Nekünk is a 892-en petlas van rajta szerintem nem rossz gumi bár mi evvel vettük akkor volt enne 2800üö most 4900 tart.nálunk az a szállítós, nem eléggé nagyok még a bütykei ,azt biztos egyik is merős vett új orosz ,és ő csak talajozik és az jobban kopik!!
Van mindkettő a Petlasnak radiál és diagonál is.
Rá van írva hogy melyik típus.
A 125 ért az tuti diagonál a radiál viszont legalább a duplája. Ha a trakid nem megy gyorsabban 30-nál akkor jó a diagonál legalább 12PR es legyen.
Petlas, Seha, Ozkan mind ugyanaz az orosz gumiknál jobbak.
Nekem a kétévet használt petlasznak még mindig magasabb a taréja mint az új orosz Voltyre guminak.
Nekünk azt mondták, hogy az újabb Belshináknak egy év után töredezik ki a körme. Olyan gumis mondta, akinek nem volt érdeke mellébeszélni, látta a régi 2006-os gép gumiját, amit cseréltünk le, ezért említette meg. Adott volna azt is, ha azt kérünk, de végül is a Pentas mellett döntöttünk, azt mondta, arra nem volt még panasz.
A megrendelt Voltyre gumi (15,5 R38) nagyon úgy néz ki, hogy nincs készleten a cégnek akivel kapcsolatban állok, de Belshina lehet, hogy lenne, holnap kapok választ.
Ha ideadják a Voltyre árában, akkor elfogadjam?
Van e különbség közöttük azon felül, hogy egyik orosz, a másik fehérorosz?
580/70R42-ben kifejezetten jó az ára a Firestone-nak, ha újban gondolkodsz. Van rá 4 év itthoni gyártói garancia. 158D a loadindexe > többet tud az Alliance, Taurusnál is. Átlagos teherbírásnál 1.2bar-ral elég üzemeltetni.
Válasz #1906. hozzászólásra
Nincs iker kerekem meg egyenlőre a rávaló is hiányzik és igazából 650-es már nem menne rá normálisan a felnire . így marab majd az 580-as valami nagy terhelésűben .
pontosan ez a méret amit írtál , jelenleg pirelli és taurus van rajta hátul jó állapotúak de a taurus válik fel úgy mint egy futózott gumi ezért ha az megadja magát szeretnék rá két új hátsót de lehet akkor kap két új elsőt is mert azok meg elég kopottasak már KB 40 %-osak lehetnek .
Milyen van rajta márka most, 580 70 42?
Vannak a magas árúak, Michelin, Continental, Kleber, Trelleborg, GoodYear,Vredestein.....ezektől azért el tud tántorodni az ember, sztem nem ezek közül fogsz venni
BKT Alliance Mitas Firestone........
Hát kitudja.......lehet gondolkozni ki mibe akar belefutni.
Az hogy mennyi garanciát adnak rá valamit elárul.
Hiába olcsóbb ha talajon rakás szar a vonóerő leadása ez meg a másik dolog.
Én 2011-ben Vettem a 260-as fergára két hátsót ebből, de a Fortis, leg erősebb változatát.
BKT Agrimax Fortis 650/85 R38.
2000üzemórán túl ment velük a gép igazából csak nehézmunkára volt használva szállítás ilyesmi nincs vele csak talaj. Jó guminak vélem, egyáltalán nem megy szét, nem repedezik nem szakad plusz semmi olyasmi ami megfordúl az ember eszébe esetleg, hogy hiba lehet.
Magas futója van meg nem is kopik. A másikon a Michelin gumi jobban kopott az hótziher!
Nagy súlyt is bírja könnyedén, eleve nehéz a traki is mert 124 mázsa, meg a függesztett rövidtárcsa közel 40 mázsa azzal is szaladgálunk időnként, igaz a kisebbik többet dolgozik ezzel az eszközzel, emez lazítózik meg 6,2-es tárcsázik jobban
Vennék újra, árban nemtudom most mit mutat de akkor nagyon kedvező volt, és még a leve sem híg
4391 hozzászólás
sziasztok!
A kopott gumikkal mit szoktatok csinalni?
Válasz #1938. hozzászólásra
Telefonon vagy e-mailben.
Válasz #1938. hozzászólásra

ITT
Válasz #1937. hozzászólásra
Valami elérhetőség?
Tisztelt Gazdálkodók.Minden félé gumiabroncs kis és nagy kereskedésével foglalkozunk.
Kérdezzetek bátran.Üdv Tibi.
Válasz #1935. hozzászólásra

