Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A nagygépre hátra BKT gumi került.
igaz még nem ment sokat, de ősszel a betonkemény fődönnagy slippel dolgozott a lazító előtt a traktor, 90hektár lazítás után a futók tetején a méret még mindig hibátlan szóval nem kopott a gumi semmit.
Jövő őszre hoszabb tapasztalataim lesznek erre, de jónak tűnik.
Cimboráknak Fliegl kocsin van aztmondják ottis jó soksokéve
Válasz #960. hozzászólásra
engem nem tizes erdekel hanem 11,20:(ha tudsz ilyet szoljal es ird le az arat es hogy hova menjek erte,remelem kozel laksz hozzam:)
sziasztok
rába steigerre szeretnék gumit venni újat bruttó 540 ért van orosz f81 mint 172 a8 terhelhetőség mond ez nektek valamit vagy lehet ennél jobb ajánlatot találni szerintetek kit érdemes megkeresni ezzel?
mikor az új kombájnt vevő sikkasztómasterok 99%a nem képes rendes gumit venni rá akkor én mi a becsületesek hol engedhetnénk meg ezt magunknak E hee!???????
Tisztelt Kollegák,
Ismeri valaki a "Vida" márkát? Miféle gumi az?
15,5 MTZ guminak a korábban írt 400/70-es mérete valóban váltóméret vagy csak hasonló és fel lehet rakni?
Köszönöm
Üdv!
Én nem konkrétan traktor gumi után érdeklödnék hanem tudja-e valaki hogy a 9.00x20-as potkocsi gumit mivel lehet(ne) helyetesíteni mert nem találtam méretváltot amiböl esetleg kilehetne olvasni.Teherautóé vagy peres lenne az ideális.Ja és 10-12PR kell.
4375 hozzászólás
madaraszgumi.hu
Válasz #968. hozzászólásra
Igazi élvezet, kipróbálnád?
nézz rá a kaposflex.hu oldalra van uj 78.ért bruttó
BKT-t ki forgalmazza? Hol érdemes megkérdezni?
Igen!
A nagygépre hátra BKT gumi került.
igaz még nem ment sokat, de ősszel a betonkemény fődönnagy slippel dolgozott a lazító előtt a traktor, 90hektár lazítás után a futók tetején a méret még mindig hibátlan szóval nem kopott a gumi semmit.
Jövő őszre hoszabb tapasztalataim lesznek erre, de jónak tűnik.
Cimboráknak Fliegl kocsin van aztmondják ottis jó soksokéve
Válasz #966. hozzászólásra
Nézd meg a BKT-t is mert elég jónak mondják és jó áron is...
én csak annyit mondok, h a GOOGLE a barátod
Válasz #965. hozzászólásra
igazad van.................hogy ez nemjutott eszembe:).amugy jo moderatorkent okosakat beszolni???
Sziasztok! Lesz 2db Taurus 15,5 R38-as kb. 30%-os gumim eladó. Szerintetek menyiért lehetne eladni öket?
Üdv.
Tudna nekem vki tapasztalatokat mirni hogy mtz-re 11,2-20 gumit milyet vegyek?
milyen márkájú a jobb s hol lehet a legolcsóbban megkapni?
Válasz #964. hozzászólásra
Gumikereskedőnél.............például
hol keresek ilyen traktor5gumit???ha tudtok cimet adni szivesen veszem:)
?????????????????
utb trakim van a felni targytalan,mert nem passzol ra
Válasz #960. hozzászólásra
engem nem tizes erdekel hanem 11,20:(ha tudsz ilyet szoljal es ird le az arat es hogy hova menjek erte,remelem kozel laksz hozzam:)
Válasz #959. hozzászólásra
nekem van
mintha nemvolna elado az arutok.......................ezert tart ott ahol az orszagokot:)
11,20/w 10-28 ez a meret erdekelne,es hogy mennyiert.....elore is koszonom
Hivd az elöbbi számot.
Sziasztok.
Ha valaki tudna normális áron 5,5*16-os gumit.... megköszönném ha szólna.
Üdv.
Érdeklöd meg itt is.
06-57.460-106.
Szücs Károly.
sziasztok
rába steigerre szeretnék gumit venni újat bruttó 540 ért van orosz f81 mint 172 a8 terhelhetőség mond ez nektek valamit vagy lehet ennél jobb ajánlatot találni szerintetek kit érdemes megkeresni ezzel?
Válasz #952. hozzászólásra
annyikat nem adunk érte há holmá-----
mikor az új kombájnt vevő sikkasztómasterok 99%a nem képes rendes gumit venni rá akkor én mi a becsületesek hol engedhetnénk meg ezt magunknak E hee!???????
Válasz #950. hozzászólásra
nem óccsó,miska fölött bőven ,felnistöl nem elég a 10 ezer öjró
E-516 kombájnkerék jó rá felnistől de az átmérője kissebb pár cm-el.
Válasz #949. hozzászólásra
és akkor mi a megoldás ha kell 1 ilyesmi?
Válasz #947. hozzászólásra
1050-es kombájnkerék
Válasz #946. hozzászólásra
Senki nem ismeri?
ilyen gumit honnét lehetne?.... nem sokért,......... hanem kevésért
Tisztelt Kollegák,
Ismeri valaki a "Vida" márkát? Miféle gumi az?
15,5 MTZ guminak a korábban írt 400/70-es mérete valóban váltóméret vagy csak hasonló és fel lehet rakni?
Köszönöm
Üdv!
Én nem konkrétan traktor gumi után érdeklödnék hanem tudja-e valaki hogy a 9.00x20-as potkocsi gumit mivel lehet(ne) helyetesíteni mert nem találtam méretváltot amiböl esetleg kilehetne olvasni.Teherautóé vagy peres lenne az ideális.Ja és 10-12PR kell.
Válasz #937. hozzászólásra
ha gondodlod van egy jó állapotúm használtban 8pr-es .
Válasz #942. hozzászólásra
br.-net.?
Válasz #941. hozzászólásra
158 most akciózza a mischlen
Válasz #935. hozzászólásra
hali használtba van 16,9-28 földmunkagép gumid? ha nincs az se gond, újra 1 árat mondanál?
Válasz #935. hozzászólásra
Mtz 82-re előre orosz és taurst mennyiért adsz?
Válasz #938. hozzászólásra
Jogos a kérdés,de csak ez van rajta.(ZT-323)
Válasz #924. hozzászólásra
Mennyi a PR-e ennek a guminak.
Egy darab 18.4x34-es külső kellene.Ha valaki tud olcsó új gumit?(drágát én is tudok)
Válasz #922. hozzászólásra
13.6R20 Nálad mennyibe kerül!
IGEN ez mind új gumi!!!!!!!
16.9R30 14pr 115.000+fa
Sziasztok Keresek MTZ-82-eshez keskeny sorművelő kereket.Komplett kellene 2 db Ha valahol tudtok reagáljatok.Köszi
Válasz #924. hozzászólásra
Ez újonnan ennyi???? ,ez a rába gumi mérete.
Válasz #930. hozzászólásra
16.9R30 van elöl erre is van árad,mert nekem komplett garnitúra kellene.
megnéztem váltómérete 20.8-42 nek amit írtam!
Olyan van,hogy 620/70R42 259.000+fa török! Olyan mint a Petlas!!!!
Válasz #926. hozzászólásra
Hali
20.8R42 is van?
Válasz #926. hozzászólásra
Ennyiért tovább is adod ? Gari van rá ?
igen! Most néztem meg ennyiért kapom!