Hirdetés
Fórum
- Poénok új
- De gáz a gáz!!!!!!! új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Kukorica gyomirtása új
- Haszonbérleti szerződés új
- New Holland traktorok új
- Zene, ami boldoggá tesz... új
- Munkabérek a mezőgazdaságban új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Agrártámogatások kifizetése új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
432 hozzászólás
Válasz Szőlész Zolka #231. hozzászólásáraSzia!
Azt tudod, hogy nem kel hozzá kivenni a motort?
A hűtőt leszereled és a motort előre tudod húzni a vázon! A "darázsderekat" meg kell támasztani a vázhoz, hogy könnyen vissza is tudd "dugni" a motort, ehhez laposvasból lehet készíteni eszközt.
Sok sikert!
Szép napot mindenkinek!!!
A 150-es trakim kuplungja be dopta a törlközőt. Keresnék olyan szerelőt vagy szerelőket akik kiszállással meg tudnák kuplungozni a masinámat. Illetve milyen jó tanáccsal tudtok szolgálni?? Hogy kéne neki állni mi a menete, mikre kell odafigyelni????
Válasz puki #229. hozzászólására2004-es kiadású a gép.Ukrán oldalakon szinte hihetetlen árakon árulnak 2017-es gépeket , igaz azok a régi jamz motorral szereltek.Hasonló kategóriájú gép nyugatiban sokszorosába kerül.Ha még meg is veszed a javítása (és ezek a nyugatik már nem a régiek)horribilis.
Válasz Ares 826 #227. hozzászólásáraNálunk 2012 óta volt, évente 3-400 üórát ment.Mielőtt megvettük 1500 üóra volt benne és hozzá kell tenni hogy egy elakadás alkalmával , dupla kerékkel jól megkínoztam. Akkor szakadt össze a tárcsa benne.A Landini legend165 tárcsája és szerkezete van benne.130000 a szerk. meg a tárcsa , a többi a munkadíj.
Válasz Ares 826 #226. hozzászólásáraAz a ceglédi Mester féle , arról csávóról kellene infó.
Válasz puki #224. hozzászólásáraMennyi idő után volt a kuplung csere mennyi bírt ki?
Válasz puki #224. hozzászólásáraAmit itt hirdetnek az agrón az nem jó??
Helyesbítés:Sokan meglepődnének a fogyasztásán.
Válasz Ares 826 #223. hozzászólásáraNekem most is van egy ilyen , kis gazdaságom van ,2012 óta használom .Deutz motor van benne gyárilag. Sokan meglepődnének a fogyasztása van. Az igaz , hogy régi technika de kis gazdaságokban , folyamatos simogatás mellett hálás szerszám , sokkal olcsóbb javítási költségek mellett.Egy kuplungozás 2017 tavaszán 200000 ft.
Válasz puki #222. hozzászólásáraPuki minek neked a mai világba T-150??? Erdei munkára kell esetleg??
Kollégák!!!!!
Segítségre lenne szükségem. Tudja-e valaki hogy hol vagy kinél lehet beszerezni újjonan htz-ket. Hirdet itt egy ceglédi csávó,bizonyos Mester József, tudtok-e róla valamit? Előre is köszönöm.
Haladok az alváz összecsavarozásával, a jobb oldal már kész! A rugótartó bak két felső szegecsének a kivételével, az összes kicserélve, 16db! 21,5mm-es fúróval felfúrtam, 22-es nem tövigmenetes (mélyhűtött) csavarokat belevertem. A csavarok sima része majdnem végig éri a furatot. Bízok benn, hogy jó lesz, mást úgyse tudok csinálni
Kérdésem: Lehet, ha igen hol, vásárolni a kormány munkahengerek "fülébe" perselyeket és csapszeget? Létezik ez valamilyen felújító készletben? Lógnak a munkahengerek!
Köszönöm, ha segítetek!
