 15,5x38-as nortec gumit és ha igen akkor milyen?
Hali. Valaki használt már olyan nevű gumit MTZ-n hogy ELGUED ? A jófogáson hirdetik 60E ft -ért felhívtam az illetőt állítása szerint jobb mint az orosz gumik de ez kínai.Hát nem is tudom ...
Mi a véleményetek a ling long és a galaxy earth gumikról?
Válasz vasijano #2406. hozzászólásáranekem 2 éve van fent Bkt és elégedett vagyok vele,puhább mint a Belsina volt ésnem látok rajta jelentösebb kopást 1500 üzemórával kb.
Sziasztok!
Van egy MTZ892-es trakim és a hátsó gumik megértek a cserére.16,9r38 dneproshina volt rajt (ezekkel a gumikkal vettem)de most tanácstalan vagyok hogy mit vegyek rá?Mi a tapasztalatotok mi lenne jó és tartós ja és az ára sem mindegy.
A segítségeteket előre is köszönöm !
Üdv.Vasi
Válasz csoppika #2404. hozzászólására OK LEESETT
Válasz rsándor #2403. hozzászólásáraA gumi méretre írtam, de mindegy...
Válasz csoppika #2402. hozzászólására Akkor ehetsz MISELIE- is 2 millió forint/ db ugyanez a méret.
Válasz rsándor #2401. hozzászólásáraMég nem vagyok olyan menő, hogy Super legyen...
Válasz csoppika #2398. hozzászólására Ja és pont cristal méret 20.8 r 38 570ezer volt fával a 2 db
Én most vettem radiál, STARMAX gumit állítólag a PETLAS testvére ez is török állítólag, de ami nagyon tetszik benne hogy 5 cm futó van rajta, az oroszon meg némelyiken csak 3 ez sem mindegy, ezt a márkát is nézd meg.
Válasz csoppika #2397. hozzászólásáraLegalábbis a Voltyre diagonál...
Válasz Nabu #2394. hozzászólásáraSzóval azt mondod, ebből a törökből van értelme feltenni talajozó Crystalra hátra diagonált? Azért mégiscsak 50-el olcsóbb mint a radial...
Válasz Nabu #2396. hozzászólásáraA diagonállal az a bajom, hogy csapottra kopik a minta... Haver Forterráján Mitas diagonál van elöl, az is érdekesen kopik... De hát a pénztárca...
Válasz csoppika #2395. hozzászólásáraA Zetor Crystálon nekünk is olyan van elől.
KNK 50 köröm profilú az is és az MTZ hátsó is. A Crystalon már 5 éve állja a sarat, semmi panasz rá. Sajnos hátra egy évvel korábban Voltyre-t vettünk, az volt a legolcsóbb. Olyan is...
Válasz Nabu #2394. hozzászólásáraElöl olyan van diagonál...
Válasz csoppika #2386. hozzászólásáraAmit ajánlhatok az a SEHA. Török de jó minőség.
www.madaraszgumi.hu. Már 4 évet futott az MTZ-n de nem nagyon látszik rajta pedig kap hideget-meleget. Viszonylag lágy gumi nagyon jól fog vele a gép. Diagonál, de nem érezni az úton.
Válasz 4755 #2385. hozzászólásáraSikerült találni használtat vagy újat vettél?
Utána ahogy letettem kapcsoltam hogy igencsak Te hívtál
Válasz Carlos Fosco Gonzáles Dua #2391. hozzászólásáraezen sokat nem bukhatszhttp://www.eugumi.hu/spd/4120095/15-5R38-ROSAVA-TR-07-134A8-TT-tomlo
Válasz Claaastra #2390. hozzászólásáraMinszki eresztésű 82-esre, hátra, meg majd előre is. 15,5r38 a hátsója ugye.
De lehet tényleg jobban járunk ha majd ruszkit kap, aztán ha szétmállik idő előtt akkor beszoptuk.
Sajnos ezek vannak, jobbra nem futja kb. ameddig élek, mármint traktorra!
Válasz Carlos Fosco Gonzáles Dua #2389. hozzászólásáramire kell?petlas van a kis valtrámon ,kemény ormótlan (félkör alakú ,csúszik kövön)pedig ez a hókórós traki úgy hogy cserés lesz ruszkira(18,4-34)a kotrórakodóra is ajánlották 2 éves korában 1 héten belül eldurrant mindkettő
Válasz Claaastra #2388. hozzászólásáraMi a gond vele?
Vagy max. marad a "zs-gumi", azaz Alliance, a ruszkin kívül.
A BKT-t nem dicsérik ebben a méretben, kisebb van, meg sorművelő is, de még 1-2 évesek, majd kiderül mennyi idő után foszlanak le.
A Taurus drága, és láttam egyet-kettőt amiről szinte úgy váladozik le a futó, meg repedezik, így attól nagyon elment a kedvünk.
Válasz Carlos Fosco Gonzáles Dua #2387. hozzászólásáraolyat se akarjál,inkább az orosz,
A lejjebb említett "Petlas" 15,5r38-as méretben mennyire pászolhat, a ruszki gumihoz képest?
Csak mert cserés lesz lassan, de nem nagyon akarunk ruszki gumit!
Válasz 4755 #2385. hozzászólására18.4-34 ben utazom... Ami csábító az diagonal...
Válasz csoppika #2381. hozzászólására220-körül már van
Válasz 4755 #2379. hozzászólására24est tapogattam traktoron
viszonylag tetszetős volt
Egész kleberes filingje volt
De tudok olyan sztoriról is hogy már rá volt téve a hátsó felnire és a fickó ledobatta vissza olyan szarul nézett ki az öreg lekopotthoz képest
Alacsony is meg keskeny is volt
Ki van spórolva belőle a mennyiség is meghát a minősegg is ezzel tisztába kell lenni no
Ma tettem fel a hirdetésbe pár kereket. Esetleg, ha valakit érdekel, akkor a nevemre kattintva megnézheti.
Válasz csoppika #2381. hozzászólására Nem engem kérdeztél de :Volt egy barum gumim 20.8 38 as 3 cm futóval kb 1 hete adtam el 70 -ért . Most rendeltem petlast 285000/db 20.8 r 38-at
Válasz 4755 #2379. hozzászólásáraValami használható márka mennyi dollár?
Válasz Farkas István. #2376. hozzászólásáraPetlast nem ismered???
Válasz *** HM *** #2377. hozzászólásárasajnos igen20.8x38 szét ment az egyik vagy kellene egy használt
Válasz Farkas István. #2376. hozzászólásáraHol kellene keresni a gumiban,a ráírt Pr számnak megfelelő vásznat?Oldal?Perem?Hol?
Válasz 4755 #2375. hozzászólásáraCsaknem a 20.8ast lesed??
Válasz 4755 #2375. hozzászólásáraVolt szerencsém egy 10-15-öshöz, illetve kettőhöz. Az egyik haver hozta a vegyszerezője alá. Én ilyet elvből sem vennék. Mondja a haver, h. ez még túl erős is lesz, mert 16 PR-es. Mikor megláttam, majd hanyatt estem. úgy össze volt gyűrődve, 15 méterről belsőguminak néztem volna. Kérdezem: a vászonbetétet majd később hozod bele? Felfújtuk, de minden irányba állt, csak a körre nem hasonlított . Láttam egy másikat egy személykocsin. Nagyon príma volt, csak lekopott kb 1/3 -ánál, mint egy átlagos gumi..... úgyhogy hajrá, ha más előnye nincs, de legalább olcsó