Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az a másik legnagyobb baj, hogy annak a xarházi népnek ki van nyalva a 3,14csája is fentről...................ha nem így lenne, nem is itt lennének már.........
Ne kapjad fel a vizet a tanuló pénzt mindenki megfizeti egyszer sajna, nagyon tudják mondani itt sokan hogy mit kellene meg hogyan. Vigyázz arra hogy lét senkinek előre de legalább kétszer ellenőrizni ha lehet mindenkit. Megértelek hogy próbáltál volna spórolni, csak sok a
tetű ebben az országban sajna, akik az egyszerű embert átvágják!!! Nyomjad is fel őket csak az gond hogy az internetes bűnözőket nehezen kerítik elő!!!
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/Mezogazdasagi-20-8x34-800-65x32-16-9x38-600-65x34es-kedvezo-aron/20110909-1724671/
parancsolj, többek között ezek is ők
Röviden csak annyi, hogy egyeztettünk hogy milyen méret kell, ő kerített olyat, elindította a futárt, én elutaltam a pénzt, aztán vártam....vártam, most se pénz se gumi, a telót nem veszik fel. Feljelentettem őket tegnap, most várhatják az egyenruhásokat-hogy rohadjanak meg
Válasz #829. hozzászólásra
Nekem van 20 collos felnim eladó....(HW-8011-re való).
Benne van a tömlő, védőszalag, sőt a külső is, csak azok
kopottak. Ezekkel összetudod rakatni a gumijaidat....
Minden szépet elmondanak, meg hogy a futár már úton van a gumikkal, közbe meg sehol semmi! Hírdetik magukat itt az oldalon is több néven és tel. számmal, de egy cég az összes!Ma feljelentettem őket, remélem még időben figyelmeztetek 1-2 gazdatársat, nehogy hasonlóképpen járjon mint én
Helló mindenkinek! Egy kis figyelmeztetést szeretnék közzé tenni: A mezőszemerei használt gumisnak nehogy bedőljetek, kamu az egész!!! Tróger .... banda, a pénzt lenyúlják gumi meg sehol. Sajnos megtapasztaltam saját bőrömön
4 db új tömlős gumi volt azok miatt vettem meg ,de a román pótokra nem igazán jó a HW felni és lecseréltük román felnire , azt mondták 80 as HW ra való , de holnap lemérem a szélességét és le is fotózom, ár meg annyi amennyit adsz érte mert nekem úgy sincs rá szükségem .
4375 hozzászólás
Válasz #874. hozzászólásra
Mennyiért?
Válasz #873. hozzászólásra
20,8*34-esről lenne szó de 14 PR-es szóal bitang erős de még életemben nem hallotam erről a márkáról
Válasz #872. hozzászólásra
Nekem azt mondta a gumis hogy Indiai
Válasz #871. hozzászólásra
Azt latom, hogy ez is kinai...
Érdeklődnék kinek van tapasztalata vagy hallot-e már a Protector gumikról .
Válasz #867. hozzászólásra
Köszönöm a pozitív hozzászólást, sajna ez van, de biztatnak a rendőrök mert valós a név és cím utánanéztek. Innentől rajtuk múlik elsősorban....
Válasz #868. hozzászólásra
Igazad van,de nem egyszerű ezenn a dolgon változtatni.De ha figyelted a főnököt azt mondta ha nincs meló nincs lé!!! Nekem ez tetszik!!
Válasz #867. hozzászólásra
Az a másik legnagyobb baj, hogy annak a xarházi népnek ki van nyalva a 3,14csája is fentről...................ha nem így lenne, nem is itt lennének már.........
Válasz #866. hozzászólásra
Ne kapjad fel a vizet a tanuló pénzt mindenki megfizeti egyszer sajna, nagyon tudják mondani itt sokan hogy mit kellene meg hogyan. Vigyázz arra hogy lét senkinek előre de legalább kétszer ellenőrizni ha lehet mindenkit. Megértelek hogy próbáltál volna spórolni, csak sok a
tetű ebben az országban sajna, akik az egyszerű embert átvágják!!! Nyomjad is fel őket csak az gond hogy az internetes bűnözőket nehezen kerítik elő!!!
Jó szándékkal írtam ide hogy nehogy más is megszívja ti meg leálltok észt osztani
kössz de az van bőven nem kérek többet
Válasz #862. hozzászólásra
De nagyon okos vagy hallod, jelentkezhetnél a szerencsekerékbe is
Válasz #862. hozzászólásra
Attól, mert valakinek JD-e van nem mindig egyenlő az.............
Válasz #853. hozzászólásra
hoci gumi aci lóvé, papa!!! Hány éves vagy te hogy még hiszel a mesékben
Válasz #853. hozzászólásra
ehhez azért balf@sznak kell lenni rendesen.
