Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak607 FtBenzin árak606 FtEUR408.33 FtUSD376.08 FtCHF434.59 FtGBP486.14 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz ND #4123. hozzászólásáraTavasszal tettem a Zetor első futómüvére Agristar II 380/85R24 gumikat. Nagyon jól kapaszkodik a "körmökkel".
Jövőre meglehet ezt a tipust fogom tenni a hátuljára ha cserélem a gumikat.
Válasz csferri #4130. hozzászólásáraNekem Taurus van a permetezőn, februárban lessz 10 éve, hogy vettem, de a gumiknak semmi bajuk. Csak a mintázat kopik a használattól.
Válasz ND #4129. hozzászólásáraAz nincs. de mint írtam ezek nem régi gumik és ahogy látom nem rossz a gumik anyaga nincsenek hajszálrepedések, permetezőn is van aliance 11,2R48 méretben az terhelve is van rendesen és bírja. Van petlas is trakrtoron hátul kb.4,5 éves azon már van hajszálrepedés bőven végül is attól még elmehet 10 évet is, mindenesetre nem túl bizalomgerjesztő.
Válasz ND #4123. hozzászólásáraLink nekem agristar ll-m van, nekem bejön, gumisom beszélt rá, azt mondta minőségre ott van mint Michelin, kb. 5 vagy 7 év garancia, persze érvényesíteni úgy sem lehet de azért valamit elárul.
Sziasztok,
Alliance gumikról kinek mi a tapasztalata?
Farm Pro 324 11,2-28 vagy Agristar II 280/85-R28 érdekelne elsősorban
(Közelben ilyet kapni)
Ha nem ezek akkor mi helyette?
Köszönöm
Válasz ND #4113. hozzászólásáraÖregem akart venni, de addig méregette az indiai 13.6-28-at, hogy nem e 14.9-28 lesz belőle majd tavaszra. Mérőszalaggal meny venni, ne a neten rendelj. Főleg ha 4x4-es. Meg én 12 pr alá nem mennék.
Válasz Hús Futár #4111. hozzászólásáraÉrtelek, viszont a helyedben a traktor érdekében, akkor kisebb géppel dolgoznék, ha jól rémlik a tied sem új vas, az öreg gépeket nem érdemes teljes terhelésen használni, sokkal több lesz a szerelés meg hamarabb döglik meg.
Válasz JD 4630 #4103. hozzászólásáraNekem kell a tapadás nagyon azért van a beton súly is igaz csak akkor van használva ha lazítózok vagy ha szántóföldi kultizok , szántásnal csak akkor használom ha nem optimális a terep .
Válasz Balázs. #4107. hozzászólásáraAz enyém még "hungary".
A 400/75 R38 point 7 special elnevezésű!
Nagyon emlékszem, hogy egy 100-as volt párban, belsővel, szereléssel együtt.
Mondjuk akkoriban nem kis pénz volt az az összeg.
De nem is volt más, csak ez vagy a ruszki!
Válasz atisgyulai #4104. hozzászólására400/75 Taurus van 15 év körűl nem tudom pontosan még 75 ezer volt darabja számlásan. Made in Poland az is. Elnyűhetetlen, mai napig az van egyik gépen
Válasz atisgyulai #4104. hozzászólásáraNekem is van 2005-ben felrakott kamám, 1 centis bordákkal, de jó állapotban lukadás nélkül. Akkor még normálisat gyártottak, meg nem 3 cégé volt az egész világ gumigyártása. Azért kérdeztem előbb az autó gumi származási helyét, mert mondták a cultorra is van hogy hónapokig szerb származást, majd hónapokig cseh származást nyomtatnak Rumán a gyárban. Nagyon gyanús hogy üzleti megfontolás az egész, hogy keletre vagy nyugatra van rendelésük. Közbe meg szar az egész.
Válasz JD 4630 #4097. hozzászólásáraAmióta nem magyar a Taurus, azóta nem képviseli azt a minőséget, amit az ára indokolna!
