Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Annyival megnő a gumimagasság az említett köpenyek cseréje után???
nem inkább csak szélesedik a gumi???
Én a magasságváltozást nem vettem figyelembe, kikellene mérni mennyi is a differecnia közöttük.
Tudjátok ha már ennyire centizgetünk akkor nem is lenne szabad 1tengelyen gumikat cserélni. Mondjuk hátul kap újat 10cm-es futóval elől meg holt kopott van rajta... okés puha fődön besüpped de nem mindig puha az...
itt szerintem több a gumik közötti differencia végáttételbe kiszámítva mint az előbbi két méret között.
úgy értem, hogy a 16.9 -38 as hátsó abroncshoz a gyár elől 13.6-20-ast tesz ami még szemmel láthatólan is sokkal nagyobb mint a normál első abroncs(mint lenneb leirtam nekem ekkora van elől és láttam a külömbséget),és emiatt szétkúrja az elsőkerékhajtást
Üdv.
Egy kis segítség kellene mert sokan beszélik hogy a mtz hátsó gumit a 15.5 38ast kicserélik 16.9 38ra de az elsőt 11.2 20at nem.
Nem lessz-e baja az első hajtásnak szántáskor?
Válaszokat köszi.
Szia!
Tavaly vettem énis szintúgy 892.2-re hátra Taurus Point8-as gumikat.
Ez az a buzzancs méret, alig volt hirtelen az országban ilyen gumi. A ruszki ami gyárilag is rajtavolt olcsóbb lett volna 110körül/darab, ez meg 180körül volt. Viszont a ruszkit nem tudod lefuttatni,mert félúton úgy kireped,hogy bexarsz...
Én már nagy flekkekkel takargattam a külsőt belülről aztán megúntam.
Egy bő szezont futott a traktor eddig pozitívak a tapasztalataim a taurusokkal.
A nagyfergára lehet Trelleborg lesz ha cserebere lesz.
Ez már egy húzós történet, de az évek kb belefut az 5000. üzemórájába, jövő szántásra mégtöbb totál lefog futni, már most is kaparógép lesz az őszön szerintem
egy ....annakidején úgy mondta,hogy "fónok essz nem johh guricsku, kaparicsku guricsku!
Jó az a pirelli, ne fújd keményre, totyakos legyen.
Amúgy ha gumi akkor kléber, conti, michi, pirel.
Egy a lényeg: legyen rajta futási élettartam gari de ezt megfizettetik amikor megveszed.......nekem már cseréltek pirelt 5-öt gariba 0-70.000.-ért. Ez most nem azt jelenti, hogy xar a pirelli, mert ennyi gond van vele de legalább ott is nézik az embert valamibe.
Ilyen méretű taurust tettünk fel mi is előre, de a kb 2200 üóra ment bele, de még nem nagyon látszik meg rajta, bár talajmunkát nem végez. Akkor az axiál volt a legolcsóbb.
biztos a michelin a legjobb,a nagy jd n nekem is ez van,de a kicsi gyárilag taurus point 8 al volt szerelve, 6000óránál járunk vele,most kezdi megadni magát,és van szállítás is bőven... tehát egy szavazat a taurusnak árban tuti jobb
4375 hozzászólás
Válasz #322. hozzászólásra
Nem ,csak én vagyok ismerős a városunkból,ezért aggódott amiért te
Válasz #323. hozzászólásra
Miért lenne lomhább . végsebességre gyorsabb lessz meg a szélesség miatt nagyobbat fog majd .
Az elsőt úgy gondolom hogy marad így ahogy van de a hátsót ha lecserélem 16.9 38ra milyen változást tapasztalok?
Jobb lesz érezhetően lomhább lesz?
Válasz #321. hozzászólásra
mert????? Te árulod ???
Válasz #318. hozzászólásra
más is rámkérdezett ma telón
Annyival megnő a gumimagasság az említett köpenyek cseréje után???
nem inkább csak szélesedik a gumi???
Én a magasságváltozást nem vettem figyelembe, kikellene mérni mennyi is a differecnia közöttük.
Tudjátok ha már ennyire centizgetünk akkor nem is lenne szabad 1tengelyen gumikat cserélni. Mondjuk hátul kap újat 10cm-es futóval elől meg holt kopott van rajta... okés puha fődön besüpped de nem mindig puha az...
itt szerintem több a gumik közötti differencia végáttételbe kiszámítva mint az előbbi két méret között.
KIKELL SZÁMÍTANI!!!
Válasz #317. hozzászólásra
Túl sokat hajt és azért bassza szét a hajtást ?
Válasz #314. hozzászólásra
nem megyek, csak "rezervába" lett volna a gumi, de lebeszéltem magam róla, majd ha szükség lessz rá akkor vezsek annyiért amenyiért
Válasz #315. hozzászólásra
úgy értem, hogy a 16.9 -38 as hátsó abroncshoz a gyár elől 13.6-20-ast tesz ami még szemmel láthatólan is sokkal nagyobb mint a normál első abroncs(mint lenneb leirtam nekem ekkora van elől és láttam a külömbséget),és emiatt szétkúrja az elsőkerékhajtást
Válasz #315. hozzászólásra
ha a hátsókerék átmérőjét növeled az elsőét is illene hozzáigazítani
Mi az hogy kell!
Hogy érted minden válasz érdekel!
Válasz #313. hozzászólásra
Jössz városunkba?
Válasz #305. hozzászólásra
Elvileg még nem zavar be vagy tegyél előre is 13,6-ost vagy 14,9-est esetleg 1600-as ifa tappancsot .
Válasz #311. hozzászólásra
kell!!!