Válasz roman #219. hozzászólásáraEz szinte hihetetlen ár. Ha enyiért forgalmaznák az EU-n belül, akor nagyon sok traktor eladási száma lecsökkene. Csak ha a Zetort nézük 150 LE-nél a zetor és a deutz motor közt van csak 12-13000 dolár különbség.
Nehogy olyan forgalmazó kezdje el forgalmazni, mint a Kirovecot Szlovákiában, ahol 170-190000 euróért árulják, és csak azt lesik, hogy olcsóbak mint a teljesítményben azonos Fend. De hogy milyen felszereltséget kínálnak, azt már nem.
HTZ 17221 es traktor . Rákeresel Autoline .
Mai ujj ára 29429dollár forintban 7770115, Jó keresgetést . Üdv. Pukinak már válaszóltam , nem aktuális . jött egy email cegléden forgalmaza 1 kereskedő de töröltem az emailt ,
Válasz puki #210. hozzászólásáraKöszi Puki ! Megnéztem de már Meghozam az ujj Joon Deer 6155M .Köszi !!!
Válasz Ares 826 #216. hozzászólásárajam, pl izomból betonkemény föld.
erős vontató a t150.
Válasz mtz1221 #214. hozzászólásáraItt valami nagy gebesz lehet a képen mert két traki húzza azt a fos ekét a képen füstölve! Akkor most mi is van???????
Válasz mtz1221 #213. hozzászólásáraVagy 20 milka tuti van!
Válasz Sk Laci #211. hozzászólásárahttp://xtz.ua/en/news/16.html
Válasz Sk Laci #211. hozzászólásáraTörölt hirdetés,de egy telefont megér hátha.
http://www.agrarkereso.hu/ad/?ad=231847
Válasz Mérnökferi #209. hozzászólásáraAzokat akkor is fúrni kellene nem? És esztergálni csavarokat.
Válasz roman #199. hozzászólásáraEz a traktor komolyan 25344 bruttoban, az netto 20 000 euró újonan? Mert a a 100 lovas MTZ is többe kerül. És ez a traktor, egy kicsit más kategória. Tudsz adni valami oldalt, ahol utánna lehetne nézni az áraknak, és technikai adatoknak?
Válasz roman #195. hozzászólásáraRoman nézd meg az e-mail-odat.Érdekes dolgot küdtem. PUKI
Kollégák!
A T-150-en szinte minden alváz összefogó és rugóbak tartó szegecs lötyög! Szerintetek lehet hozzá kapni illesztett csavarokat, szegecs helyett? Ti hogy oldottátok meg az ilyen problémát? 21mm-es volt a szegecs. Az "U" vason meg is maradt 21mm-es furat, de a hozzászegecselt laposvason ~22mm-es lett már!
Köszönöm az okos tanácsokat!
Válasz roman #205. hozzászólásáraAz Jamz lehet. Az enyémben is Deutz motor van,az újak adble-sok ahogy kell?
Válasz .Richard. #204. hozzászólásáraJó a felvetés. Nemtudom,tényleg,először valami csehszlovák adagolót tettek rá,eddig még követtem.Azóta eljutottak az adble-ig vajon?
Válasz lac* #192. hozzászólásáraNagyon szépen köszönöm, rengeteget segített!!!
Válasz lac* #202. hozzászólására2015 augusztus óta 17021--17222 es gépeket már 6 hengeres Cummins ill DEUTZ motorokkal szerelik . az orosz piacra Jamz motorokat szerelnek be. A képeken látszik a 6 hengeres motor .Vajon az milyen moror lehet amit láok a foton.A Jamz az V motor ??
Válasz lac* #202. hozzászólásáraEz a lènyeg. Niva,Uaz is csak injektoros,meg katalizàtor,meg fityfasszal lehet ide hozni. De,az új mtz ami 4hengeres,az, hogy jöhet ide,szinte,kipufogó nèlkül?mert ami rajta van,az azt sem közelíti meg.
