Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR416.32 FtUSD400.8 FtCHF443.07 FtGBP501.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nehogy már rosszul érezd magad!!!!!!!!Az nagyon jó teljesítmény!!Atti még nem ébredt fel a délutáni csicsikálásból,de ha ilyen vadakat álmodik,mindjárt felébresztem
felénk ha egy hekin terem 55-65 mázsa az már kimondottan jó év és termésátlagot jelent...
hiába sem a gabona sem a tengeri hazája nem mi vagyunk(heves M eger környéke)
Mtz-t olyat vegyél szerintem ami nem műanyag (tapasztalat) pláne ha homlokrakodót is szerelsz rá a későbbiekben.Egyébként mindegy milyet veszel egyforma mind.
Nem ismerem személyesen ezt a tipust,de láttam már 208-as megát egy nap 2000q-t vágni,de az kb 120-szal ment,csak a dűlőn lassított 60 alá forduláskor.Egy kicsit sokallom.Ja,és az a nap akkor 14 órát jelentett.
Válasz #1461. hozzászólásra
olvastam nyugi én is le írhatom a véleményemet mint te,de nekem akkor is az jön le hogy szarod az mtz-t akkor minek okoskodsz itt menj a nyugati topikba
azt az egyet nem értem hogy minek jön ide leskelődni az aki utálja az mtz-t sokan azért vesznek mtz-t mert erre van pénze vagy kevés a terület amire nem érdemes nyugatit
te gyogyegér inkább ezt a retkes szart cseréld le,ami az avatarod,utána vegyél magadnak egy820.4-est!!!! na látod ebbe a szakadékba beleverheted a fa....od!!!!!!!!!!!!smile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdown
ERRE GONDOLTAM!!
ELSŐNEK OLVASS VISSZA MINT HOGY ILYENEKET ÍRSZ.
Válasz #1429. hozzászólásra
A tető ráérne ebben előbb a motort kellene rendbe tenni mert az ötven paciból vagy 25 megdöglött, csak 2,5 hengeres jelenleg
Öcsém a gazda, mondom neki rendbe kéne tenni amíg nem késő, de ő csak azt hajtsa, hogy ilyesmire nincs pénz
2401 hozzászólás
Válasz #1500. hozzászólásra
Már azt hittem visszaaludtál A 15 az annyi,de a 100 nem annyi,hanem csak 55 . Az együtt max 800q/nap!!!!!!
Válasz #1497. hozzászólásra
Akkor a Te géped az jobb...
15 heki az mégis csak 15 heki....
Válasz #1480. hozzászólásra
Nem ismerem ezeket a gépeket, ezért csak olvasgatok
Válasz #1496. hozzászólásra
aHa értem
Válasz #1491. hozzászólásra
Hát az 55q-ból talán még én is levágnék 15 Ha-t
törik
Válasz #1476. hozzászólásra
kellene egy olyan topik "utálom az mtz-t" abba irogathatnál egyfolytába ha valaki felhuzott
Válasz #1484. hozzászólásra
A műanyaggal mi a gond?
Válasz #1488. hozzászólásra
Nehogy már rosszul érezd magad!!!!!!!!Az nagyon jó teljesítmény!!Atti még nem ébredt fel a délutáni csicsikálásból,de ha ilyen vadakat álmodik,mindjárt felébresztem
Az sem mindegy hogy mennyi vízzel de szerintem az átlag 15 20ha
Válasz #1489. hozzászólásra
felénk ha egy hekin terem 55-65 mázsa az már kimondottan jó év és termésátlagot jelent...
hiába sem a gabona sem a tengeri hazája nem mi vagyunk(heves M eger környéke)
Válasz #1478. hozzászólásra
Őőőő, m/s, vagy Km/h.
Mert nem mindegy!
Válasz #1486. hozzászólásra
Hát igen,de itt most csak egy kombájnról beszéltünk,és az álmainkat nem adtuk hozzá
Válasz #1486. hozzászólásra
ha neked 2000mázsa nem nagy akkor sajnálom,nem én irtam hogy napi 1000.
meg nem mindegy egyben van a föld vagy nem .
Válasz #1484. hozzászólásra
ne ócsárold őket engem az előbb majdnem felkötöttek.
Válasz #1483. hozzászólásra
Tehát ha jól értem 10 hektát a százmázsásból????
Az nem valami nagy teljesítmény
Válasz #1483. hozzászólásra
én azt irtam ami idáig a legtöbb volt.
de ha itt ott van egy darab föld akkor az már nem jó
Mtz-t olyat vegyél szerintem ami nem műanyag (tapasztalat) pláne ha homlokrakodót is szerelsz rá a későbbiekben.Egyébként mindegy milyet veszel egyforma mind.