őő elírtam még eléggé nagyok ..
Válasz #1933. hozzászólásra
Nekünk is a 892-en petlas van rajta szerintem nem rossz gumi bár mi evvel vettük akkor volt enne 2800üö most 4900 tart.nálunk az a szállítós, nem eléggé nagyok még a bütykei ,azt biztos egyik is merős vett új orosz ,és ő csak talajozik és az jobban kopik!!
Válasz #1933. hozzászólásra
Van mindkettő a Petlasnak radiál és diagonál is.
Rá van írva hogy melyik típus.
A 125 ért az tuti diagonál a radiál viszont legalább a duplája. Ha a trakid nem megy gyorsabban 30-nál akkor jó a diagonál legalább 12PR es legyen.
Petlas, Seha, Ozkan mind ugyanaz az orosz gumiknál jobbak.
Nekem a kétévet használt petlasznak még mindig magasabb a taréja mint az új orosz Voltyre guminak.
Válasz #1927. hozzászólásra
Emcett! Milyen a petlas gumi? radiál vagy diagonál? megvennéd mégegyszer? mennyibe került? itt 125ért hirdetik!
Válasz #1931. hozzászólásra
Jól gondolod a 460/85 a váltóméret,a 480/70 az pedig kisebb átmérőben.Itt találsz váltóméreteket.http://kaposflex.hu/gumiabroncs/meret/18,4r34
18,4r34-nek mik a váltó méretei? ha jól gondolom akkor 460/85 az biztos és a 480/70 az kissebb átmérőben?
18,4r34-es gumit milyet érdemes venni? Vett valaki mostanában hol a legolcsóbb?

Köszi az infot
Időközben döntöttem, nem sürgős a gumi, így megvárom az voltyre-t.
Válasz #1926. hozzászólásra

Nekünk azt mondták, hogy az újabb Belshináknak egy év után töredezik ki a körme. Olyan gumis mondta, akinek nem volt érdeke mellébeszélni, látta a régi 2006-os gép gumiját, amit cseréltünk le, ezért említette meg. Adott volna azt is, ha azt kérünk, de végül is a Pentas mellett döntöttünk, azt mondta, arra nem volt még panasz.
Üdv!
A megrendelt Voltyre gumi (15,5 R38) nagyon úgy néz ki, hogy nincs készleten a cégnek akivel kapcsolatban állok, de Belshina lehet, hogy lenne, holnap kapok választ.
Ha ideadják a Voltyre árában, akkor elfogadjam?
Van e különbség közöttük azon felül, hogy egyik orosz, a másik fehérorosz?
Válasz #1902. hozzászólásra
580/70R42-ben kifejezetten jó az ára a Firestone-nak, ha újban gondolkodsz. Van rá 4 év itthoni gyártói garancia. 158D a loadindexe > többet tud az Alliance, Taurusnál is. Átlagos teherbírásnál 1.2bar-ral elég üzemeltetni.
no Futi vett e mán gumót ?
felnit meg hágik megmérni nekém ...... ejej
Válasz #1922. hozzászólásra

Annak kint kell lenni az oldalán.
Válasz #1921. hozzászólásra
Én gyártási időt a régin sem találtam, mondjuk belülről nem néztem.
Válasz #1917. hozzászólásra
Szerintem régi beszerzés lehet. A gyártási időt feltétlenül nézd meg, előfordult már, hogy 8 éves gumit akartak újnak adni!
Válasz #1919. hozzászólásra

mondjuk hogy reálisnak hat
ki 220 axiál?
lehet leslágoltat kínálnak vigyázz oda
Válasz #1918. hozzászólásra
. Akkor valós lehet? De azért furi hogy taurus-tól-alliance-tól csak 10-20e. drágább??
Csak mert másik helyen 220 bruttó
Válasz #1917. hozzászólásra
ja
Szerintetek valós lehet a Michelin Agribib 340/85 R24 ára?ITT néztem. 140 brutto.
Válasz #1915. hozzászólásra
Nekem van, nem hibátlanok de használhatók.Ha gondolod legurulsz, megnézed és megegyezünk.
Üdv. 16,9r38 as gumit valaki esetleg nem tudna? Kellene 2 db hasznalhato.. Ha esetleg van vkinek erdekelne.. Köszi.
Válasz #1913. hozzászólásra
pontosan nem tudom de ránézésre ez a gumi méret a jó neki
Válasz #1908. hozzászólásra
Milyen széles a felnid???
Válasz #1911. hozzászólásra

