Hirdetés
Fórum
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Tavaszi bokrosító hengerezés új
- John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Napraforgó ára új
- Kukorica terményárak új
- Szántóföldi permetezőgépek új
- Körbálázót, de milyet? új
- AKG támogatás új
- Agrártámogatások kifizetése új
308 hozzászólás
nekünk nincsenek akkora tábláink meg nem hajtunk vele . tudom azok többre képesek ( ez is ha hajtanánk mint meszes) de nincsenek akkora területek ill megrendelések hogy ennyire siessünk ( mtz vel ez a szám jo ha 90 volt)
Válasz #5. hozzászólásra
150???!!Szalmában H5580 200-280/nap,széna 120-200/nap!
a mazzag azért csúszik le mert az a csö ami beadja neki túl hosszú és igen kiviszi a szélére. mi kinyitottuk (üresen) bevitettük a csövet maxra és a bálakamrában álva bevágtam a csövet kb 3 -4 cm hosszan flex-el azota johelyre teszi a madzagot és nem csuszík le . (azért ál meg szénánál meg lucernánál mert az nem csúszik mint a szalma . ( amugy fasza kis gép miota rendberaktam nincs vele gond)
Válasz #3. hozzászólásra
hali . mi 1 szíjat vettünk rá az is class bálázóé az axiálban a kapocskészlet asszem 70 e ft volt ami 10 garnitúra szíjra elég . (de ha sokat használod megéri)
amugy hol melegszik ? meg miket tördel? mert nekünk ilyen gondunk nincs(hála égnek) az mtz simán vitte nálunk csak az volt a gond h lassan nyitotta meg csukta az ajtót. eléfogtuk a 130 as fergusont azzal öröm bálázni napi 150 simán megvan vele
hello engem érdekelne hol lehet gumiszalagot kapni hozá szeged kőrnyékén.vajdasági vagyok.
Válasz #2. hozzászólásra
Érdeklődtem a szalagok iránt a kite,axial de senki nem tudott segíteni csak a magyar szalagot ajánlgatták de nekem az ingyen sem kell.Érdekelne melyik claas és kompletten szegecselve mennyi?Úgy tetszik nekem is csak az alsó csapágy melegszik rajta akár mit csinálok vele.Meg ha szalmát bálázok egyszerűen gyílkolja az mtz-t,de viszont a szénában,lucernában,kukoricaszárban meg észre sem veszi.Meg az apróbb szalma kötözésnél mindig megcsúszik v lecsúsznak a szélső madzagok!De az biztos hogy kőkemény bálát készít és ezmiatt az elűlső feszítő rugókat tördelte.
szia nekünk ilyen bálázonk van már 2 éve
. nagyon pöpec masina ! ku.va jo bálákat csinál nagyon megtömi Összességében nagyon fasza gép (és egyszerü)
jotanácsként mondom hogy a rendfelszedőt nézzétek átt! mert ugye csak 120 as és ha nincsen meg a megfelelö számu rugos fog akkor betömi a két szélét és lehet tépni. de miota megcsináltam azóta ilyen gond nincs! alkatrész az igaz hogy kint van csak hozzá pomogytol 3 falu ha kell majd adok címet is! (ja és a szíjak összefogatásánál ) ne az 1 x ü tcs-kapocs legyen hanem vegyél rá classosat . szervizessel felrakatod és többet azzal sincs gondod!
Érdekelne hogy ki milyen tapasztalatot szerzett a bálázóval kapcsolatban?