Jellemzően a telefonban teljesen korrektnek tűnnek, és még azt is felajánlják, hogy félútig elhozzák a gumikat.
A találka létrejöttekor, semmit nem lehet megállapítani a 90 % os gumikon, csak felszerelés után: reiser csavarok bevulkanizálva, gyönyörűen elköszörűlve és végül lelakkozva.
Kérjük fokozott óvatossággal járjanak el használt mezőgazdasági gumi abroncs vásárlásaik során.
Ha gyanús hirdető hirdetésével találkoznak kérjük jelezzék az online@agroinform.com címen.
Lejjebb írt használt gumival kapcsolatos dolgokat én is megerősíteném.Kolléga telefonon lebeszélte,minden szép és jó,mire odaért nem voltak egyformák a gumik.Kocsikázott 300km.Másik hozott kettő kombájn nagy gumit.Jól átnézték semmi gond vele,irány a gumis na ott derültek ki a dolgok,szét voltak repedezve.Besütögették felszerelték és fizetett 65000ft-ot.Ennyit a használt gumiról.
jól bírta a hidrós biztosítás????
itt valakinek egy más piros ekén folyamatosan hajlottak fel egyszerre a fejek, így azt gondoltuk homokra való nem ide...
Szétrobban? Nekem egyszer fergán az ócska szlovák gumi mitas vagy matador vagy valami hasonló... 3napja volt nálam a traki első éjszakai szántás, hajnalfelé már majd el alszom, félkómásan... jobb hátsó gumi szétrobbant... azt hittem aknára futottam vagy kilőttek az ufókvagy hasonló...A gumiból csak a két acélkarikás öv marad a felnin és pár foszlány a többi része szanaszét... 5faluval arrébb othontól, .... telep mellett, vasárnap hajnalba... ha a traki ott marad hétfő reggelig míg kinyit valami gumis akkor elbontják az tuti. Nagyon nagy szerencsével pont nagyon unatkozott egyik gumis akinél volt használtgumi bevittük a kereket és vasárnap megcsinálta.
miért nem nézel rá taurust vagy valamilyen orosz gumit én olyat szerváltam a nagyra tavaly eddig semmi gond nincs vele csak nem szabad 2 bár alatt járatni az oroszt az meg hogy jobban kopik egy kicsit nem számít az egész kijött 450 ezerből elöl 16,9 r 28 hátul 20,9 es. A többi nyugati márka meg 1.5 2 lett volna hát én úgy vagyok vele hogy 3 garnitúra ebből lefut akkor is jobban jövök ki És nem töredeznek ki nem szakad sehol pedig tavaly volt kemény talaj rendesen idén meg lágy de hibátlan
Szabikám Neked ontosan milyen típusú illetve jelzésű volt a Ferguson ekéd???
Kukoricát amúgy letudja forgatni? nagyon összehúzza vagy lehet azért dolgozni vele górés földön is?
Miket jelentenek ezek a sok hülyeség xss mg sts meg srs tudja a bánat jelzések? gondolom hogy függesztett félig függesztett réselt lemezes...
aha marhajól néz ki.
Felhívtam a Vredestein hungáriát, 710/70 42-re 1,6milliót mondott /db
600/70 30-ra pedig valami milla körüli már nem emlékszem, gyorsan letettem...
Marso-nál vannak jobb áron, ilyen 600körül per darab hátsókra, de pl előre is egy Continentál szintén ennyibe kerül.
szumma szumma két miller kell körbegumizni a gépet majd.
Inkább legyen aszályosabb év jövőre, akkor itt joban kijönnek a parasztok északon, meg még lehet tolni egy évet a gumivásárt
4388 hozzászólás
Vigyázat! Hamis gumi abroncs hirdetők
Feladva: 2010-12-20 19:51:24
Frissítve: 2010-12-21 16:05:53
Ár: 1
Feladó adatai:
Név: Agroinform
E-Mail: online@agroinfrom.com
Telefonszám:
Szeretnénk felhívni minden becsületes magyar ember figyelmét az alábbiakra:
Heves megyei (esetleg Gyöngyös, Eger) megjelöléssel hirdetnek magánszemélyek használt mezőgazasági gumikat.
Álnevek pl.: Kovács Ádám, Szalai Márió, Rafael
Telefonszámok pl.: 30/6568531, 70/2417480, 30/7103946, 70/3469629, 70/5828228
Jellemzően a telefonban teljesen korrektnek tűnnek, és még azt is felajánlják, hogy félútig elhozzák a gumikat.
A találka létrejöttekor, semmit nem lehet megállapítani a 90 % os gumikon, csak felszerelés után: reiser csavarok bevulkanizálva, gyönyörűen elköszörűlve és végül lelakkozva.
Kérjük fokozott óvatossággal járjanak el használt mezőgazdasági gumi abroncs vásárlásaik során.
Ha gyanús hirdető hirdetésével találkoznak kérjük jelezzék az online@agroinform.com címen.
Lejjebb írt használt gumival kapcsolatos dolgokat én is megerősíteném.Kolléga telefonon lebeszélte,minden szép és jó,mire odaért nem voltak egyformák a gumik.Kocsikázott 300km.Másik hozott kettő kombájn nagy gumit.Jól átnézték semmi gond vele,irány a gumis na ott derültek ki a dolgok,szét voltak repedezve.Besütögették felszerelték és fizetett 65000ft-ot.Ennyit a használt gumiról.
Válasz #584. hozzászólásra
Szerintem nem fogják a gumis hirdetést kitörölni. Hamarabb az ellen-gumist!
Válasz #584. hozzászólásra

