Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.51 FtUSD394.94 FtCHF438.4 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én a kaposflexnél szoktam nagyon pofátlankodni... eddig bejött. Amúgy nálam remélem csak jövőre lesz esedékes. 6éves uniroyal-ok vannak elöl. Mikor vettem a trakit vadi újak voltak rajta. Minta még van rajtuk de nagyon kezdenek összerepedezni.
A hátsót a telekgerendási kiténél vettem az cseh mitas az elsőt meg a neten
valami gumis webáruházban az meg szerb mitas és ebben az árban ki is szállították.
A sok szĺz ha nak nem sok,de 42 ha szĺntň,meg egy kis legelövel elčg sok! Minden viszonylagos. A kombŕjnra is sok,mert ha azt nézed, 600e ft črt jň 20-25 ha tengerit vŕgsz BRUTTOBA INGYEN, HA A NETTOT NÉZZÜK,AMORTIZŔCIO, ÜZEMELTETÉS, MARADHAT RATA 10E/HA,AKKOR MEG 60HA A 2 DARAB KERÉKČRT MEG 120HA Vĺgol!Ez azčrt elgondolkoztatň!! szňval mik ŕrak? MTZ re?
Mtz-re 18,4*r34 es Taurus ĺrat tud valaki? Akŕr Agroszaki,a tököm bĺnja,csak ne legyen drŕga.Lassan tervben van 2db. Nŕlunk 240e/db felszerelve.Nade 38ezres tengerivel,2ha 1 gumi!! Igen felkopik az ŕla a gumisnak is,mert mindenki huzza nyůzza,ilyen termčnyŕr mellett!
Ha gyárilag 16,9x28 és 20,8x38as gumik voltak a trakin. És most hátra 580/70R38ak lettek rakva akkor előre milyeneket kellene tenni a 16,9x28asok helyére?
Nekünk azt mondták, hogy vannak méretek, amik valami oknál fogva drágábban vannak. De hogy mi ez az ok, arra pontosan nem tudtak válaszolni. Kerestük az olcsót.
Mi még nem kerestünk. Csak ha nagyon muszáj, akkor valamerre el kell majd indulni. Nem is érdeklődtünk nagy gumik iránt.
Csak nem haza akarsz vinni egy ződet?
Dehogy ritkább. végig kérdeztem az összes méretet 208r38, 520/x r38 580/x r38 a mérettel arányosan nőttek az árak... Egyik se volt kirívóan olcsóbb vagy drágább. A 20,8r38 lett volna legolcsóbb kb a 2/3a az 580asénak. De nagyot akartam, a lazítóval így is slippel ha kicsit nyirkos a teteje.
De lehet, hogy ritkább méret. Nekünk is az elsők olyanok, hogy jó ha egy két félét talál az ember belőle a piacon. Ráadásul abban a méretben a Taurus is méreg drága volt.
Hihetetlen olcsó ár én is 2012őszén vettem az 580r38as bkt-kat. Akkor körbetelfonáltam mindent... alkudoztam mindenhol nettó 600lett kettő. De ezek csak 38asok és keskenyebbek is.
Mi IKR-től vettünk bruttó 430-ért elsőket tavaly (kettő együtt). Alliance-t.
A hátsó kerék az 42-es felni ez biztos. Azokra a gumikra még rá se mertünk kérdezni.
Nekünk 620/valamennyi van rajta hátul. Megkérdezhetem még, hogy hol vetted? A futófelület nekünk még jó rajta, csak előttünk váltvaforgatós ekét cipelt alacsony nyomású gumival és az megrepesztette kicsit az oldalfalakat. Nem akarnánk lecserélni még ha nem muszáj, de fel kell készülni arra is. Van itt gumis, aki viszonylag jó pénzért rendesen besüti az oldalát, újra szövetezi, de készülünk a legrosszabbra.
Tavaly vettem a trakira két 580/70 r38 bkt-t. Nost a nyáron pedig 4db 14,9xr24 bkt-t. Edddig nagyobb panasz nincs rájuk, de majd 3-4 év múlva lehet óla komoly véleményt mondani. Szerintem ebben a olcsó árkategóriában eben guba... a legolcsóbbat kell megvenni, a picit dárgább se jobb semmivel. Mitasnak nagyon kotonvékonyak az oldalfalai szerintem. A Bkt egy hajszállal erősebbnek tűnik.