Nekem van fenn rakodós mtz-n hátul. Legalább 20 éves. Azóta nem volt levéve. Elölre sajnálom a gumist, ha majd egyszer cserés lesz.
Nemrég gumis kupec hirdetésben volt, "nem öreg taurus gumi!!!"
Fotón meg "Made in Hungary" felirat!
Válasz Hús Futár #4099. hozzászólásáraÉn előre pont azért nem erőltettem a széles gumikat, mert hamarabb szétmennek a gömbfejek jobban koptatja a függőcsapokat és a malacban a lamelláknak sem használ ha túl nagyot tud fogni az eleje.
Válasz Hús Futár #4099. hozzászólásáraA valóságban a 650-es török és a kínai gumi is 61-62 cm széles.(Szanberg dobta fel régebben a témát, hogy a márkásabb megvan 65cm az olcsóbb meg nincs, na akkor mértem meg és tényleg igaza volt)
Válasz JD 4630 #4095. hozzászólására650-est már neccesen menne felnimre 620 az még pont jó . Előre is szeretnék szélesebbet mert sajnos nagyon kell az eleje a gépnek meg a betonsúly is nagyon kell neki mert túl könnyű a gép amire használom .
Válasz TeljesenMindegy #4096. hozzászólásáraAbból a lengyelből volt 2 elsőm sajnos nem egy nagy minőség félig sem futottak le és az oldala a perem fölött körberepedt mindkettőnek.
Válasz Hús Futár #4093. hozzászólásáraNekem is ilyen méret volt a 2 nagy gépen az elsőt én meghagytam hátulra 650/65R42 ment mert olcsóbb volt mint a 620-as és én is szélesebbet akartam mint az eredeti.
Egyik gépen hátsók Linglong másikon Özka mind2őt megvenném újra.
Elsőben LEAO(linglong) másik Cultor, a Cultornál 1 évesen picit elvált a futózás a karkasztól, megált és nem megy tovább de rondán néz ki, a kínai itt is jól bírja a strapát.
4341 hozzászólás
Válasz Szem Howkinsz #4139. hozzászólásáraA levetett orosz guminak kb 0 az értéke.
Firestone
Válasz R Sándor #4138. hozzászólásáraSemmi se kötelező de 10000 Ft a kettőt nem adom oda 5000ft / db az mi ?
5 kenyér ára és egy új 85 eret forint
Válasz Balázs. #4134. hozzászólásáraBlack fray day
Válasz Balázs. #4134. hozzászólására40,ért oda adom aki akar az alkud belöle
Case JX70-re szeretnék művelőkerékszettet vásárolni.
Van valakinek táblázata, hogy milyen méretű abroncsok/gumik kellenek rá?
Válasz Szem Howkinsz #4133. hozzászólásáraVÁGD SZÉT TÜZELD BE, DRÁGA A FA.
Válasz Szem Howkinsz #4133. hozzászólásáraA kettőért ha kapsz 40-et
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-05-30 10:34:05
Válasz ND #4123. hozzászólásáraTavasszal tettem a Zetor első futómüvére Agristar II 380/85R24 gumikat. Nagyon jól kapaszkodik a "körmökkel".
Jövőre meglehet ezt a tipust fogom tenni a hátuljára ha cserélem a gumikat.
Válasz csferri #4130. hozzászólásáraNekem Taurus van a permetezőn, februárban lessz 10 éve, hogy vettem, de a gumiknak semmi bajuk. Csak a mintázat kopik a használattól.
Válasz ND #4129. hozzászólásáraAz nincs. de mint írtam ezek nem régi gumik és ahogy látom nem rossz a gumik anyaga nincsenek hajszálrepedések, permetezőn is van aliance 11,2R48 méretben az terhelve is van rendesen és bírja. Van petlas is trakrtoron hátul kb.4,5 éves azon már van hajszálrepedés bőven végül is attól még elmehet 10 évet is, mindenesetre nem túl bizalomgerjesztő.
Válasz csferri #4128. hozzászólására diagonálból is van? Az is jó?
