Hirdetés
Fórum
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Ügyfélkapu-problémák új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Vadkártérítés új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Erdőgazdálkodás, szakirányítás új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
1253 hozzászólás
Válasz ND #1052. hozzászólásáraSzerencsére nem.
Öröm az ürömben hogy szerencsés helyen tört el.
Válasz Tom250 #1051. hozzászólásáraNem "igazított meg" semmit?
Válasz Gepi #1050. hozzászólásáraHirtelen kicsit fura zakatolós/kopogós hangja lett a motornak, mivel akkor még nem tudtam hogy mi is van, lábon mentem vele haza a földről alapjáraton (1km)
Sokáig filóztam hogy neki e merjek állni egyedül a szétszedésnek.. de végül 2 teljes nap idáig jutottam.
Egyedül a motor leemelésénél volt egy kis segítségem.
Válasz Tom250 #1047. hozzászólásáraA főtengelyed nincsen össze cinezve
De most komolyra fordítva a szót, hogy vettétek észre?
Válasz R Sándor #1048. hozzászólására
Válasz Tom250 #1047. hozzászólására Szerintem semmi jól van az így rakd össze
Találós kérdés: Mi a hiba a képen?
Sziasztok, tudja valaki hogy a jumz 652-őt hogy rakták össze az mtz első hajtással, 6akl-t át lehetne összkerekesre alakítani szerintetek?
Válasz Tom250 #1044. hozzászólásáraKöszönöm
Válasz ...:::Pisti:::... #1043. hozzászólásáraÉn is úgy emlékszem hogy bekapcsolva ki lehet húzni, de én ezt még nem próbáltam.
Válasz Tom250 #1042. hozzászólásáraÉrtem köszi
A kardántrngely kihuzásról tudnál segíteni, be kell kapcsolni mikor kihúzzuk jól hallottam?
Válasz ...:::Pisti:::... #1041. hozzászólásáraValamelyiket legalább ki kell húzni hogy ki tudd venni a hüvelyt.
A távtartó szélességét úgy kell kimérned hogy a hüvely középig tudjon csak átcsúszni.
még annyi hogy a távtartót passzentosra kell esztergáltatni, akkor jó ha úgy kell rá kocogtatni a bordástengelyre.
Köszönöm szépen
Akkor a féktengelyről le lehet fordítani, nem kell egyiket se kihúzni?
Még egy kérdés,
A távtartó milyen széles legyen amit elé kell ütközőnek betenni
Válasz ...:::Pisti:::... #1039. hozzászólásáraRosszul mondtam, nem kell az egész fedelet levenni, elég csak a difizár kapcsolórészét kivenni, viszont ahhoz is ki kell venni a tankot.
Kb 1 órás meló
Köszönöm
A jobb féktengelyt kihúzva nem jön ki?
Inkább kihúzom a kardán tengelyt, onnan felnyúlok.
(akkor ha jól tudom a kardán be kell kapcsolni hogy a kapcsolóhüvelye ne essen le. Javítsatok ki ha tévedek, ezt csak hallottam)
Az a helyzet, hogy valamelyik féktengelyt úgyis ki kell húzni, hogy le vedd a hüvely.
Szántai kellene nagyon. Azért iparkodnék
Válasz ...:::Pisti:::... #1036. hozzászólásáraEgyébként ha már bontjátok, érdemes lehet a karikázott helyre esztergáltatni egy távtartót, hogy ne tudjon túlcsúszni a hüvely, ha az benne van, akkor utána nagyon faxántosan be lehet állítani a difizárat
Válasz ...:::Pisti:::... #1036. hozzászólásáraLe kell venni a fedelet, csak felülről tudod.
Üdv mindenkinek.
Az lenne a kérdésem, hogy jumz difizár kapcsolo hüvely cseréhez honnan érdemes bontani. Fedelet fel kell e venni, vagy valamelyik féktengely felől ki lehet cserélni?