Bkt illetve Mitas gumival van valakinek tapasztalata? Illetve ha ezek "gagyik" akkor árba közel hasonlót vagy picit drágábbat mi az amit érdemes venni? 380 \ 85 R 28 a méret
4375 hozzászólás
Válasz #1523. hozzászólásra
BKtba nettó 162 a kaposflexnél. valmait lehet rjata biztosan finomítani de csodák nincsenek.
Válasz #1523. hozzászólásra
Én a kaposflexnél szoktam nagyon pofátlankodni... eddig bejött. Amúgy nálam remélem csak jövőre lesz esedékes. 6éves uniroyal-ok vannak elöl. Mikor vettem a trakit vadi újak voltak rajta. Minta még van rajtuk de nagyon kezdenek összerepedezni.
Válasz #1516. hozzászólásra
Ha valami jó árba találsz engem is érdekelne, mert a kleberek a 13. évüket élik.
Válasz #1521. hozzászólásra
így már értem, ez nem meglepő, mesélhetnék, de inkább hagyjuk....
Válasz #1520. hozzászólásra
A hátsót a telekgerendási kiténél vettem az cseh mitas az elsőt meg a neten
valami gumis webáruházban az meg szerb mitas és ebben az árban ki is szállították.
Válasz #1512. hozzászólásra
ezt hol nézted mond már meg, mert kissé "érdekes" árak
Válasz #1518. hozzászólásra
Új mitas.
Válasz #1517. hozzászólásra
márka?új vagy használt?
Válasz #1513. hozzászólásra
Mire vagy kíváncsi?
Válasz #1515. hozzászólásra
ok! Köszi az infót!
Válasz #1504. hozzászólásra
480/70R28 Nekem ez van elöl gyárilag, és a 580/70R38 hátul.
Köszi. Nekünk 620 szélesek vannak fent.
milyet is?
Megnéztem a méreteket és a pontos árat 20.8R42 297e nettó/db
az első 16.9R30 102e nettó/db.
Válasz #1510. hozzászólásra
ha jó a seha és a 14,9R28as méret bruttó 102.750.-ért tudok adni
Válasz #1503. hozzászólásra
14,9 R28 elvileg ugyanaz nem?
Senki semmit nem tud erről a gumisról?
Ůgy értem bérmunkŕba!/ Vagy ingyen hízlakok 2-3 bikŕt 1-2 čvig! ,s sorolhatnŕm az arŕnytalansŕgokat!
Válasz #1506. hozzászólásra
A sok szĺz ha nak nem sok,de 42 ha szĺntň,meg egy kis legelövel elčg sok! Minden viszonylagos. A kombŕjnra is sok,mert ha azt nézed, 600e ft črt jň 20-25 ha tengerit vŕgsz BRUTTOBA INGYEN, HA A NETTOT NÉZZÜK,AMORTIZŔCIO, ÜZEMELTETÉS, MARADHAT RATA 10E/HA,AKKOR MEG 60HA A 2 DARAB KERÉKČRT MEG 120HA Vĺgol!Ez azčrt elgondolkoztatň!! szňval mik ŕrak? MTZ re?
Válasz #1505. hozzászólásra
Mi abban a sok? Egy kombájn gumi 600000 forint!Az hány heki?
Mtz-re 18,4*r34 es Taurus ĺrat tud valaki? Akŕr Agroszaki,a tököm bĺnja,csak ne legyen drŕga.Lassan tervben van 2db. Nŕlunk 240e/db felszerelve.Nade 38ezres tengerivel,2ha 1 gumi!! Igen felkopik az ŕla a gumisnak is,mert mindenki huzza nyůzza,ilyen termčnyŕr mellett!
Válasz #1503. hozzászólásra
Ha gyárilag 16,9x28 és 20,8x38as gumik voltak a trakin. És most hátra 580/70R38ak lettek rakva akkor előre milyeneket kellene tenni a 16,9x28asok helyére?
És az Oláh nevezetű webes gumisról hallott valaki valamit mert ott láttam újba ezt a méretet amit keresek 380/85 R28 Firestone 122 ezer nettó !
Válasz #1500. hozzászólásra
sok a haver,egyik szólt hogy nézzek körül
Válasz #1499. hozzászólásra
Nekünk azt mondták, hogy vannak méretek, amik valami oknál fogva drágábban vannak. De hogy mi ez az ok, arra pontosan nem tudtak válaszolni. Kerestük az olcsót.
Válasz #1494. hozzászólásra
Mi még nem kerestünk. Csak ha nagyon muszáj, akkor valamerre el kell majd indulni. Nem is érdeklődtünk nagy gumik iránt.
Csak nem haza akarsz vinni egy ződet?
