Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok!
Gumivásárlás előtt állok 20,8xR34 méretben. De tanácstalan vagyok milyet is vegyek? Hallottam már ezt is azt is. A kínaitól az isten óvjon, a másik nem tisztítja a futófelületet stb. Kinek milyen márka jött be? Esetleg árat tud valaki írni? Köszönöm
Válasz #1622. hozzászólásra
1,5 éve mikor nézetm a krisztálra gumit néztem az Alliance gumikat is de 34-esben nagyon gyengék voltak a mostani protectorhoz képest .
Nekünk régebben beváltak a Taurusok így szeretnék ezután minden gépre azt tenni ha gumizni kell
Ekkorát vettünk Alliance-t. Pontos különbségre nem emlékszek, csak hogy sokkal többe került a Taurus. Ami helyett tettük az Alliance-t az is Taurus volt, nem mai gyerek, de azoknak a futója szép volt még, csak a vasat az sem állhatta így kihasadt az oldala.
18,4*34 Orosz Bčkčscsabŕn Farkasnŕl hirdette 170e Nŕlunk a Taurus 240brutto.Ami relativ jo mert Ůjfehérton 2 gumisnŕl is 270fele valamin 190+ŕfa. Azčrt elgondolkoztato hogy 4gumi egy kb 6čves Mtz re annyi,800e hogy jobb ha beleteszed potlŕsnak,s veszel egy ůjat. Agumis gyerek dörzsölte a markŕt,de mikor ezt emlitettem,lefagyott a mosoly. Kibaxott bosszanto hogy ezčrt a léčrt egy munkahelyen 1čvig dolgozni kell+hektŕrok termčse megy rĺ. Nagyon drŕgŕk az ipari termčkek. Egyik embernek 8330Jd re hŕtso gumi 6M volt a kettö.Azčrt ez kemčny ezčrt hŕzat /zakat/kapok.Nagyon dühitö.Valamint az a baj a sok behozott külföldi gčppel,hogy soknak kopott a kereke ,slehet az olcsobb kint,ha gumizni kell.
Üdv.!
Érdeklődnék, hogy tudja-e valaki, hogy mekkora a kerülete a 8.2xR20-as és a 11.2xR20 guminál? Vagyis mennyivel nagyobb kerületre a 11.2-es. Orosz gumik.
Válasz #1605. hozzászólásra
Köszönöm a választ. Nem ismerem a Kínai gumikat. Feltételezem Mitas vagy Taurusz gumik borsosabbak. Azért kérdem az árát mivel az eggyik traktort fel kellene öltöztetni, amit nem használok de jó lenne ha kisegítene szezonban, mikor nagy a nyomás. 4db 16,9-30 nak kellene rá menni, ha felraknám az ikerkerekeket akkor 8 db. 8db már egy kicsit zsebbe nyúlós invesztíció, tekintettel arra hogy a gépet csak ritkán használnám.
Válasz #1599. hozzászólásra
Szeretnék én is rákérdezni traktorgumi árakra: 16,9/80-30 10vagy 14 vásznas, 18,4/80-30 10vásznas vagy több. Lehet radiál gumi is. BKT gumik nem érdekelnek, csak más gyártól.
A goodyear az kemény gumi, szerintem de pont azért is bírja tovább kint a földeken. Száguldozni nem kell vele mert pattog a traki de tovább bírja szerintem!!
Válasz #1588. hozzászólásra
Nem fontos a márka a PR az legyen meg régi szerint legalább. A BKT-va van rossz tapasztalatom de a Mitas, Stomil, Petlas, Seha ezekkel megvagyok elégedve.
Ja és az árak azok még fontosak.
Fendt-et akarom újra gumizni mert elégé le van kopva elől hátul. Diagonál van rajta elől nyolc hátul tizenkét vásznas goodyear gumik vizont repedésnek még nyoma sincs . Amint néztem a Radiál jóval drágább és nem lehet tudni, hogy hány vásznasak. A gumisok azt mondták, hogy a Radiál sokkal hamarabb fárad és utána szétrepedezik.
4375 hozzászólás
Válasz #1624. hozzászólásra
20,8*34-es 14pr-es protector nevű indiai gumit használok a krisztálon eddig jó .
Sziasztok!
Gumivásárlás előtt állok 20,8xR34 méretben. De tanácstalan vagyok milyet is vegyek? Hallottam már ezt is azt is. A kínaitól az isten óvjon, a másik nem tisztítja a futófelületet stb. Kinek milyen márka jött be? Esetleg árat tud valaki írni? Köszönöm
Válasz #1622. hozzászólásra
1,5 éve mikor nézetm a krisztálra gumit néztem az Alliance gumikat is de 34-esben nagyon gyengék voltak a mostani protectorhoz képest .
