Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR407.83 FtUSD391.39 FtCHF431.41 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1830. hozzászólásra
Érdekel . El mennék megnézni majd de egyenlőre a rávalóval vannak gondok mert a búza még nincs kifizetve . Hirdetésekben a teló szám a tiéd ?
Télen ezt sikerült venni 180ló öreg gép húzza omikronos 7.2 elég massziv és szépen dolgozik 30mázsa körűli., egy baja kis hengerek nyers talajon berakodik
Válasz #1822. hozzászólásra
Csak legalább 3 sorosat érdemes csinálni, 8-10 cm osztástáv, a kapákat olyan messze egymás mögé h ki bird cserélni. 2 sor túl sűrű, beragad a kóré, 10cm osztásnál ritkább nem dolgozik.
Válasz #1821. hozzászólásra
Attól függ! Kombimat a régebbi, csővel merevíti a rögtöröhengert terhelő monkahengert a vázkeret elejéhez, két vékony munkahenger csukja a vázszárnyakat, az Unimat 1 vastag munkahengerrel / kb 15cm/ csukja a szárnyakat, rt terhelő mh fele a másiknak, és a vázhoz illeszkedik/ nincs merevítés előre/.
Engem alapvetően totál kopasz váz / rt henger és kapák, kapatartók nélkül/ érdekelne. Te merre laksz?
Üdv!
Új kombinátort építek 32x12-es rúgós kapákkal és azt szeretném kérdezni, hogy milyen lenne az optimális gerenda távolság. 2,1 m széles és 2 soros lenne.
Köszönöm az érdeklődését. 160LE után 6m széles hidraulikusan összecsukható Eurokult kombinátort tudok javasolni.
A 6.0UH Eurokult alapfelszerelésben 60x12 kapákkal, rugós fésű sorral és csöves hengerrel van felszerelve.
Üdv kollégák. Kérdésem lenne.
Kombinátort szeretnék venni, újat. És az a kérdés, hogy a fix vagy az a fajta a jobb amelyik "talaj követő" tagokkal van szerelve. Próbáltam már az agrikonos fajtát. Ez mozgós. De a másik fajta olcsóbb lenne. Van e esetleg valakinek olyan tapasztalatbeli észrevétele, hogy mi a különbség a kettő között mert fixeset még nem próbáltam. Érdemes e egyáltalán nézegetnem? Árában 3-400e különbség is van a két fajta között. Köszi a segítséget
Fuu de utálom ilyenkor a fórumot mikor írok egy hosszú hsz-t és nem küldi el hanem eltűnik
Szóval.
Úgy vettem hogy vázcserés lesz, így most annyira összetákolom hogy kibírja ezt a kicsit, és majd a nyáron meg lesz csinálva rendesen.
Így ha nagynak bizonyul a főpróbán akkor összébb veszem 5.6-ra és kap egy simítót is.
Most megnézve az enyémnek nem is pont ilyen a munkahenger része mint ennek, hanem ezen is van 3 lyuk amin le lehet fixálni, szerintem olyan lehet mint 1Mbr kollégájé
Szerintem amúgy az lenne a lényege, hogy menet közben is lehessen állítani, de félek ha nem fixálom le akkor visszaenged, vagy szétrázza a munkahengereket.
Válasz #1784. hozzászólásra
Üdv!
http://webshop.keletagro.hu/1_webaruhaz/kultivatorkapa-szar-orosz_id20
Nekünk ilyen van a boronán, 2 szezon van benne, 15 centi lúdtalp kapával, forduláskor se mindig emeljük ki, bírja
3635 hozzászólás
Válasz #1835. hozzászólásra
Ez quva jó lett,elöl a csilagok miből lettek csinálva?Képeket lehetne róla?
Hát nem tudom, hogy jó-e, de a mi házilag készített kombinátorunk ilyen munkát végez. http://m.youtube.com/watch?v=eUxnPu3ixf4
Válasz #1832. hozzászólásra
Ez a fajta de kicsit hiányos....
Válasz #1832. hozzászólásra
Igen enyém, nézelődés ingyen van
Érdekel . El mennék megnézni majd de egyenlőre a rávalóval vannak gondok mert a búza még nincs kifizetve . Hirdetésekben a teló szám a tiéd ?