Évek óta nem lehet rendbetenni az aprót ,leirtuk már hogy milyen módón lehetne javitan,de hát ez is egy üzlet
Csesztethetitek a modikat,Bencét.
Modikat ráálitani, minden gyanus gumis hirdetést törölni
Válasz #581. hozzászólásra

én kettőt láttam ,egyik se volt túl bizalomgerjesztő,de a mai napig hívogatnak......
Válasz #578. hozzászólásra

szóval itt az átbaxás a gumiknál
élő halott legyen mind
szegekkel tömítik--------------------
nálunk is voltak de azok nem voltak boxosak
Válasz #579. hozzászólásra

azokról.remélem eltűnnek az oldalról!
Végre valaki kinyitja a sok naiv paraszt szemét
Tényleg jó! Reméljük, hogy a modik nem törlik ki, és sokan elolvassák!
Arról írnak, aki szétcseszi az aprót a sok gumihirdetésével?
Moderálási elveink miatt törölve.
(3932)
2013-10-25 16:26:32
vrEdEstEjnEs
Válasz #574. hozzászólásra
Köszi.
Válasz #571. hozzászólásra

Fiad ????
Válasz #572. hozzászólásra

vettem náluk gumit,többször,ha ujra mondja akkor uj,a használt gumikat feltételesen ajánlom,a titán talán kinai indiai stb,ment okosba is
Válasz #572. hozzászólásra
És a gumi márkával
Valakinek ismerete az alábi gumi forgalmazóval kapcsolatbban.
Név: Balatincz József
E-Mail: kaposflex@gmail.com
Telefonszám: +36203892069
Helység: országos
19,5 24 pp (új) Titan R4 10PR
gumiabroncs
ár: 65.000 Forint+áfa/darab
Válasz #570. hozzászólásra

pedig igazán tippelhettél volna a kiscsávóra...
Válasz #569. hozzászólásra

EGYIK SEEEEE !!!!!!!!!
Hol vagy akasztói tapsihapsi?
nnaaaaaa??????
Válasz #563. hozzászólásra

heheehhe)
olcsóbb gumi má csak a kolbászodra való van---------------henteském
aha szóval neked má a mitasos ződed van aha
(=húúúdeúj lehet neki kacsazsíííírúj=
Válasz #566. hozzászólásra

ha ól értem akkor az árban bennevan egy ilyen eke is.
hát jólvan, de az áldomást Te hozod taáááán úgy elmegy szódával
Válasz #565. hozzászólásra

ezt a hidrósat meg privátban megbeszéljük....................ez lesz a gratis a biznicre !!!!
Válasz #561. hozzászólásra
jól bírta a hidrós biztosítás????
itt valakinek egy más piros ekén folyamatosan hajlottak fel egyszerre a fejek, így azt gondoltuk homokra való nem ide...
Gerendelymagassága elégjó?
nagyonteccik koma!!!
igazi betyáros eke
Válasz #527. hozzászólásra
Van itt egy kereskedő, nála láttam kettő darabot csak felnivel együtt adja 100000/db ha érdekel, meg akartam venni de sokallom az árát.
Válasz #562. hozzászólásra

