Hirdetés
Fórum
- Mtz műszakiztatás új
- Mivel jobb a 750-es unhz mint az 500-as? új
- Alkatrész új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Gázolaj jövedéki visszaigénylés új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Faapríték fűtés-tüzelés új
- John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben új
- Baromfi és tojás termelés. új
1489 hozzászólás
Válasz #439. hozzászólásra
jajj te még az elöbb az szk-át istenitetted
Válasz #437. hozzászólásra
Az enyém is hasonló.
Válasz #437. hozzászólásra
igazad van!de nem erröl volt szóhanem a különbségekröl,itt van egy két ember akinek nem lehet ,eg magyarázni dolgokat mert ugyis ugy van ahogyan azt ök mondják.pl:Miért olyan szar az ifa motor?Azt irta hogy a világ legszarabb motorja.helyette biztos nem dt foss kellene.de nekem a kombiba az l60 ifa motor van.olajat nem eszi,nem füstöl,egész nap kop gázon megy és soha nem fort fel a viz benne,stb.na meg 100rongyból fel lett ujjitva.szerintem jó.
mondjuk az én véleményem a fortschról az h.a 12-es már régi a 16-os meg a kisgazdáknak megeszi még a gatyáját is tehát az 50Ha os kisgazdáknak sz.tem a 14-es az ideális
Válasz #434. hozzászólásra
melyik az a kérdőjeles faszkalap?
Válasz #434. hozzászólásra
ezeket nem kérdeztem.pedig az e asztalokat dicsérik,kivéve a kaszahajtást.annyit mondod még hogy könnyű volt vele medvét fogni.a többiek állandóan nyúzták mellette.Szóval nem szabadott vele repkedni.
Válasz #433. hozzászólásra
Nagyobb a 12es teljesítménye de nem olyan sokkal, viszont, ha dőlt a gabona, akkor az szk elkapálja a 12est. Ezt faterodnak tudnia kell, meg azt is amit az asztaláról írtam.
Válasz #431. hozzászólásra
nálunk magyarországon biztos hogy az szk 5 ös volt méghozzá nem is kicsivel.Faterom szétnyűtte már az szk-t mikor a 512-t hozzták a tszbe nem is láttal elötte olyat.de pár ezer ha-t lenyomott mindkettövel,és az 512 megverte minden irányból ez tény.a motor meg nagyon sokat kibir csak észel mindent.
Válasz #430. hozzászólásra
igazad van!!DE nem kell neki több odafigyelés söt,a megának is kellett a zsirzás minden nap mint mindegyiknek.hűtő kifujás minden nap stb.
Válasz #430. hozzászólásra
"az szk jó volt a maga idejében de az az idő elmult amikor bejöttek a 12 esek"
Már írtam, előbb a 12es aztán az szk5 ezért is az 5ös szk valamivel korszerűbb is. Próbáld megemészteni!
sz.tem meg nem lehet a két gépet összehasonlítani mert az szk jó volt a maga idejében de az az idő elmult amikor bejöttek a 12 esek meg 14 esek nemhiába cserélték le az szk-kat a 14 esek újabbak kényelmesebbek igaz több figyelem kell rá mert kell a jó beálítás a napi zsírzás és a karbantartás de én nem cserélném le a 14 esemet egy szk ra
Válasz #425. hozzászólásra
jóvan akkor!de nem kell itt becsmérelni mindent,
Válasz #426. hozzászólásra
az hogy nem irod ki a neved hanem csak kérdöjel van helyette.de az enyémet az tudod.
Válasz #426. hozzászólásra
A kérdés jogos
Válasz #421. hozzászólásra
(miröl van szó?)
Válasz #424. hozzászólásra
Te viselkedsz tahó módon, vedd már észre!
Én nem "bántottam" az ifát de nem is dicsérem
Válasz #423. hozzászólásra
bakker !most jöttem rá ki vagy,jó nagy pöcs lettél,föleg mert neked is ifa trakid van és hagyod hogy fikázzák az ifát..ejj-ejj.
Válasz #417. hozzászólásra
Hát te nagyon el vagy varázsolva
Válasz #419. hozzászólásra
Válasz #419. hozzászólásra
főleg neked,ezzel a kérdőjellel.Vágd ki neved!!!!!!!!!!
Válasz #414. hozzászólásra
olvass már vissza dolgokat ki fikázott,kit?Aztán te is azzal támadtad az embert hogy igy meg ugy jobb az szk mint az e kombi.Én meg annyit irok erre hogy üljetek benne továbbra is és jó vakarózást kivánok.Volt claas mega is nálunk 5évig,szerintem még azt is megveri az szk.Nézz szét hány 514-es dolgozik,mennyi az ára,kis pénzű embereknek keresett gép.Az szk senkinek nem kell már,olyan mint a don1500.BEfullad minden szarba.
Válasz #418. hozzászólásra
Nagyon nagy a szád Gelu !!!!!!!!!!!!!
Válasz #416. hozzászólásra
mutass milyen a tiéd,akkor beszélj.vagy még iskolás vagy?
