Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.39 FtUSD397.61 FtCHF442.67 FtGBP501.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdv!
Nem utasítottam csak ajánlottam. Nem kellemes ha 40-50 km után kinyomja a szimmeringet a forró olaj. Malacot a gyengébbek kedvéért írtam oda zárójelben ha figyelted..
Hát,megoszlanak a vélemények. Szerintem is vedd le,aztán,otthon,munka közben rájössz,hogy milyen holmit raktak rá eladásra,azt eldöntöd,mit bir Majd menetelésben. Egyébként,felénk is az egyik tsz kb. 15Km ről hordja a bálákat nyáron,egy kanyar ugye 30km,ezt két hétig,ártér,kardán rajt,meg még a kartelt sem lökte le róla,ha szétesik.tehát,ha jó,akkor jó .egyébként,a nagyobb mtzken a köz.támasz,hiányzik,nix rajt. kuplung alatt van a kihajtása előre. Azon nix surlódásos akármi? Egyeneshidas,mint egy 820.2,amin meg van. Ott,mit tudunk széttörni homlokrakodóval?
Értelek ,de akkor is jó dolog mikor kiérek a kőre és kiveszem a csapszeget és nem hajt a malackaNekem fordítva van betéve a malac felől van a szabadon futó nincs annyira nagy törés benne ,mint ha előre tenném és nem sározom össze magam ,mert középről csak könnyebb ki venni a szeget
azt ne feledd hogy szántani meg menetelni nem ugyanabban a fokozatban szoktál.
a 130 km javát joggal fetételezzük hogy minnél gyorsabban kívánja megtenni a kolléga.
fölösen koptatná a kardáncsuklókat, és pörgetné a malacnak a csapágyát.
Rendben van, én elhiszem, hogy jó. De. Egész nap szántassz egy jó hosszú földet reggeltől estig bekapcsolt elsőhajtással, ha akkor melegszik a támaszték, az nem baj? Azt írta a kolléga, hogy 130km-es út lesz hazáig, ez olyan sok? Tsz munkanap, 8km távolságra hamszterral szállítás, domboldalban kell az elsőhajtás a gyepen. Lefordultunk 10 órás műszak alatt 8 vagy 10 fordulót, akkor az mennyi út?
1 fotóm van még, ma lepapíroztuk, de 2 hét múlva fogom csak elhozni. Még januárban elmentem megnézni,hidegben pöccre indult, szépen ketyegett alapjáraton, majd csaptam vele egy karikát a városban. Nem füstölt, nem tapsolt, néhány éve egy nagy felújításon esett át, akkor a fülke is le volt véve, kilakatolták, lefestették, talán a királycsap is cserélve volt. Hidraulika, fék, elektromosság rendben volt, új sárvédők, hátsó lámpák vannak rajta, összesen 4 hidraulika csati. Családi gazdálkodó hajtotta akinek 100 és 200+ gépei is vannak, így ez lényegében kiszolgáló gépként fuvarozott, permetezett leginkább. Folyadékok is elvileg nemrég voltak cserélve, de min. motorolajat biztosan cserélni fogok benne. A túra meg lesz, mert 130 km-re fogom lábon vinni
Kaszáláshoz, fuvarozáshoz szerintem tökéletesen megfelel, és végső soron ezzel sem tudok többet levágni egy óra alatt, mint egy új MTZ-vel, viszont töredékébe került
Ha itthon leszek, akkor még 1-2 fotóval untatom majd azt aki nem kíváncsi rá
Létrehozta: joci198104, 2015-02-02 07:18:58
Új hozzászólás Frissítés
Válasz » #1 joci198104 | 2015-02-02 07:18:58
#887648. hozzászólás
[ Törlés ] [ Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra ]
Sziasztok! 892.2 es Mtz t szeretnék venni! Kivàncsi lennék a tapasztalatokra!? Azt mondjâk hogy a cseh adagolósók nem igazàn vàltak be!? Jobb az orosz adagólós? Előre is köszönöm!
Havernak van hidrolikaja nix segedhengerek pattog az uton kabija kenyelmetlen draga es 7745 sel siman a valagara verek ez meg olyan boglis nem ugy mint az utodjai
892-esben az a jo hogy nem pörög csak 1800-at és gyors,elméletileg tartosabb lenne mint a nagyobb fordulatu motor.Ujjban sajnos semmi garancia hogy tartos lesz.Legjobb széria ivánba amugy van loero alkalmas minden munkára és nem füstöl mind a szivo motoros ha fingatva van.