Válasz ND #4123. hozzászólásáraNekem van ezekből, igaz nem régiek 3-4év de jók.
Válasz mtz1221 #4125. hozzászólásáraLing long és Özka is jól muzsikál nálam. A btk is nagyon jó kicsit jobban kopik talán, mint a másik kettő.
Válasz ND #4123. hozzászólásáraLink nekem agristar ll-m van, nekem bejön, gumisom beszélt rá, azt mondta minőségre ott van mint Michelin, kb. 5 vagy 7 év garancia, persze érvényesíteni úgy sem lehet de azért valamit elárul.
Válasz ND #4123. hozzászólásáraMitas/cultor/bkt/petlas, ezek közül keress.
Válasz ND #4123. hozzászólásáraSzerintem bármelyik márkát, ezen kívül. Dönts ami alapján szeretnél, csak tipp
Sziasztok,
Alliance gumikról kinek mi a tapasztalata?
Farm Pro 324 11,2-28 vagy Agristar II 280/85-R28 érdekelne elsősorban
(Közelben ilyet kapni)
Ha nem ezek akkor mi helyette?
Köszönöm
Válasz mtz1221 #4121. hozzászólásáraLesz rajta mit csinálni
Válasz ND #4119. hozzászólásáraNa ott kezdődik egy rendes kis traktor.
Válasz ND #4119. hozzászólására3l Perkins motor, 44ló, 52 év
Válasz mtz1221 #4116. hozzászólásáraEgy Ford 3000et
Válasz ND #4115. hozzászólásáraArra a gépre bőven elég a 8as!
Válasz mtz1221 #4116. hozzászólásáraMitasból is van 10, az is több mint a 8.
https://frame.goglasi.com/frame?eid=252077097
Válasz ND #4115. hozzászólásáraMilyent vettél a t25 helyett ???
https://novi.kupujemprodajem.com/poljoprivreda/traktori-delovi/12-4-28-12-platana-gume-za-traktor-speedways/oglas/102380817
Válasz mtz1221 #4114. hozzászólásáraKöszi,
Egy kis traktor hátuljára kellene
Igazából nem nagyon találtam 12est
csak 8asokat
Válasz ND #4113. hozzászólásáraÖregem akart venni, de addig méregette az indiai 13.6-28-at, hogy nem e 14.9-28 lesz belőle majd tavaszra. Mérőszalaggal meny venni, ne a neten rendelj. Főleg ha 4x4-es. Meg én 12 pr alá nem mennék.
Sziasztok,
Vett mostanában valaki 11,2-28as gumit?
Hol és mennyiért lehet hozzájutni?
Ill. milyen széles ez mostanában?
28-30 cm volt a régi
Az 11,2 vagy már a 12,4 újabban?
Előre is köszi
Válasz Hús Futár #4111. hozzászólásáraÉrtelek, viszont a helyedben a traktor érdekében, akkor kisebb géppel dolgoznék, ha jól rémlik a tied sem új vas, az öreg gépeket nem érdemes teljes terhelésen használni, sokkal több lesz a szerelés meg hamarabb döglik meg.
De nyilván a te dolgod.
Válasz JD 4630 #4103. hozzászólásáraNekem kell a tapadás nagyon azért van a beton súly is igaz csak akkor van használva ha lazítózok vagy ha szántóföldi kultizok , szántásnal csak akkor használom ha nem optimális a terep .
Válasz mtz1221 #4092. hozzászólásárapoland..ma tesszük fel
Válasz Gumóka #4106. hozzászólásáraAz a vicces az ugyanott készült tigar, 16-os méretben kb 10 euróval olcsóbb mint a taurus abban a méretben.
Válasz Balázs. #4107. hozzászólásáraAz enyém még "hungary".
A 400/75 R38 point 7 special elnevezésű!
Nagyon emlékszem, hogy egy 100-as volt párban, belsővel, szereléssel együtt.
Mondjuk akkoriban nem kis pénz volt az az összeg.
De nem is volt más, csak ez vagy a ruszki!