Teleszkóposon az van meg vagyok elégedve vele.
Jó az ára is.
Esetleg jobb ajánlat gumiskám ???????
Válasz #558. hozzászólásra

mitas és cse
csakhogy nebántsuk drágaláttos szlovák tezsvéreinket......
szóval a mitasnak bebas
kezd rossz híre lenni-menni
hmmhmm akkor ilyet se veszünk traktorra hm hmmmmm
Válasz #560. hozzászólásra
Ilyen hidros
Válasz #559. hozzászólásra
Válasz #556. hozzászólásra
725 volt.
Válasz #555. hozzászólásra
A gumiból csak a két acélkarikás öv marad a felnin és pár foszlány a többi része szanaszét... 5faluval arrébb othontól, .... telep mellett, vasárnap hajnalba... ha a traki ott marad hétfő reggelig míg kinyit valami gumis akkor elbontják az tuti. Nagyon nagy szerencsével pont nagyon unatkozott egyik gumis akinél volt használtgumi bevittük a kereket és vasárnap megcsinálta.
Szétrobban? Nekem egyszer fergán az ócska szlovák gumi mitas vagy matador vagy valami hasonló... 3napja volt nálam a traki első éjszakai szántás, hajnalfelé már majd el alszom, félkómásan... jobb hátsó gumi szétrobbant... azt hittem aknára futottam vagy kilőttek az ufókvagy hasonló...
Moderátor által módosítva: 2015-04-07 14:08:37
Válasz #554. hozzászólásra
miért nem nézel rá taurust vagy valamilyen orosz gumit én olyat szerváltam a nagyra tavaly eddig semmi gond nincs vele csak nem szabad 2 bár alatt járatni az oroszt az meg hogy jobban kopik egy kicsit nem számít az egész kijött 450 ezerből elöl 16,9 r 28 hátul 20,9 es. A többi nyugati márka meg 1.5 2 lett volna hát én úgy vagyok vele hogy 3 garnitúra ebből lefut akkor is jobban jövök ki És nem töredeznek ki nem szakad sehol pedig tavaly volt kemény talaj rendesen idén meg lágy de hibátlan
Válasz #552. hozzászólásra
Szabikám Neked ontosan milyen típusú illetve jelzésű volt a Ferguson ekéd???
Kukoricát amúgy letudja forgatni? nagyon összehúzza vagy lehet azért dolgozni vele górés földön is?
Miket jelentenek ezek a sok hülyeség xss mg sts meg srs tudja a bánat jelzések? gondolom hogy függesztett félig függesztett réselt lemezes...
1ik ócskavason ilyenünk van
még nem robbant szét
http://www.vredestein.hu/Banden_Bandtypes.asp?BandgroepID=8&BandtoepassingID=2&BandtypeID=32&PageID=2&Rimsize=22.5&BandSerieID=0&UserSessionID=63562739
aha marhajól néz ki.

Felhívtam a Vredestein hungáriát, 710/70 42-re 1,6milliót mondott /db
600/70 30-ra pedig valami milla körüli már nem emlékszem, gyorsan letettem...
Marso-nál vannak jobb áron, ilyen 600körül per darab hátsókra, de pl előre is egy Continentál szintén ennyibe kerül.
szumma szumma két miller kell körbegumizni a gépet majd.
Inkább legyen aszályosabb év jövőre, akkor itt joban kijönnek a parasztok északon, meg még lehet tolni egy évet a gumivásárt
Válasz #551. hozzászólásra

baszhatom
http://www.vredestein.com/File_banden/0.200_V-Test_mailing_ENG_5.pdf
Válasz #549. hozzászólásra

HÚÚÚ BAMMEEEGGGGG !!!!!!!!
Válasz #548. hozzászólásra

Árat dobjá !!!!
Tudom, hogy tudod !!!!!!
Válasz #546. hozzászólásra

10%-os termés
Válasz #543. hozzászólásra

ez rohadtul tetszik nekem is
nem hiába kérdezgettem má x hete.......
igazán vlk. vehetne má 1 szettet arra a Q taktorjára....
Válasz #541. hozzászólásra

persze h. olyan
már csak az a kérdés milyen az olyan???
feketének fekete
ezeknél megvan a technológiai TRÜKKKK h. melyikből mit spórolnak ki
minél olcsóbb annál kevesebb lehet benne az ANYAG
Válasz #544. hozzászólásra

Ezt nem tudtam......
Válasz #536. hozzászólásra
inkább a bészart a jóóóóó szóóóó
Válasz #536. hozzászólásra

az idén csak vitt,de nem keveset!
Vredestein mintázata szemre kibaxott jó.

Nekem az jön le belőle, hogy könnyen tisztul 1 részről, másrészről, meg lehet nem bír fogni.....
Válasz #535. hozzászólásra
Több helyről hallottam,h.ezt nem szabad megvenni,mert nem bírja a súlyt,és szétmegy
Válasz #540. hozzászólásra

akkor a taurus is olyan?
Válasz #534. hozzászólásra

ha ugyanaz a csoport, akkor nem 1anyag a K meg a M??????
mese mese mesk Ete-le.....
Válasz #534. hozzászólásra

nálam a legjobb árban a firestone van,asszem abból az árból,még lejön némi kedvezmény.