Válasz #416. hozzászólásra
irigységedben szét ne pukkadj már.
Válasz #411. hozzászólásra
Senki nem volt kíváncsi a vágóasztalodra, tehát a dicsekszel vele, témához kapcsolódás hiányában is, akkor legalább ne ilyen rozsdás tákoltat mutass!
Milyen alapon minősítesz itt bárkit?
Először is te jöttél ide fikázni.
Másodszor egy tök meddő vitát indítottál, mert a tizennégyes más kategoria amejben szar! Szk a saját kategóriálában előkelő hejet FOGLALT el /mult időben/. Azért mert itt pár ember nosztalgiából, gépszeretetből netán anyagi okok miat ezt a tipust űzemelteti becsülni kellen őket, nem lesajnálni. Ha egy kicsit magadba nézel rájössz, hogy magadat minősítetted megjegyzéseddel.
Válasz #404. hozzászólásra
ja még annyit hogy ugy látom a szemed egy kicsit csalóka a szinnel kapcsolatban.Ugyanis számitógéppel keverték csak nem mindegy melyik fényképet nézed
Válasz #403. hozzászólásra
Tea ruszkikhoz való vagy azoknak van ennyi eszük
TE nyomorék akkor örülj a te gépednek ami nincs is,kiváncsi vagyok neked mire tellet.Akkora sötét itt az egész szk-ás banda hogy szörnyű.
Válasz #408. hozzászólásra
Válasz #408. hozzászólásra
Ki?
Jó ez a Heccmaster nekem.
Nem fikciózok.
Válasz #407. hozzászólásra
te vagy a legnyűgösebb, már azt se tudod milyen néven jelentkezz be kínodba.
Válasz #406. hozzászólásra
Mindenki nyűgösödik hiába...
Persze rajtam kívül. hehehhehehee
Válasz #405. hozzászólásra
Hmmmm!!!!!!
Így telik az idő !!!!!!
Mútkor még mekkora bratyik vótatok.
Válasz #396. hozzászólásra
Most nem az volt a téma, hogy mennyire rosszul sikerült a javítófesték színazonosságát eltalálni
Vagy hogy azon a szuper jó e vágóasztalon már át alakítottátok azt a szemét szar kaszahajtást.
Válasz #402. hozzászólásra
Kinek bizonyitott az ifa???
Mi ismerjük,durván 30év távlatából az összes tipusát SAJNOS!!!
De Te tudod.
Válasz #401. hozzászólásra
Dehát bizonyitott ,hogy nem szar akkor miért mondjam hogy szar!!Azon elgondolkodnék a helyedben miért voltak vitáid ezzel kapcsolatban.
Válasz #400. hozzászólásra
Már itt a fóumon volt párvitám ezzel kapcsolatban,nem szeretnék újra belefolyni,csak fogadd részvétem,ha ifa motrot üzemelsz!(attól szemetebb motor nem hiszem,h létezik)
Válasz #397. hozzászólásra
Szerintem az ifa motor jó volt ezekben,én az 524-esre nem panaszkodok.mert 160lovas és megállja a helyét.De te vagy elszállva az szk-tól.Na ráérsz akkor benne ülni
Válasz #398. hozzászólásra
Mennyit kérsz érte?
Válasz #1. hozzászólásra
HELLO GAZDA VAGYOK JÓ GÉPEK NEKEMIS VAN 2 SZK-5 IGÉNYTELEN STRAPABÍRÓ. VAN EGY ELADÓ GABONAASZTALOM ÚJSZERŰ 93-AS VAGY ELCSERÉLNÉM VALAMIRE.30 3062791 TEL.
Válasz #389. hozzászólásra
Üdv!
Én"visítok a röhögéstől"de attól,amit leírtál,meg ahogy elvagyszállva az E trágyadomboktól.
Már volt itt pár vita mind2ről.(ismerem őket)
Ami nagy igazság,a mai világban:1ik f.s,a másik sz.r,mind2nek csak múltja van!!!
De ha mást nem is vitatunk,csak az'1ik lelküket'a motorjukat.Az Enél az IFA,ami mindentvisz-negatív irányba!!!!
Válasz #395. hozzászólásra
Válasz #394. hozzászólásra
Ez nem volt vicc. Ennyire nem ismered, vagy csak a tietek ennyire szakadt volt???
Válasz #393. hozzászólásra
ez nagyon jó vicc volt!!!
Válasz #386. hozzászólásra
Az életbe nem tud az e kombájn olyan tarlót csinálni, mint az szk, és közben hátradőlhetsz az ülésben nem kell lesni az asztalt, hogy szedi-e földet.
Válasz #391. hozzászólásra
oké!
Válasz #390. hozzászólásra
Kell.A 384 hszben z jeleztem, hogy az 524 nincsen benne egyébbként is az már egy uj fejlesztés, versenyezzen a classokkal.Nem rongálom már eggyik vasat sem,mert célszerübbnek láttam ha úgy arattatok,volt már nállam johni két szezonban.Aztán class médion a külömbséget látva maradtam is ennél.514 hez visszatérve az 524 módositásaiban megtallálod miért gyengusz az514.