Unimat érdekelne, kopasz váz, könnyebb egyszerűbb az alkatrész hozzá.
Válasz #1829. hozzászólásra
Akkor kombimat.... érdekel?
Válasz #1825. hozzászólásra
Ilyen a kombimat :
Moderálási elveink miatt törölve.
VMisi (3063)
2014-08-15 21:02:22
Télen ezt sikerült venni 180ló öreg gép húzza omikronos 7.2 elég massziv és szépen dolgozik 30mázsa körűli., egy baja kis hengerek nyers talajon berakodik
Válasz #1823. hozzászólásra
Kecskeméten vagyunk. Ez így egyben 400! Kapa ami van rajta az új.
Válasz #1822. hozzászólásra
Csak legalább 3 sorosat érdemes csinálni, 8-10 cm osztástáv, a kapákat olyan messze egymás mögé h ki bird cserélni. 2 sor túl sűrű, beragad a kóré, 10cm osztásnál ritkább nem dolgozik.
Válasz #1821. hozzászólásra
Attól függ! Kombimat a régebbi, csővel merevíti a rögtöröhengert terhelő monkahengert a vázkeret elejéhez, két vékony munkahenger csukja a vázszárnyakat, az Unimat 1 vastag munkahengerrel / kb 15cm/ csukja a szárnyakat, rt terhelő mh fele a másiknak, és a vázhoz illeszkedik/ nincs merevítés előre/.
Engem alapvetően totál kopasz váz / rt henger és kapák, kapatartók nélkül/ érdekelne. Te merre laksz?
Üdv!
Új kombinátort építek 32x12-es rúgós kapákkal és azt szeretném kérdezni, hogy milyen lenne az optimális gerenda távolság. 2,1 m széles és 2 soros lenne.
Válasz #1820. hozzászólásra
Annyira nem értek hozzá, mi a különbség? Téged érdekel?
Válasz #1819. hozzászólásra
Unimat vagy Kombimat? Nagy a különbség!
Válasz #1806. hozzászólásra
Rau 6,6 munkahengerek rajta, fele kapa megvan 400.000
Válasz #1817. hozzászólásra
Egy 4 méteres tárcsa 2,2 t...háát. A konkurencia (ha lehet így mondani) esetében ez minimum 4 t...lehet vitatkozni. Nekem nem kellene.
Válasz #1813. hozzászólásra
Mondjuk anyagminőségben elég gyengének tűnik...
Mielőtt félreértés lenne nem a minőségét vonom kétségbe, mert nem ismerem. Csak a hozzászólás reklámértékén nevettem...
https://www.youtube.com/watch?v=QptpDXIAcQg
Most jót nevettem...
Válasz #1800. hozzászólásra
Igen, elég jó tapasztalatokról lehet hallani erről a cégről már Magyarországon is, főleg a hidraulikus tárcsákban, jó masszív a konstrukció.
Válasz #1810. hozzászólásra
Köszönöm az érdeklődését. 160LE után 6m széles hidraulikusan összecsukható Eurokult kombinátort tudok javasolni.
A 6.0UH Eurokult alapfelszerelésben 60x12 kapákkal, rugós fésű sorral és csöves hengerrel van felszerelve.
6.0UH EUROKULT ára alapfelszerelésben 6990EUR
Opcionálisan a tárcsa felszerelhető:
- 70x12 kapákkal 650 EUR
- Packer, ékgyűrűs, rugós, crosskill, packer vagy gumi hengerrel
- Vonó rúddal+szállító kocsival - 2800EUR
Válasz #1810. hozzászólásra
Ez sem tűnik bóvlinak
Válasz #1809. hozzászólásra
Ez se rossz.
Nekem ez tetszik. Nagy rugókapával szereltetném,és nagy lúdtalpakat rá.
Válasz #1807. hozzászólásra
http://staltech.hu/ Egyébként itt találtam a céget az informon.
nemtudod hogy 3m-esbe mennyibe kerül?
Válasz #1805. hozzászólásra
Sikerült utána járni ?
