Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Brojler Csirke , Vágócsirke Felvásárlási árak új
- Agrárjog új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Fakitermelés, erdők újratelepítése új
- Kukorica vetőmagok új
- Tavaszi magágyelőkészítés új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Cirok termesztése új
- E-303 kaszáló gép új
432 hozzászólás
Válasz #31. hozzászólásra
www.agrosoyuz.ua/products/technik/traktor/over100h.p/htz/17021 Itt megtalálod 25-Le től 230-Le ig.
Tudnál küldeni 1 pontos címet?
Köszönöm.
Válasz #29. hozzászólásra
Keress úgy,hogy HTZ1724,vagy nézd meg az Agro szojuz oldalt,ott megtalálod a legújabbakat.
http://www.mascus.hu/Mezogazdasag/Traktorok-140-199-LE/%5BOther%5D-XTZ-17021-(Kharkov)/4c21aa44-a7a7-4a70-b8c7-b6aebcb86a39.html
Sziasztok!
Én azt hiszem ez az új 150-es!
Válasz #27. hozzászólásra
Vagyis elméletileg ide a legerősebb és a legfejlettebb modelt száliottták ami 180lovas volt és Deutz motor volt benne.
Válasz #13. hozzászólásra
2004-ben Deutz motorral új fajta fülkével volt 7misi+áfa
Válasz #24. hozzászólásra
ja bocs! Tegnap kb. 40-45 ha arattak. Még kellene kb. 100 ha-ot. Sok hülye emberek gyorsabb az autók. Majdnem baleset kétszer volt! Én mondtam, autóvezetőnek "Hülye vagy? Menj halál gyorsabb!"
Válasz #23. hozzászólásra
Ha jól tudom Nyírtelek kivált az MBP pótkocsi gyártásból helyette az AP jelű pótkocsi gyártás folyik! De Baktalórántháza is besegít az AP pótkocsikba, de ez nem biztos!
Válasz #23. hozzászólásra
Múltkor kérdeztem. Mennyi búza megy erre rá???
Válasz #22. hozzászólásra
És újak MBP-6,5-osok nincs? Nyírtelek is volt? Azt mondták, hogy műanyaggyártás vmit...
Válasz #21. hozzászólásra
Igen katalógust nehéz lesz hozzá szerezni, mert Baktalórántházán már alig működik a pótkocsigyártás! 2éve voltam ott, de akkor is már éppenhogy működött egy pár alkalmazottal, de azóta állítólag romlott a helyzet! Azt hallottam, hogy már csak MBP pótkocsi felújjítással foglalkoznak csak!
Válasz #20. hozzászólásra
Köszi. Szerencsés vok. Ez mindösszesen csak 8 darab van. Katalógusot nincs, sehol.....
Válasz #18. hozzászólásra
Jó a pótkocsid! :) Valmikor a szomszéd faluban gyártották! :)
Válasz #18. hozzászólásra
Igen azok is! :) De akkor is jó gépek a t-150-esek? :)
Válasz #17. hozzászólásra
GAZ teherautók naon rozsdások!
Válasz #16. hozzászólásra
Ja-ja! Azóta megette a rozsda! :)
Válasz #15. hozzászólásra
93-94-es nem időjárásálló festéket! :)))))
Válasz #14. hozzászólásra
Passz nem tudom! 1994-ben egy 82-es mtz árának a 1,5szerese volt! Akkor volt 860ezrer egy új 82-es piros színű és 1.2millió körül egy t-150-es!
és az áruk mennyi?
Válasz #10. hozzászólásra
Persze, hogy gyártják csak magyarországra nem hoznak belőle!
http://www.xtz.ua/rus/production_and_manufactures/tractors.html
és a fogyasztás?
Ez komolyan erősebb T-150k-et. Lehet elvinni 6,2-es nehéztárcsa, 7,6-es könnyűtárcsával. 250 mázsa pótkocsival elhúzni.
de gyártják már újonan is a t 150 est, csak álítolag drága meg ami alapból a baja h sokat eszik........
Válasz #8. hozzászólásra
Sztem is.
Válasz #7. hozzászólásra
Már bocs de szerintem megbízhatóbb .
Válasz #5. hozzászólásra
Már ne haragudj, de a jumz az van olyan megbízható, mint az MTZ!
Nem valok már nagy üzeni termelésbe.öreg gépek sokat fogyasztank.bár sokat lehet javitani a fogyasztáson és a teljesítményem 180-as RÁba motorral. Itt erre felénk 6db T150K megy 180-as RÁba motorral az egyik gazdánál kettő van 300hektárra
az nem igaz hogy strapabíró ,akár egy MTZ ( inkább mint a jumz LTZ T-25) nekem elég sok baj volt,váltó,hidak,motor is 2400 üzemóráig
(az áruk is mutatják másoknak is volt gondjuk)
pedig én se vagyok szakbarbár!
Előre hoztam a t-150-es hozzászólásokat.
Lapoz vissza egy hetet a fórumon sok hozzászólás volt t-150-el kapcsolatban!
Elnyühetetlen
Mennyire strapabiró gép a T150K