Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD389.56 FtCHF429.55 FtGBP485.67 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Értem.
Hogy lenne ez rendeltetésszerűen használva?
Beállítom a munkahengerrel és lebiztosítom? Mert van rajta 3furat amibe lehet csapot tenni.
Vagy az egész munka alatt a munkahengeren van a súly, és azt üti egész nap?
Jó ha működik. Lehet vele rendesen szabályozni akkor az egész szerkezetet. Ha csak rugók vannak, akkor az általában egy fix beállítás a hátuljára és kész. Munkahengerrel rendesen lehet szabályozni a mélységet a gép teljes vonalában. Nekünk át van alakítva rugósra, de nem az igazi.
Üdv!
Vettem nemrég egy Rau kombinátort, amin a rögtörőket hidraulikus munkahengerrel lehet állítani. Még nem üzemeltem be, így azt sem tudom, hogy működik-e.
Érdemes azt használni, vagy alakítsam át rugósra?
Használ valaki ilyet egyáltalán?
Nem tűnik túl erősnek,a rugóskapák egyben egy merev vázon vannak rögzítve,tehát a talajt nem követi úgy mint ahol méterenként külön mozognak a kapák.Szerintem évi 20Ha-ra jó többet nem nézek ki belőle,szerintem könnyű és gyenge.
üdv.van 2db nehéz boronám 25cm fogakkal meg 2db rögtörő hengerem.ebből akarok csinálni kombinátort.kicsi lessz ez egy 50 lovas gép után?vagy tegyek mellé még egy boronát.így most 220 as lenne.szerintetek milyen lenne így.kisebb parcellákra kellene amúgy.
Válasz #1760. hozzászólásra
Töbnyire a pénz beszél. Akit neked írtam a mailben az szlovákul és németül beszél, de a lengyelekkel is kötött üzletet. Eggyes emberek jellemét nem lehet általánosítani a teljes környékre ahol élnek.
Válasz #1743. hozzászólásra
Nézd meg a VADKERT AGROTECHNIKA, Soltvadkert nagyon jó kombinátorokat készítenek,nekem is olyan van Nagy Gábor ügyvezető, OMÉK dijas voltak a gépei
Sziasztok!
Agrikon 3,3-as 2007-es évjáratú, hidraulikusan felcsukható, simítós, dupla pálcáshengeres függesztett kombinátort mennyiért lehetne most meghirdetni szerintetek, mi a reális ára most ezeknek használtan?
A gép keveset használt (lándzsák még nem voltak cserélve), új ára anna 1,5 milla körül volt.
Válaszokat előre is köszönöm!
Nem ismerem ezt a PB-6ost. youtubon nézve ez vonatott gép. Nekem főleg tavasziak alá kell. Akkor pedig jobb a könnyebb, függesztett. A vibromasternek a kapái tetszenek, ugyanazok mint az NZ-n lévők, sokkal erősebbek mint a sima rugóskapa azért gondoltam lecserélni de annyit nekem nem ér mint amennyit rá kellene dobnom.
Válasz #1741. hozzászólásra
Jamo, neked jobban megfelel ez a vibromasteros kombinátor ilyen áraknál az 1000-1200 kg súlyával, mint Szlovákiában elterjedt PB 6-022 kombinátor, aminek a súlya 3000-3600 kg? Itt vagy nem messze a határtól. Ság /Šahy/ környékén is nem egyszer látam hogy árulják 1500-2000 euró körül a 6 métereseket. Erős robusztus szerkezetü, a 150 Le Ferguszonod elbírna vele. Az ára is csak a fele. Nekem is van ilyen kombinátorom, nagyon meg vagyok vele elégedve.
Sorry de storno az egész. Tudtam egy vibromastert eladót... gondoltam hogy ha elmegy az enyém akkor megveszem azt ráfizetéssel. De felhívtam a tulajt és 1,3milkát mondott rá. Én 500at gondoltam az enyémért de annyival többet nem ér a vibromaster úgyhogy marad ez.
Helló!
Küldj már róla egy pár képet légyszi a retter.zsolt kukac gmail.com-ra, és egy árat is amire gondoltál.
Ha tetszik nem zárkózok el házi készítésűtől sem ha szépen meg van csinálva.
Ha házi készítésű érdekel, nekem lehet lenne egy. NZ mini koppintás kicsit leegyszerűsítve. 4sor rugóskapa+rögtörő, hidraulikus csukással. 5méteres. Ha érdekel holnap tudok épet mutatni róla. Váz masszív, kisipari munka, nem gányolt, kapák újszerűek rajta, most van rájuk téve a második garnitúra hegy. Egy festés kell neki és a munkahengere csöpög. Igaz Nógrádba vagyok, de szállításban tudok segíteni.
Üdv!
Nincs valakinek JNSZ megye környékén olyan eladó kombinátora amit még nem hirdetett meg? 5 és 6méterközötti érdekelne függesztett erős vázzal.
Nem baj ha törődni kell vele.
Az apróhirdetéseket nézem, de most épp nem látok ilyet.