Válasz #1804. hozzászólásra
Lehet az lesz majd megnézem
Válasz #1803. hozzászólásra
Ha rau Kombimat akkor engem érdekelne ha hiányos akkor is .
Válasz #1799. hozzászólásra
Valami vas van az udvarban még tsz időből, holnap megnézem neked, elég kopasz az biztos de hogy unimat e...
Válasz #1801. hozzászólásra
Állítólag a belinkelt gyártó Lengyelből értékesít közvetlen. A hazai honlap szerint !
A lengyelek nagyon élik ezt a vetőgép előtti kombinátor témát
Válasz #1796. hozzászólásra
Az utóbbi időben figyelgetem a Lengyel vonalat....Elég ötletes és kompakt vasakat gyártanak..
Kollégák! Unimat 6,6 kombinátorvázat / csak kopasz vázat/ keresnék! Kombi vagy Kombimat nem jó!
Hello,van valakinek Regen terrastar kombinatorja vagy proballt e mar?
Válasz #1796. hozzászólásra
3m szélességig elmegy a fix vázas de afelett én csak is talajkövetőset vennék.
Üdv kollégák. Kérdésem lenne.
Kombinátort szeretnék venni, újat. És az a kérdés, hogy a fix vagy az a fajta a jobb amelyik "talaj követő" tagokkal van szerelve. Próbáltam már az agrikonos fajtát. Ez mozgós. De a másik fajta olcsóbb lenne. Van e esetleg valakinek olyan tapasztalatbeli észrevétele, hogy mi a különbség a kettő között mert fixeset még nem próbáltam. Érdemes e egyáltalán nézegetnem? Árában 3-400e különbség is van a két fajta között. Köszi a segítséget
Válasz #1794. hozzászólásra
Nekem még a régi tipusú úgynevezett tornyos munkahenger tartó van rajta ez még a régebbi Kombimat .
De ha tényleg nagyollod szólj mert lehet érdekelne mert az enyém 5,6 méteres nekem kicsi nyúl után .
Válasz #1793. hozzászólásra
Fuu de utálom ilyenkor a fórumot mikor írok egy hosszú hsz-t és nem küldi el hanem eltűnik
Szóval.
Úgy vettem hogy vázcserés lesz, így most annyira összetákolom hogy kibírja ezt a kicsit, és majd a nyáron meg lesz csinálva rendesen.
Így ha nagynak bizonyul a főpróbán akkor összébb veszem 5.6-ra és kap egy simítót is.
Most megnézve az enyémnek nem is pont ilyen a munkahenger része mint ennek, hanem ezen is van 3 lyuk amin le lehet fixálni, szerintem olyan lehet mint 1Mbr kollégájé
Szerintem amúgy az lenne a lényege, hogy menet közben is lehessen állítani, de félek ha nem fixálom le akkor visszaenged, vagy szétrázza a munkahengereket.
Válasz #1791. hozzászólásra
Igen kipróbáltam , a munkahengerek le vannak rögzítve egy laposvassal így fixen használom .
Válasz #1790. hozzászólásra
Ja értem oksa semmi gond , de ha véletlen nagynak gondolod szólj és cserélhetünk :)))
Válasz #1786. hozzászólásra
Kipróbáltad már?
Te hogy használod a hidraulikus munkahengert a rögtörőnél?
Előttem is kérdezték, de arra sem jött válasz pedig engem is érdekelne, mert az enyémen is ilyen van.
Válasz #1787. hozzászólásra
Köszi.
Bocsi elfelejtettem írni, hogy tudtam venni helyben olcsón egy 6.6-osat, így részemről tárgytalan, így oda alakítod ahova szeretnéd
Köszönöm még egyszer!
Válasz #1784. hozzászólásra
Üdv!
http://webshop.keletagro.hu/1_webaruhaz/kultivatorkapa-szar-orosz_id20
Nekünk ilyen van a boronán, 2 szezon van benne, 15 centi lúdtalp kapával, forduláskor se mindig emeljük ki, bírja
Válasz #1781. hozzászólásra
ikerkerekesnek is van nyomlazítója...........
Válasz #1786. hozzászólásra