Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok!
Tud-e valaki nekem segíteni?Érdekelne hogy a 13,6 -20-17 gumiabroncsnak/mtz-952-es első kerék gumija/ van-e, és ha van akkor mi a váltómérete! Válaszokat előre is köszönöm!!!
Sziasztok!
Van egy eladó közel 6-7 éves Good Year 16.9R28 méretű gumiabroncsom, még újnak mondható mert nem volt használva.
Ha érdekelne valakit keressen ezen a számon 06 30 68 48 309 vagy email-en hegedusjozsef.mgv@freemail.hu
Szolnok megyében található
Egy öreg bácsi ismerősömnek eldutrrant a superzetorján a hátsó gumi. Ha esetleg valaki valhol tud 14.9-28as gumit 1db ot ami még használható akkor megköszönném az infót.
Szia.
Én csináltam igen! Lényeg hogy 30%körülire kell keverni az oldatot, többiek mondták hogy 25%-nál sem fagy meg soha, tehát 100liter vízhez 25kg kalciumklorid anyag kell(1zsák=25kg általában)
Én csináltam egy abroncsos hordót, ami meglett töltve vízzel beleszórtam a megfelelő mennyiségű anyagot jól összekavartam hogy teljesen feloldódjon. Hegesztettem rá egy csapot egyik aljára illetve egy kis csonkot a tetejére. A csonkra tömlőt húzol amit én szabályzott levegővel(3BAR ennyit kényelmesen bír az abroncsos hordó 2mm-es fala van plusz abroncsmerevítések)
A csapról a gumitömlő megy a szelepre amit kitekersz tőből hogy a nagy lyuk legyen rajta, vízszelepnek hívják szakszerűen.
Aztán a feltöltendő kerekedet leereszted rácsatlakozol a tömlővel és elkezded nyomatni kompresszorral a hordót.
Ja igen a kimenő ágon a csapot megnyitod. Ahogy megy bele a víz úgy fújja fel magát a gumid szépen, végén nyomást kiegyenlíted levegővel tehát beállítod azt amennyire szeretnéd hogy legyene a kerekek.
Nagyon nagy súlyt jelent ez!!!
Ja és a gumi nemlehet tele sosem!!! 3/4-ed vagyis 75%-ig tölthető fel, különben azt a nagy víztömeget folyamatosan forgatnia kellessz a gépnek és megüti a hajtásodat.
ŰPótsúlyozás céljából víz-fagyálló keverékkel töltött-e már fel valaki kereket? Tudnátok tanácsot adni, mi a menete, mire kell figyelni, mi kell hozzá?
Madarász gumi Mezőberény!
Én ezt ismerem.
Keress rá van honlapjuk is gyorskeresővel mindennel, kidobja ha van olyan méretben ami Neked kell.
Ha más márka van akkor azokat is.
Ajánlom, hogy nézd meg a Rosava gumikat!
Nagy kombájnra vettem idén előre, betyár bitang vastag erős gumi!
Grűn még régebben használja!
Jó árban volt nagy terhelés indexel
Válasz #899. hozzászólásra
Üdv!Petlas (török)gumit nézd meg,olcsóbb mint az orosz,és a gumisok szerint jobb is.Nekem egy éve van fent,semmi baja igaz hogy csak kultíz+permetez.Ami tetszik,hogy nem ráz.
Az oldala szinte minden bordánál kirepedezik,és ha jól tudom ez diagonál gumi.Egyik ismerősöm vett kb 10 éve egy bolgár mtz azon ilyen gumik voltak kb 2 évet bírt ki.
Azt nem lehetne a topic nevébe és az apróhirdetésekbe bele fűzni hogy ...?
A használt gumi ,ha nem ismerőstől veszünk akkor 99% átbaszás emberek !!! Ha ....tól veszed akkor 100% Tehát csak személyesen intézd , és aztán fizess csak , ha meglátod , hogy .... , azonnal FUSS EL !!!
100 szor vennék ukrán , orosz , vagy mondjuk egy olcsóbb BKT gumit mint használtat idegentől.
Sziasztok
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok,hogy Taurus Point 7 360/70 R20 gumit vagy u.e méretbe más márkába kivéve Orosz gumit. Nem tudtok valahol elfekvőbe? Új vagy 70-100%-at.Előre is köszi
Amúgy a Goodyear OPTITRAC az jó gumi? Mert most continental van fent és nem nagyon vagyunk vele megelégedve Nem kopik hanem a mintái így foszlanak szét darabokba most lesz 4. éves 2300üó.
Igen első kerék.Hát most a hátsó nem lesz cserés és valahol láttam hogy a 420 gumi olcsóbb ugyanabban a méretben mint a 380as ezért gondoltam hogy átlehetne cserélni ha felmenne a felnire.A hátsón meg 480/85 R38 van arra mekkora menne fel? 520as?
