Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR408 FtUSD391.24 FtCHF431.97 FtGBP486.14 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az sem ér annyit amennyit van szíve elkérni érte annak a tró..... Kitének, de amúgy nem, mert tudtam hogy mit veszek.
de 1 kombinátorért nemtudom hogy ér-e annyival többet mint 1 magyar kategóriatársa.
Válasz #544. hozzászólásra
Nem szeretem a fogast.mert nagyon lenyomja a talajt.Szántás után egy Carrier,tavasszal 1 kombi rögtön utánna jöhet a vetés és nedves talajba kerül a mag!
Ezen okból,én is fogasokat használtam sokáig,ge amióta olyan kombik vannak a piacon,hogy cm ontossággal be lehet állitani a művelési mélységet azóta a fogasok háttérbe szorultak!
ezek a fogasosak felénk sokkal jobban beváltak
a rugóskapás előszedi a kötött agyagon a nyers hantot stb.A napon kiszárad és 2 nap alatt ágyugolyónak is megfelelne.
Szia! attól függ, hogy a területedben vannak-e homokfoltok, vagy vizállásos mélyebben fekvő területek.
Bujfaluban 16245 zts el 440-es unmatot húznak, csak azért, mert vizállásos , mélyen fekvő területek vannak, és hogy átbirjon rajta menni.
160LE-höz szokták ajánlani általában az 5m-es unimat rendszerű kombikat, a kongskilde-k azok érdekes módon nagyobb munkaszélességgel bírnak.
3635 hozzászólás
Válasz #583. hozzászólásra
Búzaszalmát eladtad már ??? tud vevőt!!
Válasz #582. hozzászólásra
1 soros kongskilde
Válasz #581. hozzászólásra
bizony !!elkusolnak ilyenkor
Válasz #579. hozzászólásra
Áhá!!
Válasz #580. hozzászólásra
Halom !!! A kutyák lapulnak !
Válasz #578. hozzászólásra
most megy a tüzijáték!!!!!!!!!!!!!!!!HALLÓD??????
Válasz #578. hozzászólásra
KÖSELY kispofám
Válasz #577. hozzászólásra
Há a dupla hole vane elötöl???
mindegy az milyen vas csak huzzad
Válasz #575. hozzászólásra
PRÓBÁLJ MEG LAZíTANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DE kár volt berakni !!!!
Mostmár birkozak meg a honvágyal!!
Mikor lesz már tavasz mikor mikor???????
Válasz #573. hozzászólásra
megy mint a csiga
Válasz #566. hozzászólásra
vegyél egy 6.7 m-es Kongst., az sokkal olcsóbb, mint a 7.5-ös
Válasz #570. hozzászólásra
ez egy kisebb:
Válasz #568. hozzászólásra
ez hogy tetszik?
Válasz #568. hozzászólásra
aha értelek !!a kongskilde mellett milyen fajtákat néztél még ???
Válasz #567. hozzászólásra
Most 1 omikron 5,6 függesztett van, nem is volt vele semmi gond csak keveslem a 3 sor rugókapát, meg a 7,2-es már vonatott, meg nehéz.
Válasz #566. hozzászólásra
attól függ milyem magyarra gondoltál????
Válasz #563. hozzászólásra
Az sem ér annyit amennyit van szíve elkérni érte annak a tró..... Kitének, de amúgy nem, mert tudtam hogy mit veszek.
de 1 kombinátorért nemtudom hogy ér-e annyival többet mint 1 magyar kategóriatársa.
Válasz #563. hozzászólásra
Válasz #556. hozzászólásra
a traktorért nem sajnáltad a pénzt?
Válasz #558. hozzászólásra
Eddig még csak 200üórát nyúztam bele, úgyhogy még sok tapasztalat nincs róla.
De tudod: Nothing Runs Like A Deere!
Válasz #560. hozzászólásra
Én is sajnálnám
alkudjál !
Milyen a 7830-as?
nem csudálom
Válasz #555. hozzászólásra
csak azt a netto 4 millát sajnálom érte adni
Válasz #553. hozzászólásra
tuti vinné !!
Válasz #553. hozzászólásra
L!
Szerintetek a 7830-as JD elvinné a kongskilde vibromaster 7,5m - est?
Válasz #551. hozzászólásra
Válasz #547. hozzászólásra
nem volt nehéz megírni a tökéletest nem lehet tökéletesebbé tenni {:rolleyes:)
Válasz #541. hozzászólásra
láttam a gépitéletedet
Nem szeretem a fogast.mert nagyon lenyomja a talajt.Szántás után egy Carrier,tavasszal 1 kombi rögtön utánna jöhet a vetés és nedves talajba kerül a mag!
Ezen okból,én is fogasokat használtam sokáig,ge amióta olyan kombik vannak a piacon,hogy cm ontossággal be lehet állitani a művelési mélységet azóta a fogasok háttérbe szorultak!
Válasz #542. hozzászólásra
ezek a fogasosak felénk sokkal jobban beváltak
a rugóskapás előszedi a kötött agyagon a nyers hantot stb.A napon kiszárad és 2 nap alatt ágyugolyónak is megfelelne.
létod vannak különbségek...
Válasz #534. hozzászólásra
egy régebbi VN kombinátor
Válasz #540. hozzászólásra
Szia. Nálunk 6920s jd 6,6 os unimatot húz és viszi 11-12 vel mondjuk nincs domb csak kis lejtők
Válasz #538. hozzászólásra
Szia! attól függ, hogy a területedben vannak-e homokfoltok, vagy vizállásos mélyebben fekvő területek.
Bujfaluban 16245 zts el 440-es unmatot húznak, csak azért, mert vizállásos , mélyen fekvő területek vannak, és hogy átbirjon rajta menni.
160LE-höz szokták ajánlani általában az 5m-es unimat rendszerű kombikat, a kongskilde-k azok érdekes módon nagyobb munkaszélességgel bírnak.
Válasz #538. hozzászólásra
hello. Elvinné
140 es traktorhoz mekkora unimat lenne jó? elvinné az 5.6 ost?
Én inkább az öreg unimatra mondom ugyan ezt .
Az a.....t kétszer illesztettem!