Köszönöm
Köszönöm a segítségét! Megoldódott a kuplung probléma. A szerkezet felrakásakor a tlt állító csavarok be voltak hajtva, ezért csak látszólag rögzült normálisan a szerkezet. Állítás után elmozdult a szerkezet belseje, ezért nem emelt ki. Első kuplunguzásom volt, tanultam belőle...
Válasz xTANGOx #1032. hozzászólásáraAz azért van, hogy ha benyomod a kuplungot, a kardán ne álljon meg, ha pl egy termény darálót hajtasz ne folyjon tele a garat
Válasz xTANGOx #1032. hozzászólására Annak nincs jelentősége
Ha sebességben indítom, megindul. Kemény a kuplung, nyomlap mozdul. A tlt állító csavarokat próbáltam, nem reagál, forog a kihajtás... Holnap széthúzom újra. A váltókar előtt van egy kar, állítólag kuplunghatároló, az nekem csak lóg előre-hátra. Ez hogyan működik nálatok?
Válasz xTANGOx #1027. hozzászólásáraLehet,fordítva tettétek bele a tárcsát.Ismerősöm már járt így.
Válasz xTANGOx #1027. hozzászólására Tekerd be a tlt állító csavarokat ütközésig , így elvileg azonnal a tlt-t emeli , hogy így mit csinál ? meg feküdj alá és valaki nyomja be a kuplungot és látni fogod hogy húzza e a nyomlapot.
Válasz xTANGOx #1027. hozzászólására kemény a kuplung ??
Válasz xTANGOx #1027. hozzászólásáraHa sebességben indítasz, mit csinál?
Mindent kipróbáltunk, semmi változás, a tlt-t sem oldja. Új a szerkezet, benne van gyarilag a tlt tárcsája, csak a váltó tárcsáját kellett hozzá felrakni, nem értem mit lehetett felrakásnál elszúrni
Válasz xTANGOx #1024. hozzászólására Állítsd a villákat visszább /tehát húzz kb 1 fordulatot a csavarjain és a nyomcsapágyat úgy állítsd hozzá.
Válasz xTANGOx #1024. hozzászólásáraLazíts még a kattanóson.
Amúgy 7 körül szokott jó lenni.
Osszetapad a tárcsa lehet frissen. Majd megfényesedik.
Ötösbe kinyomott kuplunggal próbálj inditozni
Sziasztok! Jumz 6km kuplungszerkezet csere után nem veszi a sebességet. Rugós csavarok 7 kattanáson, kinyomó 2-3mm-re állítva, rudazat rendben. Valami ötlet esetleg?
Üdv eo2621 keresek jó állapotút és gyári csipkodó kanalat 30/2589422 előre is köszönöm a segítséget.
Na ez se akart tovább dolgozni..
Sziasztok! Kezelési könyv és alkatrész katalógus témában tudna valaki segíteni? Jumz 6km
Megszerzés (Whatsapp: +447459294174) Vezetői engedély, útlevél, személyi igazolvány, tanúsítvány.
kínálunk olyan szolgáltatást, amely segít Önnek a célok elérésében, segíthetünk:
• Valódi kormányzati kibocsátási azonosító megszerzése egy másik azonosítóval (új nevek),
• Hivatalos német vezetői engedély (Fahrerlaubnis),
• Érvényes és ellenőrizhető licenc, új identitással,
• Id kártyák, vezetői engedélyek, útlevelek, tanúsítványok.
• áthelyezés,
• Útlevél, diplomata útlevél, új útlevél,
• Új azonosító okmányok előállítása és beszerzése,
• Munkaengedélyt is végezünk.