380as felnire a 420as gumi fel tud menni? ha a paraméterei ugyan azok csak a szélessége más.Tehát 380/85 R28 van most rajta és 420/85R28 lenne rá rakva ha rámenne
4375 hozzászólás
Válasz #924. hozzászólásra
Új ?
Voltyre 175.000+fa
Válasz #922. hozzászólásra
20,8*34-esed van ?
Nálam !! szétnézek és teszek fel árakat!
Válasz #920. hozzászólásra
Köszi szépen!!!Csak még egy kérdés.Hol ennyi?
Orosz 65+fa
340/85R20 vagy 380/70R20
Sziasztok!
Tud-e valaki nekem segíteni?Érdekelne hogy a 13,6 -20-17 gumiabroncsnak/mtz-952-es első kerék gumija/ van-e, és ha van akkor mi a váltómérete! Válaszokat előre is köszönöm!!!
Sziasztok!
Van egy eladó közel 6-7 éves Good Year 16.9R28 méretű gumiabroncsom, még újnak mondható mert nem volt használva.
Ha érdekelne valakit keressen ezen a számon 06 30 68 48 309 vagy email-en hegedusjozsef.mgv@freemail.hu
Szolnok megyében található
Válasz #914. hozzászólásra
Nevemre kattintassz és ottvan telefonszám, hívj fel! Telefonnal mobil vagyok mindig illetve onlájjjjjn
Egy öreg bácsi ismerősömnek eldutrrant a superzetorján a hátsó gumi. Ha esetleg valaki valhol tud 14.9-28as gumit 1db ot ami még használható akkor megköszönném az infót.
Válasz #912. hozzászólásra
Szia!
Köszönöm a segítséget, még annyit kérnék hogy ilyen csapot hol lehet szerezni? Egy e-mail címet esetleg tudnál adni, ha elakadnék?
Köszi előre is!
Válasz #911. hozzászólásra
hátipermetezővel is meg lehet csinálni,csak kicsit tovább tart
Válasz #911. hozzászólásra
Szia.
Én csináltam igen! Lényeg hogy 30%körülire kell keverni az oldatot, többiek mondták hogy 25%-nál sem fagy meg soha, tehát 100liter vízhez 25kg kalciumklorid anyag kell(1zsák=25kg általában)
Én csináltam egy abroncsos hordót, ami meglett töltve vízzel beleszórtam a megfelelő mennyiségű anyagot jól összekavartam hogy teljesen feloldódjon. Hegesztettem rá egy csapot egyik aljára illetve egy kis csonkot a tetejére. A csonkra tömlőt húzol amit én szabályzott levegővel(3BAR ennyit kényelmesen bír az abroncsos hordó 2mm-es fala van plusz abroncsmerevítések)
A csapról a gumitömlő megy a szelepre amit kitekersz tőből hogy a nagy lyuk legyen rajta, vízszelepnek hívják szakszerűen.
Aztán a feltöltendő kerekedet leereszted rácsatlakozol a tömlővel és elkezded nyomatni kompresszorral a hordót.
Ja igen a kimenő ágon a csapot megnyitod. Ahogy megy bele a víz úgy fújja fel magát a gumid szépen, végén nyomást kiegyenlíted levegővel tehát beállítod azt amennyire szeretnéd hogy legyene a kerekek.
Nagyon nagy súlyt jelent ez!!!
Ja és a gumi nemlehet tele sosem!!! 3/4-ed vagyis 75%-ig tölthető fel, különben azt a nagy víztömeget folyamatosan forgatnia kellessz a gépnek és megüti a hajtásodat.
Sziasztok!
ŰPótsúlyozás céljából víz-fagyálló keverékkel töltött-e már fel valaki kereket? Tudnátok tanácsot adni, mi a menete, mire kell figyelni, mi kell hozzá?
Köszi előre is!
Válasz #909. hozzászólásra
nincs nekem való méretjük
Válasz #908. hozzászólásra
Madarász gumi Mezőberény!
Én ezt ismerem.
Keress rá van honlapjuk is gyorskeresővel mindennel, kidobja ha van olyan méretben ami Neked kell.
Ha más márka van akkor azokat is.
Válasz #907. hozzászólásra
hol lehet beszerezni ilyen tipust ?
Válasz #906. hozzászólásra
Ajánlom, hogy nézd meg a Rosava gumikat!
Nagy kombájnra vettem idén előre, betyár bitang vastag erős gumi!
Grűn még régebben használja!
Jó árban volt nagy terhelés indexel
Válasz #902. hozzászólásra
Ok köszi akkor beszélek velük mert a Krisztusra kéne két hátsó .