Igen a 18.4 34es mellé mi is 15.5 38ast tettünk ikerkeréknek és pont passzol csak a forgás hogy az elsőt nem kell növelni párba nehogy a hajtás bánja?
nekem a 820.1-esen gyárilag 16.9 -38 van hátul elől meg 13.6 -20
Válasz #306. hozzászólásra
Bocs Szanberg de az 18,4 x 34-es ,szerintem összkerekeseknél ne nagyon térjünk el a mérettel ,vagy az elsőre is ki kell számolni a gumiméretet
csak az 34-es nem 38-as mint a régiek
de az 34-es felnin van nem 38 ason
szerintem semmi baja nem lesz ilyenektől.
A turbóson 18,4-es guma van hátul egyébként
Üdv.
Egy kis segítség kellene mert sokan beszélik hogy a mtz hátsó gumit a 15.5 38ast kicserélik 16.9 38ra de az elsőt 11.2 20at nem.
Nem lessz-e baja az első hajtásnak szántáskor?
Válaszokat köszi.
Válasz #302. hozzászólásra
Szia!
Tavaly vettem énis szintúgy 892.2-re hátra Taurus Point8-as gumikat.
Ez az a buzzancs méret, alig volt hirtelen az országban ilyen gumi. A ruszki ami gyárilag is rajtavolt olcsóbb lett volna 110körül/darab, ez meg 180körül volt. Viszont a ruszkit nem tudod lefuttatni,mert félúton úgy kireped,hogy bexarsz...
Én már nagy flekkekkel takargattam a külsőt belülről aztán megúntam.
Egy bő szezont futott a traktor eddig pozitívak a tapasztalataim a taurusokkal.
A nagyfergára lehet Trelleborg lesz ha cserebere lesz.
Ez már egy húzós történet, de az évek kb belefut az 5000. üzemórájába, jövő szántásra mégtöbb totál lefog futni, már most is kaparógép lesz az őszön szerintem
egy ....annakidején úgy mondta,hogy "fónok essz nem johh guricsku, kaparicsku guricsku!
Moderálta: (3932) 2013-10-25 16:26:18
Válasz #302. hozzászólásra
Taurus mert radial.
Üdvözletem
Hátsó külső gumit szeretnék vásárolni a 892.2 MZT tarktoromra.
Melyik gumit válasszam? (török, taurusz, orosz)
Kinek mi a véleménye, tapasztalata?
Válaszokat előre is köszönöm.
Válasz #300. hozzászólásra
micsoda van?
Válasz #299. hozzászólásra
amoda írtam
nix szungyibungyi pampalinííí
pampalíninak írtam!!!
Válasz #298. hozzászólásra
hát ez a kérdés hozzáértőktől várnák segítséget
Válasz #293. hozzászólásra
hát pedig olyan van.....
akkormeg milyen kéne????
Válasz #296. hozzászólásra
nem majd most szeretnék szántani de természetessen már gumicsere után
Válasz #294. hozzászólásra
ezzel még kínoztad a szántást is mostanában aszondod?
Válasz #272. hozzászólásra
Jó az a pirelli, ne fújd keményre, totyakos legyen.
Amúgy ha gumi akkor kléber, conti, michi, pirel.
Egy a lényeg: legyen rajta futási élettartam gari de ezt megfizettetik amikor megveszed.......nekem már cseréltek pirelt 5-öt gariba 0-70.000.-ért. Ez most nem azt jelenti, hogy xar a pirelli, mert ennyi gond van vele de legalább ott is nézik az embert valamibe.
Válasz #283. hozzászólásra
KÉPEK
Válasz #292. hozzászólásra
Nyugodtan rakosgassál. Csak a 4,5 méteres paralelogrammás csukásúról vannak jó képeim, de nem olyanra akarom csinálni.
Válasz #291. hozzászólásra
akkor majd berakosgatok
habár már bizt szereztél........
Válasz #290. hozzászólásra
Persze. Talán télen lesz már rá idő megcsinálni.
Válasz #289. hozzászólásra
Kell még a vn vg.ének a csukásáról kép?
Válasz #284. hozzászólásra
Ilyen méretű taurust tettünk fel mi is előre, de a kb 2200 üóra ment bele, de még nem nagyon látszik meg rajta, bár talajmunkát nem végez. Akkor az axiál volt a legolcsóbb.
Mennyi garas 1 24es Mi. MÁMA?????
Válasz #282. hozzászólásra
a michelin kényelmesebb mint a konkurensek meg strapabíró is,azért annyi az ára amennyi.
Válasz #285. hozzászólásra
szállitásnál hiába engedem vissza a nyomást szerintem igen veri magát
Ha kemény az miért hátrány, mármint az abrncsnál
Válasz #283. hozzászólásra
reggel teszek fel mivel most szakad az eső
Nincs képed hogyan fest ez most?
Válasz #280. hozzászólásra
nekem pirelli tm 600as van rajt 5700órás de nekem nemigazán tetszik igen keménynek tűnik feleslegessen nemakarok költeni de ha muszály...
Taurust melyik tanyán nyomatják?
Válasz #272. hozzászólásra
biztos a michelin a legjobb,a nagy jd n nekem is ez van,de a kicsi gyárilag taurus point 8 al volt szerelve, 6000óránál járunk vele,most kezdi megadni magát,és van szállítás is bőven... tehát egy szavazat a taurusnak árban tuti jobb
Válasz #276. hozzászólásra
Az igaz, hogy majdnem 2 pár Taurust legyürsz addig, amig 1 jobb birná, de az ár az pont a fele szokott lenni
Válasz #275. hozzászólásra
Na-ná hogy Michelin,de az ára elveszi a lelkesedését
Szeva, mindjárt irok a krumplisba
van valami konkrét cég akitől érdemes venni (Győr-Veszprém)