Válasz atisgyulai #4104. hozzászólására400/75 Taurus van 15 év körűl nem tudom pontosan még 75 ezer volt darabja számlásan. Made in Poland az is. Elnyűhetetlen, mai napig az van egyik gépen
Válasz mtz1221 #4105. hozzászólásáraA személy taurus szerb, tavasszal vettem 4-et.
Válasz atisgyulai #4104. hozzászólásáraNekem is van 2005-ben felrakott kamám, 1 centis bordákkal, de jó állapotban lukadás nélkül. Akkor még normálisat gyártottak, meg nem 3 cégé volt az egész világ gumigyártása. Azért kérdeztem előbb az autó gumi származási helyét, mert mondták a cultorra is van hogy hónapokig szerb származást, majd hónapokig cseh származást nyomtatnak Rumán a gyárban. Nagyon gyanús hogy üzleti megfontolás az egész, hogy keletre vagy nyugatra van rendelésük. Közbe meg szar az egész.
Válasz JD 4630 #4097. hozzászólásáraAmióta nem magyar a Taurus, azóta nem képviseli azt a minőséget, amit az ára indokolna!
Nekem van fenn rakodós mtz-n hátul. Legalább 20 éves. Azóta nem volt levéve. Elölre sajnálom a gumist, ha majd egyszer cserés lesz.
Nemrég gumis kupec hirdetésben volt, "nem öreg taurus gumi!!!"
Fotón meg "Made in Hungary" felirat!
Válasz Hús Futár #4099. hozzászólásáraÉn előre pont azért nem erőltettem a széles gumikat, mert hamarabb szétmennek a gömbfejek jobban koptatja a függőcsapokat és a malacban a lamelláknak sem használ ha túl nagyot tud fogni az eleje.
Válasz Hús Futár #4099. hozzászólásáraA valóságban a 650-es török és a kínai gumi is 61-62 cm széles.(Szanberg dobta fel régebben a témát, hogy a márkásabb megvan 65cm az olcsóbb meg nincs, na akkor mértem meg és tényleg igaza volt)
Válasz Balázs. #4100. hozzászólására16, 9R30
Válasz JD 4630 #4097. hozzászólásáraMilyen méretű gumi volt?
Válasz JD 4630 #4095. hozzászólására650-est már neccesen menne felnimre 620 az még pont jó . Előre is szeretnék szélesebbet mert sajnos nagyon kell az eleje a gépnek meg a betonsúly is nagyon kell neki mert túl könnyű a gép amire használom .
Válasz TeljesenMindegy #4096. hozzászólásáraAz is poland múlt héten vettem, ez évi gyártás
Válasz TeljesenMindegy #4096. hozzászólásáraAbból a lengyelből volt 2 elsőm sajnos nem egy nagy minőség félig sem futottak le és az oldala a perem fölött körberepedt mindkettőnek.
Válasz mtz1221 #4092. hozzászólásáraVan hat éves, az made in poland, van új is, azt megnézem reggel.
Válasz Hús Futár #4093. hozzászólásáraNekem is ilyen méret volt a 2 nagy gépen az elsőt én meghagytam hátulra 650/65R42 ment mert olcsóbb volt mint a 620-as és én is szélesebbet akartam mint az eredeti.
Egyik gépen hátsók Linglong másikon Özka mind2őt megvenném újra.
Elsőben LEAO(linglong) másik Cultor, a Cultornál 1 évesen picit elvált a futózás a karkasztól, megált és nem megy tovább de rondán néz ki, a kínai itt is jól bírja a strapát.
Válasz mtz1221 #4090. hozzászólásáraKöszi sajnos minimális a külömbség nekem ennyiért nem éri meg lemenni
Válasz Feri #4089. hozzászólására480/70R30 és 580/70R42 ez a gyári méretezésem de most agyalok a 540/65R30 és 620/70R42 szetten .
Válasz Mötözö #4091. hozzászólásáraAz hol készül ??? Mert az autóra való tauruszok made in Serbia.