Hirdetés
Fórum
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Grubber új
- Eke minden mennyiségben új
- Napraforgó ára új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Kukorica terményárak új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Lucerna telepítése, termesztése új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
1253 hozzászólás
Válasz #550. hozzászólásra
Bontóba nézzél hozzá önindítós közbetétet.Újonan nagyon drága ,de érdemes megcsinálni, az enyém is meg volt. Tettem rá egy kis önindítót, meg csináltam rá vizmelegítőt aztán jöhettek a mínuszok.Melegítő nélkül is jól indult a dekompresszoral.Csak többet kelett tekertetni.
Válasz #550. hozzászólásra
Le lehet cserélni.A motor utáni részt, azt a harangot, amire a kismotor van fölfogatva le kell cserélni olyanra amelyen van az önindítónak helye. Ez természetesen gyári dolog, meg köll rendelni szakkereskedésben! Itt mifelénk sok JUMZ van, de nem igazán cselélgessük, mert állítolag télen elég nehezen indul önindítoval!
Jó napot.
Az Iveco motoros és Carraro első hidas TORNADO JUMZ trakiról tud valaki infót?
bármi érdekel jó és rossz tapasztalat egyaránt.
Sziasztok!
A benzines indítómotrort, le lehet cserélni önindítóra?
Hol lehet olajnyomást állítani a jumz motoron?
Válasz #546. hozzászólásra
Szia!
Sikerült venni tömítést?
Válasz #544. hozzászólásra
Ehhez mit szóltok jó kis gép volt nem?
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül,hogy hol lehet JUMZ váltóhoz tömítés garnitúrát venni?
Sziasztok!!
Köszönöm a segítséget!
A Traktor-export már nem foglalkozik Jumz/Eo-val!
A Trktor-Ker KFt. sok alkatrésszel rendelkezik, meg is történt a vásárlás!!
Válasz #543. hozzászólásra
jól van,szerintem jónak kell lenni.
holnap hivj már fel vagy irj mert akkor felviszem neked,pestig.
Válasz #542. hozzászólásra
Na helló! Holnap lekapom hátul a vakfedelet és megnézem hogy az a tengely bent van-e amiről jön a hajtás. Láttam a hirdetések között egy jumz difi keresést, fénykép is van hozzá ott látszik a bordás-tengelycsonk aminek elvileg az enyémben is benn kéne, hogy legyen.A fénykép alapján úgy nézem látszik a vakfedél levétele után. Mert anélkül egyenlőre kár lenne a fáradozás.
Válasz #541. hozzászólásra
na szia,a tengelynek megkérdeztem 30 körül van az ára,de nem is lehet kapni,tehát egy hosszú tengely a végén dupla csapágy házzal,és becsapágyazva.
még lehet megvan a körmös kapcsoló is valahol.
Válasz #538. hozzászólásra
Oké megtörtént, majd holnap hívlak!
Válasz #539. hozzászólásra
link
Válasz #537. hozzászólásra
Helló! Elvileg ezek a debreceni cég elérhetőségei: http://www.cylex-tudakozo.hu/ceg-info/traktor-export-38827.html
Válasz #533. hozzászólásra
kattincs rá a nevemre ott van pár hirdetésem,ott az email cimem is.
vagy telószámom.
Válasz #530. hozzászólásra
Szia!!
A képen látható "apróságok" kellenének!
Válasz #534. hozzászólásra
06203675727 Nyíregyházi a srác nekem ő szerzett mindent hozzá!
Köszönöm a válaszokat!!
Úgy tudom Debrecenben vagy Debrecen környékén van egy bontó! Vaklaki tudja esetleg hol van pontosan esetleg egy tel. számot tud adni!
Ugyan ez kellene a nyíregyháziról is!!
Nagyon köszönöm!!
Válasz #528. hozzászólásra
Na helló! Nem gond azt megoldom. Hogyan tudom felvenni veled a kapcsolatot a többit megdumálni?
Válasz #529. hozzászólásra
nyiregyházán is van ilyen bontó
Válasz #530. hozzászólásra
És volt/van egy debreceni cég, traktorexport kft vagy valami hasonló a neve. Google segítségével lehet elérhetőséget találni, sok bontott alkatrészt hirdettek valamikor.