Nekünk régebben beváltak a Taurusok így szeretnék ezután minden gépre azt tenni ha gumizni kell
Válasz #1621. hozzászólásra
Ekkorát vettünk Alliance-t. Pontos különbségre nem emlékszek, csak hogy sokkal többe került a Taurus. Ami helyett tettük az Alliance-t az is Taurus volt, nem mai gyerek, de azoknak a futója szép volt még, csak a vasat az sem állhatta így kihasadt az oldala.
Válasz #1620. hozzászólásra
Igen a 30-as meg a 42-es
Válasz #1617. hozzászólásra
A 480/70 R30 Taurus ebben a méretben az olcsók közül azt hiszem a legdrágább. Ezek a nyuszi méretei?
Válasz #1616. hozzászólásra
Ja csak nem biztos hogy jobb ha a veszel az reg jól bevált gép helyett egy új zsákba macskát .
Válasz #1616. hozzászólásra
Nekem ez 2 traktor ( nh 8870 meg a Zetor9540) +1 ápolókerék garnitúra a zetorhoz
Válasz #1615. hozzászólásra
Nekem jó a taurus is jópár gépen az van felénk és nem soknak jön fel a széle inkább csak a nagy gépeken
Válasz #1614. hozzászólásra
18,4*34 Orosz Bčkčscsabŕn Farkasnŕl hirdette 170e Nŕlunk a Taurus 240brutto.Ami relativ jo mert Ůjfehérton 2 gumisnŕl is 270fele valamin 190+ŕfa. Azčrt elgondolkoztato hogy 4gumi egy kb 6čves Mtz re annyi,800e hogy jobb ha beleteszed potlŕsnak,s veszel egy ůjat. Agumis gyerek dörzsölte a markŕt,de mikor ezt emlitettem,lefagyott a mosoly. Kibaxott bosszanto hogy ezčrt a léčrt egy munkahelyen 1čvig dolgozni kell+hektŕrok termčse megy rĺ. Nagyon drŕgŕk az ipari termčkek. Egyik embernek 8330Jd re hŕtso gumi 6M volt a kettö.Azčrt ez kemčny ezčrt hŕzat /zakat/kapok.Nagyon dühitö.Valamint az a baj a sok behozott külföldi gčppel,hogy soknak kopott a kereke ,slehet az olcsobb kint,ha gumizni kell.
Válasz #1614. hozzászólásra
engem csak is az nem érdekelne,mindegyiknek szétmegy a széle mielőtt még lekopna a köröm rajta
kléber az a jó
Ár érdekelne az alábbi méretekre csak is Taurus gumi érdekel .
580/70R42 , 480/70R30 , 18,4*38, 13,6*24, 9,5*48, 9,5*38
Üdv.!
Érdeklődnék, hogy tudja-e valaki, hogy mekkora a kerülete a 8.2xR20-as és a 11.2xR20 guminál? Vagyis mennyivel nagyobb kerületre a 11.2-es. Orosz gumik.
Válasz #1606. hozzászólásra
Rakjál a skodára vlm axióbibb cerexbibb omnióbibb ultrabibb radiálokat 8at hadnetaposson.......
Válasz #1598. hozzászólásra
Látom, Szaki már linkelt egy átváltót, én meg közben megkerestem, úgyhogy akkor már csak azért is beírom:
Ha a felni marad, akkor azonos átmérő mellett:
360/70R20 helyett a keskenyebb 320/85R20 = 12.4R20
420/70R30 helyett a keskenyebb 380/85R30 = 14.9R30
Tehát ha collosan van megadva a méret, akkor az a .../85-ös oldalfal magasságot jelenti.
A .../70-es méretnek nincs egy az egyben colos megfelelője.
:)http://eztnezdmeg.com/a-legviccesebb-reszegek-ezen-besirsz/
Válasz #1600. hozzászólásra
Itt le van irva mindegyik mérete,
kilehet keresgélni
http://www.belshinajsc.by/catalog/shiny-dlya-traktorov-i-selskokhozyaystvennykh-mashin/
találtam egy weboldalt, ahol átváltja a gumiméreteket, osszátok, vigyétek, vegyétek!tőlem:)))kalkulátor
Válasz #1606. hozzászólásra
szívesen, igen ennél csak drágábbak vannak újban
Válasz #1605. hozzászólásra
Köszönöm a választ. Nem ismerem a Kínai gumikat. Feltételezem Mitas vagy Taurusz gumik borsosabbak. Azért kérdem az árát mivel az eggyik traktort fel kellene öltöztetni, amit nem használok de jó lenne ha kisegítene szezonban, mikor nagy a nyomás. 4db 16,9-30 nak kellene rá menni, ha felraknám az ikerkerekeket akkor 8 db. 8db már egy kicsit zsebbe nyúlós invesztíció, tekintettel arra hogy a gépet csak ritkán használnám.