Válasz #1498. hozzászólásra
Dehogy ritkább. végig kérdeztem az összes méretet 208r38, 520/x r38 580/x r38 a mérettel arányosan nőttek az árak... Egyik se volt kirívóan olcsóbb vagy drágább. A 20,8r38 lett volna legolcsóbb kb a 2/3a az 580asénak. De nagyot akartam, a lazítóval így is slippel ha kicsit nyirkos a teteje.
Válasz #1493. hozzászólásra
De lehet, hogy ritkább méret. Nekünk is az elsők olyanok, hogy jó ha egy két félét talál az ember belőle a piacon. Ráadásul abban a méretben a Taurus is méreg drága volt.
Válasz #1493. hozzászólásra
a 600ba nálam talán még benne volt egy használt belső és a szerelés. De ezek nem nagy tétel.
Válasz #1495. hozzászólásra
A bkt is 8pr-s csak.
Válasz #1492. hozzászólásra
Az első az szerb minas annyi szépség hibája van,hogy
8 pr-es lehet gyenge lesz.
Válasz #1492. hozzászólásra
én is keresnék 580/70x42-t 2db-ot jonira
Válasz #1491. hozzászólásra
Hihetetlen olcsó ár én is 2012őszén vettem az 580r38as bkt-kat. Akkor körbetelfonáltam mindent... alkudoztam mindenhol nettó 600lett kettő. De ezek csak 38asok és keskenyebbek is.
Válasz #1489. hozzászólásra
Mi IKR-től vettünk bruttó 430-ért elsőket tavaly (kettő együtt). Alliance-t.
A hátsó kerék az 42-es felni ez biztos. Azokra a gumikra még rá se mertünk kérdezni.
Válasz #1490. hozzászólásra
2012 december.Még újak.
Válasz #1485. hozzászólásra
Mikori ár??? Ezzel még agroszakit is kifekteted alighanem!
Válasz #1488. hozzászólásra
Holnap megnézem a méretét 42 a felni szerintem.Az elsőket a neten
a hátsót meg a kitétől vagy fordítva.Az első se volt
drága bruttó 110/db
Válasz #1487. hozzászólásra
Nekünk 620/valamennyi van rajta hátul. Megkérdezhetem még, hogy hol vetted? A futófelület nekünk még jó rajta, csak előttünk váltvaforgatós ekét cipelt alacsony nyomású gumival és az megrepesztette kicsit az oldalfalakat. Nem akarnánk lecserélni még ha nem muszáj, de fel kell készülni arra is. Van itt gumis, aki viszonylag jó pénzért rendesen besüti az oldalát, újra szövetezi, de készülünk a legrosszabbra.
Válasz #1486. hozzászólásra
Igen a kettő,de a méretét nem tudom fejből.
Válasz #1485. hozzászólásra
Összesen a kettő? Milyen méretben?
Válasz #1484. hozzászólásra
Aszem bruttó 600e
Válasz #1483. hozzászólásra
Ha nem túl indiszkrét a kérdés, a hátuljára mibe fájt a kettő?
Válasz #1477. hozzászólásra
Én mitast vettem a 8200 jd-re hátul cseh elől szerb mitas.Eddig
jónak tűnik.
Válasz #1481. hozzászólásra
kérdés, hogy ha nem jön be, megéri kidobnod 100ezret darabjáért?!
Erről a fajta gumiról tudtok-e valamit mondani?
http://www.sinaopt.com/gumi-webaruhaz/termekek.html?keresendo=15%2C5-38+barnaul
Válasz #1479. hozzászólásra
Tavaly vettem a trakira két 580/70 r38 bkt-t. Nost a nyáron pedig 4db 14,9xr24 bkt-t. Edddig nagyobb panasz nincs rájuk, de majd 3-4 év múlva lehet óla komoly véleményt mondani. Szerintem ebben a olcsó árkategóriában eben guba... a legolcsóbbat kell megvenni, a picit dárgább se jobb semmivel. Mitasnak nagyon kotonvékonyak az oldalfalai szerintem. A Bkt egy hajszállal erősebbnek tűnik.
BKT kicsivel olcsóbb, új kellene?
Bkt illetve Mitas gumival van valakinek tapasztalata? Illetve ha ezek "gagyik" akkor árba közel hasonlót vagy picit drágábbat mi az amit érdemes venni? 380 \ 85 R 28 a méret
Erről tapasztalat, vélemény valakinek:?
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/4367423/Figyelem-Selejt-es-Javitos-Gumiabroncsot-felvasarolok-Az-orszag-egesz-teruleterol.html