Válasz #529. hozzászólásra
Szia! A hirdetések között van egy bontott kotró, igaz régebbi, de lehet, hogy tud segíteni. Egyébként mi kellene? Elbontottunk egy EO-t, van még pár apróság.
Sziasztok!!
EO 2621A típusú árokásóhoz keresek alkatrészeket! Tud valaki segíteni abban, hogy hol tudok hozzá vásárolni újat!!? Vagy esetleg egy jó bontót ajánlani!
Köszi!
Válasz #527. hozzászólásra
na hello! megvan csak vártam hogy irj.
csak az a gond vele hogy nem 6bordás hanem 8,de ha a végére áthegeszted akkor jó,vagy csinálni kell rá betétet.
Válasz #525. hozzászólásra
Na utána néztél? Várom az eredményt!
Válasz #525. hozzászólásra
HALI JUMZOSOK VAN 1 ELADÓ HIBÁTLAN JUMZ HÜTŐM HA VALAKIT ÉRDEKEL 0630 501 4079
Válasz #524. hozzászólásra
holnap megnézem mi van meg hozzá,és akkor megirom neked.
Válasz #516. hozzászólásra
Érdekelne az erőleadó tengely! mi az ára?
Válasz #522. hozzászólásra
Tízen két év alatt amíg meg volt nem nyúltunk a váltóhoz,csak egy kuplung szettet cseréltünk. 3700 üzemórával adtuk el még a motorja is szépen ketyegett!
Válasz #521. hozzászólásra
bírja a vátója mert nekem volt ilyen trakim de szétment a váltó olyan volt benne a fogaskerék mint a lekvár.
Válasz #510. hozzászólásra
Bírta is az EB pótkocsit akár mennyi volt rajta!
Válasz #512. hozzászólásra
Válasz #510. hozzászólásra
Jó erős nem?
Mi így csináltuk meg ,orosz kéttengelyes húzóból!
Válasz #515. hozzászólásra
aha megvan a helye.
Válasz #514. hozzászólásra
Eladó? Egyszerű beszerelni?
Válasz #513. hozzászólásra
nekem van hozzá erőleadó tengelyem.
Sziasztok! Olvastam a hozzászólások között, hogy eo-ból alakítottatok át jumzot.Kérdésem az lenne, hogyan lehet megoldani a TLT beszerelését, lehetséges-e? Van egy jumzom ami valamikor EO- volt és a TLT helyén egy vekfedél van.Ha valakinek van infólya ezzel kapcsolatban megköszönném ha megosztaná velem!
tudnál feltenni képeket a hashúzóról?
Mennyi lenne az ára?
Válasz #508. hozzászólásra
szia nekem is olyan van ha gondolod tudok segíteni ha még érdekel!
Válasz #496. hozzászólásra
Képet megnézhetünk a hasi huzóról?
Több megoldás létezik.
Válasz #495. hozzászólásra
Szia, engem érdekelne a hashúzó.
A képek jöhetnek ide:
arpihegedus@freemail.hu
üdv.
Lecsereltem kis kinai traktoromat Jumz Dt75-re aksi nincs benne nem tudom hány amperórás volt az eredeti, még a karokat se tudom mi mit csinál állítólag nem mezőgazdasági célra használták, de én agroban szeretnék dolgozni vele, kitudna valaki segíteni egy kézikönyv szerelési utmutatóval? Előre is köszönöm.
az enyém is rásegitős volt gyárilag de elromlott már rég, át volt alakitva de nehezen muködött, csak az idén csináltam át ilyenre és jó.bele kellet vágni a padlóba, majd egy kart tenni arra a tengejre amelyen a fék van egy kb 8cm-es butyökkel a végén onnan egy szár a kuplungra és kész.
Sikerült megnyitni! Látom a beállitási rajzot,majd kipróbálom. De az enyém eredetileg is rásegitös volt.Most vettem a gépet és látom hogy át van alakitva a müködtetés!Amugy ez a kezelési utasitás hasznosnak látszik!Köszi
hm! nem megy a megnyitás
Köszi!nézem