Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
580/70R42-ben kifejezetten jó az ára a Firestone-nak, ha újban gondolkodsz. Van rá 4 év itthoni gyártói garancia. 158D a loadindexe > többet tud az Alliance, Taurusnál is. Átlagos teherbírásnál 1.2bar-ral elég üzemeltetni.
Válasz #1906. hozzászólásra
Nincs iker kerekem meg egyenlőre a rávaló is hiányzik és igazából 650-es már nem menne rá normálisan a felnire . így marab majd az 580-as valami nagy terhelésűben .
pontosan ez a méret amit írtál , jelenleg pirelli és taurus van rajta hátul jó állapotúak de a taurus válik fel úgy mint egy futózott gumi ezért ha az megadja magát szeretnék rá két új hátsót de lehet akkor kap két új elsőt is mert azok meg elég kopottasak már KB 40 %-osak lehetnek .
Milyen van rajta márka most, 580 70 42?
Vannak a magas árúak, Michelin, Continental, Kleber, Trelleborg, GoodYear,Vredestein.....ezektől azért el tud tántorodni az ember, sztem nem ezek közül fogsz venni
BKT Alliance Mitas Firestone........
Hát kitudja.......lehet gondolkozni ki mibe akar belefutni.
Az hogy mennyi garanciát adnak rá valamit elárul.
Hiába olcsóbb ha talajon rakás szar a vonóerő leadása ez meg a másik dolog.
Én 2011-ben Vettem a 260-as fergára két hátsót ebből, de a Fortis, leg erősebb változatát.
BKT Agrimax Fortis 650/85 R38.
2000üzemórán túl ment velük a gép igazából csak nehézmunkára volt használva szállítás ilyesmi nincs vele csak talaj. Jó guminak vélem, egyáltalán nem megy szét, nem repedezik nem szakad plusz semmi olyasmi ami megfordúl az ember eszébe esetleg, hogy hiba lehet.
Magas futója van meg nem is kopik. A másikon a Michelin gumi jobban kopott az hótziher!
Nagy súlyt is bírja könnyedén, eleve nehéz a traki is mert 124 mázsa, meg a függesztett rövidtárcsa közel 40 mázsa azzal is szaladgálunk időnként, igaz a kisebbik többet dolgozik ezzel az eszközzel, emez lazítózik meg 6,2-es tárcsázik jobban
Vennék újra, árban nemtudom most mit mutat de akkor nagyon kedvező volt, és még a leve sem híg
Válasz #1890. hozzászólásra Az még nincs lefutva igaz nem is megy sokat ott van az előző hsz-ban a felső képen repedés még nincs rajta az orosz gumi amit a 820-on lecseréltem 10 éves volt le is kopott szépen, kemény és repedezett volt a végén már a felninél is körbe volt repedve.
Válasz #1888. hozzászólásra
Teljesen mindegy KAMA,BARNAUL,BELSINA,.VOLTYRE egyforma mind.nekem egy 50-es MTZ-n van 15 éves TAURUS a MTZ820-on 3 hónapos Voltyre ég és föld a külömbség a két gumi közt öntisztulásban és kapaszkodó képességben no meg árban is
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék van e már valakinek tapasztalata vagy valami rálátása ezekre az új orosz "barnaul" gumikra? Más néven nem futottak ezek eddig?
de én, csak már van benne 2000óra, nem szembetűnő annyira de látszik, hogy kopott már valamennyit.
Lehet ezis 55mm volt újkorában nemtudom, de lehet több is akár.
Talán valamikor be is írtam ide amikor 2011-ben megvettem rá ezeket.
Amúgy megintcsak azt tudom mondani, hogy szemre a bkt-n van a legmagasabb futó ami az Xtra-n van.
3éves a gumi de fertelmes magas futója van még mostis.
Elől firestone van rajta amúgy.
A 6497-en is Firestone, az a magas sebességű valami de az újkorában is olyan kis futóval bírt mintha kopott lett volna hehe
nem is teccik szemre, előre is kéne két új Vredi, csakhát ezek is 3évesek még bőven jók.
Súllyal nem találkozni azt nem firtatják.
Firestone 1 mérésnél 10%al volt több a Mich.nél.
Biztos számít, oldalfalból hagynak ki vastagságot, kapaszkodókat 1 2t stb
4375 hozzászólás
Válasz #1902. hozzászólásra
580/70R42-ben kifejezetten jó az ára a Firestone-nak, ha újban gondolkodsz. Van rá 4 év itthoni gyártói garancia. 158D a loadindexe > többet tud az Alliance, Taurusnál is. Átlagos teherbírásnál 1.2bar-ral elég üzemeltetni.
no Futi vett e mán gumót ?
felnit meg hágik megmérni nekém ...... ejej
Válasz #1922. hozzászólásra
Annak kint kell lenni az oldalán.