Válasz #900. hozzászólásra
Most vettem Seha-t.Ez is török
Válasz #903. hozzászólásra
Már látom,köszi.
Nem ismerem,de utána nézek.Infó esetleg hol szerezhető be?
Válasz #901. hozzászólásra
Üdv! Kiskunhalas Mikó autosbolt
Hali hol szerezted be ?
Válasz #899. hozzászólásra
Üdv!Petlas (török)gumit nézd meg,olcsóbb mint az orosz,és a gumisok szerint jobb is.Nekem egy éve van fent,semmi baja igaz hogy csak kultíz+permetez.Ami tetszik,hogy nem ráz.
Válasz #897. hozzászólásra
Akkor marad a jól bevált orosz.Igaz ezekből is van több fajta.
Köszi az infót.
Ja természetesen zsír új traki volt.
Az oldala szinte minden bordánál kirepedezik,és ha jól tudom ez diagonál gumi.Egyik ismerősöm vett kb 10 éve egy bolgár mtz azon ilyen gumik voltak kb 2 évet bírt ki.
Válasz #895. hozzászólásra
http://www.agroinform.com/gepkereskedok/726090/Egyeb-MTZ-hatso-gumiabroncs-uj-15-5-38-meretben.html
Tapasztalata van valakinek a Bolgár(VIDA)15,5r38 gumiról?Vagy MTZ-re milyet ajánlatok?
Azt nem lehetne a topic nevébe és az apróhirdetésekbe bele fűzni hogy ...?
A használt gumi ,ha nem ismerőstől veszünk akkor 99% átbaszás emberek !!! Ha ....tól veszed akkor 100% Tehát csak személyesen intézd , és aztán fizess csak , ha meglátod , hogy .... , azonnal FUSS EL !!!
100 szor vennék ukrán , orosz , vagy mondjuk egy olcsóbb BKT gumit mint használtat idegentől.
Moderálta: (3932) 2013-10-25 16:24:33
1db 580/70 R38as firestone gumiért mit lehet kérni? Használt, 3,5-4cm minta van rajta.
HALÓ
NÉZTEM ÉN IS UGYANEZT, FEL IS HÍVTAM ŐKET TEGNAP DE NEKEM ~190000 KÖRÜL MONDTÁK DB VAGY TE ESETLEG ENNYIÉRT TUDOD. KÖSZI ELŐRE IS
Válasz #890. hozzászólásra
Goodyear OPTITRAC DT812 RAD 360/70R20 129A8 TL Listaár: 157492 Ft/db Hajtott radiál 133950 Ft/db Áfásan
Sziasztok
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok,hogy Taurus Point 7 360/70 R20 gumit vagy u.e méretbe más márkába kivéve Orosz gumit. Nem tudtok valahol elfekvőbe? Új vagy 70-100%-at.Előre is köszi
(és ha most raktáron lenne az még jobb lenne )
Sziasztok!
nem tud valaki olyan boltot, ahonnan újonnan lehetne vásásrolni 6.00-36 os vagy 8,3-36 -os abroncsokat?
Válasz #885. hozzászólásra
Feri esetleg nem tudsz valakinek 20,8*34-es rába gumit jó állapotban ?
Amúgy a Goodyear OPTITRAC az jó gumi? Mert most continental van fent és nem nagyon vagyunk vele megelégedve Nem kopik hanem a mintái így foszlanak szét darabokba most lesz 4. éves 2300üó.
Válasz #884. hozzászólásra
Lehet,hogy van kettő el kellene menni a másik házhoz megnézni,ott tárolom ezeket az elfekvő anyagokat!
Válasz #883. hozzászólásra
24-esed nincs ?
Válasz #878. hozzászólásra
Van 2 db 385/7oo-28-as 30% -s gumi,de egészségesek!
Válasz #881. hozzászólásra
a 28 a felni átmérő,tehát rámegy biztosan a szélesebb
Válasz #880. hozzászólásra
Igen első kerék.Hát most a hátsó nem lesz cserés és valahol láttam hogy a 420 gumi olcsóbb ugyanabban a méretben mint a 380as ezért gondoltam hogy átlehetne cserélni ha felmenne a felnire.A hátsón meg 480/85 R38 van arra mekkora menne fel? 520as?
Válasz #879. hozzászólásra
bocs a hátsókra mert gondolom a 28-as elsőkerék
Válasz #878. hozzászólásra
felmehet rá szerintem,de ha összkerekes a traki az elsőkre is kicsit nagyobb kellene
Válasz #877. hozzászólásra
Senki?
380as felnire a 420as gumi fel tud menni? ha a paraméterei ugyan azok csak a szélessége más.Tehát 380/85 R28 van most rajta és 420/85R28 lenne rá rakva ha rámenne
Válasz #875. hozzászólásra
150+fa