2401 hozzászólás
Válasz #1955. hozzászólásra
Üdv!
Nem utasítottam csak ajánlottam. Nem kellemes ha 40-50 km után kinyomja a szimmeringet a forró olaj. Malacot a gyengébbek kedvéért írtam oda zárójelben ha figyelted..
Hát,megoszlanak a vélemények. Szerintem is vedd le,aztán,otthon,munka közben rájössz,hogy milyen holmit raktak rá eladásra,azt eldöntöd,mit bir Majd menetelésben. Egyébként,felénk is az egyik tsz kb. 15Km ről hordja a bálákat nyáron,egy kanyar ugye 30km,ezt két hétig,ártér,kardán rajt,meg még a kartelt sem lökte le róla,ha szétesik.tehát,ha jó,akkor jó .egyébként,a nagyobb mtzken a köz.támasz,hiányzik,nix rajt. kuplung alatt van a kihajtása előre. Azon nix surlódásos akármi? Egyeneshidas,mint egy 820.2,amin meg van. Ott,mit tudunk széttörni homlokrakodóval?
Válasz #1958. hozzászólásra
Értelek ,de akkor is jó dolog mikor kiérek a kőre és kiveszem a csapszeget és nem hajt a malackaNekem fordítva van betéve a malac felől van a szabadon futó nincs annyira nagy törés benne ,mint ha előre tenném és nem sározom össze magam ,mert középről csak könnyebb ki venni a szeget
azt ne feledd hogy szántani meg menetelni nem ugyanabban a fokozatban szoktál.
a 130 km javát joggal fetételezzük hogy minnél gyorsabban kívánja megtenni a kolléga.
fölösen koptatná a kardáncsuklókat, és pörgetné a malacnak a csapágyát.
Válasz #1957. hozzászólásra
Rendben van, én elhiszem, hogy jó. De. Egész nap szántassz egy jó hosszú földet reggeltől estig bekapcsolt elsőhajtással, ha akkor melegszik a támaszték, az nem baj? Azt írta a kolléga, hogy 130km-es út lesz hazáig, ez olyan sok? Tsz munkanap, 8km távolságra hamszterral szállítás, domboldalban kell az elsőhajtás a gyepen. Lefordultunk 10 órás műszak alatt 8 vagy 10 fordulót, akkor az mennyi út?
Válasz #1955. hozzászólásra
Ezért jó a szabadon futó
Jövő héten csinálok majd pár fotót róla.
A Dutrás "ünneplő" mellé azt hiszem be fogok szerezni egy ilyet is, mégis csak ez lesz a vezérgépem:
Válasz #1953. hozzászólásra
Ja, meg a kipufogót és vegye le, hogy az se melegedjen.......
a malac meg bent van az ólban..
Válasz #1949. hozzászólásra
De ha szabadonfutós van rajta(a képen nem látszik),akkor azt ne vedd le!
Üdv!
Igen, arra. Így nem fog melegedni a közbenső támasz (malac).
Belarettenet.Fain.Toljad neki ha-számra.
Válasz #1947. hozzászólásra
Ha majd tudsz, készíthetnél közelebbi képet róla!
Köszi, és bocsi az előző bénázásért!
Válasz #1947. hozzászólásra
Haa
Válasz #1948. hozzászólásra
Szia!
A benyilazott részre gondolsz?
Válasz #1945. hozzászólásra
Üdv!
Ha lábon hozod el, javaslom hogy az első híd-mellső segédtámasz közötti kardántengelyt vedd le.
Válasz #1944. hozzászólásra
Köszönöm az elismerő sorokat
Ikerkerékhez csatlakozó.
Válasz #1945. hozzászólásra
1 fotóm van még, ma lepapíroztuk, de 2 hét múlva fogom csak elhozni. Még januárban elmentem megnézni,hidegben pöccre indult, szépen ketyegett alapjáraton, majd csaptam vele egy karikát a városban. Nem füstölt, nem tapsolt, néhány éve egy nagy felújításon esett át, akkor a fülke is le volt véve, kilakatolták, lefestették, talán a királycsap is cserélve volt. Hidraulika, fék, elektromosság rendben volt, új sárvédők, hátsó lámpák vannak rajta, összesen 4 hidraulika csati. Családi gazdálkodó hajtotta akinek 100 és 200+ gépei is vannak, így ez lényegében kiszolgáló gépként fuvarozott, permetezett leginkább. Folyadékok is elvileg nemrég voltak cserélve, de min. motorolajat biztosan cserélni fogok benne. A túra meg lesz, mert 130 km-re fogom lábon vinni
Kaszáláshoz, fuvarozáshoz szerintem tökéletesen megfelel, és végső soron ezzel sem tudok többet levágni egy óra alatt, mint egy új MTZ-vel, viszont töredékébe került
Ha itthon leszek, akkor még 1-2 fotóval untatom majd azt aki nem kíváncsi rá
Válasz #1940. hozzászólásra
Gratulálok hozzá, sok hibamentes üzemórát kívánok!
