Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Vizszintes tengelyű szárzúzó új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Körbálázót, de milyet? új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Vetőgépek új
- Ukrán Csemegeszöllő fajták /adok veszek cserélek / új
- De gáz a gáz!!!!!!! új
- Co2 hegesztő vagy Dinamó-hegesztő melyik jobb mezőgazdasági gép javításához? új
1489 hozzászólás
Köszönöm a segítséget.
Válasz #988. hozzászólásra
közben előkeveredett a száma:+36705616079
Válasz #987. hozzászólásra
úgy hívják a csávót hogy, Bükkhegyi András a száma már elkeveredett valahol, de az apróhírdetés rovatban beírod a keresőbe a nevét tuti hogy lesz hírdetése telo számmal együtt.
Köszönöm a gyors választ, tudsz címet is vagy anélkül is megtalálom?
Válasz #985. hozzászólásra
vann egy csávó Kiskőrösön csak E gépeket bont, nem újak a cuccok, de ha ott nem találsz jó állapotú alktrészeket akkor sehol hegyekben áll nála minden
Most építek újjá egy 514-est, ha létezik érdekelnének főegységek gyáriak, újak. Tud-e valaki segíteni?
Tud-e valaki eladó lánctalpas szk5-ös kombájnt?
Válasz #981. hozzászólásra
A lyukosztás szerint szinte minden kombájné jó rá volt már nekem rajta sokfajta eredetileg sima penge van rajta az állópenge viszont fogazott, a leszoritásra oda kell figyelni!
Válasz #981. hozzászólásra
Dominátor 105-ös pengét szegecseltünk fel de előtte át kell fúrni 6-osra a furatokat és szegecselés után a kilógó hátsó részt le kell vágni flexel
Hol lehet Szk 5 kombájn hoz kaszapengét venni felsőfogazásút, és milyen árban?Aki tud segitsen.
Én régen használtam nagyon sokáig SZK-5 ös motort, igaz én bele tettem 1 régi dutrába 1000 be, de el nyűhetetlen volt!!! Nekem legalább is!!
Válasz #978. hozzászólásra
Válasz #977. hozzászólásra
Köszönöm szépen, megkaptam!
Üdv.
Válasz #976. hozzászólásra
Naprforgó vetés meg minden amit el kell végezni ilyenkor , gondoltam hogy megszólsz érte, igazad van , Husvét után lazább napok jönnek , nem halasztom tovább!!!
Válasz #960. hozzászólásra
Kedves Gacsó Gyula!
Ígérted, hogy küldöd az adagoló beállítás adatait. Még nem kaptam meg. Bizonyára Te is mint én, el vagy most foglalva a kukorica vetéssel. Majd ha ráérsz küld el légy szíves!
Előre is köszönöm!
Üdv: Feri
Válasz #974. hozzászólásra
Sajnos nem, csak érdekességként tettem ide fel, a másik oldala az előző képen van.
Válasz #973. hozzászólásra
Ez a masina nálad van???
Válasz #972. hozzászólásra
szkd-6 másik oldal,láncos Szibirjak.
Moderálta: (575) 2011-04-18 18:31:56
Moderálta: (575) 2011-04-18 18:32:24
Moderálta: (575) 2011-04-18 18:33:01
Moderálta: (575) 2011-04-18 18:33:50
Válasz #970. hozzászólásra
Köszönöm neked is és endypapának is a felajánlást, de rátaláltam a "szomszéd faluban" Lalára.
Így első látásra nagyon szimpatikusnak tűnik, talán megtudok vele egyezni, és akkor májusban "padlássöprést" csinálunk náluk.
Amennyiben nem jön össze az üzlet akkor majd jelentkezek.
Üdv.
Válasz #964. hozzászólásra
Menetvariátor van nekem is .
Válasz #967. hozzászólásra
Nem gondoltam, hogy megyén belül van bárkinek is Szk-ja :-)
Adj légy szíves elérhetőséget, vagy hívjál fel.
Az én adataim az előző hozzászólásban!
Válasz #966. hozzászólásra
Próbáltalak hívni telefonon. Pontosan hol laksz? Miért, mekkora pénzt gondoltál?
Lukács Ferenc
8960 Lenti Gyöngyvirág u.6
30/3947652
e-mail: lukacs_f@freemail.hu
Én Zalai vagyok. Van egy komplett váltó. Vannak fogaskerekek is
Válasz #965. hozzászólásra
Tf:06 70 409 8277
Somogy ! Van!
Válasz #962. hozzászólásra
Sebváltó fogaskerekek és menetvariátor szíj érdekelne, de gondolom te is kis hazánk másik sarkában laksz?! Én zalai vagyok.
Köszönöm, hogy nem feledkeztél meg rólam!
Várom a leveled.
Üdv: Feri
Válasz #961. hozzászólásra
Menet variátor szíjam van néhány darab. Van néhány alaktrészem SZK-hoz.
Ha katalógus kell:
http://parts.tehsoftnn.ru/
Használni kell a Google fordítót! Ott a motoroknál lesz SZMD is. De megtalálható az SZK kombájn a traktoroknál. Nekünk is volt SZK5 M1 Abban 140 lóerős motor volt. Nem mindegy a fuvóka! A szöge nem ugyanaz. De a furatok átmérője miatt is lehet gond. Kömlődön van.