3635 hozzászólás
Zsolesz itt a képek az 5,6-os kombiról
Válasz #1784. hozzászólásra
értem már, van egy másik kép is.......
Válasz #1783. hozzászólásra
Ez már jó lehet, a visszább belinkeltek semmit sem bírnak.
Ezt viszont nem értem: "A kapszár méretei: Furat átmérő: 13 mm Furatok távolsága 45 mm "
Válasz #1778. hozzászólásra
http://webshop.keletagro.hu/212_nehezkultivator-alkatreszek/nehezkultivator-kapaszar-bal-25x25x520-rugos-szantofoldi-kultivator_id25485?visit_source=itemlist
Válasz #1780. hozzászólásra
Értem.
Hogy lenne ez rendeltetésszerűen használva?
Beállítom a munkahengerrel és lebiztosítom? Mert van rajta 3furat amibe lehet csapot tenni.
Vagy az egész munka alatt a munkahengeren van a súly, és azt üti egész nap?
Válasz #1778. hozzászólásra
Használj ikerkereket, és akkor nem kell nyomlazító :-)))
Ismerősömnek ilyen van az ásóboronán, és nagyon dícséri
http://webshop.keletagro.hu/1_webaruhaz/rab-kab-nyomlazito-kapa-1-rugos_id4861
A kombinátoromon hasonló van, kb 5 cm-rel jár mélyebben, mint a többi kapa.
http://webshop.keletagro.hu/1_webaruhaz/nyomlazito-kapa-segedrugoval_id2531
Válasz #1779. hozzászólásra
Jó ha működik. Lehet vele rendesen szabályozni akkor az egész szerkezetet. Ha csak rugók vannak, akkor az általában egy fix beállítás a hátuljára és kész. Munkahengerrel rendesen lehet szabályozni a mélységet a gép teljes vonalában. Nekünk át van alakítva rugósra, de nem az igazi.
Üdv!
Vettem nemrég egy Rau kombinátort, amin a rögtörőket hidraulikus munkahengerrel lehet állítani. Még nem üzemeltem be, így azt sem tudom, hogy működik-e.
Érdemes azt használni, vagy alakítsam át rugósra?
Használ valaki ilyet egyáltalán?
Köszi
Ajánljatok már valami jó nyomlazító kapát ami valóban bírja is a strapát!
Bocs de kíváncsi vagyok a véleményetekre:)!
http://agroman.hu/termekek/55
Válasz #1775. hozzászólásra
Nem tűnik túl erősnek,a rugóskapák egyben egy merev vázon vannak rögzítve,tehát a talajt nem követi úgy mint ahol méterenként külön mozognak a kapák.Szerintem évi 20Ha-ra jó többet nem nézek ki belőle,szerintem könnyű és gyenge.
Szerintetek ezek jók?
http://geppiac.agroinform.com/hasznalt,1057664,Egyeb-KOMBINATOR.html
üdv.van 2db nehéz boronám 25cm fogakkal meg 2db rögtörő hengerem.ebből akarok csinálni kombinátort.kicsi lessz ez egy 50 lovas gép után?vagy tegyek mellé még egy boronát.így most 220 as lenne.szerintetek milyen lenne így.kisebb parcellákra kellene amúgy.
Válasz #1771. hozzászólásra
Semmit nem kaptam:(
Válasz #1770. hozzászólásra
Hú a képeken nem sok látszik
Egy árat küldj már légyszi mailben, hogy mire gondoltál.
Milyen széles ez felhajtva?
Köszi
Válasz #1769. hozzászólásra
Hali , bocsi de csak ma sikerült lefotózni a kombit de most meg nem tudom átküldeni a címedre így felteszem ide a képeket
Válasz #1768. hozzászólásra
Köszi ezt megtaláltam a honlapjukon:) Azt hittem mást akarsz írni emailben.
Válasz #1767. hozzászólásra
Zsolesz100 Írok egy tel.sz. 06 30239-7261 Nagy Gábor ő a gyártó hívd nyugodtan
Válasz #1766. hozzászólásra
Rendben semmi gond, csak tegnap nem kaptam meg egy emailt, és gondoltam hogy inkább rákérdezek.
Válasz #1765. hozzászólásra
Bocsi igen igértem képet de ma elmaradt holnap pótlom .
Üdv!
Ma nem kaptam senkitől emailt, pedig várok kettőt is. Vagy lehet én nem kapom meg őket valamiért?
Köszi
Válasz #1761. hozzászólásra
Én utána raktam, de már látom, hogy jobb lett volna elé.
Válasz #1758. hozzászólásra
Nézem de nem jött semmi
Pedig az 1740-es hozzászólásomban szereplő email cím jó.
Küld már el még egyszer légyszi.
Válasz #1760. hozzászólásra
Töbnyire a pénz beszél. Akit neked írtam a mailben az szlovákul és németül beszél, de a lengyelekkel is kötött üzletet. Eggyes emberek jellemét nem lehet általánosítani a teljes környékre ahol élnek.
Érdeklödni szeretnék ,kombinátornál a simtót a kapák elé vagy után célszerű felrakni
Válasz #1759. hozzászólásra
Szia!