Válasz csoppika #201. hozzászólásáraGondolom VÁM de mivel nem unios Ukrajna ezért érdeklődöm itt hátha vki tud segiteni de bemegyek a Vámosokat megkérdezem,
Válasz roman #199. hozzászólásáraNem akarlak elkeseríteni,de ahogy látom ezekben orosz motor van,ezt az eu-ban nem lehet forgalomba helyezni
Válasz roman #199. hozzászólására+vám?
Válasz roman #199. hozzászólásáraaz jó ár,én 2000-ben vettem a 17021-est 5 ért
Válasz lac* #198. hozzászólásáraÚj HTZ 17221 es 210 Le traktor ára 25 344 EURO Brutto magyar ára Forintban 7 867 912 Ft
Válasz roman #197. hozzászólásáraÉs mennyi most a kereskedői ára a 17221-esnek?
Válasz Magister #196. hozzászólásáraKérdezd meg a kontaktodat. az áráról is , érdekel minden megldás de mint irtam ujj traktort akarok venni...kösz. A kereskedői árat látom ..
Válasz roman #195. hozzászólásáraMegkérdezem a kontaktomat.. nekem hozott alkatrészt ukránból, a magyar árak kb feléért...és elfogadható minőségben...
Holnap felhívom, hogy milyen lehetőségek vannak...
Válasz Magister #194. hozzászólásáraHelo. Uj gépet szeretnék vásárólni. Ebben tudnál segiteni??
Válasz roman #193. hozzászólásáraHa kell valami hozzá akkor valószínűleg viszonylag normális áron betudom szereztetni...
Üdv. Látok HTZ 17221 es ukrán traktort Volochinki gépkereskedőnél. Érdeklődöm Valaki vett már gépet kintről. Milyen cécóval jár 1 ilyen gépbehozatal ? Ha van itt olyan személy aki tudna segiteni legyenszives csörgessen meg visszahivnám. 20- 9983296, Köszi !
Válasz Vincze Gábor_43068 #191. hozzászólására2tonna rémlik
Tisztelet Fórumozók!
Azzal a kérdéssel fordulok Önökhöz, hogy megtudná-e valaki mondani a T- 150K eredeti, gyári hátsó vázra szerelt súlyok hány kilogrammosak lehetnek?
Előre köszönöm!
Válasz mtz1221 #189. hozzászólásáraTudtommal a 150-esen nincs helyzeterőszabályzó.Ha van ,mondjátok el hogy milyen mert én is megcsinálom.
Válasz Matekristof6 #187. hozzászólásáraA harmadik pontot az ekén a legmagosabb lukba.Szántás közben meg helyzet szabályozáson tartatni az eke elejét.
Válasz Matekristof6 #187. hozzászólásáraÉn gregoire besson rb49-es 4 fejes váltaforgatóssal szántok,htz 17021-es a traktor.(új t-150-es).A rugós 3ponttal nekem is volt elég bajom , de fix (nem hosszúkás)lyukkal jól beállítható.
Sziasztookk!!!
SEGITSETEK!!
T-150 k trakim van
Függesztett ekével szeretnék szántani
Márt volt vontatott is de mistvaz nincs azért nem szántok azzal mielött valaki bele kötne..
Az a bajom hogy ezzel a rugos harmadpontal nem tudom rendesen kiemelni a hátulját
Szántás közben pedig az eleje le megy talajvizig
Valahogy segitsetek márt..!!!
06202729548 teló számob elértek ha van valki olyan rendes hogy elmagyaráza
Kösz előre is
mennyi lett a vége az átalkításnak?
Válasz Pintér Zoltán #184. hozzászólásáraMeg untad te is a kínlódást
Átalakítva.
Kollégák! SZMD-19 kipufogó gyűjtőcsövet és kanalas boronát keresek, akinek van, kérem jelentkezzen!