Válasz #937. hozzászólásra
meg vannak az adagoló beállítási adatok bár nem konkrétan a 19 motoré de azt mondta a srác hogy a levegő visszahütésbe különbözik a 14 NH motortól ami az adagoló beállitásban nem sok eltérés majd földobom postán a jövő héten.
Sziasztok! Nekünk van néhány SZK alkatrész!
Rosta, dobkosár, utóverő, kaszaujjak,csapágyak, tengelyek, sebességváltó, fogaskerekek, lánckerekek, magfelhordó lánc és ékszíjak.
Ha valakit érdekel, keressen!
Van SZK, és E-512-eshez való herefejtő szövetbetét is! Legtöbb alkatrész új.
az a baj hogy a k-700 sokat kis hazánkban le írták örökre ,de kemény kötött talajon nem igen van párja én tapasztalatból mondom csak tudni kell bánni vele
Válasz #809. hozzászólásra
Nekem van 20 3210 414
Válasz #952. hozzászólásra
Neked mit szóltak a vásárlásodhoz?..
Mindenkinek köszönöm aki reagált "örömhíremre"!
Kiállítási darab lesz, majd ha időm engedi szépen rendbe rakom.
Az asszony majd csak megbékül, remélem.
Üdv.
Válasz #951. hozzászólásra
Nem sokat adtál érte??? Azért nem akar a mama beszélni veled??? Ő már elavult technika, az a 15000 cm3 215 pacival nem igazán jó arány!!
MEG TUDOM ÉRTENI!!!!!!!!!!!SOK SIKERT,ÉS KEVÉS JAVITÁST AZ OROSZ CSODÁHOZ
Örömében vagy bánatában némult el?
Kedves Kollégák!
Engedjétek meg, hogy megosszam veletek örömöm.
Íme pár jellemző adat mai szerzeményemről:
K700/A
Tömege tolólap nélkül: 12 810kg
Ebből mellső tengely terhelése: 8080kg
Hátsó tengely terhelése: 4730kg
Motor: 14860ccm, V8, turbós, 215LE/1700/p,
Hidraulikus, terhelés alatt kapcsolható váltó, 16fokozat előre és 8hátra.
Mióta enyém lett a kicsike az asszony nem beszél velem!
Válasz #949. hozzászólásra
1-2 hete irtam 3cimet +teló számot ot többet mondanak rólla
Hol lehet szk turbót venni, és mi lehet az ára.
Válasz #947. hozzászólásra
AZ olajnyomás jeladókról nem tudtam meg tööbbet mint amit mi tudunk
Válasz #924. hozzászólásra
Azt szem hogy adósod maradtam, én délborsodi vagyok szivesn segitek ha tudok bármiben
Válasz #945. hozzászólásra
én is beleraknám simán egy ruszki motornál ennyi eltérés simán elmegy szerintem. azt hiszem nekem sem az előirt ,csucsok vannak benne,régen cseréltem nem emlékszem pontosan ki akarom szedni őket átnézni mert az ősszel azt tapasztaltam hogy gyengécske a gép ,füst meg volt rendesen igaz közben kilukadt a kipufogókönyök is igy,a turbó sem tett rá eleget,adagolóhoz nem akarok nyulni, mert nagyon könnyen indul szépen megy ,szüröt minden szezon előtt cserélek,két éve volt átnézetve beállitva.
Válasz #943. hozzászólásra
Voltam otthon, megnéztem a "raktárkészletem":
Egyetlen olyan MTZ 80-as porlasztó csúcsot találtam amin méret volt, az összes többin (a lengyelt is beleértve), csak kódszám. Ezek szerint 4x0,30-as az MTZ. Akkor szerintem elmegy ez a 4x0,32 helyett. Véleményed, véleményetek?
Megnéztem az adagolókat is: 14N-es motortól felfelé mindegyik motoron (tehát a 19-sen is)LCTH 49010-es adagoló van. Tehát a mai DT motorok adagolóelemei biztosan jók. Csak az adagolás mennyiségén és a fordulaton állítanak.
Dolgozz csak nyugodtan az erdőn! Ráér az adagolós "kivaltatása",csak ne feledd!
Válasz #941. hozzászólásra
Köszönöm! Igen ez a 150bar az örvénykamrás motorokra vonatkozik.
Válasz #940. hozzászólásra
Elméletileg rá kellene lenni irva arra is amit vettél hogy milyen méretüek a lukak rajta .Az szmd 17-k 18-k és 18 motornál 150 bar a nyitónyomás,szmd14-N motornál 175,nekem a 19 motorban is 175 re van állitva,Az adagolóshoz csak a jövőhéten megyek, belekezdtem a favágásba, ki akarom használni a fagyos időt.
Elméletileg rá kellene lenni irva arra is amit vettél hogy milyen méretüek a lukak rajta .Az szmd 17-k 18-k és 18 motornál 150 bar a nyitónyomás,szmd14-N motornál 175,nekem a 19 motorban is 175 re van állitva,Az adagolóshoz csak a jövőhéten megyek, belekezdtem a favágásba, ki akarom használni a fagyos időt.
Kömlőd Béke út.34. szerintem kapsz eredetit.Tudomásom szerint,a nyitó nyomás 150 bár.
Moderálta: Mf-es (3146) 2011-01-24 11:21:31