Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR416.32 FtUSD400.8 FtCHF443.07 FtGBP501.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Senki nem mondta, hogy add el a 32 éves mittudoménmidet és vegyél MTZ-t.
De ha valakinek az van, még nem kell fikázni, b.ogatni és főleg hülyének nézni.
Lehet ezekről a dolgokról kultúráltan is beszélgetni.
figyelj dolgoztam rengetegett mtz-vel nem egy kettővel mindig tiszta olaj voltam,mindig szétment valami olyan silány az anyag minőség hogy nagyon.a hidraulika mindig csepeg ilyenek.elég volt belőle kényelmetlen is.
nekem nem kell és kész.
zetorok amugy szakadtak ketté igen,de azok szinte gyengébben csinálták mint az mtz-ét.
főleg a kicsiket.
Valahol Eger környékén van egy műanyagos ürge, aki csinál üvegszálas tetőt rá. Fehér színű, nyitható tetőablakkal.
Kikell vennia régi tetőventilátort belőle. ( ami már a legtöbbön nincs is, vagy nem működik)
Nagyon jól néz ki vele az 50-es!
elég dedós dumád van,te tipikus mtz-és tírpák vagy csak addig látsz mtz,más traktor nem is jó csak az,aha még a rábát is keresztbe megeszi.
te egy papirkutya vagy semmi több,apád meg a segged alá tolta a szart oszt örülsz hogy búg.
Jövök én is egy képpel.Íme egy igazi klasszikus darab a maga nemében páratlan! Ő Guszti a szívem csücske, magam támasztottam fel a sírból.
Amikor öcsém előhozta, azt mondta csináljak belőle valami olyat ami úgy néz ki mint egy traktor.
Valami tanyáról húzta elő, ahol egy ideje már állt a tehenek voltak hozzá kikötve. onnan tudtam hol az eleje, hogy ott láttam a kisebb kereket, hátul meg a nagyobbat, közte olaj rozsda sár meg tehén izé...
Akkor nagyon fasza a gép Nekünk is kellene egy a mostani maszek helyére, mert ez hajlik meg törik össze vissza. BlackBull-al szemezgetek, ránézésre strapabíró kis gépek De most másra kell a pénz...
Olasz carraro hidas ,Finn hidralikás ,Német ülés,Magyar kipuffantó,Orosz traki,6évig ezzel báláztam 2éve homlok rakodós ,hidralika nincs javítva minden eredeti.
2401 hozzászólás
Válasz #1446. hozzászólásra
Igen ,,,,,de ez ebből a képből nem nagyon jön le.
Válasz #1448. hozzászólásra
Senki nem mondta, hogy add el a 32 éves mittudoménmidet és vegyél MTZ-t.
De ha valakinek az van, még nem kell fikázni, b.ogatni és főleg hülyének nézni.
Lehet ezekről a dolgokról kultúráltan is beszélgetni.
Válasz #1444. hozzászólásra
A sógor meg úszta pár üveg karcolással.Újra építettem saját kézzel,2éve ezt számoltattam be a valtrába.
Válasz #1441. hozzászólásra
figyelj dolgoztam rengetegett mtz-vel nem egy kettővel mindig tiszta olaj voltam,mindig szétment valami olyan silány az anyag minőség hogy nagyon.a hidraulika mindig csepeg ilyenek.elég volt belőle kényelmetlen is.
nekem nem kell és kész.
zetorok amugy szakadtak ketté igen,de azok szinte gyengébben csinálták mint az mtz-ét.
főleg a kicsiket.
Válasz #1445. hozzászólásra
Lazult csavar van a darázsderékban, kuplungnál, stb lesz.rják, tolják neki, amíg megy. Persze, hogy kettészakad szerecsétlen.
Válasz #1443. hozzászólásra
Ez Csegén van?? Annyira ismerős
Válasz #1442. hozzászólásra
lehet igazad van,de tudok olyan embereket akik csak a "gázt ismerik akármilyen rossz úton mennek de hadd füstöljön" . szerintem ezis közrejátszhatott.
Válasz #1443. hozzászólásra
Remélem nem lett baja.. Mármint a sógornak.
A Grísa látom odavan!
Válasz #1439. hozzászólásra
A sógor hanyat lejött a Tisza töltésről.
Válasz #1428. hozzászólásra
Volt benne rendesen, de szerintem ez akkor is anyaghiba. akárhogy is gyilkolnak egy gépet az mégsem járja, hogy az az öntvény csak úgy kettészakadjon!
Válasz #1439. hozzászólásra
Mondjuk te sem vagy egy könnyen meggyőzhető manus. Hajtod a magadét. Zetort többet láttam Szlovákiában kettétörtet. Most akkor az is sz.r?
Válasz #1432. hozzászólásra
C tipusúak. Ezt még nem hallottam, de tetszik!
Válasz #1436. hozzászólásra
Na látod!
Akkor miért is jó ez?
Válasz #1435. hozzászólásra
Választékosan fogalmazol.
Válasz #1435. hozzászólásra
az jó ha nincs,ezek szerint a tieden van. Ezt szerintem benézted.