Válasz #1921. hozzászólásra
Én gyártási időt a régin sem találtam, mondjuk belülről nem néztem.
Válasz #1917. hozzászólásra
Szerintem régi beszerzés lehet. A gyártási időt feltétlenül nézd meg, előfordult már, hogy 8 éves gumit akartak újnak adni!
Válasz #1919. hozzászólásra
mondjuk hogy reálisnak hat
ki 220 axiál?
lehet leslágoltat kínálnak vigyázz oda
Válasz #1918. hozzászólásra
Csak mert másik helyen 220 bruttó. Akkor valós lehet? De azért furi hogy taurus-tól-alliance-tól csak 10-20e. drágább??
Válasz #1917. hozzászólásra
ja
Szerintetek valós lehet a Michelin Agribib 340/85 R24 ára?ITT néztem. 140 brutto.
Válasz #1915. hozzászólásra
Nekem van, nem hibátlanok de használhatók.Ha gondolod legurulsz, megnézed és megegyezünk.
Üdv. 16,9r38 as gumit valaki esetleg nem tudna? Kellene 2 db hasznalhato.. Ha esetleg van vkinek erdekelne.. Köszi.
Válasz #1913. hozzászólásra
pontosan nem tudom de ránézésre ez a gumi méret a jó neki
Válasz #1908. hozzászólásra
Milyen széles a felnid???
Válasz #1911. hozzászólásra
Keresd meg a nyomás táblázatát a márkának.
Aztán abból lehet vakaródzni.... saját felelősségre....
sziasztok.....mi lenne a helyes nyomás 650/85/38 kerékben és ugyanakkora ikerkerékben?
Üdv! Keresek 700x12-es gumit nem tud valaki valami használhatót.Nem kell ujj.
Válasz #1908. hozzászólásra
Rá menne merthát rámegy az.
De ahhoz már persze nem optimális a 18as felnid.
Nézd meg a Firestonet is.
Japan technolodzsi az nem lehet olyan szar.
Válasz #1906. hozzászólásra
Nincs iker kerekem meg egyenlőre a rávaló is hiányzik és igazából 650-es már nem menne rá normálisan a felnire . így marab majd az 580-as valami nagy terhelésűben .
Válasz #1905. hozzászólásra
Fortisba csak pár nagy méret van.
Válasz #1903. hozzászólásra
Van a bktnak a 8000kg! terhelhetőségűje is a 3800 körüli alapgumihoz képest.
Nem köll?
Ikerkereked van?
Nem akarsz 650est rá venni inkább?
Akkor sem volt a leg olcsóbb mert lett volna ruszki gumikból jelentősen kevesebbért, de a jó gumik között tényleg olcsó volt.
Fuss benne egy kört, Agrimax FORTIS-t keressél aztán majd meglátod.
Milyen ár kitől?
Válasz #1900. hozzászólásra
Nem a legolcsóbb már de azért még árban az orosz gumikkal együtt mozog .
Válasz #1901. hozzászólásra
pontosan ez a méret amit írtál , jelenleg pirelli és taurus van rajta hátul jó állapotúak de a taurus válik fel úgy mint egy futózott gumi ezért ha az megadja magát szeretnék rá két új hátsót de lehet akkor kap két új elsőt is mert azok meg elég kopottasak már KB 40 %-osak lehetnek .
Válasz #1899. hozzászólásra
Milyen van rajta márka most, 580 70 42?
Vannak a magas árúak, Michelin, Continental, Kleber, Trelleborg, GoodYear,Vredestein.....ezektől azért el tud tántorodni az ember, sztem nem ezek közül fogsz venni
BKT Alliance Mitas Firestone........
Hát kitudja.......lehet gondolkozni ki mibe akar belefutni.
Az hogy mennyi garanciát adnak rá valamit elárul.
Hiába olcsóbb ha talajon rakás szar a vonóerő leadása ez meg a másik dolog.
Válasz #1899. hozzászólásra
Én 2011-ben Vettem a 260-as fergára két hátsót ebből, de a Fortis, leg erősebb változatát.
BKT Agrimax Fortis 650/85 R38.
2000üzemórán túl ment velük a gép igazából csak nehézmunkára volt használva szállítás ilyesmi nincs vele csak talaj. Jó guminak vélem, egyáltalán nem megy szét, nem repedezik nem szakad plusz semmi olyasmi ami megfordúl az ember eszébe esetleg, hogy hiba lehet.
Magas futója van meg nem is kopik. A másikon a Michelin gumi jobban kopott az hótziher!