Válasz #858. hozzászólásra
Hódmezővásárhely
Válasz #858. hozzászólásra
bocs félreméztem
Tudna valaki 12.4xR28 vagy 13.2xR28 méretű használt traktorgumi és mennyiért?
Válasz #857. hozzászólásra
Mindenképpeen, különben merre laksz?
Válasz #852. hozzászólásra
0.6.3.0.9.8.3.2.5.4.1. holnap csörgess meg, ha érdekel...
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/Mezogazdasagi-20-8x34-800-65x32-16-9x38-600-65x34es-kedvezo-aron/20110909-1724671/
parancsolj, többek között ezek is ők
név tel. szám kell???
esetleg rendelnél???
hírdetik magukat azóta is, itt is
Válasz #849. hozzászólásra
Röviden csak annyi, hogy egyeztettünk hogy milyen méret kell, ő kerített olyat, elindította a futárt, én elutaltam a pénzt, aztán vártam....vártam, most se pénz se gumi, a telót nem veszik fel. Feljelentettem őket tegnap, most várhatják az egyenruhásokat-hogy rohadjanak meg
Válasz #844. hozzászólásra
Elérhetőséget tudnál írni.
Válasz #846. hozzászólásra
ződ-sárgára kellett volna előre, most meg műszakira
Válasz #848. hozzászólásra
fasza
Válasz #845. hozzászólásra
meséld már el részletesen
Válasz #846. hozzászólásra
14,9 R28 avagy 420/70 r28
Válasz #843. hozzászólásra
Jó lenne eltakarítani innen őket, legalább más kolléga ne szívja meg....
Válasz #845. hozzászólásra
Milyen mérettel húztak le ?
Sajnos igen, én is így jártam. Nem olvastam vissza eleget a topicba
Nekem van 20 collos felnim eladó....(HW-8011-re való).
Benne van a tömlő, védőszalag, sőt a külső is, csak azok
kopottak. Ezekkel összetudod rakatni a gumijaidat....
Válasz #841. hozzászólásra
És még mindig engedik hirdetni őket.. ez az oldal felelőssége is!
Válasz #840. hozzászólásra
Vegyél újat és az ár tükrözi a minőséget....
Válasz #839. hozzászólásra
Jópárszor levolt már írva itt a fórumon , hogy ezek szemét csalók,és még mindíg találnak verebet.
Minden szépet elmondanak, meg hogy a futár már úton van a gumikkal, közbe meg sehol semmi! Hírdetik magukat itt az oldalon is több néven és tel. számmal, de egy cég az összes!Ma feljelentettem őket, remélem még időben figyelmeztetek 1-2 gazdatársat, nehogy hasonlóképpen járjon mint én
Helló mindenkinek! Egy kis figyelmeztetést szeretnék közzé tenni: A mezőszemerei használt gumisnak nehogy bedőljetek, kamu az egész!!! Tróger .... banda, a pénzt lenyúlják gumi meg sehol. Sajnos megtapasztaltam saját bőrömön
Moderátor által módosítva: 2015-04-07 14:09:22
20,8*34 es ikerkerekes rába gumi érdekelne 2 darab jó állapotú
Na mégegyszer http://www.agroinform.com/aprohirdetes/650-75-32/20110805-1613614/
Itt van ha érdekel.
Válasz #834. hozzászólásra
köszi egy havernak kellene,de ne ilyen ....s átbaszás
Moderátor által módosítva: 2015-04-07 16:00:56
Én tudok egy ismerősömnek 1 continentalt és 1 taurust
ha érdekel megkérdezhetem mennyi az ára??
Válasz #831. hozzászólásra
Jászberény emailcimem ficzere@pr.hu ott megtárgyaljuk .
keresnénk 650/75x32-es kombájngumit
Válasz #830. hozzászólásra
365/80/20 Kormoran zsír új!Ezért is sajnálnék megválni tőle.Bár most ha eladnám hosszú távon biztos jobban járnék.
Te merre laksz?
Nem tudom lessze 22.5 felni meg mikor neked ami van gumid mi A MÉRETE?
Válasz #824. hozzászólásra
Esetleg te nem adod el a felniket?
Válasz #827. hozzászólásra
megnéztem , nem lehet tömlő nélkülit rátenni
Válasz #826. hozzászólásra
4 db új tömlős gumi volt azok miatt vettem meg ,de a román pótokra nem igazán jó a HW felni és lecseréltük román felnire , azt mondták 80 as HW ra való , de holnap lemérem a szélességét és le is fotózom, ár meg annyi amennyit adsz érte mert nekem úgy sincs rá szükségem .
Válasz #802. hozzászólásra
???