Találtam jó pár darabot a keresett dologból, csak sajnos elég messze. A nyugati határszélnél hogy állnak a Magyarokhoz vajon?
Válasz #1746. hozzászólásra
Szia Jamo! Válaszoltam privátban. Ha tudok valami közelebbi konkrétat amit keresel értesítelek.
Válasz #1757. hozzászólásra
Nézd meg az Imailt.
Válasz #1754. hozzászólásra
Ok köszi!
Válasz #1755. hozzászólásra
Metawolf 4.2 volt 2009-be 950+fa.
Válasz #1751. hozzászólásra
Max 500eft.
Válasz #1753. hozzászólásra
Holnap küldök képet róla ha gondolod
Válasz #1752. hozzászólásra
Neked milyen szélességű van? Ha nem titok mennyi volt az ára?
Kár hogy árakat nem írnak. Holnap lehet felhívom. Köszi!
Nézd meg a VADKERT AGROTECHNIKA, Soltvadkert nagyon jó kombinátorokat készítenek,nekem is olyan van Nagy Gábor ügyvezető, OMÉK dijas voltak a gépei
Sziasztok!
Agrikon 3,3-as 2007-es évjáratú, hidraulikusan felcsukható, simítós, dupla pálcáshengeres függesztett kombinátort mennyiért lehetne most meghirdetni szerintetek, mi a reális ára most ezeknek használtan?
A gép keveset használt (lándzsák még nem voltak cserélve), új ára anna 1,5 milla körül volt.
Válaszokat előre is köszönöm!
Válasz #1749. hozzászólásra
A várost már látom, hogy a nevedre kattintottam.
Válasz #1748. hozzászólásra
Küldj már róla Te is légyszi pár képet az előbb megadott e-mail címre, egy árral, és hogy az ország melyik részén található.
Köszi
Lenne egy 4,4 méteres rau kombimatom eladó nem fényes de használható
"KONGSKILDE GERMINATOR PRO"
Válasz #1744. hozzászólásra
Szia!
Írtam neked privátba. Légyszi nézzél rá.
Nem ismerem ezt a PB-6ost. youtubon nézve ez vonatott gép. Nekem főleg tavasziak alá kell. Akkor pedig jobb a könnyebb, függesztett. A vibromasternek a kapái tetszenek, ugyanazok mint az NZ-n lévők, sokkal erősebbek mint a sima rugóskapa azért gondoltam lecserélni de annyit nekem nem ér mint amennyit rá kellene dobnom.
Válasz #1744. hozzászólásra
Biztos nem akar vonatozni.
Jamo, neked jobban megfelel ez a vibromasteros kombinátor ilyen áraknál az 1000-1200 kg súlyával, mint Szlovákiában elterjedt PB 6-022 kombinátor, aminek a súlya 3000-3600 kg? Itt vagy nem messze a határtól. Ság /Šahy/ környékén is nem egyszer látam hogy árulják 1500-2000 euró körül a 6 métereseket. Erős robusztus szerkezetü, a 150 Le Ferguszonod elbírna vele. Az ára is csak a fele. Nekem is van ilyen kombinátorom, nagyon meg vagyok vele elégedve.
Ok rendben, akkor tárgytalan.
Ha valaki tud kombinátort továbbra is jelezze. Köszi
Válasz #1740. hozzászólásra
634-es hozzászólásban van róla pár kép.
Válasz #1740. hozzászólásra
Szia!
Sorry de storno az egész. Tudtam egy vibromastert eladót... gondoltam hogy ha elmegy az enyém akkor megveszem azt ráfizetéssel. De felhívtam a tulajt és 1,3milkát mondott rá. Én 500at gondoltam az enyémért de annyival többet nem ér a vibromaster úgyhogy marad ez.
Válasz #1739. hozzászólásra
Helló!
Küldj már róla egy pár képet légyszi a retter.zsolt kukac gmail.com-ra, és egy árat is amire gondoltál.
Ha tetszik nem zárkózok el házi készítésűtől sem ha szépen meg van csinálva.
Köszi
Válasz #1738. hozzászólásra
Ha házi készítésű érdekel, nekem lehet lenne egy. NZ mini koppintás kicsit leegyszerűsítve. 4sor rugóskapa+rögtörő, hidraulikus csukással. 5méteres. Ha érdekel holnap tudok épet mutatni róla. Váz masszív, kisipari munka, nem gányolt, kapák újszerűek rajta, most van rájuk téve a második garnitúra hegy. Egy festés kell neki és a munkahengere csöpög. Igaz Nógrádba vagyok, de szállításban tudok segíteni.
Üdv!
Nincs valakinek JNSZ megye környékén olyan eladó kombinátora amit még nem hirdetett meg? 5 és 6méterközötti érdekelne függesztett erős vázzal.
Nem baj ha törődni kell vele.
Az apróhirdetéseket nézem, de most épp nem látok ilyet.
Ha valakinek van kérem jelezze itt. Köszi
Válasz #1736. hozzászólásra
Szia! Nézz már be légyszi a műtrágyaszórósba. Rögtön írok bele.