Nagy súlyt is bírja könnyedén, eleve nehéz a traki is mert 124 mázsa, meg a függesztett rövidtárcsa közel 40 mázsa azzal is szaladgálunk időnként, igaz a kisebbik többet dolgozik ezzel az eszközzel, emez lazítózik meg 6,2-es tárcsázik jobban
Vennék újra, árban nemtudom most mit mutat de akkor nagyon kedvező volt, és még a leve sem híg
BKT gumikról mi a véleményetek ? Hosszú távon nagy teljesítményű gép nem teszi tönkre mint pl a Taurust ?
Válasz #1897. hozzászólásra
Igen, az.
Válasz #1895. hozzászólásra
t-16m?
Válasz #1895. hozzászólásra
Csak új gumik vannak
Üdvözletem!
9,5x32 használt gumi érdekelne, milyen árban lehet hozzájutni.
Kösz.
üdv mindenkinek!
forgalmazunk mezőgazdasági és pótkocsi gumiabroncsokat érdeklődni lehet a 06703952661-es telefonszámon
Válasz #1892. hozzászólásra
sinaopt.hu, arukereso.hu
Üdv urak!295/80/22,5 méretű gumit kormányzott kerékre hol lehet venni legócsóbban újat????????
Válasz #1890. hozzászólásra Az még nincs lefutva igaz nem is megy sokat ott van az előző hsz-ban a felső képen repedés még nincs rajta az orosz gumi amit a 820-on lecseréltem 10 éves volt le is kopott szépen, kemény és repedezett volt a végén már a felninél is körbe volt repedve.
Válasz #1889. hozzászólásra
De a 15 éves lefutott taurus hogyan kapaszkodhatna ha má lefutott közeli állapotos....
Válasz #1888. hozzászólásra
Teljesen mindegy KAMA,BARNAUL,BELSINA,.VOLTYRE egyforma mind.nekem egy 50-es MTZ-n van 15 éves TAURUS a MTZ820-on 3 hónapos Voltyre ég és föld a külömbség a két gumi közt öntisztulásban és kapaszkodó képességben no meg árban is
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék van e már valakinek tapasztalata vagy valami rálátása ezekre az új orosz "barnaul" gumikra? Más néven nem futottak ezek eddig?
Válasz #1886. hozzászólásra
Cégné meg a tárcsán... dobon ......
Válasz #1885. hozzászólásra
Személyautón én soksok éve csakis Vredestein gumikat használok és a család többi járművére is ilyeneket veszek.
Nekem vonzalmam van feléjük
Válasz #1884. hozzászólásra
Nemtom a nagyméret szériáik mit villantanak hosszútávon, de agressziven nyomul a cég világvezetők akarnak lenni
Válasz #1883. hozzászólásra
de én, csak már van benne 2000óra, nem szembetűnő annyira de látszik, hogy kopott már valamennyit.
Lehet ezis 55mm volt újkorában nemtudom, de lehet több is akár.
Talán valamikor be is írtam ide amikor 2011-ben megvettem rá ezeket.
Válasz #1881. hozzászólásra
De a bktt nem te vetted rá?
Válasz #1881. hozzászólásra
Ahogy ívelődne a gumi a 70mili síkba hozza biztos valamennyire
Válasz #1880. hozzászólásra
Érdekes, mert szemre ez látszik a legnagyobb futós guminak, meg szerintem azok között is van amúgy.
Meg csalóka mert ha nem középen mérem hanem oldal felé akkor van 70mm meg több is a futó magasság, de Te pont középen kérted
Válasz #1879. hozzászólásra
Többnek gondoltam párral
Heccikém!
Mámma reggel pontosan 7:01-kor megmértem neked a Traxiont!
54-55mm magas középen a futója!
A 3éves és kb 2000üzemórát futott BKT Agrimaxfortis-on 50körüli, szerintem ezen újkorában volt 60mm is a magasság
Válasz #1876. hozzászólásra
Amúgy megintcsak azt tudom mondani, hogy szemre a bkt-n van a legmagasabb futó ami az Xtra-n van.
3éves a gumi de fertelmes magas futója van még mostis.
Elől firestone van rajta amúgy.
A 6497-en is Firestone, az a magas sebességű valami de az újkorában is olyan kis futóval bírt mintha kopott lett volna hehe
nem is teccik szemre, előre is kéne két új Vredi, csakhát ezek is 3évesek még bőven jók.
Válasz #1874. hozzászólásra
Súllyal nem találkozni azt nem firtatják.
Firestone 1 mérésnél 10%al volt több a Mich.nél.
Biztos számít, oldalfalból hagynak ki vastagságot, kapaszkodókat 1 2t stb