Keresd meg a nyomás táblázatát a márkának.
Aztán abból lehet vakaródzni.... saját felelősségre....
sziasztok.....mi lenne a helyes nyomás 650/85/38 kerékben és ugyanakkora ikerkerékben?
Üdv! Keresek 700x12-es gumit nem tud valaki valami használhatót.Nem kell ujj.
Válasz #1908. hozzászólásra

Rá menne merthát rámegy az.
De ahhoz már persze nem optimális a 18as felnid.
Nézd meg a Firestonet is.
Japan technolodzsi az nem lehet olyan szar.
Válasz #1906. hozzászólásra
Nincs iker kerekem meg egyenlőre a rávaló is hiányzik és igazából 650-es már nem menne rá normálisan a felnire . így marab majd az 580-as valami nagy terhelésűben .
Válasz #1905. hozzászólásra
Fortisba csak pár nagy méret van.
Válasz #1903. hozzászólásra

Van a bktnak a 8000kg! terhelhetőségűje is a 3800 körüli alapgumihoz képest.
Nem köll?
Ikerkereked van?
Nem akarsz 650est rá venni inkább?
Akkor sem volt a leg olcsóbb mert lett volna ruszki gumikból jelentősen kevesebbért, de a jó gumik között tényleg olcsó volt.
Fuss benne egy kört, Agrimax FORTIS-t keressél aztán majd meglátod.
Milyen ár kitől?
Válasz #1900. hozzászólásra
Nem a legolcsóbb már de azért még árban az orosz gumikkal együtt mozog .
Válasz #1901. hozzászólásra
pontosan ez a méret amit írtál , jelenleg pirelli és taurus van rajta hátul jó állapotúak de a taurus válik fel úgy mint egy futózott gumi ezért ha az megadja magát szeretnék rá két új hátsót de lehet akkor kap két új elsőt is mert azok meg elég kopottasak már KB 40 %-osak lehetnek .
Válasz #1899. hozzászólásra

Milyen van rajta márka most, 580 70 42?
Vannak a magas árúak, Michelin, Continental, Kleber, Trelleborg, GoodYear,Vredestein.....ezektől azért el tud tántorodni az ember, sztem nem ezek közül fogsz venni
BKT Alliance Mitas Firestone........
Hát kitudja.......lehet gondolkozni ki mibe akar belefutni.
Az hogy mennyi garanciát adnak rá valamit elárul.
Hiába olcsóbb ha talajon rakás szar a vonóerő leadása ez meg a másik dolog.
Válasz #1899. hozzászólásra

Én 2011-ben Vettem a 260-as fergára két hátsót ebből, de a Fortis, leg erősebb változatát.
BKT Agrimax Fortis 650/85 R38.
2000üzemórán túl ment velük a gép igazából csak nehézmunkára volt használva szállítás ilyesmi nincs vele csak talaj. Jó guminak vélem, egyáltalán nem megy szét, nem repedezik nem szakad plusz semmi olyasmi ami megfordúl az ember eszébe esetleg, hogy hiba lehet.
Magas futója van meg nem is kopik. A másikon a Michelin gumi jobban kopott az hótziher!
Nagy súlyt is bírja könnyedén, eleve nehéz a traki is mert 124 mázsa, meg a függesztett rövidtárcsa közel 40 mázsa azzal is szaladgálunk időnként, igaz a kisebbik többet dolgozik ezzel az eszközzel, emez lazítózik meg 6,2-es tárcsázik jobban
Vennék újra, árban nemtudom most mit mutat de akkor nagyon kedvező volt, és még a leve sem híg
BKT gumikról mi a véleményetek ? Hosszú távon nagy teljesítményű gép nem teszi tönkre mint pl a Taurust ?
Válasz #1897. hozzászólásra
Igen, az.
Válasz #1895. hozzászólásra
t-16m?
Válasz #1895. hozzászólásra
Csak új gumik vannak
Üdvözletem!
9,5x32 használt gumi érdekelne, milyen árban lehet hozzájutni.
Kösz.
üdv mindenkinek!
forgalmazunk mezőgazdasági és pótkocsi gumiabroncsokat érdeklődni lehet a 06703952661-es telefonszámon
Válasz #1892. hozzászólásra
sinaopt.hu, arukereso.hu
Üdv urak!295/80/22,5 méretű gumit kormányzott kerékre hol lehet venni legócsóbban újat????????