Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408.16 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP487.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
http://www.mascus.hu/Mezogazdasag/Traktorok-140-199-LE/%5BOther%5D-XTZ-17021-(Kharkov)/4c21aa44-a7a7-4a70-b8c7-b6aebcb86a39.html
Sziasztok!
Én azt hiszem ez az új 150-es!
ja bocs! Tegnap kb. 40-45 ha arattak. Még kellene kb. 100 ha-ot. Sok hülye emberek gyorsabb az autók. Majdnem baleset kétszer volt! Én mondtam, autóvezetőnek "Hülye vagy? Menj halál gyorsabb!"
Ha jól tudom Nyírtelek kivált az MBP pótkocsi gyártásból helyette az AP jelű pótkocsi gyártás folyik! De Baktalórántháza is besegít az AP pótkocsikba, de ez nem biztos!
Igen katalógust nehéz lesz hozzá szerezni, mert Baktalórántházán már alig működik a pótkocsigyártás! 2éve voltam ott, de akkor is már éppenhogy működött egy pár alkalmazottal, de azóta állítólag romlott a helyzet! Azt hallottam, hogy már csak MBP pótkocsi felújjítással foglalkoznak csak!
Nem valok már nagy üzeni termelésbe.öreg gépek sokat fogyasztank.bár sokat lehet javitani a fogyasztáson és a teljesítményem 180-as RÁba motorral. Itt erre felénk 6db T150K megy 180-as RÁba motorral az egyik gazdánál kettő van 300hektárra
az nem igaz hogy strapabíró ,akár egy MTZ ( inkább mint a jumz LTZ T-25) nekem elég sok baj volt,váltó,hidak,motor is 2400 üzemóráig
(az áruk is mutatják másoknak is volt gondjuk)
pedig én se vagyok szakbarbár!
432 hozzászólás
Válasz #31. hozzászólásra
www.agrosoyuz.ua/products/technik/traktor/over100h.p/htz/17021 Itt megtalálod 25-Le től 230-Le ig.
Tudnál küldeni 1 pontos címet?
Köszönöm.
Válasz #29. hozzászólásra
Keress úgy,hogy HTZ1724,vagy nézd meg az Agro szojuz oldalt,ott megtalálod a legújabbakat.
http://www.mascus.hu/Mezogazdasag/Traktorok-140-199-LE/%5BOther%5D-XTZ-17021-(Kharkov)/4c21aa44-a7a7-4a70-b8c7-b6aebcb86a39.html
Sziasztok!
Én azt hiszem ez az új 150-es!
Válasz #27. hozzászólásra
Vagyis elméletileg ide a legerősebb és a legfejlettebb modelt száliottták ami 180lovas volt és Deutz motor volt benne.
Válasz #13. hozzászólásra
2004-ben Deutz motorral új fajta fülkével volt 7misi+áfa
Válasz #24. hozzászólásra
ja bocs! Tegnap kb. 40-45 ha arattak. Még kellene kb. 100 ha-ot. Sok hülye emberek gyorsabb az autók. Majdnem baleset kétszer volt! Én mondtam, autóvezetőnek "Hülye vagy? Menj halál gyorsabb!"
Válasz #23. hozzászólásra
Ha jól tudom Nyírtelek kivált az MBP pótkocsi gyártásból helyette az AP jelű pótkocsi gyártás folyik! De Baktalórántháza is besegít az AP pótkocsikba, de ez nem biztos!
Válasz #23. hozzászólásra
Múltkor kérdeztem. Mennyi búza megy erre rá???
Válasz #22. hozzászólásra
És újak MBP-6,5-osok nincs? Nyírtelek is volt? Azt mondták, hogy műanyaggyártás vmit...
Válasz #21. hozzászólásra
Igen katalógust nehéz lesz hozzá szerezni, mert Baktalórántházán már alig működik a pótkocsigyártás! 2éve voltam ott, de akkor is már éppenhogy működött egy pár alkalmazottal, de azóta állítólag romlott a helyzet! Azt hallottam, hogy már csak MBP pótkocsi felújjítással foglalkoznak csak!
Válasz #20. hozzászólásra
Köszi. Szerencsés vok. Ez mindösszesen csak 8 darab van. Katalógusot nincs, sehol.....
Válasz #18. hozzászólásra
Jó a pótkocsid! :) Valmikor a szomszéd faluban gyártották! :)
Válasz #18. hozzászólásra
Igen azok is! :) De akkor is jó gépek a t-150-esek? :)
Válasz #17. hozzászólásra
GAZ teherautók naon rozsdások!
Válasz #16. hozzászólásra
Ja-ja! Azóta megette a rozsda! :)
Válasz #15. hozzászólásra
93-94-es nem időjárásálló festéket! :)))))
Válasz #14. hozzászólásra
Passz nem tudom! 1994-ben egy 82-es mtz árának a 1,5szerese volt! Akkor volt 860ezrer egy új 82-es piros színű és 1.2millió körül egy t-150-es!
és az áruk mennyi?
Válasz #10. hozzászólásra
Persze, hogy gyártják csak magyarországra nem hoznak belőle!
http://www.xtz.ua/rus/production_and_manufactures/tractors.html
és a fogyasztás?
Ez komolyan erősebb T-150k-et. Lehet elvinni 6,2-es nehéztárcsa, 7,6-es könnyűtárcsával. 250 mázsa pótkocsival elhúzni.
de gyártják már újonan is a t 150 est, csak álítolag drága meg ami alapból a baja h sokat eszik........
Válasz #8. hozzászólásra
Sztem is.
Válasz #7. hozzászólásra
Már bocs de szerintem megbízhatóbb .
Válasz #5. hozzászólásra
Már ne haragudj, de a jumz az van olyan megbízható, mint az MTZ!
Nem valok már nagy üzeni termelésbe.öreg gépek sokat fogyasztank.bár sokat lehet javitani a fogyasztáson és a teljesítményem 180-as RÁba motorral. Itt erre felénk 6db T150K megy 180-as RÁba motorral az egyik gazdánál kettő van 300hektárra
az nem igaz hogy strapabíró ,akár egy MTZ ( inkább mint a jumz LTZ T-25) nekem elég sok baj volt,váltó,hidak,motor is 2400 üzemóráig
(az áruk is mutatják másoknak is volt gondjuk)
pedig én se vagyok szakbarbár!
Előre hoztam a t-150-es hozzászólásokat.
Lapoz vissza egy hetet a fórumon sok hozzászólás volt t-150-el kapcsolatban!
Elnyühetetlen
Mennyire strapabiró gép a T150K