Skype == (rollins.wocott)
WhatsApp: == (+ 447459294174)
Mobiltelefon #: == (+ 441618506062)
E-mail: furykrecon@gmail.com
Hiteles Fehéroroszországi vezetői engedély
Hiteles Belgium vezetői engedély
Hiteles Bulgária vezetői engedély
Hiteles Albánia vezetői engedély
Hiteles Andorra vezetői engedély megszerzése
Hiteles Örményország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Ausztria vezetői engedély
Autentikus Magyarország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Izlandi vezetői engedély
Hiteles Írország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Olaszország vezetői engedély (patente di guida)
Hiteles Lengyelország vezetői engedély (prawo jazdy)
Hiteles Portugália vezetői engedély (carteira de motorista)
Hiteles Románia vezetői engedély
Hiteles Oroszország vezetői engedély
Hiteles horvát vezetői engedély
Hiteles Ciprus vezetői engedély
Hiteles Csehországi vezetői engedély
Hiteles Lettország vezetői engedély megszerzése (autovaditaja aplieciba)
Hiteles Liechtensteini vezetői engedély
Hiteles Litvánia vezetői engedély
Hiteles luxemburgi vezetői engedély
Hiteles San Marino vezetői engedély
Hiteles Szerbia vezetői engedély
Hiteles Szlovákia vezetői engedély
Hiteles Szlovénia vezetői engedély
Hiteles Spanyolország vezetői engedély (licencia de conducir)
Hiteles Svédországi vezetői engedély
Hiteles Svájc vezetői engedély
Hiteles Ukrajna vezetői engedély
Authentic United Kingdom (UK) vezetői engedély (DVLA)
Hiteles Máltai vezetői engedély
Hiteles Moldovai vezetői engedély
Hiteles Monaco vezetői engedély
Hiteles Montenegró vezetői engedély
Hiteles Dánia vezetői engedély (kørekort)
Hiteles Észtországi vezetői engedély
Autentikus Finnországi vezetői engedély megszerzése
Autentikus francia vezetői engedély (permis de conduire)
Szerezz Autentikus Georgia vezetői engedélyt
Hiteles Németország vezetői engedély (Fahrerlaubnis)
Hiteles Görögország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Hollandia vezetői engedély (Rijbewijs)
Hiteles Norvégia vezetői engedély (Førerkort)
Válasz web030 #1017. hozzászólásáraspenkft.hu vagy jófogás keresőbe beírni jumz és kisvárda bontós
Válasz jazso03 #1016. hozzászólásáraszia Talán 1994 be gyártották ez jumz gép de ennél többet nem tudok róla komolyabb alkatrész nem kellett hozzá szerencsére
Sziasztok! szeretném megkérdezni hogy jumz eo hez új porlasztó csúcsot beszerezni honnan tudok?
Válasz jazso03 #1013. hozzászólásáraErröl lenne Szó!
Válasz Tanonc #754. hozzászólásáraSzia Tanonc! Milyen tiposu gép ez? És melyik évjárattól gyártották?
Válasz Tanonc #754. hozzászólásáraSzia Tanonc! Milyen tiposu gép ez? És melyik évjárattól gyártották?
Válasz csoppika #1010. hozzászólásáraNa ezt egyszerűsítettem le csináltam egy rudazatot ami a pedálról megy direkben a csapágy karjára így most elfogadható Nem olyan mint a vaj de lehet vele boldogulni meg így már ki is emeli
Válasz kori01 #1009. hozzászólásáraVagy rossz az erőkar
Válasz Szalai A P #1008. hozzászólásáraNem értem a tervezőt... Még 1-2 csuklót tehetett volna bele...
Válasz Szalai A P #1007. hozzászólásáraGyenge a lábad vagy erős a rúgó.
Válasz Szalai A P #1007. hozzászólására
Na a facebookon utánna néztem ott is van jumz csoport Ez a rudazat is gyári két gépet is láttam ami így van megoldva
Az ott látottak alapján állítottam össze a rudazatot így már kis fibomítással faszán ki emel de cserébe baromi nehéz a pedált kinyomni arra kell még valamit ki találni
Válasz R Sándor #1005. hozzászólásáraHát nem tudon két nyomó szerkezettel is ki lett próbálva a régivel is meg egy újal is ugyanaz a probléma
Válasz Szalai A P #1004. hozzászólására Akkor lehet törött a kinyomószerkezetben valami pl valamelyik rugó stb és félre emel.
Válasz R Sándor #1003. hozzászólásáraIgen ki próbáltam azt is 3 4 6 10 kattanásig is de nem változik jó irányba így sem