Válasz #1601. hozzászólásra
a legolcsóbb kínai gumi , ami 16,9/30 10 Pr-es az 105.550.-+ÁFA, a 14Pr-es ára 151.300.-+ÁFA
a 18,4/30 legolcsóbb 10 Pr-es kínai ára: 137.500.-+ÁFA
Válasz #1602. hozzászólásra
A "perrel" vigyázni, nem elég a szélességet átszámolni! Van egy Michelin katalógusom, abban benne van, majd megnézem a pontos váltót.
Válasz #1602. hozzászólásra
Köszönöm!
13,6*20 lesz az. de amúgy ott coll ban van megadva, tehát 25,4 el kell felszorozni úgy kapod meg mm-ben.
Szeretnék én is rákérdezni traktorgumi árakra: 16,9/80-30 10vagy 14 vásznas, 18,4/80-30 10vásznas vagy több. Lehet radiál gumi is. BKT gumik nem érdekelnek, csak más gyártól.
Köszönöm, akkor jóra gondoltam, a másikat sajnos én sem tudom.
420/85R38 a 16,9-38-as váltója, a másikat nem tudom
Válasz #1597. hozzászólásra
Segítsél már legyél szíves a 360/ 70*20 régi száma...????? és a 420/70*30 régi száma???(talán a 16,9*38)??
Válasz #1589. hozzászólásra
13,6-20 68.503.-+ÁFA, 16,9-38 127.559.-+ÁFA
Válasz #1594. hozzászólásra
Oroszból tudok 10 Pr-eset 226.377.-+ÁFÁ-ért
Válasz #1587. hozzászólásra
14,9-28 8 Pr Mitas 85.500.-+ÁFA/db, Alliance ugyanebben 86.300.-+ÁFA
16,9-38 Forestry356 14 Alliance 149 A8 TL 372.500.-+ÁFA/db
Sziasztok!
Valtra T-160-ra keresek jövő év eleji vásárlással két hátsó gumit:
mérete 20.8R38. Ha valaki tud jó ajánlatot tenni, várom!
Köszi!
Válasz #1585. hozzászólásra
A goodyear az kemény gumi, szerintem de pont azért is bírja tovább kint a földeken. Száguldozni nem kell vele mert pattog a traki de tovább bírja szerintem!!
Válasz #1588. hozzászólásra
Nem fontos a márka a PR az legyen meg régi szerint legalább. A BKT-va van rossz tapasztalatom de a Mitas, Stomil, Petlas, Seha ezekkel megvagyok elégedve.
Ja és az árak azok még fontosak.
Válasz #1590. hozzászólásra
Az helytelen.Olcsobb legyen az a tuti.Hehe.Tavaszra kéne.
Válasz #1589. hozzászólásra
tavasszal akarsz venni vagy most? csak mert ha tavasszal akkor a mostani árak tuti nem annyiak lesznek
13.6x20 árat valaki?16.9x38? 820-as mtz-ére kéne garnitura tavaszra.
Válasz #1587. hozzászólásra
milyen márka legyen?ragaszkodsz a goodyear-hez?
Válasz #1586. hozzászólásra
Hátul 16.9-38 12pr elől 14.9-28 8pr.
Válasz #1585. hozzászólásra
milyen méretű gumik vannak rajta?körbenézek,ha gondolod, hogy mennyi lenne nálunk
Válasz #1584. hozzászólásra
Fendt-et akarom újra gumizni mert elégé le van kopva elől hátul. Diagonál van rajta elől nyolc hátul tizenkét vásznas goodyear gumik vizont repedésnek még nyoma sincs . Amint néztem a Radiál jóval drágább és nem lehet tudni, hogy hány vásznasak. A gumisok azt mondták, hogy a Radiál sokkal hamarabb fárad és utána szétrepedezik.
Válasz #1583. hozzászólásra
Radiál trakira, diagonált rakodóra!! A radiál gumi sokkal puhább, kevesebb a vászonréteg az oldalfalában.
Mi a különbség a radiál és a diagonál abroncsok között?
Traktorra melyik jobb?
Válasz #1580. hozzászólásra
mivel új gumiról van szó, így alap!
Válasz #1580. hozzászólásra
Ott van a gumid az MTZ topikban
Válasz #1561. hozzászólásra
Belsővel együtt? Ha kifingik garit megoldod?
Válasz #1578. hozzászólásra
Kényszer megoldások - avagy gányolás-kókányolás a földeken
Volt valami kókányolásos topik, de nem találom, úgyhogy íme itt:
Válasz #1573. hozzászólásra
tömlővel együtt
Válasz #1575. hozzászólásra
a legolcsóbb orosz bruttó 38.000.-, belsővel együtt