Válasz #1422. hozzászólásra
Ez is ketté tört saját gép volt
Moderálta: Adorex (20695) 2012-02-05 19:06:47
Válasz #1431. hozzászólásra
nálunk most mindenki eladja a nagy gépeket mert gyűjt mtz-re.azt mondják az mindent visz.
Válasz #1428. hozzászólásra
azt viszont tudom hogy volt jópár pilótája, közte volt egy gépgyilkos.
nem azért hogy védjem ezt a tipust.
Válasz #1423. hozzászólásra
Á ez itt nem járja a C tipusúak reggelre lelegelnék róla.
Válasz #1425. hozzászólásra
Hát persze! De nálunk 6-ot húz, 9-et tol, mert itt homok van és könnyű a szántás.
asszem 6000 fölött
Válasz #1423. hozzászólásra
Valahol Eger környékén van egy műanyagos ürge, aki csinál üvegszálas tetőt rá. Fehér színű, nyitható tetőablakkal.
Kikell vennia régi tetőventilátort belőle. ( ami már a legtöbbön nincs is, vagy nem működik)
Nagyon jól néz ki vele az 50-es!
6500 volt benne asszem.
Válasz #1424. hozzászólásra
Onnan vetted az mtz-det?
köszi nem kell.
Válasz #1407. hozzászólásra
elég öszvér a technika, de a jó gép a bevált gép és pont.
Egy darabig csak néztem mondom olyan mint egy MTZ de mégsem. Őszintén megmondom élőben még nem találkoztam ilyen géppel.
Válasz #1421. hozzászólásra
na ezért mondom hogy az mtz az mindent megesz.
a hülyegyerekek az iskolába már biztos 4fejet toltak 6-ot meg húztak úgy szántottak.
Válasz #1419. hozzászólásra
dunaferr nagyolvasztó!!!!!!!!!!
Válasz #1417. hozzászólásra
Mi felénk már az a divat ,hogy a ponyva helyett bádogosok megcsinálják alumíniumból a tetejét,nagyon pöpecűl tudják.
szerintetek mennyi üzemóra lehetett abban a "fostalicskában" ami 2é tört?
Válasz #1419. hozzászólásra
Rábát azt persze hogy megeszi!
na ezt többe nézem mint az újakat.
Válasz #1416. hozzászólásra
elég dedós dumád van,te tipikus mtz-és tírpák vagy csak addig látsz mtz,más traktor nem is jó csak az,aha még a rábát is keresztbe megeszi.
te egy papirkutya vagy semmi több,apád meg a segged alá tolta a szart oszt örülsz hogy búg.
Jó lett! Gratula!
Jövök én is egy képpel.Íme egy igazi klasszikus darab a maga nemében páratlan! Ő Guszti a szívem csücske, magam támasztottam fel a sírból.
Amikor öcsém előhozta, azt mondta csináljak belőle valami olyat ami úgy néz ki mint egy traktor.
Valami tanyáról húzta elő, ahol egy ideje már állt a tehenek voltak hozzá kikötve. onnan tudtam hol az eleje, hogy ott láttam a kisebb kereket, hátul meg a nagyobbat, közte olaj rozsda sár meg tehén izé...
Moderálási elveink miatt törölve.
Adorex (20695)
2012-02-05 19:07:31
http://www.youtube.com/watch?v=tDsnn6WmqlQ
amúgy itt van az avataros gépem ami 1.4volt.
Válasz #1409. hozzászólásra
nem veszek olyat mert az csak3500hektárra találták ki és nincs annyi földem.
ami az avatarom, akkor vettem az 524est lelakott állapotban azóta tip top.
DE UTÁLOM AZ ILYEN sügéreket mint te hogy csak a saját szaráig lát.
Válasz #1410. hozzászólásra
Akkor nagyon fasza a gép Nekünk is kellene egy a mostani maszek helyére, mert ez hajlik meg törik össze vissza. BlackBull-al szemezgetek, ránézésre strapabíró kis gépek De most másra kell a pénz...
Te aztán nem válogatsz a kifejezésekben.
Válasz #1400. hozzászólásra
Van bizony.Gerhárd Frost a rakodó típusa és gondolom a gyártója is.Évi 10000db bála 14éve semmi javítás.
Moderálási elveink miatt törölve.
Adorex (20695)
2012-02-05 19:08:54
Válasz #1398. hozzászólásra
Nem eszi.
Válasz #1397. hozzászólásra
Olasz carraro hidas ,Finn hidralikás ,Német ülés,Magyar kipuffantó,Orosz traki,6évig ezzel báláztam 2éve homlok rakodós ,hidralika nincs javítva minden eredeti.
Válasz #1401. hozzászólásra
Jonit fergát fendet sz...ja a gyár kifele,földet kell venni amig tudsz.
Válasz #1403. hozzászólásra
igy lehet már 35évesen.
Válasz #1402. hozzászólásra
miért nem azt nézed ami kettészakadt.
Válasz #1401. hozzászólásra
(Lehet, hogy már öreg vagy hozzá?)
Válasz #1395. hozzászólásra
szeva TIBIKE! egyenes hidas te mindig tuti képeket nyomacc!!!!!!király!!!!!!