Válasz #1479. hozzászólásra
Na így már más.Szóval akkor egy átlagos nap 1000q . Az nem rossz.
Válasz #1477. hozzászólásra
bocsi!
félre értettem.
nyilván magamnak hazudnék ha hazudnék én ettől nem lennék boldog.
Válasz #1473. hozzászólásra
Üdv a fedélzeten!
őszintén megmondom reggel 8-tól majdnem éjfélig.
Válasz #1469. hozzászólásra
Nem ismerem személyesen ezt a tipust,de láttam már 208-as megát egy nap 2000q-t vágni,de az kb 120-szal ment,csak a dűlőn lassított 60 alá forduláskor.Egy kicsit sokallom.Ja,és az a nap akkor 14 órát jelentett.
Válasz #1475. hozzászólásra
Nemtudom kiről beszélsz, irogatsz
Válasz #1474. hozzászólásra
mit én?
én gyűjtök mtz-re mert már a többi gép egy szar.
Válasz #1473. hozzászólásra
jöttél bevédeni az iskolás barátodat?
annyit hazudik amit csak bír
Válasz #1472. hozzászólásra
és te?
Válasz #1472. hozzászólásra
Ki tudja?
Válasz #1470. hozzászólásra
lehet kitiltották
Válasz #1470. hozzászólásra
OK
Válasz #1467. hozzászólásra
Fexco elment kicsit kifújni magát........
Válasz #1467. hozzászólásra
nem tudom,miért?
sosem néztem még.
Válasz #1466. hozzászólásra
te kivel beszélgetsz?
Válasz #1460. hozzászólásra
üdv! A 100q-s kukiban milyen sebességet tud egész nap a kombájnod?
Válasz #1464. hozzászólásra
nem csak le írtam a véleményem hagyd rá ne pereskedj vele hagy fújja a magáét
Válasz #1455. hozzászólásra
Igen jó megfigyelő vagy.
Válasz #1462. hozzászólásra
értettem! te fexónak vagy az apja?
Válasz #1447. hozzászólásra
Látod erre nem is gondoltamén az a fajta vagyok aki indulás előtt körbejárja a gépet.
Különben is amim van vigyázok rá mert én dolgoztam meg az áráért!
Válasz #1461. hozzászólásra
olvastam nyugi én is le írhatom a véleményemet mint te,de nekem akkor is az jön le hogy szarod az mtz-t akkor minek okoskodsz itt menj a nyugati topikba
Válasz #1459. hozzászólásra
te ne magyarázzál már itten, olvass vissza aztán akkor beszélj.
Válasz #1457. hozzászólásra
ha tolom neki egész nap megvolt már a 2000mázsa kukorica.persze egyenes földben,pótkocsi volt elég.
hat sort viszek vele.
azt az egyet nem értem hogy minek jön ide leskelődni az aki utálja az mtz-t sokan azért vesznek mtz-t mert erre van pénze vagy kevés a terület amire nem érdemes nyugatit
Válasz #1456. hozzászólásra
te gyogyegér inkább ezt a retkes szart cseréld le,ami az avatarod,utána vegyél magadnak egy820.4-est!!!! na látod ebbe a szakadékba beleverheted a fa....od!!!!!!!!!!!!smile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdown
ERRE GONDOLTAM!!
ELSŐNEK OLVASS VISSZA MINT HOGY ILYENEKET ÍRSZ.
Válasz #1452. hozzászólásra
A kombájnodnak mekkora a napi területteljesítménye?
Naprában, és búzában?
Válasz #1453. hozzászólásra
Őrá is vonatkozik.
Válasz #1451. hozzászólásra
Itt megy ki az út a komphoz meg a csárdához nem?? Sokat horgásztam arra
Válasz #1429. hozzászólásra
A tető ráérne ebben előbb a motort kellene rendbe tenni mert az ötven paciból vagy 25 megdöglött, csak 2,5 hengeres jelenleg
Öcsém a gazda, mondom neki rendbe kéne tenni amíg nem késő, de ő csak azt hajtsa, hogy ilyesmire nincs pénz
Válasz #1450. hozzászólásra
meg olyanak állit egy némelyik hogy teljesen valótlan az egész.
csak az a jó semmi más.
Válasz #1450. hozzászólásra
akkor olvass vissza ki fikázta az én gépemet.
gondolom látod.