A hátsó tengelyen mi van?
gratula hozzá!! nagyon patika!!!
Körbe fotóznád ?Festett gép amint látni,és a blokknál fekete ,új moci van benne?
Gratula ,sok sikert hozzá
Válasz #1896. hozzászólásra
Nagy az öröm a háznál!Sokáig boncolgatott traktorvásárlásom révbe ért, sokatok javaslatát figyelembe véve esett a választás rá :
Traktorvàsàrlàs 2015
Létrehozta: joci198104, 2015-02-02 07:18:58
Új hozzászólás Frissítés
Válasz » #1 joci198104 | 2015-02-02 07:18:58
#887648. hozzászólás
Sziasztok! 892.2 es Mtz t szeretnék venni! Kivàncsi lennék a tapasztalatokra!? Azt mondjâk hogy a cseh adagolósók nem igazàn vàltak be!? Jobb az orosz adagólós? Előre is köszönöm!
Válasz #1916. hozzászólásra
Elég kicsi gép az.
Válasz #1936. hozzászólásra
Az új mtz se éri itt mindenki csak keres rajta ,mint mindenen
Válasz #1935. hozzászólásra
30 ezer euróért tényleg sok.
Annyit azért nem ér.
Válasz #1929. hozzászólásra
Hú látom ,nem és nem köll neki a major
Egyre durvább a helyzet!Sokszor azt hiszem nem lehet már fokozni!
Bocsika tengeri vagy kukorica
HIDROLIKA
Ez a HIDROULIKA SZÓ TERJED DE PISZKOSÚÚÚÚL.
Válasz #1929. hozzászólásra
Ferenc lattad probaltad azt a traktor kalap szar ara meg a csillagos eg 30 ezer eu korul vette
Válasz #1927. hozzászólásra
Még egy Gabesz01.
Válasz #1927. hozzászólásra
A te piroskad nyomaba se erhet az
Válasz #1924. hozzászólásra
Válasz #1925. hozzászólásra
Inkabb a 84 95 proximaval
Válasz #1924. hozzászólásra
Elpattognék én vele az úton
Válasz #1923. hozzászólásra
Havernak van hidrolikaja nix segedhengerek pattog az uton kabija kenyelmetlen draga es 7745 sel siman a valagara verek ez meg olyan boglis nem ugy mint az utodjai
Válasz #1922. hozzászólásra
hajtottad, vagy csak hallottad, vagy hallatod!!!!?
Ránéztél , és minősítettél?
Zetor major az uj egy kalap szar
Válasz #1920. hozzászólásra
Az drágább a milka csokinál.
Válasz #1919. hozzászólásra
kösz
bár én a zetor árat kérdeztem
5.5milka csoki nagyjábol mindenkinél.
Válasz #1917. hozzászólásra
Á soha nem lesz pénzem újra
Árát kérdezted esetleg?
Válasz #1915. hozzászólásra
Igaz engem új gépben a zetor major fogott meg nincs benne sok elektronika kevés a hiba lehetőség !Kinek ,hogy újban nekem az kellene !
892-esben az a jo hogy nem pörög csak 1800-at és gyors,elméletileg tartosabb lenne mint a nagyobb fordulatu motor.Ujjban sajnos semmi garancia hogy tartos lesz.Legjobb széria ivánba amugy van loero alkalmas minden munkára és nem füstöl mind a szivo motoros ha fingatva van.
Válasz #1913. hozzászólásra
Bátran csak újat ne
Mtz 892.2
Létrehozta: joci198104, 2015-02-01 12:49:25
Új hozzászólás Frissítés
Válasz » #1 joci198104 | 2015-02-01 12:49:25
#887317. hozzászólás
Mtz 892.2 est szeretnék venni! Szükségem lenne néhàny informàcióra! Osszátok meg velem a tapasztalatokat! Előre is köszi!